Περι ευθιξίας..... - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast
Results 121 to 135 of 156
    Senior Member
    Quote Originally Posted by carrie View Post
    Τελοσπαντων, αν εγω παραδεχομαι οτι το πρωτο ποστ μου που εγινε αφορμη αυτης της συζητησης ειχε δοση αρνητισμου, αηδιας και απηυδισης καταπιεσμενης απο το παρελθον, και ο,τι αλλο μου καταλογιζεται, κουτσομπολισμος και ελλειψη τακτ, ας παραδεχτει κι σαββ οτι το δικο του ποστ ηταν επισης αρνητικο και δασκαλιστικο, με εντονη διαθεση επιπληξης και επικρισης γιατι εγω αυτο ενιωσα, κι αυτο που νιωθω δεν το αμφισβητω, και επισης σε μενα αναφεροτανε, αλλιως θα εκανε κουοτ και αλλα ατομα (επειδη βαριοτανε δλδ εγινα εγω ο αποδιοπομπαιος τραγος;). Και να μην το παραδεχτει ομως, δεν πειραζει. Και αλλο πραγμα να λες

"ρε παιδιά, ό,τι και να σας έκανε ο Χ, αφού δεν είναι πλέον παρόν ή ενεργό μέλος ούτε να αντικρούσει την κατηγορία ούτε να συνεχίσει την κακώς κείμενη συμπεριφορά, άστε το να περάσει, δεν αξίζει ούτε και είναι και πολύ ηθικό ή κομψό"

απο το να λες (για να θυμηθουμε και τις λεξεις που δε θυμοσουν οτι χρησιμοποιησες)

"Είναι αν μη τι άλλο έλλειψη τακτ να αναφέρεται κανείς με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς σε παλιότερα μέλη που φυσικά δεν έχουν τον τρόπο να απαντήσουν και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.
    Η κουβέντα που γίνεται πλέον είναι καθαρά κουτσομπολίστικη, δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στο θέμα και τα όσα βλέπω να συμβαίνουν μεταξύ μελών είναι αρκούντως θλιβερά για ένα φόρουμ ψυχικής στήριξης...
    Για όσα μέλη έχουν αποχωρήσει, όσο είναι εφικτό, αναφερθείτε μόνο με θετικό πρόσημο στους χαρακτηρισμούς σας. Η οποιαδήποτε θέση αλλιώς, δεν μπορεί εκ των πραγμάτων να έχει αντίλογο και το να αναμοχλεύονται όσα αρνητικά καταγράφηκαν στο παρελθόν, πυροδοτεί νέες ατέρμονες εντάσεις...

Δεν υπάρχει λόγος... "

οσο για αυτο το πυροδοτει στο τελος, απο ο,τι φαινεται αν εγω δεχτουμε οτι εβαλα το μπαρουτι, καποιος αλλος πεταξε το σπιρτο! Οπως λεει και ο φιλος μου, δε βαριεσαι, λιγη αναταραχη που και που χρειαζεται! ;) :D
    Άλλος ?

Έτσι για να συνεχίζεται το thread....

YΓ Carrie, η απομόνωση του δικού σου ποστ δεν είναι η αφορμή για την οποία άνοιξε η Θεοφανία το θέμα, μην βαυκαλίζεσαι...Μπορεί να είναι δικό σου το ποστ, αλλά είχαν προηγηθεί τα ποστ της Όλγας που δεν μπορούσα να απομονώσω γιατί είχαν τροποποιηθεί (διαγραφεί ) δηλαδή από την διαχείριση. Και αναφέρομαι στο όσα συμβαίνουν μεταξύ μελών και στην διαμάχη Δώρας και Πανικούλας , γιατί μια απλή αναφορά σε ένα παλιό μέλος όπως έκανες εσύ, δεν θα μπορούσε να με κάνει να πω "μεταξύ μελών"...Το πρόβλημα μάλλον ξεκινά από αυτό το έλλειμμα προσωποποίησης και σ' αυτή την κατεύθυνση δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα να αναλάβω την ευθύνη για την παράλειψη.
    Η αναφορά στα τεκταινόμενα όπως βλέπεις είναι γραμμένη σε τρίτο πρόσωπο, κι επαναλαμβάνω πως πρόθεση μου δεν ήταν να σε θίξω επί προσωπικού, συνεχίζεις να επιμένεις σε μια τέτοια θέση παρόλες τις διαβεβαιώσεις μου για το αντίθετο. Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο, καταντάω γραφικός να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια....
    Φυσικά , έπρεπε να είχες καταλάβει πως από πάντα ήμουν "εμπρηστικός" τύπος....
    [B][I]Human, is nothing else but two dates engraved upon a tombstone...[/I][/B]

