καμια σχεση..δεν το εννοουσα ετσι..οι περισσοτεροι ουτε κοιτανε τα μπαζα..αλλα οπως σου ειπα υπαρχει και αυτη η κατηγορια που συμβιβαζεται με τα μπαζα,για να εχουν καμια καβατζουλα.να κανουν το σεξακι τους και ολα ωραια ολα καλα.
Printable View
Ναι καλά θυμάσαι. Μου είπε τόσο πολλά κοπλιμεντα όσα δεν έχω ακούσει ποτέ στη ζωή μου μαζί. Όταν βρεθηκαμε μόνο για την ομορφιά μου είχε να λέει. Και μάλιστα είπε όλα ο θεός τα έδωσε σε σένα και εμάς στους κοινους θνητούς δεν εδωσε τίποτα. Τραβηγμενα μέχρι αηδιας για να πηδηξει.
τα κοπλιμεντα απο μονα τους δεν λενε τιποτα για το αν τα πιστευει η οχι.
η ομορφια ειναι υποκειμενικη για πολλους ανθρωπους, στα ματια καποιου μπορει να εισαι ασχημη στα ματια καπιου αλλου μπορει να εισαι πολυ ομορφη.
το οτι λεει τοσα κομπλιμεντα δειχνει οτι σιγουρα ειναι σαλιαρης.΄
Δεν ξερω αν αποσκοπει μονο στο σεξ, αλλα σιγουρα βιαζεται και γι αυτο σου λεει τοσα κομπλιμεντα,ισως να μην ξερει αλλο τροπο να εποικινωνησει με μια κοπελα,μην το εχεις δεδομενο επειδη εσυ τον θεωρεις ομορφο , πως ξερει "σωστα" να σε προσεγγισει.
Οκ μπορει να φαινεται εκ πρωτης οψεως αυτο οτι θελει μονο το σεξ.αλλα ειναι στο χερι σου να μαθεις.
προτεινε να πατε για ενα φαι,ενα σινεμα και εκει θα μαθεις τι θελει.Αν θελει μονο ερημικα μερη σημαινει πως φοβαται μην σε δει καποιος, και τοτε μαλλον σε θελει για τις "περιπολιες" του και μονο.
Αν δεχτει και βλεπεις πως εχει ενδιαφερον να μαθει για εσενα τοτε ισως δεν θελει μονο σεξ...αν και ποτε δν ξερεις που θα καταληξει μια γνωριμια.
τελικα ελυσα το αινιγμα οι περισσοτερες γυναικες δινονται σε αυτον που θα επαληθευσει τη λογικη της ουσια τζιφος...
Τω ξέρω οτι απο εκει πηγάζουν οι ανασφάλειες σου. Αυτό όμως δεν σημαίνει οτι η δικιά σου αντίληψη για εσένα ταυτίζεται με την δικιά μου. Άλλωστε αν εγώ σε δω και δεν μου αρέσεις ή μου αρέσεις (και αντίστοιχα μπορεί να μη σου αρέσω εγώ ή να σ'αρεσω) δεν θα ισχύει το ιδιο για κάποιον άλλον, η ομορφιά είναι σχετικά υποκειμενική. Εγώ παθαίνω πλάκα οταν βλέπω όντως άσχημους ανθρώπους με ένα κάλο ευπαρουσίαστο και μάλλον όμορφο ταίρι, εκει σκέφτομαι οτι δεν είναι όλα μόνο ομορφιά, είναι και άλλα πράγματα στον άνθρωπο που τον ομορφαίνουν.
ενταξει ο καιρος που παίρνανε μονο οι αντρες πρωτοβουλιες, νομιζω εχει περασει.ΤΩρα δειλα δειλα παιρνουν και οι γυναικες μερικες.
Εννοω, αυτος απο οτι λες εκανε κινηση σε πειρε να συναντηθητε, τωρα μπορεις εσυ να του προτεινεις να πατε για κανα κρασακι η για κανα καφε.
Απο οτι λες δεν σε γεμιζει η σχεση σου.Οποτε στο χερι σου ειναι να το αλλαξεις,εισαι νεα κοπελα.Σου αρεσει να περνας ετσι τον καιρο σου?.
τι ψυχη εχει ενα τηλεφωνημα, για μια συναντηση σε ενα μερος της αρεσκειας σου?.
Κοιτα όσες φορές με περνει τηλ και δεν το προλαβαινω τον περνώ μετά απο κάποια ώρα εγώ. Και το έχει κλειστο.και με περνει όταν το δει. Τώρα αν είναι να πάρω και τώρα και το έχει κλειστό πάει να πει τον ενοχλω.οπότε τον αφηνω να βρει οποία θέλει δεν τον εμποδισα πουθενα
ολα αλλαζουν με λιγη προσπαθεια:).πανω απο ολα φταιει οτι δεν εισαι και πολυ αισιοδοξη.
ΝΑ σου πω ισως σε ενδιαφερει, δεν ξερω πως ειναι τα οικονομικα σου, οποτε ισως ειναι καλη λυση.Αμα κοιταξεις δεξια στην ιστοσελιδα ,εχει μια διαφημηση για ψυχοθεραπεια ονλαιν..απλα στο λεω αν θες τσεκαρε το.Ισως σε βοηθησει.
Αμα σε βλέπει μονο για σεξ τοτε τι κάνεις μαζι του? Η απλά έτσι νομίζεις οτι σε βλέπει? Αν εγω κάποια την έβλεπα μόνο για σέξ τότε θα ήταν μια επαγγελματίας (ιερόδουλη) και οχι μια απλή γυναίκα γιατί μόνο τότε θα έβλεπα κάποια μόνο για σεξ και οχι για κατι σοβαρό. Βάζω προτεραιότητες στον ευτον μου, μια σχέση για να παει στο σέξ για εμενα θα πρέπει να νιώθουμε καλά και οι δύο και να θέλουμε ο ένας τον άλλο οχι μονο γ'αυτο αλλά για όλο το πακέτο.
Και ομως δεν το εκτιμά καμιά αυτό (μη πω οτι το βλέπουν και αρνητικά), γιατι δεν εχω εμπειρίες, δηλαδή τι πρέπει να έχω ? να εχω παει με 100 γυναίκες και καλα για να καταξιωθώ? Ρε τι τρελα εχετε εσεις οι γυναικες στο DNA σας. Του καλούς του βγαζετε φλώρους και τους μαγκες με 100 γυναικες ιστορικο καλούς, αλλά τους θέλετε και πιστούς και σωστούς, δλδ και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο.