Originally Posted by
carrie
Τελοσπαντων, αν εγω παραδεχομαι οτι το πρωτο ποστ μου που εγινε αφορμη αυτης της συζητησης ειχε δοση αρνητισμου, αηδιας και απηυδισης καταπιεσμενης απο το παρελθον, και ο,τι αλλο μου καταλογιζεται, κουτσομπολισμος και ελλειψη τακτ, ας παραδεχτει κι σαββ οτι το δικο του ποστ ηταν επισης αρνητικο και δασκαλιστικο, με εντονη διαθεση επιπληξης και επικρισης γιατι εγω αυτο ενιωσα, κι αυτο που νιωθω δεν το αμφισβητω, και επισης σε μενα αναφεροτανε, αλλιως θα εκανε κουοτ και αλλα ατομα (επειδη βαριοτανε δλδ εγινα εγω ο αποδιοπομπαιος τραγος;). Και να μην το παραδεχτει ομως, δεν πειραζει. Και αλλο πραγμα να λες
"ρε παιδιά, ό,τι και να σας έκανε ο Χ, αφού δεν είναι πλέον παρόν ή ενεργό μέλος ούτε να αντικρούσει την κατηγορία ούτε να συνεχίσει την κακώς κείμενη συμπεριφορά, άστε το να περάσει, δεν αξίζει ούτε και είναι και πολύ ηθικό ή κομψό"
απο το να λες (για να θυμηθουμε και τις λεξεις που δε θυμοσουν οτι χρησιμοποιησες)
"Είναι αν μη τι άλλο έλλειψη τακτ να αναφέρεται κανείς με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε παλιότερα μέλη που φυσικά δεν έχουν τον τρόπο να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
Η κουβέντα που γίνεται πλέον είναι καθαρά κουτσομπολίστικη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στο θέμα και τα όσα βλέπω να συμβαίνουν μεταξύ μελών είναι αρκούντως θλιβερά για ένα φόρουμ ψυχικής στήριξης...
Για όσα μέλη έχουν αποχωρήσει, όσο είναι εφικτό, αναφερθείτε μόνο με θετικό πρόσημο στους χαρακτηρισμούς σας. Η οποιαδήποτε θέση αλλιώς, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει αντίλογο και το να αναμοχλεύονται όσα αρνητικά καταγράφηκαν στο παρελθόν, πυροδοτεί νέες ατέρμονες εντάσεις...
Δεν υπάρχει λόγος... "
οσο για αυτο το πυροδοτει στο τελος, απο ο,τι φαινεται αν εγω δεχτουμε οτι εβαλα το μπαρουτι, καποιος αλλος πεταξε το σπιρτο! Οπως λεει και ο φιλος μου, δε βαριεσαι, λιγη αναταραχη που και που χρειαζεται! ;) :D