Originally Posted by
Λουλου
Λοιπον καλησπερα κι απο μενα.
Να πω εξαρχης πως ο μονος λογος που γραφτηκα δεν ηταν ουτε να κατσω να μαλωσω, ουτε με ενδιαφερει να πεισω καποιον απο το φορουμ για τα ψεματα της Κυκνος. Ουτε σκοπευα να σου απαντησω δημοσια σε ενα φορουμ(ουτε καν για να υπερασπιστω τα λογια του ουριελ) αλλα σιγουρα θα το εκανα προσωπικα μονο που ειδα αυτο το ποστ σου.
Και οκ ανθρωπος ειμαι εκνευριστηκα οταν διαβασα να λες πως θα φωναξει ο ουριελ αλλους να πουνε ψεματα.
Ειλικρινα σοκαριστηκα οταν ειδα τι γραφεις. Μπορεις να αρνηθεις οτι εχουμε μιλησει πολλες φορες και σε εχω στηριξει και οτι μου εχεις πει εντελως διαφορετικες εκδοχες. Και ενταξει να δεχτω οτι για καποιον λογο που μονο εσυ ξερεις αλλαξες πολλα απ οσα λες.
Αλλα ρε ΄συ οτι χαρακωνεσαι; Σε εχω δει ποσες φορες με τιραντε, με κοντομανικο μεχρι και με μαγιω σε φωτογραφιες σε εχω δει! Ουτε μια γρατσουνια, ουτε ενα μικρο σημαδι! Χρησιμοποιησες το δικο μου θεμα ως δικο σου και εχω σοκαριστει αφανταστα!!!
Ξαφνικα νιωθω κοροιδο που σε πιστευα. Αυτος ειναι ο λογος που δεν μου ειπες ποτε για φορουμ ψυχολογιας οταν συζητουσαμε σχετικα; Μην και δω τι εγραφες;!
Ηθελα να σου πω αν και νιωθω εντελως κοροιδο πλεον, δε σου κραταω κακια. Απλα δεν ειναι αναγκη να γραφεις ολα αυτα, αντι για τα πραγματικα σου θεματα μην πλαθεις ιστοριες, πες τα πραγματικα θεματα που εχεις αν θελεις πραγματικα να βοηθηθεις. Ετσι δεν κανεις ουτε μισο βημα μπροστα.
Να ξερεις παντως ειναι παρα πολυ ασχημο να χρησιμοποιεις προβληματα που πραγματικα εχουν αλλοι ανθρωποι. Γιατι ξερεις μπορει να πληγωθουν...οπως εγω τωρα.