Originally Posted by
aggelosstr
Μάρα τι να σου πω, είναι ακριβώς αυτό το είδος απάντησης που ζητούσα. Μπράβο Μπράβο Μπράβο! Ήσουν πολύ συγκεκριμένη.
Πολλά από τα παραπάνω βέβαια τα έχω κάνει ήδη, αλλά δεν πειράζει, θα δοκιμάσω ότι καινούργιο, και θα ξαναδοκιμάσω ότι μου άφησε καλές εντυπώσεις.
Μάλιστα λέω να τιμήσω το δικό σου νήμα σου και να γράψω εντυπώσεις για όσα έχω δοκιμάσει.
Γιατί το λες αυτό; Μια χαρά εύκολο είναι. Θέληση να υπάρχει.
Άμα μου δοθεί το πράσινο φως χώνομαι. Τη προπροηγούμενη κοπέλα μου από ένα βλεφάριασμα της τη γνώρισα.
Εκείνη κοίταξε αν έχω κάποιο υπόβαθρο από γνωριμίες στο παρελθόν, αν έχω κατέβει από κανένα βουνό κλπ. Γενικότερα κοίταξε αν ήμουν απομονωμένος, που ευτυχώς δεν ήμουν.
Επίσης μου είπε ότι είμαι οξυδερκής αλλά μονοκόμματος.
Οξυδερκής γιατί της περιέγραψα το ραντεβού μου με μια κάπως ευτραφή κοπέλα, και το πως ήμουν κάπως ειρωνικός μαζί της. Της είπα ότι στη πραγματικότητα ειρωνευόμουν τον εαυτό μου. Το ότι αντιλήφθηκα πως ειρωνευόμουν τον εαυτό μου το μετέφρασε ως οξυδέρκεια.
Μονοκόμματος λόγω της άρνησής μου να γνωρίσω κοπέλες μέσω φίλων. Πράγμα που πρέπει να παραδεχτώ πως μου έχετε πει και σχεδόν όλοι εσείς εδώ.
Παρεπιπτώντος τη ρώτησα και αν την επισκέπτονται και κοπέλες με παρόμοιο πρόβλημα με το δικό μου. Μου μίλησε για μια κοπέλα (ανωνύμως βεβαίως) που της περιέγραφε το φλερτ από έναν πολύ όμορφο άνδρα, και που τελικά τον απέρριψε. Σκέφτηκα πολλά γι'αυτήν την κοπέλα αλλά ειλικρινά τίποτα θετικό.
Χαχαχα!
Εντάξει. Κοίταξε το ότι ο άνδρας και η γυναίκα είναι ίσοι, δεν σημαίνει ότι είναι και όμοιοι. Βάλε έναν άνδρα να διαλέξει κουρτίνα πχ. Το πιο πιθανό να κρεμάσει τραπεζομάντιλο. Σε πράγματα που έχουν να κάνουν με χρώμα, αισθητική, πολλαπλές εργασίες ταυτόχρονα, και γρήγορη σκέψη, οι γυναίκες τα καταφέρνουν καλύτερα.