Results 121 to 135 of 205
Thread: Δεν θέλω κανέναν αλλον
-
14-09-2022, 12:21 #121
Σέξι δεν είσαι μόνο όταν έχεις κανει σεξ
Κι αν θες να ξέρεις αυτός μου είπε ότι του αρέσω όπως χορεύω και με έχει κοιτάξει και με πόθο, άσχετα αν δεν έχει κάνει κίνηση. Διστακτικός στις συναναστροφές του με γυναίκες είναι γενικά , όχι μόνο με εμένα. Δεν έχει αέρα, που λέμε.
Πάντως είτε σεξι είτε ξε-σεξι εγώ για ένα ποτό αν πάω πάντα μα πάντα κάποιος θα μου την πέσει. Ακόμα και "παγοκολωνα" όπως λες έρχονται και μου την πέφτουν. Αλίμονο σε αυτές που δεν τις πλησιάζει αρσενικός γάτος και βγάζουν χολή.
επίσης αν πας σε κλαμπ με πολύ κόσμο , ξέρεις θέλει ώρα μέχρι να περιμένεις τα ποτά ή να πας τουαλέτα λόγω ουράς, συνωστισμού. Τώρα αν λόγω ηλικίας έχεις να πας σε κλαμπ πολλά χρόνια, λογικό να μην το ξέρεις
Όταν του είπα για τα σκηνικά μάλλον ρώτησε τον φίλο του γιατί έκανε ώρα να απαντήσει και είπε ότι αυτός δεν κατάλαβε τίποτα, αλλά άφησε ανοιχτό και ένα ενδεχόμενο να τον δουλεύει ο φίλος του. Αν ήθελα να του πω παπατζες θα έλεγα ότι μια φορά που βγήκα μου την έπεσε ένας μεγιστάνας με κότερο και μου πρότεινε να πάμε βόλτα, κάτι που δεν μπορεί να του το επιβεβαιώσει κάνεις. Δεν θα του έλεγα ότι ήταν παρών και ο φίλος του με συνέπεια να ρεζιλευτω ( βέβαια υπήρχε το ρίσκο να τα αρνηθεί όλα ο φίλος του όπως και έκανε)
Το ότι είμαι ποθητή στους άντρες το βλέπω το βλέπει η νέα μου παρέα το έχω αναφέρει και σε άλλα ποστ και δεν περίμενα το συγκεκριμένο. Θα το ξαναπώ, αλιμονο στις τύπισσες που δεν τις κοιτάει κάνεις, παρά μόνο τίποτα κακομουτσουνοι
- 14-09-2022, 12:22 #122
οταν εισαι 27 χρονων γυναικα, την σεξουαλικη επιθυμια την νοιωθεις εδω και ΠΟΛΛΑ χρονια, εχεις- δεν ε χεις ανδρα, ασχετως αν δεν κανεις σεξ. δεν εμφανιζεται η σεξουαλικη επιθυμια, οταν βρεις τον πριγκηπα. η επιθυμια υπαρχει και προχωρας παραπερα οταν βρεις καποιον που σου αρεσει και σου ταιριαζει.
εσυ δεν αυνανιζεσαι ΚΑΝ. για ποιο "σεξ" μιλας ΑΝ και ΟΤΑΝ βρεις καποιον;
βρες καποιον που επισης δεν τουα ρεσει το σεξ, αν θες μια παρεα. οσο μπερδευεσαι με ανδρες που λειτουργουν σεξουαλικα, θα εχεις απογοητευσεις και θα καταληγεις μονη.
14-09-2022, 12:25 #123
14-09-2022, 12:35 #124
σε πλησιαζει καποιος σε κλαμπ επειδη εχεις μια αποδεκτη εμφανιση (δεν χρειαζεται να εισαι πολυ ομορφη για να σε πηδηξει).
οχι επειδη εισαι σεξυ.
το αν εισαι σεξυ η οχι, φαινεται οταν σε κανει παρεα. οχι επειδη πινεις ενα ποτο στην αλλη ακρη.
