Originally Posted by
Remedy
σε πλησιαζει καποιος σε κλαμπ επειδη εχεις μια αποδεκτη εμφανιση (δεν χρειαζεται να εισαι πολυ ομορφη για να σε πηδηξει).
οχι επειδη εισαι σεξυ.
το αν εισαι σεξυ η οχι, φαινεται οταν σε κανει παρεα. οχι επειδη πινεις ενα ποτο στην αλλη ακρη.
και ναι, αν και ειμαι ετοιμοθανατη απο το γηρας, παω συχνα σε κλαμπ, αλλα ειναι μαζι μου και ο ανδρας μου, δεν πινει το ποτο του στην τουαλετα σαν τον "συνοδο" σου! χαχαχαχαχα!!!
ναι, αφηνει ενα ενδεχομενο να τον δουλευει ο φιλος του κιε να ενδεχομενο να τον δουλευεις εσυ. αλλα εκεινος απομακρυνθηκε, αρα μαλλον πιστεψε τον φιλο του και την διαθεση του που του ειπε "μακρια"...
μα φυσικα και θα του αρεσες για να σε κανει παρεα. αυτο δεν σημαινει οτι σε βρηκε σεξυ. καποια στιγμη, ξενερωσε μετα απο τοσους μηνες, γιατι ησουν ψυχρη .
δεν ξερω ποιες ειναι α υτες που δεν τις πλησιαζουν αρσενικοι γατοι. εμενα μου α ρεσει ο ανδρας μου οχι οι γατοι , αλλα και πριν απο αυτον παντα χαιρομουν το σεξ και το ενδιαφερον των ανδρων. εσυ εισαι α υτη που δεν εχεις κανει ποτε σχεση ουτε με αρσενικο γατο και ολοι φευγουν ξενερωμενοι και τα τουμαπρεις απο δω, τα τουμπαρεις απο εκει, για να μην παραδεχτεις οτι πρεπει να πας σε καποιον ψυχιατρο να λυσεις 5 πραγματα μπας και χαρεις ανθρωπινη επαφη πριν φτασεις σε βαθια γεραματα κι ακομα συζηταμε γιατι εφυγε κι αυτος....
υ.γ. εσυ μας ειπες οτι ειναι και κακομουτσουνος ο "συνοδος" σου και ψαχνει μια κακομουτσουνη για σχεση, αρα μαλλον εσυ εισαι η τυπισα που κανουν υπομονη μαζι σου μονο κακομουτσουνοι , γιατι οσοι εχουν επιλογες, δεν ασχολουνται ..