Θέλω να ρωτήσω κάτι... - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 36 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 537
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Λουλου View Post
    Lacrymosa
    Οπως ειπα ηδη δεν σκοπευω να μαλωσω αν και το προσπαθεις πολυ με τον τροπο σου. Ειδα παρακαλουσες για μπαν, η δικη σου συμπεριφορα απεναντι μου θεωρεις δεν αξιζει μπαν;
    Μη μου απαντησεις, δεν σκοπευω να σου ξαναπαντησω. Δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις ουτε το ποσο απολιτιστη εισαι.

Κυκνε...Απλα εννοειται δεν παιζει να εχουμε πλεον καμια επαφη αλλα κρατα το αυτο που σου ειπα. Λυσε τα προβληματα σου. Απ οσο ειδα ειναι προθυμοι εδω να κουβεντιαζουν και να στηριζουν, εκμεταλλευσου το να βοηθηθεις.
    Μα δεν είχαμε και ποτέ εφόσον δεν ξέρω ποια είσαι...οπότε δεν μπορώ να λάβω υπόψη μου και τα λόγια σου ούτε νιώθω ότι χάνω κάτι...αφού δεν ξέρω ποια είσαι, ξαναλέω...
    Ευχαριστώ για τη συμβουλή σου πάντως...

Senior Member
    Lacrymosa
    Οπως ειπα ηδη δεν σκοπευω να μαλωσω αν και το προσπαθεις πολυ με τον τροπο σου. Ειδα παρακαλουσες για μπαν, η δικη σου συμπεριφορα απεναντι μου θεωρεις δεν αξιζει μπαν;
    Μη μου απαντησεις, δεν σκοπευω να σου ξαναπαντησω. Δεν με ενδιαφερει τι πιστευεις ουτε το ποσο απολιτιστη εισαι.
    Το απολιτιστη το επιστρεφω. Παψε να αυτοπροβαλλεσαι. Το μπαν πρεπει να το φας εσυ για το διπλοπροφιλο. Κ το σε ποιον θα απανταω κ τι θα λεω, δεν θα μου το υποδειξει κανεις κ ποσο μαλλον εσυ. Μηπως τωρα θα πεις οτι γνωριζεις κι εμενα προσωπικα? Ειλικρινα χεστηκα.
    " I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."

Junior Member
    θεοφανια δεν θα εγραφα δημοσια ουτε λεω πως ειναι το σωστο αυτο αλλα ειμαι πολυ εκνευρισμενη αυτη τη στιγμη. Και αληθεια δεν το κανω για να πεισω κανεναν. Αν και ναι, οπως νιωθω αυτη τη στιγμη σκεφτομαι πως δεν ειμαι η μονη που την πιστεψε και εκνευριζομαι πιο πολυ.
    Απο εκει και περα δε σκοπευω ουτε να το συνεχισω ουτε εδω ουτε καν προσωπικα!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kimi68 View Post
    όλα με μέτρο Κύκνε...να μην πάθουμε και ζάχαρο...χαχα
    Έχεις δίκιο...αν κι εγώ κάποτε θα πάθω σχεδόν σίγουρα, έχω προδιάθεση κι υπάρχει και κληρονομικότητα οπότε ως τότε τρώω :p

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Έχεις δίκιο...αν κι εγώ κάποτε θα πάθω σχεδόν σίγουρα, έχω προδιάθεση κι υπάρχει και κληρονομικότητα οπότε ως τότε τρώω :p
    Εγω εχω αυξημενη hdl, αλλα δεν ξερω αν ειναι απο τα γλυκα που τρωω η απο τα φαρμακα που παιρνω...

Senior Member
    Δεν ξερω αν επιτρεπεται να πω το ονομα της. Αλλα ειμαι σιγουρη απο οσα διαβασα. Ναι απο αλλο φορουμ παλια γνωριστηκαμε και το καλυτερο ξερεις ποιο ειναι; Οτι οχι μονο την πιστευα αλλα μου λεγανε πως λεει ψεματα και ΜΑΛΩΝΑ για παρτη της. Και μπορεις να φανταστεις πως νιωθω τωρα;

Ποια ειμαι κοπελα σου; Δηλ οκ ή εχεις πολλες απο αλλο φορουμ που ελεγες οσα με μενα ή ηξερες πολλες που εκλεψες το δικο τους προβλημα που ειναι ιδιο με το δικο μου(τι συμπτωση!!!!!) και το παρουσιαζεις ως δικο σου. Πραγματικα αρχισε να λες τα αληθινα σου θεματα στο ξαναλεω. Γιατι μονο τοτε θα μπορεσεις να βρεις ηρεμια.
    Α, τέλος να με συγχωρείς που δεν έχω μαντικές ικανότητες για να ξέρω ποια μπορεί να είσαι...
    Όσο για την "κλοπή" δεν έκλεψα το πρόβλημα κανενός...και ναι, στη ζωή υπάρχουν και συμπτώσεις ξέρεις, ένα πρόβλημα δεν το έχει ένα άτομο μόνο...εκτός κι αν θεωρείς ότι εσύ είσαι μοναδική οπότε εντάξει, πάω πάσο!

Member
    Από αποδείξεις πάντως ένα σωρό. Όποιος θέλει και έχει χρόνο για κάψιμο ας μου πει..

Senior Member
    Κυκνε μην ασχολεισαι με ασημαντα ατομακια, πανε να στην σπασουνε κ οσο απανταμε νομιζουν οτι το καταφερνουν, αρκετη αξια τα δωσαμε τα ατομακια, ας την κρατησουν να αξιζουν κ αυτοι κατι!

