Το θέμα της ημέρας - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 196 FirstFirst ... 1422232425263474124 ... LastLast
Results 346 to 360 of 2930
    Senior Member
    ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!

Αυστραλοί και Έλληνες προγραμματίζουν συγκεντρώσεις, την Παρασκευή, έξω από τα ελληνικά προξενεία της Μελβούρνης, του Σίδνεϊ και της Αδελαίδας για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους προς τον ελληνικό λαό.

Η συγκέντρωση, στις δώδεκα το μεσημέρι, θα γίνει για να επιδοθεί «μαζικά» το «ψήφισμα αλληλεγγύης» στα ελληνικά προξενεία.

Ειδικότερα, εκπρόσωποι της ομογένειας και συνδικαλιστές από τα μεγαλύτερα εργατικά συνδικάτα στην Αυστραλία,...
    προωθούν αυτή την κοινή δήλωση για στήριξη των δικαιωμάτων των Ελλήνων εργατών και των ευρέων στρωμάτων του ελληνικού λαού.

Στο μεταξύ, σε άρθρο της η εφημερίδα The Sydney Morning Herald αναφέρει ότι «έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των Ελλήνων, οι οποίοι, εξαιτίας της οικονομικής απόγνωσης, μεταναστεύουν στην Αυστραλία ως εξειδικευμένοι επαγγελματίες ή για οικογενειακούς λόγους».

Τα επίσημα στοιχεία, τα οποία επικαλείται η εφημερίδα, αποκαλύπτουν ότι η «κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας οδήγησε την προηγούμενη χρονιά 831 Αυστραλούς υπηκόους, που διαβιούσαν στην Ελλάδα, να επιστρέψουν στην Αυστραλία», ενώ οι ελληνικές κοινότητες «κατακλύζονται από τηλεφωνήματα και ηλεκτρονικά μηνύματα απεγνωσμένων Ελλήνων που επιθυμούν να μεταναστεύσουν και ενημερώνονται ότι η τουριστική βίζα απαγορεύει στους επισκέπτες τη δυνατότητα εργασίας, ενώ ακόμα και η βίζα για οικογενειακή επανένωση αργεί πλέον να εγκριθεί».
    Αναρτήθηκε από Voliotaki στις 1:25 μ.μ.

http://voliotaki.blogspot.com/2012/0...6458.html#more

Senior Member
    Τι θα ψηφισει γρια αραγε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    Τι θα ψηφισει γρια αραγε?
    ...
    Μιά τέτοια κυρία που περνάει συχνά από την γειτονιά μου,
    και είναι γνωστή τοις πάσης γιά το "κομψό" της λεξιλόγιο κατά των πράσινων κόκκων,
    πρόσφατα ανακάλεσε αγανακτησμένη από το 8% της πρόθεσης ψήφου λέγοντας
    Ε όχι και να αφήσουμε να αφανιστεί το κόμμα...

Η αποδοχή της λογικής της υποταγής,
    ακόμη και με αυτήν την έλλειψη κοινωνικής δικαιοσύνης που βιώνουμε
    δείχνει σχεδόν φυσιολογική

Οπότε, μήν είσαι και πολύ σίγουρος γιά το Πού πάμε.
    Εύχομαι να εκπλαγώ
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Banned
    για κατι τετοιες κολλημενες πουτανογριες υποφερουμε τωρα. που να τις σκοτωναν μολις πατουσαν τα 50 και συνεχιζαν το ιδιο τροπαριο γαμω τη παναγια τους και τον χριστο τους!!!!!!!!! κι οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν ηλιθιοι ανθρωποι που ριχνουν το φταιξιμο στους νεους σαν εμενα, γιατι και καλα δεν αντιδρανε αρκετα στη παραμυθα που μας εχουν επιβαλλει, μου ρχεται να παρω οπλο να τις εξαφανισω! ειμαι κομπλεξικος με τις γριες γιατι το αξιζουν, καταστρεψαν το μελλον ολων μας και υποφερουμε με το κολλημα τους!!!!!

Senior Member
    Όσο μεγαλώνουμε και νιώθουμε αδύναμοι
    σκεφτόμαστε συντηριτικότερα.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    ...Εύχομαι να εκπλαγώ
    Πάντως αν δεν εκπλαγούμε ΤΩΡΑ, ε τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας!
    Κι επειδή τελικά, είμαστε άξιοι της μοίρας μας, μην περιμένετε ότι θα υπάρξει ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!!!
    Όλα είναι θέμα ΠΑΙΔΕΙΑΣ και δεν εννοώ με τίποτα την μόρφωση.

Αναμένονται νέες τραγικές μειώσεις των επιδομάτων-μισθών, που θα οδηγήσουν σε αύξηση
    της ανεργίας, μειωμένες εισφορές, περαιτέρω χαντάκωμα της αγοράς, και καμία ανάπτυξη!!!!

Προς το παρόν, τα παραπάνω είναι τα μόνα που σημαίνουν την ...λήξη, κάθε κεκτημένου
    εργασιακού δικαιώματος του λαού και τον ολοκληρωτικό αφανισμό μας!
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Γιατί όποιοι κ να βγούν υπό γερμανική κατοχή κ ΔΝΤ είμαστε, θα αλλάξει κάτι; θα πουν τέρμα η ανεργία.όλοι δουλειά, αυτοί που έκλεψαν φυλακή κ δεσμευση περιουσίας, να ανεβάσουμε πάλι τους μισθούς...πλάκα μου κάνετε ; αν δεν ξεσηκωθούμε κ δε το βλέπω όταν βλαμμένοι που τα έφαγαν με τον Πάγκαλο ψήφισαν Βενιζέλο κ πλήρωσαν κ 2ευρώ υπέρ του κόμματος(να τα έδιναν στον κόσμο που πεινάει) όταν όλα έχουν ισοπεδωθεί θα φτιάξουν γιατί θα πάμε σε εκλογές προκαθορισμένες; μακάρι να έβρισκα άκρη που ψάχνω να φύγω κ εγώ,αλλά αν γίνει επανάσταση κ είμαι τους πετσόκοψα δε μασάω
    Eγώ πάντως έχω εναποθέσει τις ελπίδες μου στο τζόγο
    μια και δε βλέπω φως από πουθενά αλλού
    κάθε βράδυ κάνω την προσευχή μου και λέω:
    "Θεέ μου, κάνε να πιάσω το jackpot στο Jocker"...
    Όλο και κάτι θα βγάζεις παίζοντας SUPER 3, EXTRA 5, PARTA OLA, KINO, KINA κ.λπ.
    αφού βλέπω ότι στο πρακτορείο ΠΡΟΠΟ της γειτονιάς μου σχηματίζονται καθημερινά ουρές.
    Αν και άκουσα ότι θα ψηφίσουν νομοσχέδιο
    που θα φορολογούν τα κέρδη από τα τυχερά παιχνίδια...
    Mήπως αντί για google plus και ομαδα χρηστων
    να κατεβάζαμε κανα διαδικτυακό μπλάκτζακ;
    Last edited by Joann; 21-03-2012 at 12:57.

Senior Member
    ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!!!

Δεν το αντέχουμε να μας σώσουν άλλο.., αυτοί που ευθύνονται για την κατάντια μας σαν χώρα!
    Ας μας αφήσουν πλέον αβοήθητους! Δεν την θέλουμε άλλο τέτοια βοήθεια!
    Θέλουμε ρε παιδί μου να δούμε το απόλυτο χάος!.. Θα την βρούμε την λύση μόνοι μας!

Γιατί το ερώτημα που παραμένει ανοιχτό από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η κρίση είναι: Μέχρι ΠΟΤΕ και
    ΠΟΣΟ ακόμα θα υποχωρεί και θα τους ανέχεται ο ελληνικός Λαός; Πότε θα αποτινάξει από πάνω του τη νάρκη,
    την πλάνη, το φόβο και τις ψεύτικες ελπίδες σε σωτήρες και από μηχανής θεούς; Πότε θα χρησιμοποιήσει τα χέρια
    του όχι για μούντζες και γιαούρτια αλλά για κάτι πιο δημιουργικό και άμεσα αποτελεσματικό; Πότε θα βάλει
    το μυαλό του να δουλέψει με γνώμονα και αστρολάβο το συμφέρον το δικό του, της οικογένειάς του, τα πραγματικά
    συμφέροντα του Λαού και του τόπου; Πότε θα γκρεμίσει μέσα του τα είδωλα των μύθων και των ψευδαισθήσεων
    τα οποία του συσκοτίζουν το νου και τον καθοδηγούν σε μονοπάτια που ΑΛΛΟΙ έχουν χαράξει γι? αυτόν;

Το φιτίλι της Λαϊκής Οργής που όταν ανάψει θα σαρώσει κάθε τι που ευθύνεται για τη σημερινή κατάντια ενός
    (πάλαι ποτέ) υπερήφανου Λαού και μιας χώρας στην οποία ο κόσμος χρωστά τον πολιτισμό του, περιμένει ΑΚΟΜΑ
    την καθαρτήρια φλόγα.

