Originally Posted by
Macgyver
επιτυχια ειναι κι αυτο .......... εγω ποτε δεν εχω καταφερει να πιασω αποτελεσματικη κουβεντα στο ασχετο , δεν τοχω βρε παιδι , αλλα δεν με ριχνει αυτο ........... σε σχεση μεσα ,τοχω , αυτο μενδιαφερει , ειμαι και κοινωνικος ,δεν χρειαζεται να καταφευγω σε λυσεις τετοιες , που δεν θα τα καταφερω , το ξερω , και δεν το επιχειρω , κι αν το κανω που και που, οπως αυτη με το σαντουιτς, για την πλακα το κανω , οπως ειχα γραψει , μπορει να το διαβασες , ειχα παρει την φωτογραφικη μου , και ζηταγα σε περαστικες να με βγαλουν φωτο , επιασα με μια μονο κουβεντα , αλλα δεν ειχα καμμια προθεση , απλα το διασκεδαζα ............. γενικα , οπου παω , σμαρκετ , μαγαζια ρουχων ,μαρεσει να μιλαω με αγνωστες , δεν ζοριζομαι , μου βγαινει φυσικο .............. εσενα δεν σου βγαινει , αλλα κι εγω δεν αποσκοπω καπου , δεν βλεπω καμμια ως υποψηφια κοπελα μου , φιλικος ειμαι απλα ............ αμα βγει στην πορεια κατι , καλως , αμα δεν βγει , παλι καλως .................... αλλα και να μαρεσει η αλλη πολυ , παλι η συμπεριφορα μου θα ειναι η ιδια , ξερεις γιατι ? γιατι εχω συνηθησει να μιλαω σε αγνωστες , να πιανω κουβεντα , γιαυτο σου λεω εξασκησου .......................