Member
    Quote Originally Posted by Uriel View Post
    Από αποδείξεις πάντως ένα σωρό. Όποιος θέλει και έχει χρόνο για κάψιμο ας μου πει..
    μεγάλε εγω σε ρώτησα κατι και δεν απάντησες

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Εγω εχω αυξημενη hdl, αλλα δεν ξερω αν ειναι απο τα γλυκα που τρωω η απο τα φαρμακα που παιρνω...
    Hdl είναι η χοληστερίνη, σωστά; Αλλά η καλή ή η κακή;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Uriel View Post
    Μαλλον νομιζεις οτι ειμαστε e-κουτσομπολες κ e-κατινες που καιγομαστε να μαθουμε ποιος ειναι ποιος κ τι εκανε χτες κ τι ωρα κατουρησε. ελεος κοπελια μην προβαλλεις τον εαυτο σουσ στους αλλους. μου θυμιζεις τα παιδακια του δημοτικου, "εχω το τηλ της ταδε, ποιος το θελει?", παψε να παριστανεις τον διαδικτυακο σωτηρα κ αποκαταστατη της αληθειας, κουραζεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Hdl είναι η χοληστερίνη, σωστά; Αλλά η καλή ή η κακή;
    Η καλη ειναι ! Ευτυχως δλδ αλλα κ παλι πρεπει να προσεχω!

Junior Member
    Τελικα ουτε εγω ξερω ποια εισαι. Νομιζα ηξερα αλλα ηταν ρολος. Κριμα. Οσο κι αν εχω θυμωσει αυτη τη στιγμη πιο πολυ στεναχωριεμαι. Γιατι νιωθω μεγα ζωον που μαλωνα για σενα και εβαζα το χερι μου στη φωτια, που σου μιλησα και γιατι πιστευα πως πραγματικα σε βοηθαω οσο μπορω.
    Και οσο για τις συμπτωσεις και το τι εκλεψες απο οσα σου ειπα...Πραγματικα οπως απαντας εισαι μια αλλη.

Ευχομαι να σκεφτεις πραγματικα αυτο που σου ειπα. Μονο ετσι θα γινεις καλα και ετσι δεν θα πληγωνεις και οσους σε εμπιστευονται.

Αν ειμαι 2πλοπροφιλο ενας μοντ μπορει να το βρει πολυ ευκολα.
    Για μενα δεν εχει νοημα να σου πω τιποτε παραπανω. Αλλωστε και τοσο καιρο που σου ελεγα...Ειδα τι εγινε!
    Μπορουν να με μπαναρουν, να με διαγραψουν δε με ενδιαφερει. Θα θελα μονο να μη σβηστουν τα ποστ μονο και μονο μηπως εστω κι ενας γλιτωσει απο αυτο που επαθα εγω και το πως νιωθω τωρα. Τελος για μενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Κυκνε μην ασχολεισαι με ασημαντα ατομακια, πανε να στην σπασουνε κ οσο απανταμε νομιζουν οτι το καταφερνουν, αρκετη αξια τα δωσαμε τα ατομακια, ας την κρατησουν να αξιζουν κ αυτοι κατι!
    Οκ Λακρυμόζα :)
    Κίμι, σου απάντησα εγώ, πιστεύει ότι κατασκευάζω ιστορίες κι ήρθε να σας σώσει από την ψεύτρα σαν καλός άγγελος...λες κι εσείς δεν έχετε μυαλό να καταλάβετε και να κρίνετε...

Senior Member
    Τελικα εγω ξερω ποια εισαι. Νομιζα ηξερα αλλα ηταν ρολος. Κριμα. Οσο κι αν εχω θυμωσει αυτη τη στιγμη πιο πολυ στεναχωριεμαι. Γιατι νιωθω μεγα ζωον που μαλωνα για σενα και εβαζα το χερι μου στη φωτια, που σου μιλησα και γιατι πιστευα πως πραγματικα σε βοηθαω οσο μπορω.
    Και οσο για τις συμπτωσεις και το τι εκλεψες απο οσα σου ειπα...Πραγματικα οπως απαντας εισαι μια αλλη.

Ευχομαι να σκεφτεις πραγματικα αυτο που σου ειπα. Μονο ετσι θα γινεις καλα και ετσι δεν θα πληγωνεις και οσους σε εμπιστευονται.

Αν ειμαι 2πλοπροφιλο ενας μοντ μπορει να το βρει πολυ ευκολα.
    Για μενα δεν εχει νοημα να σου πω τιποτε παραπανω. Αλλωστε και τοσο καιρο που σου ελεγα...Ειδα τι εγινε!
    Μπορουν να με μπαναρουν, να με διαγραψουν δε με ενδιαφερει. Θα θελα μονο να μη σβηστουν τα ποστ μονο και μονο μηπως εστω κι ενας γλιτωσει απο αυτο που επαθα εγω και το πως νιωθω τωρα. Τελος για μενα
    Ναι, ναι, όοοοτι πεις...αν και όταν μου πεις ποια είσαι εσύ τότε μπορεί να σε πάρω στα σοβαρά...όσο εξαπολύεις κατηγορίες κρυμμένη πίσω από ένα ψευδώνυμο, λυπάμαι, δεν μπορώ. Και δεν απαντάω ξανά σε μια άγνωστη. Τέλος και για μένα.

Page 23 of 36 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast