Το θέμα της ημέρας - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 196 FirstFirst ... 1321222324253373123 ... LastLast
Results 331 to 345 of 2930
    Banned
    α κριμα και ποια θα πλενει τα πιατα ? ποια θα μαγειρευει ? πως θα φροντισουν ολοκληρο σπιτι δυο αντρες μονοι ? πανε καλα αυτοι που τα λενε αυτα ? αφου εχουν μαλακιστει και τα κοριτσακια και στο τελος θα πανε και στο διαολο μονα τους.

εγω συγκατοικουσα για λιγο με μια παλιοτερα, αλλα ηταν μεγαλυτερη και ξεκινησε φιλικα το ολο θεμα. μετα βεβαια αλλαξε και μου την επεσε η ιδια. μετα καταληξαμε μονο σεξ και τπτ παραπανω γιατι δουλευε κι αυτη ολη μερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    για την ωρα εδωσα το mail μου εκει που λεει "ενδιαφερομαι" στο "θελω να με ενημερωνετε". το κτιριο που εγινε το event τη κυριακη λεγετε CAMP και ειναι για καλλιτεχνες. τι κριμα που δεν ειμαι, αν κανουν αλλο event για το κοσμο παλι θα μου ρθει mail τουλαχιστον. ελπιζω να βρω καποια μικρη φοιτητριουλα μεχρι 25 χρονων, αν και μεγαλυτερη δε με χαλαει πλεον. το θεμα αν κι οταν βρω τπτ ειναι να μπορει να με ανεχτει γιατι δεν ειμαι κι οτι καλυτερο κυκλοφορει στη πιατσα, λολ.
    μια χαρα εισαι ομορφανταρα μουυυ, κοψε τα κομπλεξ χαχαχαχα

Banned
    μια χαρα μπορει να δειχνω εμφανισιακα, απο χαρακτηρα ομως δε με ανεχονται ευκολα γι'αυτο και με χωριζουν γρηγορα.

Senior Member
    μια χαρα μπορει να δειχνω εμφανισιακα, απο χαρακτηρα ομως δε με ανεχονται ευκολα γι'αυτο και με χωριζουν γρηγορα.
    στο λενε η μανα σου και οι πρωην ψωναρες σου?

Banned
    οι πρωην το λεγανε γιατι ειμαι κυκλοθυμικος. με τους γονεις δεν εχω και τοση επικοινωνια.

Senior Member
    οι πρωην το λεγανε γιατι ειμαι κυκλοθυμικος. με τους γονεις δεν εχω και τοση επικοινωνια.
    και για μενα το ιδιο ελεγαν και αντεξα/με αντεξε 11 χρονια οποτε μην υπολογιζεις τι λενε, αλλα τι θελεις να κανεις στην ζωη σου

Senior Member
    Μίκης Θεοδωράκης: "Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε εσάς"!

Σφοδρή «επίθεση» εναντίον της Κυβέρνησης, για την απόφαση να περιφρουρηθεί η παρέλαση
    της 25ης Μαρτίου εξαπέλυσε ο Μίκης Θεοδωράκης.
    Αφορμή στάθηκε και τα όσα είπε στο δελτίο της ΝΕΤ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παντελής Καψής.
    Στη… «θεωρεία των γιαουρτιών» ο μουσικοσυνθέτης αντιπαραθέτει τη χρήση χημικών της Αστυνομίας...

... Αλήθεια, με τι πρόσωπα θα πάτε να τιμήσετε τους ήρωες του '21 που θυσιάστηκαν για την Εθνική
    μας Ανεξαρτησία, όταν έχετε παραδώσει -γεγονός πρωτοφανές στην ιστορία μας- αυτή την Ανεξαρτησία
    στους ξένους, βάζοντας οικειοθελώς τον ελληνικό λαό κάτω από τον ζυγό των ανελέητων ξένων τοκογλύφων; ΟΧΙ!

Η 25η Μαρτίου δεν ανήκει σε σας! Δεν έχετε το δικαίωμα να μολύνετε με την παρουσία σας τη μνήμη
    όλων αυτών που θυσιάστηκαν για την Τιμή της Πατρίδας που εσείς ποδοπατήσατε. Η 25η Μαρτίου ανήκει
    στον Ελληνικό Λαό. Σε κείνους που ακόμα και σήμερα αγωνίζονται για την Ανεξαρτησία της Χώρας, τα δικαιώματα
    των εργαζομένων και την πίστη στις ανεξάντλητες δυνάμεις του Λαού μας.

Του Ελληνικού Λαού που είναι ο μόνος που μπορεί να εξασφαλίσει την οικονομική και κοινωνική ανάπτυξη,
    φτάνει να μπορέσει να απαλλαγεί από τις δαγκάνες των νέο-Ναζί της Ευρώπης, οι οποίοι με τη συνεργασία
    ανθρώπων μειωμένης εθνικής ευθύνης τον έχουν δέσει σήμερα χειροπόδαρα προσπαθώντας να τον αχρηστεύσουν.

Αλλά αυτό δεν θα το πετύχουν!"

Banned
    αν και χτεσινο, οπως ολα δειχνουν θα κανουν μονοι τους παρελαση. ετσι οπως κυβερνανε κι ολας δλδ...

Χρυσοχοΐδης: Όποιος πειράξει τους επισήμους στην παρέλαση, θα συλλαμβάνεται επιτόπου!