Senior Member
    Aς σταματησουμε then. Εχω πολυ καλη διαθεση σημερα. Ελπιζω ολα να σου πηγαινουν καλα, και για αλλη μια φορα να ξερεις οτι κι εγω μπορει να εκλαμβανομαι ως εμπρηστικη γιατι ειμαι λγιο χυμα και ατσουμπαλη στις εκφρασεις μου, και δεν λαμβανω υποψιν μου ηθικες εντολες, αλλα το πως αισθανομαι εγω καλα, αν κατι ειναι αρνητικο ή θετικο και πως το εκλαμβανω στην ψυχη και το σωμα μου.

καλη ανασταση στους πιστευοντες, στους μη πιστευοντες πολελς ευχες!!

Banned
    Quote Originally Posted by sabb View Post
    Μαρίνα μου στο μονόδρομο της προσωποποίησης μπήκα ακολουθώντας τον δικό σου προβληματισμό. Με ρωτάς τι εξυπηρετούν όλα αυτά , αλλά ποια ακριβώς ? Η όλη συζήτηση κι έτσι όπως εξελίχθηκε ?
    Ένα quote έκανα λέγοντας πως είναι άκομψο να απαξιώνουμε κάποιον που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του , κι αυτή μου η θέση, άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου....
    Δεν σ' ενδιαφέρει λες τι γίνεται σε άλλα φόρουμ, αλλά εδώ μπορούμε να καταδικάζουμε ερήμην - αυτό εννοείς με λίγα λόγια ?
    Πολύ καλά...
    Έτσι , προφανώς και η όλη συζήτηση γίνεται ατελέσφορα και η απάντηση στην ερώτηση σου ας απαντηθεί από τον αντίλογο της δικής μου άποψης.

Εγώ ότι είχα να πω το είπα και θεωρώ πως το θέμα εξαντλήθηκε....

Καλή συνέχεια σ' όλους...
    Σάββα μου, ο δικός μου προβληματισμός (που αφορά σε όλα τα διαγραμμένα/αποχωρήσαντα μέλη και όχι μόνο σε ένα) ήταν αυτός «Δεν μπορούμε να μείνουμε στα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί?» (εδώ σε αυτό το φόρουμ)

και επανέρχομαι μόνο για να απαντήσω στα δύο σου ερωτήματα, δεν θέλω να επεκταθώ άλλο:

1) όχι δεν εννοώ ότι αδιαφορώ για το τι γίνεται σε άλλα φόρουμ και δεν εννοώ ότι εδώ μπορούμε να καταδικάζουμε ερήμην

Είπα πως «Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει με ποιους συνομιλεί ο καθένας ή το τι γίνεται σε κάποιο άλλο φόρουμ». Δηλαδή:
    - δεν με ενδιαφέρει να μάθω αν το χ μέλος, ας πούμε αννούλα έχει μιλήσει πριβέ ή έχει πιει καφέ με το μέλος βασούλα και
    - δεν με ενδιαφέρει αν το μέλος βασούλα πήγε μετά τη διαγραφή του από το e-psychology σε ένα άλλο φόρουμ και έδειξε καλή ή κακή διαγωγή.

και
    2) στο ποια ακριβώς εξυπηρετούν τι: αναφέρομαι σε αυτά που έγραψα σε προηγούμενο μήνυμα

Quote Originally Posted by marina38 View Post
    sabb, in principle φαίνεται να συμφωνούμε σε κάποια πράγματα (π.χ. να μην απαξιώνονται-προσβάλλονται μέλη), αλλά εδώ διαφωνώ με το περιεχόμενο του μηνύματός σου. Γιατί μοιάζει να λες πως δεν μπορούμε να κρίνουμε ως 'κακό' έναν απόντα (μπορούμε δηλαδή μόνο να τον χαρακτηρίζουμε 'καλό', κάτι σαν 'ο νεκρός δεδικαίωται'?) αλλά είναι ΟΚ να κρίνουμε τους παρόντες? Όντως δεν αντιλαμβάνονται όλοι τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο, οπότε όπως σωστά λες ότι κάποιος που δεν είναι αρεστός στη Θεοφανία και τη Ρέμεντι δεν είναι κατ' ανάγκη αρνητικό στοιχείο στην κοινότητα, έτσι και το να μην είναι σε εσένα αρεστές οι προαναφερθείσες, δεν σημαίνει ότι 'λυμαίνονται' το φόρουμ.

