Ντροπαλός/έλλειψη αυτοπεποίθησης απλά, ή κάτι πολύ πολύ παραπάνω; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast
Results 346 to 360 of 591
    WhyAlwaysMe?
    Guest
    Φίλε wjsrp,χαρά στο κουράγιο σου που έχεις αντέξει μέχρι τα 30 σε αυτήν την κατάσταση.
    Εγώ αν γίνω 30 και είμαι έτσι,δεν θα ήθελα να ζω.........
    Δεν λέω κάτι προσβλητικό για εσένα όμως,οκ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Φίλε wjsrp,χαρά στο κουράγιο σου που έχεις αντέξει μέχρι τα 30 σε αυτήν την κατάσταση.
    Βρε why αγορακι μου τι γραφεις στο παιδι? Εμενα ο μεγαλος μου εχει φιλους που μου λεει οτι δεν εχουν κανει ακομα τιποτα οταν αγχωνομαι για τον μικροτερο αδελφο του επισης ο μεγαλυτερος ξαδελφος τους 33 δεν εχει κανει κατι σε αντιθεση με τον αδελφο του 29 που χωνεται παντου(ειναι αυτος που την ειπε στην κοπελλα που του μιλησε ξινισμενα στο μπαρ)

Banned
    wj σε παρακαλω μην δωσεις σημασια σε αυτο που είπε ο γουαι... σιγουρα περνας ασχημα και σε καταλαβαινουμε όλοι... αλλα κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα τερματιζε την ζωη του επειδη ειναι συνεσταλμενος με τις γυναικες...
    είχα 2 κολητους που βρηκαν το ταιρι τους μετα τα 30 του, ο ενας απο αυτους αραβωνιαζεται σε λίγους μήνες και ο αλλος συζει με καποια.
    τωρα που το σκεφτομαι κανενας απο τους 2 δεν γνωρισε γυναικα απο ιντερνετ παροτι προσπαθησαν και εκεινοι.

WhyAlwaysMe?
    Guest
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Βρε why αγορακι μου τι γραφεις στο παιδι? Εμενα ο μεγαλος μου εχει φιλους που μου λεει οτι δεν εχουν κανει ακομα τιποτα οταν αγχωνομαι για τον μικροτερο αδελφο του επισης ο μεγαλυτερος ξαδελφος τους 33 δεν εχει κανει κατι σε αντιθεση με τον αδελφο του 29 που χωνεται παντου(ειναι αυτος που την ειπε στην κοπελλα που του μιλησε ξινισμενα στο μπαρ)
    Έγινε παρεξήγηση.Δεν το λέω για εκείνον,αλλά για εμένα,το πως νιώθω.......
    Αναφερόμουν σε εμένα και τις σκέψεις μου!Σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τον προσβάλλω τον wjsrp,καθώς τον εκτιμώ!

Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Όχι, δεν προσβλήθηκα. Κατάλαβα οτι δεν το λες για μένα και με ποιά έννοια το εννοείς γενικά.

Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Quote Originally Posted by rea View Post
    wj σε παρακαλω μην δωσεις σημασια σε αυτο που είπε ο γουαι... σιγουρα περνας ασχημα και σε καταλαβαινουμε όλοι... αλλα κανενας λογικος ανθρωπος δεν θα τερματιζε την ζωη του επειδη ειναι συνεσταλμενος με τις γυναικες...
    είχα 2 κολητους που βρηκαν το ταιρι τους μετα τα 30 του, ο ενας απο αυτους αραβωνιαζεται σε λίγους μήνες και ο αλλος συζει με καποια.
    τωρα που το σκεφτομαι κανενας απο τους 2 δεν γνωρισε γυναικα απο ιντερνετ παροτι προσπαθησαν και εκεινοι.
    Κατάλαβα απόλυτα τι εννοεί. Δεν είπε κάτι για εμένα.

Όσο για τα άλλα, μόνο και μόνο που πέρασαν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου χωρίς να κάνω κάτι, τό'χω παράπονο.

Banned
    όλοι το ιδιο παράπονο εχουμε...πίστεψε με.. !! εκτος απο τις προσωπικες σχεσεις σου...τι κανεις στη ζωη σου ... εχεις ενδιαφεροντα? φιλους? γουσταρεις την δουλεια σου? εχεις φιλους? οικογενεια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Gallowdance View Post
    Ξέρεις ποιο είναι το "αστείο" της υπόθεσης, ότι τελικά αυτές χρήζουν ψυχολογικής υποστήριξης και όχι εσύ. Δεν αξίζει να χαλιέσαι για τέτοιες γυναίκες, αν επικεντρωνόταν το ενδιαφέρον σου σε μια και γινόταν κάτι και δεν εκπληρωνόταν, τότε ναι, θα άξιζε τον κόπο. Το να κάθεσαι και να χολοσκάς για το κάθε μαλακιστήρι που είναι τίγκα στις ανασφάλειες, μόνο εσένα επιβαρύνει. Είσαι καλό παιδί απλά πρέπει να καλλιεργήσεις λίγο το επικοινωνιακό κομμάτι, είναι κρίμα να υποφέρεις τόσο για τις μαλακισμένες, δηλαδή κάπου έλεος παιδί μου. :-)
    Πολυ ευστοχη η παρατηρηση σου , Αντιγονη , οπως παντα βεβαια ............... τοποθετεις στο ' προβλημα ' τις σωστες παραμετρους ................. .........εχεις καθαροτητα σκεψης ........

