ε, τώρα με αποτελειώσατε...! :D :D :D
Printable View
εδω που ειμαι αυτη τη στιγμη τα καταφερνω μια χαρα, αλλα εχεις δικιο αυριο μπορει να ξυπνησω παλι ασχημα.
αυτο το πραμα που κανεις ομως δεν ειναι σωστο. ο τροπος δηλαδη επρεπε να ειναι πιο αμεσος. δεν δαγκωνω πισω απο μια οθονη, και δε θυμαμαι κανεναν να το καταφερε. την επομενη φορα που καποιος θα θελει να μου πει κατι λοιπον, ας το κανει νωριτερα κατευθειαν εδω ή στο msn ή fb, τι τα χουμε πλεον τα ριμαδια ? αν και δε θα πηγαινα στο event λογο πολυκοσμιας, και δε βλεπω να γινεται κατι αλλο παρομοιο.
τεσπα οσον αφορα τις εκλογες μπορει να μου απαντησει κανεις τι παιζει γιατι δεν εχω ασχοληθει ?
Το εβαλα για ολους το θεμα αλλα εσενα ειχα στο μυαλο μου πιο πολυ. Ηθελα ολοι να το δουν. Και αφου ξερω οτι εισαι μεσα στο φορουμ το εβαλα κατευθειαν εδω,γιατι να στο γραψω και ξεχωριστα στο facebook? Εχεις γινει πολυ καχυποπτος,cool :)
Και να ξυπνησεις και αυριο με καλη διαθεση. Εισαι πολυ γλυκουλης οταν εισαι καλαααα!!!! :)
εαν το βρηκες σημερα οκ.
εαν το ηξερες ομως νωριτερα οτι θα γινοταν και δε το ειπες, τοτε ειναι κριμα γιατι το event συνεβη χτες και το χασα.
Ο 70χρονος οπλοφόρος, που μπούκαρε στην εφορία πυροβολώντας, ευτυχώς χωρίς θύματα, κατά την απολογία του και σύμφωνα
με τις τελευταίες πληροφορίες, είχε λάβει ειδοποίηση κατάσχεσης και έτσι αποφάσισε να πάει να διαμαρτυρηθεί!!
τωρα δεν θα πω τι θα ηθελα να ειχε κανει χιχιχιχιχι
για την ωρα εδωσα το mail μου εκει που λεει "ενδιαφερομαι" στο "θελω να με ενημερωνετε". το κτιριο που εγινε το event τη κυριακη λεγετε CAMP και ειναι για καλλιτεχνες. τι κριμα που δεν ειμαι, αν κανουν αλλο event για το κοσμο παλι θα μου ρθει mail τουλαχιστον. ελπιζω να βρω καποια μικρη φοιτητριουλα μεχρι 25 χρονων, αν και μεγαλυτερη δε με χαλαει πλεον. το θεμα αν κι οταν βρω τπτ ειναι να μπορει να με ανεχτει γιατι δεν ειμαι κι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη πιατσα, λολ.
KENO
Sorry που στο λεω αλλα καμια κοπελα δε θα δεχτει να συγκατοικησει με αντρα,ΜΟΝΟ αν ψαχνεται για σχεση... Οι κοπελες συγκατοικουν με κοπελες και οι αντρες με αντρες, Ουτε εγω θα συγκατοικουσα με αντρα ποτε. Μονο αν ψαχνομουν. Δεν χρειαζεται να το αναλυσω παραπανω,καταλαβαινεις για ποιους λογους. Μην ελπιζεις οτι θα βρεις κοπελα συγκατοικο ετσι... Εκτος αν εχεις καμια φιλη και σε εμπιστευεται και ολα και σου πει "ελα σπιτι μου".
α κριμα και ποια θα πλενει τα πιατα ? ποια θα μαγειρευει ? πως θα φροντισουν ολοκληρο σπιτι δυο αντρες μονοι ? πανε καλα αυτοι που τα λενε αυτα ? αφου εχουν μαλακιστει και τα κοριτσακια και στο τελος θα πανε και στο διαολο μονα τους.