Όποιος έχει ακόμα δυνάμεις να κρατά ψηλά τη σημαία της αντίστασης ας μην κιοτέψει. Όποιος σπορέας έχει ακόμα
    σπόρο στο σακούλι του ας μη σταματήσει τη σπορά. Κι αν ο σπόρος δε φαίνεται ακόμα να βλασταίνει, ας μην
    απογοητευθεί. Κάποια στιγμή βαρύς χειμώνας θα δώσει τη θέση του στην άνοιξη και τότε οι σπόροι θα βλαστήσουν
    και θα θεριέψουν τα νέα φυτά και θα πνίξουν μέσα στα νιόβγαλτα φύλλα και στα στάχια τους τα ζιζάνια που τόσα
    χρόνια λυμαίνονταν τους κήπους, τα χωράφια και τα περιβόλια του Λαού.

Senior Member
    Τάκουσα κι αυτό και δεν πίστευα στ' αφτιά μου!

Ινστιτούτο δημοκρατίας θέλει να φτιάξει ο Γ. Παπανδρέου

Σ' ένα κράτος που το πρόδωσαν, το πτώχευσαν και το παρέδωσαν στα ξένα μεγάλα συμφέροντα, θέλουν τώρα να διδάξουν και δημοκρατία κι αυτό, γιατί μας έκαναν τέτοιες εγκεφαλικές βλάβες, που πλέον ξεχάσαμε ποιοί είμαστε,
    τί είμαστε, πού είμαστε και που πηγαίνουμε!

Banned
    βλεπουμε και το ΛΑΟΣ να προσπαθει να ριξει σταχτη στα ματια του κοσμου προσθετωντας στο roster του διασημους. ηταν η Σαρρη με τον Ψινακη, τωρα και Παπαμιχαηλ, Καρβελας και η cult φιγουρα του παπα-Τσακαλου! φτιαξαν ενα νεο Δελφιναριο με προσωπα αναγνωρισιμα για να παρουν οσο περισσοτερες ψηφους γινεται. το τρολλινγκ το ιδιο μεστη βουλη, εφυγε ο Αδωνις κι αντικατασταθηκε με ακομα σπουδαιοτερες προσωπικοτητες. http://www.cosmo.gr/Lifestyle/Celebr...s.1697672.html

Senior Member
    Eπίδομα τυφλού σε ταξιτζή!

http://www.ethnos.gr/article.asp?cat...pubid=63632728

Senior Member
    Joann μου καλημέρα,
    ξέρουμε πολύ καλά, γιατί χορηγούσανε επιδόματα σε υγιείς, ενώ τα στερούσαν και θα τα στερήσουν από άτομα που
    πράγματι τάχουν ανάγκη, μάλιστα και σε προεκλογικές περιόδους τα επιδόματα αυτά είχαν αυξητική τάση,
    ίσως γιατί, λέω εγώ τώρα, στους στραβούς οι μονόφθαλμοι βασιλεύουν. Τί να πω;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Joann μου καλημέρα,
    ξέρουμε πολύ καλά, γιατί χορηγούσανε επιδόματα σε υγιείς, ενώ τα στερούσαν και θα τα στερήσουν από άτομα που
    πράγματι τάχουν ανάγκη, μάλιστα και σε προεκλογικές περιόδους τα επιδόματα αυτά είχαν αυξητική τάση,
    ίσως γιατί, λέω εγώ τώρα, στους στραβούς οι μονόφθαλμοι βασιλεύουν. Τί να πω;
    +1000000000

Senior Member
    To άλλο το μάθατε;

Όλα τα νεράτζια εξαφανίστηκαν από την Αθήνα και τα πέριξ αυτής.. ξέρετε τί σημαίνει αυτό!..
    Υπάρχει μια ανεπίσημη πληροφορία που αναφέρει, ότι ίσως και να τα κάναμε εξαγωγή στην Γερμανία,
    για να εξοφλήσουμε ένα μέρος του χρέους μας, επειδή οι γερμανοί, λέει τα έτρωγαν κατά κόρον,
    στην περίοδο της κατοχής.. Δεν ξέρω αν σας λέει κάτι κι αυτό...

http://4.bp.blogspot.com/-D5L5WKq7kG...81-300x171.jpg

Ωρίστε! Υπάρχει κι αυτός ο τρόπος διαμαρτυρίας, που είναι και καθιερωμένος!

Senior Member
    Tα νεράτζια από τις πιο φουντωτές νερατζούλες τα μάζεψαν για να λιγοστέψουν τα αντικείμενα ρίψης
    στην παρέλαση την Κυριακή... χαχαχα..
    Last edited by Joann; 22-03-2012 at 15:13.