Τι σκέφτεστε; - Page 233
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 233 of 1532 FirstFirst ... 1331832232312322332342352432833337331233 ... LastLast
Results 3,481 to 3,495 of 22967
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι ο Αύγουστος έρχεται απειλητικός...
    [SIZE="2"]"In a real dark night of the soul, it is always three o'clock in the morning, day after day"
    [/SIZE]

[I]F. Scott Fitzgerald[/I]

Banned
    σκεφτομαι οτι μαλλον θα χρειαστω κι εγω νοσοκομειο συντομα, και κανεις δε θα ειναι εκει να με υποστηριξει...

Senior Member
    Σκέφτομαι αυτό

http://parkour.gr/index.php?option=c...-12&Itemid=103

Τουτέστιν 20 λεπτά την ημέρα για καλύτερη υγεία (τόσο περίπου έχει μια μπανάνα από σουπερμάρκετ).

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι τελευταια εχει εκτροχιαστει η κατασταση εδω μεσα με ορισμενους μαλακες που απο την αγαμια κ την ελλειψη γκομενας εχουν τυφλωθει απο τη μαλακια κ μπαινουν για να γραφουν τις σαχλες τους κ να γινονται γλοιωδεις κ σιχαμεροι, στα τσακιδια τετοιοι τυποι, ειναι πολυ εκνευριστικο να μπαινεις εσυ με χιλια δυο προβληματα στο κεφαλι σου κ να εχεις να αντιμετωπισεις τη μαλακια κ την ηλιθιοτητα του καθε στερημενου, σουτο κ στα τσακιδια, τα νευρα μου μεσα παλι........................
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι την απλοτητα δυσκολα μπορουμε να την κατανοησουμε!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι χρειάζομαι μια βουτιά στην θάλασσα γιατί αυτό εκεί επάνω καίει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by carrot View Post
    Σκέφτομαι ότι χρειάζομαι μια βουτιά στην θάλασσα
    Να μια ωραια σκεψη! Γιατι δεν την πραγματοποιεις κιολας μπας και ξελαμπικαρεις?
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Θα γίνει και αυτό. Έχουν λιγοστέψει οι βουτιές φέτος (και τα οικονομικά, και οι παρέες) και όσο πάει χειροτερεύει (για μένα έτσι). Λες να μην θέλω διακοπές :(

Senior Member
    Έχουν λιγοστέψει οι βουτιές φέτος (και τα οικονομικά, και οι παρέες) και όσο πάει χειροτερεύει
    Δεν απαιτουνται χρηματα για να πας να κανεις ενα μπανακι σε μια παραλια(εκτος κι αν ειναι ιδιωτικη)! Οπως επισης μπορεις να πας μονος σου,δεν ειναι αναγκη να εχεις μαζι σου καποιο ατομο! Just do it!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Δεν απαιτουνται χρηματα για να πας να κανεις ενα μπανακι σε μια παραλια(εκτος κι αν ειναι ιδιωτικη)! Οπως επισης μπορεις να πας μονος σου,δεν ειναι αναγκη να εχεις μαζι σου καποιο ατομο! Just do it!!!
    Δεν είναι ωραίο ρε συ. Ποιός πάει μόνος του στην παραλία? Μια φορά πήγα φέτος μόνος και ήμουν ο μόνος μόνος απ'όσο μπορούσα να δω. Μου πετούσε και χαλίκια ένα βρέφος.

Senior Member
    Δεν είναι ωραίο ρε συ. Ποιός πάει μόνος του στην παραλία? Μια φορά πήγα φέτος μόνος και ήμουν ο μόνος μόνος απ'όσο μπορούσα να δω. Μου πετούσε και χαλίκια ένα βρέφος.
    Η αληθεια ειναι πως δεν εχει τυχει μεχρι τωρα να παω μονη μου στην παραλια κι ετσι δεν ξερω πως ειναι το συναισθημα! Η αδερφη μου,ομως,κι ο μπαμπας μου εχουν παει αρκετες φορες μονοι και απ'οτι μου λενε,δεν αισθανονται περιεργα!

Banned
    σκεφτομαι πως τα ονειρα ειναι η εισοδος για αλλους κοσμους και διαστασεις. η πραγματικοτητα θα πρεπει να αποφευγεται σαν τον καρκινο. ετσι κι αλλιως τιποτα ποτε δεν αλλαζει στο μιζεροσκατοπλανητη σας!

Oτι ποναει κεφαλι...βαρεσει κεφαλι μπας κ ησυχασω!!!!

K οτι εχω γινει κακια...αρχισα να νιωθω ζηλια κ κακια για ολους..... κ φοβαμαι μη τυχον κ αυτη η αρνιτικη ενεργεια που βγαζω κανει κακο στους αλλους.......
    Last edited by πιεσμενη; 01-08-2011 at 00:39.
    "οι πιο μεγάλες νύχτες,είναι αυτές που κλαις και δεν σ'ακούν"

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι το τελευταίο 24ωρο ήταν όμορφο, ζεστό και γεμάτο συγκινήσεις :)

Και ότι επιτέλους.. Αύγουστος ~ ~ ~
    Καλό μήνα και άφθονες ηλιόλουστες στιγμές για όλους μας :)

http://static.photaki.com/%CE%97%CE%...%BF-314847.jpg

Senior Member
    Έιιιι, ναι! Και ότι η βραδινή βροχούλα ήταν από τα πιο αναπάντεχα δώρα και την ευχαριστήθηκα μαζί με το περπάτημα προς το σπίτι ~