Quote Originally Posted by rea View Post
    όλοι το ιδιο παράπονο εχουμε...πίστεψε με.. !! εκτος απο τις προσωπικες σχεσεις σου...τι κανεις στη ζωη σου ... εχεις ενδιαφεροντα? φιλους? γουσταρεις την δουλεια σου? εχεις φιλους? οικογενεια?
    Έχω φίλους, άλλα δυστυχώς πολύ λίγους. Βγαίνω έξω βράδυα βόλτες, εξόδους, κλπ. με φίλους. Δουλειά αυτή την περίοδο, όχι, δεν έχω. Απο οικογένεια, ναι.

Senior Member
    Ο μονος τροπος για ναποκτησεις αυτοπεποιθηση , ειναι να κανεις αυτο που φοβασαι , η δισταζεις να κανεις , αλανθαστη μεθοδος ...............

Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Ο μονος τροπος για ναποκτησεις αυτοπεποιθηση , ειναι να κανεις αυτο που φοβασαι , η δισταζεις να κανεις , αλανθαστη μεθοδος ...............
    Ανήκω σε λίγο διαφορετική κατηγορία απ'αυτά τα 2. Στο ότι δεν ξέρω τι να πω στην κοπέλα. Για κάθε ήττα που παθαίνω, βυθίζομαι περισσότερο στην κατάθλιψή μου. Και γενικά, κάθε ήττα μου υπενθυμίζει την απειρία μου.

Banned
    Ούτε και εγώ ξέρω τι να πω και γενικότερα πως να αντιδράσω αν τελικά υπάρξει θετική απάντηση.Το μόνο σίγουρο όμως που κατάλαβα μετά απο πολλά χρόνια είναι ότι όσο ντροπαλός και να είναι κάποιος,όσο αυτοπεποίθηση και να μην έχει,οταν θέλει κάποια γυναίκα πραγματικά αυτή και μόνο αυτή και όχι κάθε γυναίκα που υπάρχει εκεί έξω,θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να της δείξει ότι την θέλει.Ανεξάρτητα του αν θα κρατήσει ή θα συνεχιστεί η όλη κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να θες τόσο πολύ κάποια και να μην το της πεις,όπως και αν μπορείς με ότι μέσο διαθέτεις.Θα έρθει η στιγμή που δε θα μπορείς άλλο να κρατήσεις για σένα τα συναισθήματα που νιώθεις για εκείνη,που μα έτσι,μα γιουβέτσι,μα κοκορέτσι!!! θα της το πεις και ότι γίνει..

Quote Originally Posted by admforall View Post
    Ούτε και εγώ ξέρω τι να πω και γενικότερα πως να αντιδράσω αν τελικά υπάρξει θετική απάντηση.Το μόνο σίγουρο όμως που κατάλαβα μετά απο πολλά χρόνια είναι ότι όσο ντροπαλός και να είναι κάποιος,όσο αυτοπεποίθηση και να μην έχει,οταν θέλει κάποια γυναίκα πραγματικά αυτή και μόνο αυτή και όχι κάθε γυναίκα που υπάρχει εκεί έξω,θα κάνει ότι περνάει απο το χέρι του για να της δείξει ότι την θέλει.Ανεξάρτητα του αν θα κρατήσει ή θα συνεχιστεί η όλη κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να θες τόσο πολύ κάποια και να μην το της πεις,όπως και αν μπορείς με ότι μέσο διαθέτεις.Θα έρθει η στιγμή που δε θα μπορείς άλλο να κρατήσεις για σένα τα συναισθήματα που νιώθεις για εκείνη,που μα έτσι,μα γιουβέτσι,μα κοκορέτσι!!! θα της το πεις και ότι γίνει..
    Είναι λίγο διαφορετική περίπτωση μ'εμένα. Εννοώ ότι δεν έχω κάποια στα υπόψη μου.

Senior Member
    Μήπως αυτό είναι ένα πρόβλημα; Αν είχες κάποια συγκεκριμένη, ενώ τώρα δεν είσαι πολύ ψημένος με καμιά και δε σου βγαίνουν τα κατάλληλα λόγια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by wjsrp View Post
    Ανήκω σε λίγο διαφορετική κατηγορία απ'αυτά τα 2. Στο ότι δεν ξέρω τι να πω στην κοπέλα. Για κάθε ήττα που παθαίνω, βυθίζομαι περισσότερο στην κατάθλιψή μου. Και γενικά, κάθε ήττα μου υπενθυμίζει την απειρία μου.

Γιατι , νομιζεις οτι εγω μπορω να πιασω κουβεντα στο ασχετο , στο πουθενα ? οχι βεβαια , ντρεπομαι , στα καλα του καθουμενω , να παω σε μια κοπελα και να της λεω αρες -μαρες ? μονο που δεν μενοχλει που δεν μπορω να το κανω , δεν μεπηρρεαζει , και απειρος δεν ειμαι , ειναι δυσκολο να πιασεις κουβεντα στο ασχετο , πρεπει να υπαρχει ενα κοινι σημειο επαφης , καποιος κοινος γνωστος , καπιο κοινο ενδιαφερον , και δεν ξερω κανενα φιλο μου , παροι εχω εναν πολυ ωραιο αντρα -φιλο , ουτε αυτος μπορει να το κανει , κοινο σημειο επαφης χρειαζεται , και αμα πας προκαλειλημμενος οτι δεν θα βγαλεις κουβεβτα , αυτο και θα συμβει...........................

Page 24 of 40 FirstFirst ... 14222324252634 ... LastLast