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει προπηλακισμούς και έκτροπα στις παρελάσεις και προειδοποιεί ότι όποιος επιχειρήσει επιθέσεις κατά των επίσημων αρχών θα συλλαμβάνεται επιτόπου και θα παραπέμπεται στο Αυτόφωρο!

Επίσης εμφανίζεται διατεθειμένος να καλέσει τα κόμματα και τους φορείς της κοινωνίας, από την Εκκλησία ως τα συνδικάτα, να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ακόμη θα καλέσει τους βουλευτές να πάνε σύσσωμοι στις παρελάσεις, να αψηφήσουν τις απειλές και να δηλώσουν παρουσία, χωρίς φόβο και επιφυλάξεις, στην εθνική επέτειο.

«Το κράτος δεν παραιτείται του ρόλου του» δηλώνει μετά πάθους ο κ. Χρυσοχοΐδης και επιμένει ότι «δεν θα αφήσουμε τη χώρα εκτεθειμένη στο τυχαίο γεγονός, όπως συνέβη σε άλλες ιστορικές περιόδους». Και συμπληρώνει: «Πουθενά στον προηγμένο κόσμο δεν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα ανομίας».

πηγη http://www.prionokordela.gr/politikh...etai-epitopou/

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    αν και χτεσινο, οπως ολα δειχνουν θα κανουν μονοι τους παρελαση. ετσι οπως κυβερνανε κι ολας δλδ...
    Δε θα κάνουν μόνοι τους.
    Η παρέλαση που όλοι τρέμουν είναι την άλλη Κυριακή.

Senior Member
    OI ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ
    ΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΠΟΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΡΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ!

Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο Βουνό, πάει το Βουνό στον Μωάμεθ! Δε χρειάζεται να μπουκάρουμε
    στη βουλή για να βρούμε τους προδότες τους κλέφτες, γιατί θα έρθουν αυτοί σε μας !!!
    Σαν μια επίδειξη δύναμης και πυγμής αποφάσισαν να παραστεί σύσσωμη η κατοχική κυβέρνηση μπροστά
    στα θύματα τους στη 25 Μάρτιου !! Μας θεωρούν χάπατα ...πρόβατα άβουλα , και θέλουν να.....
    μας αποδείξουν πως δεν μας φοβούνται !! ΠΡΟΣΟΧΗ !

Είναι η μόνη μας ευκαιρία για να τους δείξουμε την....αγαπη μας και να τους ανταμείψουμε
    για τα βασανιστήρια που μας έχουν επιβάλλει. Αφού έχουν το θράσος να εμφανιστούν μπροστά
    στον ελληνικό λαό μετά τον καιάδα που μας έριξαν ...ας αρπάξουμε την ευκαιρία να τους δείξουμε
    τι εστί ...βερίκοκο!!! Καλή δύναμη !!

http://ksipnistere.blogspot.com/2012...post_6176.html

Banned
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Δε θα κάνουν μόνοι τους.
    Η παρέλαση που όλοι τρέμουν είναι την άλλη Κυριακή.
    δε ξερω παιδια, εγω δε μενω στην ελλαδα τωρα, σας ρωτησα και χτες τι παιζει με τις εκλογες εκει κατω και δε μου απαντησατε. οτι βρισκω ενδιαφερον και περιεργο σαν ειδηση ποσταρω, χωρις να γνωριζω αν αληθευει και λοιπα.

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Ούτε και γω μένω Ελλάδα, από το forum πληροφορούμαι για τις πολιτικές εξελίξεις στην πατρίδα,
    εδώ που είμαι στην ξενιτιά λολ

Senior Member
    δε ξερω παιδια, εγω δε μενω στην ελλαδα τωρα, σας ρωτησα και χτες τι παιζει με τις εκλογες εκει κατω και δε μου απαντησατε. οτι βρισκω ενδιαφερον και περιεργο σαν ειδηση ποσταρω παντα, χωρις να ξερω αν αληθευει και λοιπα.
    Αν κι ήταν ο μόνος υποψήφιος του ..ΣΟΚ o Bαγγέλας ήρθε δεύτερος!!
    Κάπου το διάβασα κι αυτό, αλλά τώρα βαριέμαι να το ψάξω.., σάμπως έχει και σημασία.

υ.γ.: αν εννοείς τις βουλευτικές, μην νομίζεις κι εμείς, που είμαστε στο ελλαδιστάν δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα!

Banned
    οχι για πρωθυπουργο ελεγα, καλα το εγραψες μαλλον, δε ξερω καν ποιοι εχουν το καθε κομμα...

Senior Member
    Γιατί όποιοι κ να βγούν υπό γερμανική κατοχή κ ΔΝΤ είμαστε, θα αλλάξει κάτι; θα πουν τέρμα η ανεργία.όλοι δουλειά, αυτοί που έκλεψαν φυλακή κ δεσμευση περιουσίας, να ανεβάσουμε πάλι τους μισθούς...πλάκα μου κάνετε ; αν δεν ξεσηκωθούμε κ δε το βλέπω όταν βλαμμένοι που τα έφαγαν με τον Πάγκαλο ψήφισαν Βενιζέλο κ πλήρωσαν κ 2ευρώ υπέρ του κόμματος(να τα έδιναν στον κόσμο που πεινάει) όταν όλα έχουν ισοπεδωθεί θα φτιάξουν γιατί θα πάμε σε εκλογές προκαθορισμένες; μακάρι να έβρισκα άκρη που ψάχνω να φύγω κ εγώ,αλλά αν γίνει επανάσταση κ είμαι τους πετσόκοψα δε μασάω