Τώρα για τη δημοσιοποίηση προσωπικών συζητήσεων...σαφώς η συναίνεση όλων είναι εκ των ουκ άνευ. Αλλά επειδή σε άλλο μήνυμα ρώτησες 'πού το κακό', να ρωτήσω με τη σειρά μου 'πού το καλό'? Δηλαδή, τι εξυπηρετεί η δημόσια αναφορά σε κάτι τέτοιο? Δηλαδή αν γράψω εδώ στο φόρουμ 'ξέρεις nature, όταν συνάντησα τη ρέμεντι από κοντά είδα ότι είναι γλυκός άνθρωπος και δεν είπε ούτε μια κακή κουβέντα για σένα', δεν νομίζεις ότι αυτό επηρεάζει την περίφημη ευθυκρισία?
    Καλό βράδυ λοιπόν και εύχομαι σε σένα και όλους τα ίδια που ευχήθηκε κι η carrie. :)

Μαλιστα..Mε λιγα λογια εγω στα καλα των καθουμενων τα πηρα και αρχισα να βριζω..Αρχισα να βριζω και μου αφαιρεθηκε ο λογος..Πολυ λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι..Και για να εξηγουμαστε δεν εχω μπει ποτε εδω μεσα για να υπερασπιστω κανεναν κρινο(αν ηθελε μια χαρα θα υπερασπιζοταν τον εαυτο του).Καθοτι μελος ομως ακομη σε αυτο το φορουμ βλεπω μια μεροληπτικη συμπεριφορα της διαχειρισης υπερ συγκεκριμενων(παλαιων) μελων τα οποια και να βρισουν ,και να ερθουν σε αντιπαραθεσεις παντα μα παντα ειναι στο απυροβλητο..Και για αυτο θα ηθελα μια εξηγηση...Ποτε τρωμε μπαν?Κατω απο ποιες προυποθεσεις?Με τι ορους?
    Oσον αφορα τους χαρακτηρισμους μου για τα μελη αυτα μπορει να ημουνα υπερβολικη στη διατυπωση τους,αλλα δεν παιρνω πισω το τι εννοουσα..
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Banned
    Quote Originally Posted by olgaki82 View Post
    Μαλιστα..Mε λιγα λογια εγω στα καλα των καθουμενων τα πηρα και αρχισα να βριζω..Αρχισα να βριζω και μου αφαιρεθηκε ο λογος..Πολυ λυπαμαι αλλα δεν ειναι ετσι..Και για να εξηγουμαστε δεν εχω μπει ποτε εδω μεσα για να υπερασπιστω κανεναν κρινο(αν ηθελε μια χαρα θα υπερασπιζοταν τον εαυτο του).Καθοτι μελος ομως ακομη σε αυτο το φορουμ βλεπω μια μεροληπτικη συμπεριφορα της διαχειρισης υπερ συγκεκριμενων(παλαιων) μελων τα οποια και να βρισουν ,και να ερθουν σε αντιπαραθεσεις παντα μα παντα ειναι στο απυροβλητο..Και για αυτο θα ηθελα μια εξηγηση...Ποτε τρωμε μπαν?Κατω απο ποιες προυποθεσεις?Με τι ορους?
    Oσον αφορα τους χαρακτηρισμους μου για τα μελη αυτα μπορει να ημουνα υπερβολικη στη διατυπωση τους,αλλα δεν παιρνω πισω το τι εννοουσα..

Εχει δικιο η Ολγα δλδ ολοι οι αλλοι τρωμε μπαν μονο 3 ατομα εδω οτι και να λενε περναει ατημορητο.Ειναι αδικο.

εγω ενα θελω να μαθω και φυσικα σε αυτο να απαντησει η διαχειρηση.γιατι η ρεμ οταν εβρισε την νατουρ τοσο μα τοσο ανελεητα δεν εφαγε μπαν?γιατι η θεοφανια που βριζει με το γαντι ,και εχει χρησιμοποιησει και αυτη βρισιδια δεν εφαγε μπαν?και γιατι ο κιπ που μονιμα χρησιμοποιει συχνα λεξεις για προειδοποιηση ειναι στο απυροβλητο?καποια στιγμη να μας απαντησει καποιος απο τη διαχειριση ποιοι ,γιατι και πως τρωμε μπαν.αυτα τα τρια μελη δεν εχουν ουτε μια προειδοποιηση σε οτι εχουν πει και σε οσα ισως πουνε,τυχαιο?
    Οτι βλεπουμε γυρω μας ειναι μονο για αυτη τη φορα.Μην προσπερνας τιποτα,κοιταξε τα χρωματα των λουλουδιων και χαμογελα

