Σκέφτομαι ότι ο Αύγουστος έρχεται απειλητικός...
Printable View
Σκέφτομαι ότι ο Αύγουστος έρχεται απειλητικός...
σκεφτομαι οτι μαλλον θα χρειαστω κι εγω νοσοκομειο συντομα, και κανεις δε θα ειναι εκει να με υποστηριξει...
Σκέφτομαι αυτό
http://parkour.gr/index.php?option=c...-12&Itemid=103
Τουτέστιν 20 λεπτά την ημέρα για καλύτερη υγεία (τόσο περίπου έχει μια μπανάνα από σουπερμάρκετ).
Σκεφτομαι οτι τελευταια εχει εκτροχιαστει η κατασταση εδω μεσα με ορισμενους μαλακες που απο την αγαμια κ την ελλειψη γκομενας εχουν τυφλωθει απο τη μαλακια κ μπαινουν για να γραφουν τις σαχλες τους κ να γινονται γλοιωδεις κ σιχαμεροι, στα τσακιδια τετοιοι τυποι, ειναι πολυ εκνευριστικο να μπαινεις εσυ με χιλια δυο προβληματα στο κεφαλι σου κ να εχεις να αντιμετωπισεις τη μαλακια κ την ηλιθιοτητα του καθε στερημενου, σουτο κ στα τσακιδια, τα νευρα μου μεσα παλι........................
Σκεφτομαι οτι την απλοτητα δυσκολα μπορουμε να την κατανοησουμε!
Σκέφτομαι ότι χρειάζομαι μια βουτιά στην θάλασσα γιατί αυτό εκεί επάνω καίει.
Θα γίνει και αυτό. Έχουν λιγοστέψει οι βουτιές φέτος (και τα οικονομικά, και οι παρέες) και όσο πάει χειροτερεύει (για μένα έτσι). Λες να μην θέλω διακοπές :(
σκεφτομαι πως τα ονειρα ειναι η εισοδος για αλλους κοσμους και διαστασεις. η πραγματικοτητα θα πρεπει να αποφευγεται σαν τον καρκινο. ετσι κι αλλιως τιποτα ποτε δεν αλλαζει στο μιζεροσκατοπλανητη σας!
Oτι ποναει κεφαλι...βαρεσει κεφαλι μπας κ ησυχασω!!!!
K οτι εχω γινει κακια...αρχισα να νιωθω ζηλια κ κακια για ολους..... κ φοβαμαι μη τυχον κ αυτη η αρνιτικη ενεργεια που βγαζω κανει κακο στους αλλους.......
Σκέφτομαι ότι το τελευταίο 24ωρο ήταν όμορφο, ζεστό και γεμάτο συγκινήσεις :)
Και ότι επιτέλους.. Αύγουστος ~ ~ ~
Καλό μήνα και άφθονες ηλιόλουστες στιγμές για όλους μας :)
http://static.photaki.com/%CE%97%CE%...%BF-314847.jpg
Έιιιι, ναι! Και ότι η βραδινή βροχούλα ήταν από τα πιο αναπάντεχα δώρα και την ευχαριστήθηκα μαζί με το περπάτημα προς το σπίτι ~
....πως βαριεμαι να παω στη δουλεια...
σκέφτομαι ότι τις τελευταίες μέρες τραβάω τη διάθεση μου από τα μαλλιά προκειμένου να μη φτάσει στα πατώματα..
σου συνέβη κάτι Θεοφανία μου? γιατί δεν μπήκε με τις καλύτερες προϋποθέσεις ο μήνας?
σκεφτομαι τον ηλεκτρισμο που παραγει το ανθρωπινο σωμα, το νερο που εφαγα απ'το ποτιστικο του κηπου, και οτι μου λειπει το κατοικιδιο (ενω δεν ηταν ουτε ενα μηνα σπιτι). ειμαι κολλημενος, τραβατε με κι ας κλαιω!
κι αλλες διακοπες ? τι να πω εγω που ηθελα να παρω δικο μου, γιατι ξερω οτι κανει καλο στη καταθλιψη, ειναι και παρεα οταν εισαι τελειως μονος σου, αλλα μου το στερουνε γιατι δεν μου ανηκει το σπιτι που μενω...
σιγά το επιχείρημα..εντάξει και μένα δε μου ανήκει το σπίτι που μένω αλλά όταν τους έσκασα μύτη με το γατούλη δεν μπορύσαν να πούνε και τίποτα!..βέβαια τώρα τα λούζομαι αλλά εντάξει τα ζωάκια είναι καλή παρέα..
Διακοπές θα πάω στο χωριό μου...κοίτα μέρος :
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:A...uxETdpYd4aDw0w
http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:A...HxLPBZYWZvQvfa
επιχειρημα ξεπιχειρημα και παλιοτερα ειχαμε πολλες γατες (μονο γατες ομως, ποτε σκυλο), μεχρι που ψοφησε η τελευταια σ'αυτο το σπιτι λογο αρρωστιας, κι απο τοτε ειπαν τερμα τα κατοικιδια για να μην εχουμε ιδια κλαματα.
