σε θερινο αξιζει να πας καποιος σε ενα thread που ειχα ανοιξει ειχε προτεινει μια κωμωδια quo vado κοιτα τρειλερ κι αν σου κανει κλικ λεγεται κοιτα μηπως παιζεται ακομα.
δεν εχει θερινο εδω που ειμαι...
δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...
εσυ πχ για να εμπιστευτεις κατι πρεπει να το γνωριζεις τουλαχιστον μια 10ετια και αν τον γνωρισεις τωρα θα γινει παπους μεχρι να τον εμπιστευτεις.
αρα μονο με το πεσε πιτα να σε φαω θα μπορουσε να τα βγαλει καπιος περα μαζι σου
πολυ σιγουρος εισαι για τον εαυτο σου ηθελα να ξερα τι τους λες και πεφτουν κατω.....Quote:
δεν εχω καπιο λογο να γνωρισω κοπελες αλλα αυτες θα ειχαν λογους να γνωρισουν εμενα αφου θα μπορουσα να τους πω πραγματα που δε θα τα ακουγαν πουθενα αλλου και σε αυτο πονταρω...
αν δεν εισαι εσυ σιγουρη για τον εαυτο σου οι αλλοι δε θα ειναι ποτε σιγουροι για σενα
δε προκειται να το βρεις με τη λογικη θα καψεις φλατζα ειναι θεμα ενστικτου
πχ αν δεις κατι ακατανοητο που εσυ βλεπεις νοημα και εξηγιση σ αυτο τοτε συγχαρητηρια μολις ανακαλυψες τη μοιρα σου...
μπορεις να βγαλεις νοημα σε ενα ασυναρτητο κειμενο? τοτε σ αυτο το θεμα εισαι ο προεδρος....
Μαρεσε η λεξη ' νομοτελειακα ' που σημαινει οτι ειναι απολυτο αυτο που γραφεις .......ε λοιπον ολα ειναι σχετικα , δεν ειμα ηλιθος να μην ξερω ποτε η αλλη κοιτα την τσεπη μου , κι οχι εμενα ..........εκφραζεις την αποψη σου , οτι δεν σαρεσουν οι μεγαλες διφορες ηλικιας ,αυτο δεν απολυτο , ειναιποσο ο δειχνεις και ποσο αισθανεσαι , και πως εισαι εμφανισιακα , μπορει νασαι 40 και ν δειχνεις 50 , η το αντιθετο , ποσο προσεχεις το σωμα σου ,το πρωσοπω σου , εγω γιμναζομαι 3 χρονια , και ειμαι σε αριστη φορμα , οποτε , εχοντας και καναδυο προσοντα , μπορω να κοιω οποιαν θελω , εσενα εδεν σαρεσουν οι αρκετα μεγαλυτεροι , ενταξει ., ' τοπιασα , μην κρινεις εη ιδιων τα αλλοτρια ομως ................
δεν ειναι μονο η τσεπη. ειναι οι γνωριμιες, ο κυκλος, η διχτυωση, οι εμπειριες, το που συχναζεις, ποιους γνωριζεις, σε ποιους θα τη συστησεις, τι lifestyle εχεις, τι δουλεια κανεις και τι κυκλο εχεις εκει κλπ. Και φυσικα ισχυει και τα 2 φυλα.
Σιγουρα το ποσο νιωθεις ειναι σημαντικο αλλα η ηλικια ειναι ηλικια. Τα 30 ειναι 30 και τα 60 ειναι 60. Δεν αλλαζει αυτο. Οσο καλα και να κρατιεσαι, οσο υγιης και να εισαι. Το οτι ενας 60αρης δεν ταιριαζει με μια 30αρα ή μια 40αρα, ε ναι ειναι νομοτελεια γιατι σε 10 χρονια αυτος θα θελει χαπια για χοληστερινη και πιεση και η 40αρα-50αρα θα ψαχνει για νεο γκομενο γιατι δεν θα καλυπτονται οι αναγκες της.
