Πώς πείθεις καποιον κοντινό σου να λάβει βοηθεια; - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast
Results 121 to 135 of 174
    Senior Member
    Το επαθε ακριβωσ το ιδιο ενασ παιδικοσ μου φιλοσ κ δε μιλαμε οπωσ παλια για να τον βοηθησω δε μου ανοιχτηκε
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Quote Originally Posted by elis View Post
    Το παθαινουν οι αντρεσ πρεπει να το φιλοσοφησει οι γυναικεσ ξεκινανε αδυναμεσ κ στα τριαντα εξισωσονονται με τουσ αντρεσ οι αντρεσ τα αναποδα μετα τα τριαντα πεντε πεφτουν πρεπει να το φιλοσοφησει να ειστε μαζι αλλα να μην ασχολειται μαζι σου δεν το εχεισ αναγκη
    Δεν το ειχα σκεφτει ετσι Εlis, και δειχνει σωστη η σκεψη σου. Τελικα χρειαζεται να ψηθει κιολας καποιος στη ζωη για να τα δει πιο φιλοσοφημενα.

Senior Member
    Το επαθα κι εγω κ το φιλοσοφησα αν δεν ειναι ετσι ειναι καπωσ ετσι πρεπει να αποκτησει αμυνεσ τελοσ αυτα που ηξερε παντρευτηκε η ζωη τωρα ειναι σπιτι δουλεια δουλεια σπιτι κ το σεξ να το ξεχασει απλα δουλεια κ λεφτα μονο

Το επαθε ακριβωσ το ιδιο ενασ παιδικοσ μου φιλοσ κ δε μιλαμε οπωσ παλια για να τον βοηθησω δε μου ανοιχτηκε
    Το ιδιο εκανε ο δικος μου, απο την πλευρα του φιλου σου. Ομως οχι απλα δεν του ανοιχτηκε αλλα τον απομακρυνε χωρις καμια εξηγηση. Μαχαιρι. Χρονια πριν. Και το λογιζει ως νικη του αυτο, να καταπνιξει μια φιλια προερχομενη απο τα παιδικα χρονια. Και παραλληλιζει τωρα τη δικη μας κατασταση, με τη (δηθεν) νικη του αυτη. Μεσες-ακρες ειπε οτι τα δυο ατομα που αγαπησε πολυ στη ζωη του, εκεινον ως φιλο-εμενα ως γυναικα , ειναι ενδειξη δυναμης που καταφερε να τα καταργησει.

Senior Member
    Πολυ εξυπνοσ δε θα βρει αλλουσ δυστυχωσ μπορει να ειναι κ πυροβολημενοσ ο δικοσ σου αλλα πεσ του οτι οταν καποιοσ μπει στην καρδια σου μενει για παντα εκει δε βγαινει οποτε θεσ εχω κι εγω ανθρωπουσ στην καρδια μου που δεν βγαινουν ποτε

Senior Member
    Κακομαθημενοσ οχι οτι εχει προβλημα

Ετσι νομιζω κι εγω Elis, πώς γινεται να ξε-αγαπας;
    Ή αγαπησες και θα ισχυει για παντα ειτε δεν αγαπησες και δεν καταφερες να το κρυψεις για πολυ.
    Το να εχεις αγαπησει και μετα να καταργεις καθε αναμνηση και συσχετισμο με την αγαπη αυτη, μπορει να ισοδυναμει με εναν αργο καθημερινο ηθελημενο θανατο και ισως μπαινει στα ορια μιας -δεν ξερω ποιας- διαταραχης οπου σου αρεσει να υποφερεις και στηνεις ετσι τη ζωη σου ωστε να εχει το απαραιτητο δραμα.
    Κατανοητα ολα, οκ, αλλα αν αγαπας τον εαυτο σου το λιγοτερο, δεξου βοηθεια.
    (Λογικα, θα μπει στον πειρασμο να διαβασει καποια στιγμη).

Senior Member
    Να διαβασει η αγαπη ειναι για παντα

Κακομαθημενοσ οχι οτι εχει προβλημα
    Αναμενομενα κακομαθημενος αφου οι γονεις του ακομα και σημερα ανεχονται χωρις αντιδραση τη συμπεριφορα του, σα να ηταν φυσιολογικη.

Senior Member
    Ετσι ειναι κ το φιλαρακι μου μπερδεμενοσ θα ελεγα ψαχνει να βρει ακρη μεσα του

Ετσι ειναι κ το φιλαρακι μου μπερδεμενοσ θα ελεγα ψαχνει να βρει ακρη μεσα του
    Μακαρι να ειχες εικονα, να εγραφες εδω στοιχεια απο τη δικη του πλευρα.
    Στη δικη μου περιπτωση, ανετα μπορει να υπαρχουν εξηγησεις κι ερμηνειες της συμπεριφορας του που ομως αφου αρνειται να συνομιλησει, να εκθεσει ακομα και σε μενα κατι απο τον εαυτο του, χανεται η ευκαιρια να φτασουμε σε μια κατανοηση.

Senior Member
    Τα ψυχολογικα θεραπευονται ετσι αυτο το πετυχε με την δυναμη που εχουμε μεσα μασ αλλα πρεπει να βρει ακρη

Banned
    αυτο το για παντα ειναι δικο σου σκεπτικο ενω αυτος εχει αλλο σκεπτικο που λεει θα κρατησει μεχρι να βαρεθω και στην επομενη το ιδιο θα κανει ειναι ετσι ο χαρακτηρας του

Senior Member
    Κοιτα εγω οπωσ βλεπω το φιλαρακι μου που ειναι πατερασ πρεπει να ζησει μια ζωη με υποχρεωσεισ παιδια σκυλια γατια κ αντιδραει θα πρεπει να ξεχασει οτι ηξερε για τισ γυναικεσ για τον κοσμο για τα παντα κ να μετραει λεφτα κ δουλεια κ αντιδραει

Κοιτα εγω οπωσ βλεπω το φιλαρακι μου που ειναι πατερασ πρεπει να ζησει μια ζωη με υποχρεωσεισ παιδια σκυλια γατια κ αντιδραει θα πρεπει να ξεχασει οτι ηξερε για τισ γυναικεσ για τον κοσμο για τα παντα κ να μετραει λεφτα κ δουλεια κ αντιδραει
    Ετσι κι εδω με το ακομα αρνητικοτερο οτι η εμπειρια του με αλλες γυναικες νομιζω οτι εξαντλειται στον διαδικτυακο κοσμο μεχρι τωρα και εκδηλωνει αγαρμπα την αναγκη του τωρα να αποκτησει τις εμπειριες που δεν κυνηγησε οταν επρεπε.

Page 9 of 12 FirstFirst ... 7891011 ... LastLast