εγω συγκατοικουσα για λιγο με μια παλιοτερα, αλλα ηταν μεγαλυτερη και ξεκινησε φιλικα το ολο θεμα. μετα βεβαια αλλαξε και μου την επεσε η ιδια. μετα καταληξαμε μονο σεξ και τπτ παραπανω γιατι δουλευε κι αυτη ολη μερα.
μια χαρα μπορει να δειχνω εμφανισιακα, απο χαρακτηρα ομως δε με ανεχονται ευκολα γι'αυτο και με χωριζουν γρηγορα.
οι πρωην το λεγανε γιατι ειμαι κυκλοθυμικος. με τους γονεις δεν εχω και τοση επικοινωνια.
Μίκης Θεοδωράκης: "Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε εσάς"!
Σφοδρή «επίθεση» εναντίον της Κυβέρνησης, για την απόφαση να περιφρουρηθεί η παρέλαση
της 25ης Μαρτίου εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης.
Αφορμή στάθηκε και τα όσα είπε στο δελτίο της ΝΕΤ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.
Στη… «θεωρεία των γιαουρτιών» ο μουσικοσυνθέτης αντιπαραθέτει τη χρήση χημικών της Αστυνομίας...
... Αλήθεια, με τι πρόσωπα θα πάτε να τιμήσετε τους ήρωες του '21 που θυσιάστηκαν για την Εθνική
μας Ανεξαρτησία, όταν έχετε παραδώσει -γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία μας- αυτή την Ανεξαρτησία
στους ξένους, βάζοντας οικειοθελώς τον ελληνικό λαό κάτω από τον ζυγό των ανελέητων ξένων τοκογλύφων; ΟΧΙ!
Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε σας! Δεν έχετε το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας τη μνήμη
όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Τιμή της Πατρίδας που εσείς ποδοπατήσατε. Η 25η Μαρτίου ανήκει
στον Ελληνικό Λαό. Σε κείνους που ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Χώρας, τα δικαιώματα
των εργαζομένων και την πίστη στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Λαού μας.
Του Ελληνικού Λαού που είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη,
φτάνει να μπορέσει να απαλλαγεί από τις δαγκάνες των νέο-Ναζί της Ευρώπης, οι οποίοι με τη συνεργασία
ανθρώπων μειωμένης εθνικής ευθύνης τον έχουν δέσει σήμερα χειροπόδαρα προσπαθώντας να τον αχρηστεύσουν.
Αλλά αυτό δεν θα το πετύχουν!"
αν και χτεσινο, οπως ολα δειχνουν θα κανουν μονοι τους παρελαση. ετσι οπως κυβερνανε κι ολας δλδ...
Quote:
Χρυσοχοΐδης: Όποιος πειράξει τους επισήμους στην παρέλαση, θα συλλαμβάνεται επιτόπου!
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!
Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κόμματα και τους φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο.
«Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώνει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».
πηγη http://www.prionokordela.gr/politikh...etai-epitopou/
OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!
Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το Βουνό στον Μωάμεθ! Δε χρειάζεται να μπουκάρουμε
στη βουλή για να βρούμε τους προδότες τους κλέφτες, γιατί θα έρθουν αυτοί σε μας !!!
Σαν μια επίδειξη δύναμης και πυγμής αποφάσισαν να παραστεί σύσσωμη η κατοχική κυβέρνηση μπροστά
στα θύματα τους στη 25 Μάρτιου !! Μας θεωρούν χάπατα ...πρόβατα άβουλα , και θέλουν να.....
μας αποδείξουν πως δεν μας φοβούνται !! ΠΡΟΣΟΧΗ !
