Το επαθε ακριβωσ το ιδιο ενασ παιδικοσ μου φιλοσ κ δε μιλαμε οπωσ παλια για να τον βοηθησω δε μου ανοιχτηκε
Printable View
Το επαθε ακριβωσ το ιδιο ενασ παιδικοσ μου φιλοσ κ δε μιλαμε οπωσ παλια για να τον βοηθησω δε μου ανοιχτηκε
Το επαθα κι εγω κ το φιλοσοφησα αν δεν ειναι ετσι ειναι καπωσ ετσι πρεπει να αποκτησει αμυνεσ τελοσ αυτα που ηξερε παντρευτηκε η ζωη τωρα ειναι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι κ το σεξ να το ξεχασει απλα δουλεια κ λεφτα μονο
Το ιδιο εκανε ο δικος μου, απο την πλευρα του φιλου σου. Ομως οχι απλα δεν του ανοιχτηκε αλλα τον απομακρυνε χωρις καμια εξηγηση. Μαχαιρι. Χρονια πριν. Και το λογιζει ως νικη του αυτο, να καταπνιξει μια φιλια προερχομενη απο τα παιδικα χρονια. Και παραλληλιζει τωρα τη δικη μας κατασταση, με τη (δηθεν) νικη του αυτη. Μεσες-ακρες ειπε οτι τα δυο ατομα που αγαπησε πολυ στη ζωη του, εκεινον ως φιλο-εμενα ως γυναικα , ειναι ενδειξη δυναμης που καταφερε να τα καταργησει.
Πολυ εξυπνοσ δε θα βρει αλλουσ δυστυχωσ μπορει να ειναι κ πυροβολημενοσ ο δικοσ σου αλλα πεσ του οτι οταν καποιοσ μπει στην καρδια σου μενει για παντα εκει δε βγαινει οποτε θεσ εχω κι εγω ανθρωπουσ στην καρδια μου που δεν βγαινουν ποτε
Κακομαθημενοσ οχι οτι εχει προβλημα
Ετσι νομιζω κι εγω Elis, πώς γινεται να ξε-αγαπας;
Ή αγαπησες και θα ισχυει για παντα ειτε δεν αγαπησες και δεν καταφερες να το κρυψεις για πολυ.
Το να εχεις αγαπησει και μετα να καταργεις καθε αναμνηση και συσχετισμο με την αγαπη αυτη, μπορει να ισοδυναμει με εναν αργο καθημερινο ηθελημενο θανατο και ισως μπαινει στα ορια μιας -δεν ξερω ποιας- διαταραχης οπου σου αρεσει να υποφερεις και στηνεις ετσι τη ζωη σου ωστε να εχει το απαραιτητο δραμα.
Κατανοητα ολα, οκ, αλλα αν αγαπας τον εαυτο σου το λιγοτερο, δεξου βοηθεια.
(Λογικα, θα μπει στον πειρασμο να διαβασει καποια στιγμη).
Να διαβασει η αγαπη ειναι για παντα
Ετσι ειναι κ το φιλαρακι μου μπερδεμενοσ θα ελεγα ψαχνει να βρει ακρη μεσα του
Μακαρι να ειχες εικονα, να εγραφες εδω στοιχεια απο τη δικη του πλευρα.
Στη δικη μου περιπτωση, ανετα μπορει να υπαρχουν εξηγησεις κι ερμηνειες της συμπεριφορας του που ομως αφου αρνειται να συνομιλησει, να εκθεσει ακομα και σε μενα κατι απο τον εαυτο του, χανεται η ευκαιρια να φτασουμε σε μια κατανοηση.
Τα ψυχολογικα θεραπευονται ετσι αυτο το πετυχε με την δυναμη που εχουμε μεσα μασ αλλα πρεπει να βρει ακρη
αυτο το για παντα ειναι δικο σου σκεπτικο ενω αυτος εχει αλλο σκεπτικο που λεει θα κρατησει μεχρι να βαρεθω και στην επομενη το ιδιο θα κανει ειναι ετσι ο χαρακτηρας του
Κοιτα εγω οπωσ βλεπω το φιλαρακι μου που ειναι πατερασ πρεπει να ζησει μια ζωη με υποχρεωσεισ παιδια σκυλια γατια κ αντιδραει θα πρεπει να ξεχασει οτι ηξερε για τισ γυναικεσ για τον κοσμο για τα παντα κ να μετραει λεφτα κ δουλεια κ αντιδραει