και ναι, αν και ειμαι ετοιμοθανατη απο το γηρας, παω συχνα σε κλαμπ, αλλα ειναι μαζι μου και ο ανδρας μου, δεν πινει το ποτο του στην τουαλετα σαν τον "συνοδο" σου! χαχαχαχαχα!!!
ναι, αφηνει ενα ενδεχομενο να τον δουλευει ο φιλος του κιε να ενδεχομενο να τον δουλευεις εσυ. αλλα εκεινος απομακρυνθηκε, αρα μαλλον πιστεψε τον φιλο του και την διαθεση του που του ειπε "μακρια"...
μα φυσικα και θα του αρεσες για να σε κανει παρεα. αυτο δεν σημαινει οτι σε βρηκε σεξυ. καποια στιγμη, ξενερωσε μετα απο τοσους μηνες, γιατι ησουν ψυχρη .
δεν ξερω ποιες ειναι α υτες που δεν τις πλησιαζουν αρσενικοι γατοι. εμενα μου α ρεσει ο ανδρας μου οχι οι γατοι , αλλα και πριν απο αυτον παντα χαιρομουν το σεξ και το ενδιαφερον των ανδρων. εσυ εισαι α υτη που δεν εχεις κανει ποτε σχεση ουτε με αρσενικο γατο και ολοι φευγουν ξενερωμενοι και τα τουμαπρεις απο δω, τα τουμπαρεις απο εκει, για να μην παραδεχτεις οτι πρεπει να πας σε καποιον ψυχιατρο να λυσεις 5 πραγματα μπας και χαρεις ανθρωπινη επαφη πριν φτασεις σε βαθια γεραματα κι ακομα συζηταμε γιατι εφυγε κι αυτος....
υ.γ. εσυ μας ειπες οτι ειναι και κακομουτσουνος ο "συνοδος" σου και ψαχνει μια κακομουτσουνη για σχεση, αρα μαλλον εσυ εισαι η τυπισα που κανουν υπομονη μαζι σου μονο κακομουτσουνοι , γιατι οσοι εχουν επιλογες, δεν ασχολουνται ..
14-09-2022, 12:43 #125
14-09-2022, 12:44 #126
14-09-2022, 12:57 #127
lemon εγραψες σε ενα μηνυμα οτι φοβασαι μη πληγωθεις για αυτο δεν προχωρας.θες να μου το αναλυσεις λιγο?τι ακριβως φοβασαι?λες μονη σου οτι εισαι πολυ ομορφη και καθε φορα που βγαινεις καποιος θα στην πεσει σιγουρα.Αυτο ξερεις δεν συμβαινει σε πολλες κοπελες.βασικα τωρα οπως εγιναν οι γνωριμιες ουτε στις ωραιες δεν την πεφτουν οποτε εχεις ενα μεγαλο ατου την τεραστια ομορφια σου.γιατι να σε πληγωσει δηλαδη καποιος που θα κανεις σχεση και σεξ?αφου υποτιθεται οτι θα εχει μια κουκλα του διπλα του λογικα δεν θα θελει να σε χασει.Πιστευεις οτι υστερει η εσωτερικη σου ομορφια καπου?
Last edited by Αποστολια; 14-09-2022 at 13:14.
14-09-2022, 13:27 #128
Σχέσεις έχω κάνει με άντρες φυσιολογικούς που δεν με έβλεπαν σαν τρυπα, αλλά δεν κράτησαν και δεν ολοκληρώθηκαν από δική μου επιλογή.
Βέβαια αυτοί οι άντρες ήταν μόνο δύο στα 27 μου χρόνια. Ψύλλοι στα άχυρα μέσα στη σαβουρα που κυκλοφορεί
Μπράβο που πάτε παρέα με τον άντρα σου σε κλαμπ και δεν σας πιάνει κατούρημα όλο το βράδυ, ή αν πιάσει τον ένα ο άλλος πάει παρέα. Επίσης για ένα πέσιμο δεν χρειάζεται αιώνας ολόκληρος, πόσο μάλλον για μια κίνηση για φιλι που είναι μερικά δευτερόλεπτα. Αλλά σίγουρα λόγω ηλικίας και γάμου έχεις ξεχάσει πόσο διαρκούν αυτά.