Είναι η μόνη μας ευκαιρία για να τους δείξουμε την....αγαπη μας και να τους ανταμείψουμε
για τα βασανιστήρια που μας έχουν επιβάλλει. Αφού έχουν το θράσος να εμφανιστούν μπροστά
στον ελληνικό λαό μετά τον καιάδα που μας έριξαν ...ας αρπάξουμε την ευκαιρία να τους δείξουμε
τι εστί ...βερίκοκο!!! Καλή δύναμη !!
http://ksipnistere.blogspot.com/2012...post_6176.html
Ούτε και γω μένω Ελλάδα, από το forum πληροφορούμαι για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα,
εδώ που είμαι στην ξενιτιά λολ
οχι για πρωθυπουργο ελεγα, καλα το εγραψες μαλλον, δε ξερω καν ποιοι εχουν το καθε κομμα...
Γιατί όποιοι κ να βγούν υπό γερμανική κατοχή κ ΔΝΤ είμαστε, θα αλλάξει κάτι; θα πουν τέρμα η ανεργία.όλοι δουλειά, αυτοί που έκλεψαν φυλακή κ δεσμευση περιουσίας, να ανεβάσουμε πάλι τους μισθούς...πλάκα μου κάνετε ; αν δεν ξεσηκωθούμε κ δε το βλέπω όταν βλαμμένοι που τα έφαγαν με τον Πάγκαλο ψήφισαν Βενιζέλο κ πλήρωσαν κ 2ευρώ υπέρ του κόμματος(να τα έδιναν στον κόσμο που πεινάει) όταν όλα έχουν ισοπεδωθεί θα φτιάξουν γιατί θα πάμε σε εκλογές προκαθορισμένες; μακάρι να έβρισκα άκρη που ψάχνω να φύγω κ εγώ,αλλά αν γίνει επανάσταση κ είμαι τους πετσόκοψα δε μασάω
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!
Αυστραλοί και Έλληνες προγραμματίζουν συγκεντρώσεις, την Παρασκευή, έξω από τα ελληνικά προξενεία της Μελβούρνης, του Σίδνεϊ και της Αδελαίδας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό.
Η συγκέντρωση, στις δώδεκα το μεσημέρι, θα γίνει για να επιδοθεί «μαζικά» το «ψήφισμα αλληλεγγύης» στα ελληνικά προξενεία.
Ειδικότερα, εκπρόσωποι της ομογένειας και συνδικαλιστές από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα στην Αυστραλία,...
προωθούν αυτή την κοινή δήλωση για στήριξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργατών και των ευρέων στρωμάτων του ελληνικού λαού.
Στο μεταξύ, σε άρθρο της η εφημερίδα The Sydney Morning Herald αναφέρει ότι «έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων, οι οποίοι, εξαιτίας της οικονομικής απόγνωσης, μεταναστεύουν στην Αυστραλία ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες ή για οικογενειακούς λόγους».
Τα επίσημα στοιχεία, τα οποία επικαλείται η εφημερίδα, αποκαλύπτουν ότι η «κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας οδήγησε την προηγούμενη χρονιά 831 Αυστραλούς υπηκόους, που διαβιούσαν στην Ελλάδα, να επιστρέψουν στην Αυστραλία», ενώ οι ελληνικές κοινότητες «κατακλύζονται από τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα απεγνωσμένων Ελλήνων που επιθυμούν να μεταναστεύσουν και ενημερώνονται ότι η τουριστική βίζα απαγορεύει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εργασίας, ενώ ακόμα και η βίζα για οικογενειακή επανένωση αργεί πλέον να εγκριθεί».
Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 1:25 μ.μ.
http://voliotaki.blogspot.com/2012/0...6458.html#more
Τι θα ψηφισει γρια αραγε?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...64869932_n.jpg
Μιά τέτοια κυρία που περνάει συχνά από την γειτονιά μου,
και είναι γνωστή τοις πάσης γιά το "κομψό" της λεξιλόγιο κατά των πράσινων κόκκων,
πρόσφατα ανακάλεσε αγανακτησμένη από το 8% της πρόθεσης ψήφου λέγοντας
Ε όχι και να αφήσουμε να αφανιστεί το κόμμα...
Η αποδοχή της λογικής της υποταγής,
ακόμη και με αυτήν την έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης που βιώνουμε
δείχνει σχεδόν φυσιολογική
Οπότε, μήν είσαι και πολύ σίγουρος γιά το Πού πάμε.