Δεν μιλησα για σενα, τα παιρνεις ΟΛΑ προσωπικα. Γενικα μιλαμε και συζηταμε!!
εγω θα προσθεσω οτι ειναι περισσοτερο θεμα ηλικιας....συμφωνω με την μαρα..
και εγω σαν 25αρης εχω κυνηγησει 40αρες αλλα αποκλειστικα για σεξ δεν ηθελα τιποτα αλλο...
ο μονος λογος συνηθως για να υπαρξει τετοια σχεση ειναι καποιο οφελος...βαλτο καλα στο μυαλο σ αγαπητη κιουμπ
το συνηθως σημαινει 90-95 % :)
den υπαρχει ελξη μεταξυ τετοιας διαφορας ηλικιας π λες κιουμπ..εκτος αμα εσενα σ εχει γυαλισει κκανενας 50αρης και λες οτι ισχυει τοτε παω πασο...αλλα δεν ισχυει με τιποτα....
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης
με ενοχλεις κιουμπ δεν θελω να εχεις αποψη τι να κανω με το ζορι δλδ να εχεις αποψη?ποιος στην ζητησε?
ας τα διαβαζουν δεν μ ενδιαφερει...Το μήνυμα τροποποιήθηκε από την Διαχείριση λόγω παραβίασης των Όρων Χρήσης
οσο για τις χοντραδες αμα δεν σ αρεσουν κανε αναφορα στον μνοντερατορ
λοιπον ξερω 40αρη, πολυ κυριλε, και φραγκατος, και με εντυπωσιακες σπουδες, ο οποιος για την ανεμελια εμπλεξε με μια 25αρα που τοτε σπουδαζε ακομα. Ε μαζι του αυτη πηρε πτυχιο, εκανε μεταπτυχιακο και την εβαλε και σε διδακτορικο απο τις γνωριμιες που ειχε. Μεχρι και το θεμα του διδακτορικου το ειχε διαλεξει εμμεσα αυτος.
Η σχεση κρατησε 4 χρονια. Μετα χωρισαν, ηταν και η κριση στη μεση. Αυτη διοριζεται σε μια θεση τελος παντων, και την παιρνουν με αποσπαση και τη βαζουν σε αλλη υπηρεσια οπου παλιοτερα δουλευε η μανα του...
Μετα αυτη τα φτιαχνει με αλλον, επισης φραγκατο ο οποιος ειναι πολυ διχτυωμενος στο εξωτερικο, με δικη του εταιρεια. Αρπαζει αυτη την ευκαιρια να κανει ενα μεταπτυχιακο στην πολη του εξωτερικου, παει εκει, και ολως τυχαιως ο αδερφος του της προσφερει δουλεια στην εταιρεια και ξενιτευεται...
Αυτο εννοω, συνδυαζουν το τερπνο μετα του ωφελιμου...
[QUOTE=Κύκνος;630732][FONT=Times New Roman][SIZE=3][COLOR="#ff33ff"]Καλησπέρα!
Επηρεάστηκα από το θέμα ενός άλλου μέλους γι' αυτό ανοίγω τώρα και δικό μου...αυτός είναι ο ένας λόγος, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω κάποια συναισθήματα μου...
Ο άλλος λόγος είναι ότι όπως λέει κι ο τίτλος έχω κάποιες απορίες σχετικά με την αντρική συμπεριφορά μιας και δεν με λες κι ιδιαίτερα έμπειρη...