Ο συνοδός μου δεν είναι κακομουτσουνος, αλλά δεν έχει αυτοπεποίθηση. έχει διαφορά. Με κακομουτσουνους δεν ασχολούμαι καν
Σχέση πλέον δεν θέλω. Σχέση δεν σημαίνει ευτυχία, ούτε ο γάμος. Δεν πιστεύω πως μπορεί να περάσει ένα χρονικό διάστημα χωρίς ξενοκοιταγματα, βαρεμάρα και ρουτίνα.
Δεν μπορώ να εμπιστευτώ και κανέναν άντρα
14-09-2022, 13:30 #129
Υποτιμας πολυ τους αλλους ανθρωπους. Τι σημαινει αλιμονο σε αυτες που δεν τους την πεφτει ουτε αρσενικος γατος; Δεν κανουμε διαγωνισμο ομορφιας στη ζωη ουτε η αξια μας κρινεται αναλογα με το ποσοι μας την πεφτουν. Αλλαξε νοοτροπια γιατιδεν θα σαι ομορφη για παντα. Ο κοσμος δεν χωριζεται στους ωραιους και στους ασχημους ουτε σου ανηκει ο κοσμος επειδη ετυχες να γεννηθεις ωραια.
Υπαρχουν γυναικες που δεν τους την πετφουν ολοι, τους την επεσε ομως αυτος που ηθελαν και χαιρονται τη ζωη και το σεξ. Κοιτα γυρω σου, δνε ειναι μονο οι ωραιοι κι οι ωραιεε ζευγαρωμενοι
14-09-2022, 13:31 #130
Δεν χρειάζεται να υστερείς κάπου για να ξενοκοιταει ένας άντρας
εσωτερικά όμως πιστεύω τους ενοχλεί που δεν τρέχω από πίσω τους. Αρνούμαι δηλαδή συχνά προτάσεις τους, δεν μου αρέσει να τους μιλάω στο τηλέφωνο, δεν ζηλεύω και γενικά δεν ικανοποιω το εγώ τους.
Δεν θέλω να πληγωθω από κάποιον που θα με κάνει να επενδύσω σε αυτόν τον χρόνο μου και στο μεταξύ αυτός θα προσπαθεί να με αλλάξει (να θέλει δηλαδή να μαγειρεύω ή να μην πηγαίνω εκδρομές που πάω ακόμα και μόνη, να μην κυκλοφορω) ενώ εκείνος θεωρεί ότι δεν υπάρχει προβλημα να κοιτάει και άλλες γιατί έτσι είναι η φύση του άντρα (κλασική καραμέλα)
Επίσης δεν θέλω να βαρεθω κάποιον ή να με βαρεθεί. εγώ βαριέμαι παρά πολύ γρήγορα έναν άντρα, μόνο αυτόν δεν βαρέθηκα.
14-09-2022, 13:36 #131
Δεν είπα ότι από εκεί κρίνεται η αξία ενός ανθρώπου
Και δεν έτυχε να γεννηθω ωραία, χρειάστηκε να δουλεψω πολύ και για αυτό. Αν ήμουν ωραία από έφηβη πιθανόν δεν θα κάναμε καν αυτή τη συζήτηση, είμαι σίγουρη βασικα.
επίσης δεν είναι απαραίτητα ευτυχισμένοι οι ζευγαρωμενοι μετα από κάποιο διάστημα. Το έγραψα και πριν ότι δεν πιστεύω πως δεν μπορείς να βαρεθείς κάποιον ή να μην πέφτει κέρατο, έχω μείνει άναυδη από άτομα που ούτε καν το περιμενα και ζευγάρια που έδειχναν ευτυχισμένα.
Μπορεί ο πρώτος καιρός να είναι καλός αλλά δεν θέλω να ζήσω αυτό που έρχεται μετά, τη βαρεμάρα, τους περιορισμούς και τις υποχρεώσεις (πχ. Α πάμε μαζί στον γάμο του ξαδέρφου μου, α μην πας μόνη σου εκεί κτλ)
Επίσης ένας πολύ βασικός παράγοντας στις σχέσεις είναι ο συμβιβασμός που κι αυτό το βλέπω πολύ συχνά
14-09-2022, 13:38 #132
Κι όταν λέω δεν θέλω κανέναν άλλον εννοώ στην παρούσα φάση.