Εύχομαι να εκπλαγώ
για κατι τετοιες κολλημενες πουτανογριες υποφερουμε τωρα. που να τις σκοτωναν μολις πατουσαν τα 50 και συνεχιζαν το ιδιο τροπαριο γαμω τη παναγια τους και τον χριστο τους!!!!!!!!! κι οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν ηλιθιοι ανθρωποι που ριχνουν το φταιξιμο στους νεους σαν εμενα, γιατι και καλα δεν αντιδρανε αρκετα στη παραμυθα που μας εχουν επιβαλλει, μου ρχεται να παρω οπλο να τις εξαφανισω! ειμαι κομπλεξικος με τις γριες γιατι το αξιζουν, καταστρεψαν το μελλον ολων μας και υποφερουμε με το κολλημα τους!!!!!
Όσο μεγαλώνουμε και νιώθουμε αδύναμοι
σκεφτόμαστε συντηριτικότερα.
Πάντως αν δεν εκπλαγούμε ΤΩΡΑ, ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
Κι επειδή τελικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, μην περιμένετε ότι θα υπάρξει ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!!
Όλα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ και δεν εννοώ με τίποτα την μόρφωση.
Αναμένονται νέες τραγικές μειώσεις των επιδομάτων-μισθών, που θα οδηγήσουν σε αύξηση
της ανεργίας, μειωμένες εισφορές, περαιτέρω χαντάκωμα της αγοράς, και καμία ανάπτυξη!!!!
Προς το παρόν, τα παραπάνω είναι τα μόνα που σημαίνουν την ...λήξη, κάθε κεκτημένου
εργασιακού δικαιώματος του λαού και τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας!
Eγώ πάντως έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο τζόγο
μια και δε βλέπω φως από πουθενά αλλού
κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου και λέω:
"Θεέ μου, κάνε να πιάσω το jackpot στο Jocker"...
Όλο και κάτι θα βγάζεις παίζοντας SUPER 3, EXTRA 5, PARTA OLA, KINO, KINA κ.λπ.
αφού βλέπω ότι στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της γειτονιάς μου σχηματίζονται καθημερινά ουρές.
Αν και άκουσα ότι θα ψηφίσουν νομοσχέδιο
που θα φορολογούν τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια...
Mήπως αντί για google plus και ομαδα χρηστων:)
να κατεβάζαμε κανα διαδικτυακό μπλάκτζακ;
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!
Δεν το αντέχουμε να μας σώσουν άλλο.., αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια μας σαν χώρα!
Ας μας αφήσουν πλέον αβοήθητους! Δεν την θέλουμε άλλο τέτοια βοήθεια!
Θέλουμε ρε παιδί μου να δούμε το απόλυτο χάος!.. Θα την βρούμε την λύση μόνοι μας!
Γιατί το ερώτημα που παραμένει ανοιχτό από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση είναι: Μέχρι ΠΟΤΕ και
ΠΟΣΟ ακόμα θα υποχωρεί και θα τους ανέχεται ο ελληνικός Λαός; Πότε θα αποτινάξει από πάνω του τη νάρκη,
την πλάνη, το φόβο και τις ψεύτικες ελπίδες σε σωτήρες και από μηχανής θεούς; Πότε θα χρησιμοποιήσει τα χέρια
του όχι για μούντζες και γιαούρτια αλλά για κάτι πιο δημιουργικό και άμεσα αποτελεσματικό; Πότε θα βάλει
το μυαλό του να δουλέψει με γνώμονα και αστρολάβο το συμφέρον το δικό του, της οικογένειάς του, τα πραγματικά
συμφέροντα του Λαού και του τόπου; Πότε θα γκρεμίσει μέσα του τα είδωλα των μύθων και των ψευδαισθήσεων
τα οποία του συσκοτίζουν το νου και τον καθοδηγούν σε μονοπάτια που ΑΛΛΟΙ έχουν χαράξει γι? αυτόν;
Το φιτίλι της Λαϊκής Οργής που όταν ανάψει θα σαρώσει κάθε τι που ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια ενός
(πάλαι ποτέ) υπερήφανου Λαού και μιας χώρας στην οποία ο κόσμος χρωστά τον πολιτισμό του, περιμένει ΑΚΟΜΑ
την καθαρτήρια φλόγα.