Senior Member
    Ρε, είστε σοβαρές? Ο sabb ρε, ο sabb μας έχει όλους ανάγκη! Να είμαστε δίπλα του, σαν ομάδα, σα μια γροθιά, έστω με τις διαδικτυακές μας παρουσίες, σαν ΜΙΑ αδιαίρετη κοινότητα. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τον στηρίξουμε.
    Ποιος γαμάει τα μπαν και τα παρελθόντα τέτοιες ώρες? Δε σας πιστεύω. Δε μπορώ και δε θέλω να σκεφτώ τίποτε άλλο τέτοιες ώρες. Ένα άξιο μέλος μας παλεύει στον κόσμο του πόνου, μάχεται για τις ισορροπίες του, χάνει τον άνθρωπό του,ας αφήσουμε τις μικροπρέπειες και ας ξέρει πως είμαστε εδώ, δίχως λογομαχίες.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Οπως ειδες του γραψαμε λογια κουραγιου ρειν.

Senior Member
    Και μετά? Γυρνάμε στις κοκορομαχίες? Κάντε κράτει, δεν είναι ώρες για τέτοια.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Banned
    Ε σε λιγο θα μας πεις οτι φταιμε εμεις που η γυναικα του αρρωστησε.

Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Ρε, είστε σοβαρές? Ο sabb ρε, ο sabb μας έχει όλους ανάγκη! Να είμαστε δίπλα του, σαν ομάδα, σα μια γροθιά, έστω με τις διαδικτυακές μας παρουσίες, σαν ΜΙΑ αδιαίρετη κοινότητα. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας να τον στηρίξουμε.
    Ποιος γαμάει τα μπαν και τα παρελθόντα τέτοιες ώρες? Δε σας πιστεύω. Δε μπορώ και δε θέλω να σκεφτώ τίποτε άλλο τέτοιες ώρες. Ένα άξιο μέλος μας παλεύει στον κόσμο του πόνου, μάχεται για τις ισορροπίες του, χάνει τον άνθρωπό του,ας αφήσουμε τις μικροπρέπειες και ας ξέρει πως είμαστε εδώ, δίχως λογομαχίες.

RainAndWind με ολο το σεβασμο που σου εχω (το εννοω αυτο) αδιαιρετη κοινοτητα δεν θυμαμαι να ειναι ποτε εδω και απο οσο πιστευω δεν προκειται να γινει επισης ποτε χωρις βεβαια να ειναι απαραιτητο κατι τετοιο οταν εχεις να κανεις με διαμετρικα αντιθετους χαρακτηρες ανθρωπους.

Θα σε παρακαλεσω λοιπον να μην σαλαμοποιεις συναισθηματα και καταστασεις δειχνοντας οτι δεν εχω στην σκεψη μου το δραμα που περναει ο σαββας.
    Θεωρω ακομψη την παρεμβαση σου και οχι την καλυτερη συμβολη οπως πιστευω οτι θα ηθελες.
    Εκτος αν σταματησει καθε συζητηση που υπαρχει σε εξελιξη στο φορουμ και να επικεντρωθουμε στο θεμα του σαββα κατι που θα το εβλεπα με πιο σοβαροτητα απο το να κανουμε τους τροχονομους ευαισθησιας.

ΥΓ αν μου το επιτρεψουν οι συνθηκες θα προτιμησω να δωσω μια αληθινη αγκαλια στο σαββα παρα μια διαδικτυακη, αποψη μου.

Banned
    1ρε δεν ειμαι καλα μην μου την λεει!φοβαμαι
    πεθενω δεν ειμαι καλα φοβαμαι.αααααααα!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Παστελι View Post
    1ρε δεν ειμαι καλα μην μου την λεει!φοβαμαι
    πεθενω δεν ειμαι καλα φοβαμαι.αααααααα!!
    Tι έπαθες πάλι εσύ βρε?
    ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΜΗΝ Μ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ....

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ Σ ΟΣΟΥΣ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ....

Banned
    δεν μπορω δεν ειμαι καλα φοβαμαι μονη.κατουρηθηκα επανω μου απο τον φοβο.

Banned
    θα παρω ζαναξ γαμω τη @@@ μου πια δεν αντεχω αυτη την κολοζωη.δεν αντεχω ρε δεν αντεψω@@@!!!

Page 9 of 11 FirstFirst ... 7891011 LastLast