Originally Posted by
george1520
Έγινε κάποια αναφορά στο πρόσωπο μου?
Ας τα πιάσουμε ένα-ένα.
Για άτομο που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και γενικά από διαδίκτυο μια χαρά φαίνεται να κίνησε στο φορουμ. Ήξερες πότε μπορείς να στείλεις προσωπικό μήνυμα, χωρίς να ρωτήσεις (στα 50 μηνύματα), ήξερες να ενεργοποιήσεις να στέλνεις προσωπικά μηνύματα χωρίς να ρωτήσεις, ήξερες να βάζεις τραγούδια στη μουσική (πρέπει να πατήσεις ένα εικονίδιο), ήξερες χίλια δυο.
Όσο αφορά το θέμα που αποφεύγεις να απαντήσεις, ότι δηλαδή δεν είσαι κτηνίατρος, προτίμησες να χαρακτηρησεις τον εαυτό σου ως κακή κτηνίατρο και όχι ως μη κτηνίατρο. Επειδή δεν είσαι. Από την πρώτη στιγμή φάνηκε ποια είσαι αλλά για ένα περίεργο λόγο, που κανείς δεν θα μάθει πίστευες ότι μπορείς να ξεγελάσεις τα μέλη. Είσαι η ντιντι, μαριλου, νεμο, Τανια και lidl. Δεν ξέρω πριν ποια μπορεί να ήσουν, δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Αλλά ότι θα έφτανες να βάλεις στην κουβέντα σου την Κύκνο χωρίς να σου έχει κάνει κάτι, απλά και μόνο για να ξεγελάσεις τα υπόλοιπα μέλη, είναι τουλάχιστον αστείο. Εντάξει εκεί που μαλωνες με τον εαυτό σου, το πήγες σε άλλη διάσταση.
Σου είπα και ως Τανια, μπες με ένα προφίλ και πες μας την ιστορία σου, τι έχεις ζήσει ως παιδί, ως ενήλικας, επειδή σίγουρα κάτι έχεις περάσει και φέρεσαι έτσι, αλλά προτίμησες να με πεις νούμερο.. Σου είπα κιόλας ότι θα καθίσω να διαβάσω την ιστορία σου, θα σου πω κιόλας την γνώμη μου.. Αλλά αυτό ίσχυε μέχρι το σημείο που έβαλες στο στόμα σου το πιο αθώο πλάσμα του φορουμ. Εκεί κατάλαβα πόσο κάτω μπορείς να πας. Απλά και μόνο για να αποδείξεις ότι έχεις δίκιο, ενώ δεν έχεις..
Να ξέρεις συνεχίζω να έχω το ίδιο θέμα με τα μηνύματα. Μου στέλνουν και δεν μου έρχεται email. Ξέρεις πώς θα το λύσω ως πιο ειδική;