Ναι μιλάω και με άλλους, κανονίζω και με άλλον να βγω αλλά δεν θέλω όσο αυτόν
Και προς θεού δεν σημαίνει ότι μια ζωή θα θέλω αυτόν
14-09-2022, 13:44 #133
Αρα με το σκεπτικο σου δεν προκειται να κανεις ποτε σεξ με κανεναν γιατι πιστευεις οτι ολοι ειναι ιδιοι και μολις θα κανουν σεξ θα ψαξουν για αλλη.το να μη μαγειρευεις και να μη πηγαινεις εκδρομες μονη ειναι κατι που θα τα ξεκαθαρισεις απο την αρχη.
η πηγη του προβληματος σου θεωρω οτι ειναι οι ανασφαλειες σου που πηγαζουν απο την παιδικη ηλικια σου και δεν μπορεις να τις αποβαλλεις.και στο λεω εγω που τις ιδιες ανασφαλειες εχω αλλα ρισκαρω και λιγο.Σου το ξανα ειπα μακαρι να βρεις αυτο που ψαχνεις και οπως το θες ας ειναι περιεργο στους αλλους ας ειναι ανωριμο για πολλους και μη φυσιολογικο.αρκει να εισαι εσυ ευτυχισμενη.αλλα απο τα θεματα που ανεβαζεις συνεχως δειχνεις οτι δεν εισαι και οτι κατι σε δυσαρεστει.Παρε την ζωη σου στα χερια σου.για μενα εχεις το πιο σημαντικο προτερημα για μια γυναικα.εισαι ομορφη.φτιαξε λιγο και τον τροπο σκεψης σου και ολα θα φτιαξουν.ξερεις ποσες θα ηθελαν να ειναι στη θεση και να ειχαν οποιον αντρα ηθελαν?εκμεταλλευσου το.
14-09-2022, 13:45 #134
Δεν το πες αλλα αυτο δειχνεις να πιστευεις. Μαλλον επειδη προσπαθησες πολυ βγαζεις αυτην την υποτιμηση προς τους μη ωραιους και μη ωραιες. Δουλεψε το λιγο αυτο. Δεν χρωσταμε σε κανεναν να μαστε ωραιες. Εν θελουμε το προσπαθουμε. Αν δεν θελουμε η δεν γινεται δεν φταιμε.
Η ευτυχια ειναι προσωπικη υποθεση. Αλλοι την αναζητανε στις σχεσεις, αλλοι τη βρισκουν με τη μοναξια τους. Το ζευγαρωμα ναι δεν ταυτιζεται με την ευτυχια, θελει δουλεια για να σαι ευτυχισμενος μεσα σε μια σχεση. Υπαρχουν ανθρωποι που τα καταφερνουν. Αν καποια στιγμη χωρισεις δεν σημαινει οτι ολη η σχεση ηταν λαθος. Το για παντα δενειναι.ευκολο πραγμα.
14-09-2022, 13:52 #135
Το οτι εγινε ξαφνικα ωραια καιενιωσε ομορφα με το προνομιο που απεκτησε, μαλλον εκανε χειροτερα τα πραγματα για εκεινην.
Δυστυχως, στις κοινωνιεε που ζουμε η ομορφια θεωρειται οντως το πιο σημαντικο προτερημα για μιαβγυναικα. Αυτο ξερεις δεν θελουμε οι γυναικες να το διαιωνιζουμε γιατι ειναι βαρος, ειναι θηλια στο λαιμο μας, ο αγωνας να σαι παντα ομορφη, ο αγωνας να μην γερασεις.
Καμια δεν μπορει να χει οποιον θελει γιατι απλα μετα αλλαζεις πιστα. Εαν εισαι η Τζολι και θες εναν μεσο εμφανισιμο αντρα εχεις αυξημενες πιθανοτητες να τα καταφερεις (ουτε κι εκει εκατο τα εκατο). Εαν θες ομως τον Μπραν πιτ εχει κι εκεινος πολλες επιλογες εξισου.