που ειναι αυτο το μερος ?
καλά η αλήθεια είναι ότι δένεσαι με δαυτα..
Το μέρος αυτό είναι στα Γιάννενα, θεογέφυρο λέγεται η πρώτη τοποθεσία και Βοϊδομάτης η δεύτερη. :-)
Οτι γι αλλους καταθλιψη τους δημιουργουν οι μερες των Χριστουγεννων κ εμενα το...καλοκαιρι...... ειδικα αυτο το καλοκαιρι που νομιζα οτι ολα θα ηταν διαφορετικα.....................
σε 10 μερούλες ΚΕΝΟ...!!να σηκωθώ να φύγω από τη βρωμόπολη, να πάω να γίνω πάλι ένα με τη φύση, να ηρεμήσω..εννοείται θα ρίξω βουτιές και θα σκίσω τα ποτάμια. Θα κάνω κι αυτό :
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:A...t-3tmnwXxEDOuW
Προς το παρόν βέβαια πάω να φτιάξω ένα μπανόφι που το λιγουρεύτηκα :-)
Σκέφτομαι πόσο καλύτερα νιώθω καταναλώνοντας υδατάνθρακες, όπως για παράδειγμα, μακαρόνια, spagetti napolitana, με κάνει περδίκι μετά από μια δύσκολη άγρυπνη βραδυά και ένα χαμομήλι για ρόφημα για το φινάλε πρίν τον ύπνο.
Σκέφτομαι και ένα σοβαρό ελλάτωμα μου όπως η παροχή τυφλής βοήθειας. Στην Σισιλιάνα μας δεν αξίζει κανέις τον τίτλο του πατριώτη.
δεν ξερω τι κανουν οι υδατανθρακες, αλλα εγω ειχα τρομερη ορεξη για χωριατικη σαλατα σημερα και καλοπερασα :Ρ
ΚΕΝΟ ναι βοηθανε τα ζωα στη μοναξια, ρε συ ασε τους γονεις σου να λενε κ παρε ενα εκει, γατες εχω 2 πλεον, εχω κ 4 πουλια, θα σου λεγα σκυλι να προτιμησεις αλλα στην αρχη θα σε κουρασει λιγο μεχρι να το εκπαιδευσεις, κ αμα μενεις σε διαμερισμα πρεπει να το βγαζεις 2 φορες τη μερα βολτα, αλλα ειναι πιστος συντροφος κ δεν προκειται να σε εγκαταλειψει ποτε.. σκεψου το.. εμενα δεν αφηνουν οι γονεις μου γιατι λενε οτι θα μυριζει κτλ αλλα κ δεν πολυψηνομαι κι εγω να πω την αληθεια, ειχαμε παλιοτερα κ ολο εμενα αγγαρευαν να το βγαζω εξω..
μακαρι να μπορουσα βρε Lacrymosa, αλλα ειναι και σε μεγαλη ηλικια πλεον οι γονεις, εχουν αρρωστιες και οι ιδιοι δε μπορουν να φροντιζουν ουτε τον εαυτο τους, θα φροντιζουν και θα ανεχονται ΚΑΙ τον σκυλο ? και ναι σκυλο ελεγα να παρω, δεν μπορω παλι γατια. αλλα οπως ξερεις στην Αθηνα δεν υπαρχει χωρος, ειμαστε γεματοι με πολυκατοικιες ο ενας πανω στον αλλον, εδω που μενω ειναι διπλα μου ακριβως και μεγαλη λεωφορος που περναν συνεχεια αμαξια, λιγο να ξεφυγει το ζωντανο θα το πατησουν. και γιαυτο δε γουσταρουν παλι κανενα κατοικιδιο. οταν κι αμα παω ποτε σε δικο μου σπιτι, φυσικα θα κανω οτι μπορω να παρω κατι για παρεα...
εχεις δικιο, ειναι δυσκολο το να εχεις σκυλι σε μεγαλη πολη, με τοσα αυτοκινητα κ χωρις παρκα που θα τον πας βολτα, κ ασε που μπορει να εχεις κ τους γειτονες να στα πρηζουν επειδη θα γαυγιζει, εμεις ειχαμε 2 οροφους πιο πανω μια κωλογρια που την πειραζαν τα παντα, δεν μπορουσε να δει ανθρωπο, το σκυλι θα ανεχονταν??, κ καθε τρεις κ λιγο "το βρωμοσκυλο σας" κ "δεν μπορω να κοιμηθω, θα παρω την αστυνομια", γαμωτο ενω ειναι τοσο ωραιο να εχεις ζωα να μην μπορεις λογω συνθηκων να τα εχεις..
έχω τόση δουλειά που μου έρχεται να φουντάρω... (μην ανησυχείτε! δεν θα το κάνω! :D)
Παιδια φευγω για συναυλια σε ενα φεστιβαλ εδω, καλα να περνατε κ ηρεμα, ε? Καλη συνεχεια σε ολους !!!!! :)
.................................................. ............
.................................................. ............
Σκέφτομαι πόσο πικρή είναι η γεύση του καρότου.