Όποιος έχει ακόμα δυνάμεις να κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης ας μην κιοτέψει. Όποιος σπορέας έχει ακόμα
σπόρο στο σακούλι του ας μη σταματήσει τη σπορά. Κι αν ο σπόρος δε φαίνεται ακόμα να βλασταίνει, ας μην
απογοητευθεί. Κάποια στιγμή βαρύς χειμώνας θα δώσει τη θέση του στην άνοιξη και τότε οι σπόροι θα βλαστήσουν
και θα θεριέψουν τα νέα φυτά και θα πνίξουν μέσα στα νιόβγαλτα φύλλα και στα στάχια τους τα ζιζάνια που τόσα
χρόνια λυμαίνονταν τους κήπους, τα χωράφια και τα περιβόλια του Λαού.
Τάκουσα κι αυτό και δεν πίστευα στ' αφτιά μου!
Ινστιτούτο δημοκρατίας θέλει να φτιάξει ο Γ. Παπανδρέου
Σ' ένα κράτος που το πρόδωσαν, το πτώχευσαν και το παρέδωσαν στα ξένα μεγάλα συμφέροντα, θέλουν τώρα να διδάξουν και δημοκρατία κι αυτό, γιατί μας έκαναν τέτοιες εγκεφαλικές βλάβες, που πλέον ξεχάσαμε ποιοί είμαστε,
τί είμαστε, πού είμαστε και που πηγαίνουμε!
βλεπουμε και το ΛΑΟΣ να προσπαθει να ριξει σταχτη στα ματια του κοσμου προσθετωντας στο roster του διασημους. ηταν η Σαρρη με τον Ψινακη, τωρα και Παπαμιχαηλ, Καρβελας και η cult φιγουρα του παπα-Τσακαλου! φτιαξαν ενα νεο Δελφιναριο με προσωπα αναγνωρισιμα για να παρουν οσο περισσοτερες ψηφους γινεται. το τρολλινγκ το ιδιο μεστη βουλη, εφυγε ο Αδωνις κι αντικατασταθηκε με ακομα σπουδαιοτερες προσωπικοτητες. http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebr...s.1697672.html
Eπίδομα τυφλού σε ταξιτζή!
http://content-mcdn.ethnos.gr/filesy...0_54043701.JPG
http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63632728
Joann μου καλημέρα,
ξέρουμε πολύ καλά, γιατί χορηγούσανε επιδόματα σε υγιείς, ενώ τα στερούσαν και θα τα στερήσουν από άτομα που
πράγματι τάχουν ανάγκη, μάλιστα και σε προεκλογικές περιόδους τα επιδόματα αυτά είχαν αυξητική τάση,
ίσως γιατί, λέω εγώ τώρα, στους στραβούς οι μονόφθαλμοι βασιλεύουν. Τί να πω;
To άλλο το μάθατε;
Όλα τα νεράτζια εξαφανίστηκαν από την Αθήνα και τα πέριξ αυτής.. ξέρετε τί σημαίνει αυτό!..
Υπάρχει μια ανεπίσημη πληροφορία που αναφέρει, ότι ίσως και να τα κάναμε εξαγωγή στην Γερμανία,
για να εξοφλήσουμε ένα μέρος του χρέους μας, επειδή οι γερμανοί, λέει τα έτρωγαν κατά κόρον,
στην περίοδο της κατοχής.. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι κι αυτό...
http://4.bp.blogspot.com/-D5L5WKq7kG...81-300x171.jpg
Ωρίστε! Υπάρχει κι αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας, που είναι και καθιερωμένος!
Tα νεράτζια από τις πιο φουντωτές νερατζούλες τα μάζεψαν για να λιγοστέψουν τα αντικείμενα ρίψης
στην παρέλαση την Κυριακή... χαχαχα..