κοιτα να δεις ..ειχες δυστυχως μια κακη εμπειρια..αλλα πιστεψε με δεν ολοι ετσι βίαιοι κ να σηκωνουν ψηλα το χερι επειδή τους νευριάζεις...αμα φερεσαι καλα στον αλλον θα σου φερθει κ αυτος καλα...Αν τωρα αυτος είναι καφρος κ δεν σε σεβεται...παρατα τον κ παμε για αλλα.Κ να ξερεις δεν είναι ολοι οι αντρες ετσι...Υπαρχουν κ αντρες που ξερουν να φερθουν σε μια γυναικα...Μην αφηνεις να σε επηρεαζει ενας εγωιστης που δεν ηξερε να φερθει σε μια γυναικα..σου αξιζει κατι καλυτερο..κ φυσικα ενας ΑΝΔΡΑΣ...αυτος ηταν γυναικουλα....ειχα καποιον αν αυτό σε παρηγορει κ ακομα κ στο ξερεις π φεροταν τρυφερα...που ξερεις μπορεις να γνωρίσεις κ εσυ έναν τέτοιον..κ να σε εχει βασιλισσα
Καλημέρα Λένα, καλώς ήρθες και σ' ευχαριστώ για το ενθαρρυντικό μήνυμα σου... :) Με ηρεμεί...
Είναι ότι πρέπει τέτοια ώρα, το τέλειο συμπλήρωμα ηρεμίας στο ωραίο όνειρο που είδα χθες: ότι ήμουν με τον πρώην μου και μιλούσαμε ήρεμα και με κρατούσε αγκαλιά όπως παλιά...ήταν τέλειο, ένιωσα ευτυχία κι ας μην είναι αλήθεια...
Βεβαια,αν ηταν αναποδα τα φυλα,δηλαδη ο αντρας 25αρης και η γυναικα 40αρα,θα ελεγες οτι η 40αρα εχει οποιον 25αρη θελει,και τι να τον κανει τον 40αρη τον βρωμογερο που δεν του σηκωνεται.
Και οποιος θα λεγε οτι ο 25αρης θα θελει την 40αρα μονο για σεξ θα τον ελεγες μισογυνη :p
Παιδιά, το ξαναλέω, σας παρακαλώ σταματήστε να μαλώνετε, προσπαθώ να βγάλω μιαν άκρη...μην με εμποδίζετε, ευχαριστώ!
δεν ειπα κατι τετοιο, guys διαβαζετε πιο προσεχτικα, οι παρανοησεις ειναι πανευκολες στο γραπτο λογο!!
Και εξηγουμαι οσο πιο λιανα μπορω !
Ειπα οτι στις μεγαλες διαφορες ηλικιας υπαρχει χασμα επι της ουσιας στον τροπο ζωης, τους ρυθμους, τα θελω, τις αναγκες, τις προτεραιοτητες, τους στοχους. Και ειπα οτι αυτο ισχυει και για τα 2 φυλα.
Σχεση που στηριζεται μονο στο σεξ και το συμφερον ειναι αλισβερισι, δεν ειναι συντροφικοτητα!!
Καλημερα Κυκνε!!
Τι κανεις??
Καλημέρα Mara! :) Τι να κάνω, συγχύζομαι με τους ασεβείς που νομίζουν ότι το θέμα είναι για να κάνουν chat ενώ υπάρχουν και τα π.μ., όλα τα είχαμε τώρα ήρθε και το δελφίνι... :mad:
Κατά τα άλλα, είμαι πάλι λίγο μελαγχολική κι αγχωμένη άρχισε να περνάει σιγά σιγά η επίδραση του υπέροχου ονείρου...αχ και τι δεν θα δίνα για να γινόταν αλήθεια έστω και για μια στιγμή....τον αγαπάω τόσο πολύ...
Εσύ τι κάνεις;
Καλημερα, καλα ειμαι, ψαχνω να βρω ρουχα.... ζαλιστηκα απο τους συνδυασμους
Καλέ γιατί σου σπάω τα νεύρα??? Εγώ καλό κορίτσι είμαι. Σου σπάω τα νεύρα για λογους ηθικής? Είσαι δηλαδή τοσο συντηρητική, σκληροπυρηνική και αυστηρών αρχών, επειδή με έκρινες ανηθικη, επειδή 20 χρονια πριν έκανα το φοβερό αμαρτημα να κλέψω το γκομενο της φίλης μου, αποκλείεται.
Αλήθεια πώς γίνονται οι αναφορές να κάνω και εγώ καμία ???
Δελφινι, στο θεμα σου!!! τα καλα κοριτσια δεν μπαινουν σε ξενα θεματα