Originally Posted by
elisabet
Όχι έτσι όπως το λες δεν μου φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας καθόλου. Γιαυτό ρώτησα τι εννοούσες.
Μικρότερη λειτουργούσα ακριβώς όπως το θέτεις, ήθελα να γνωριστώ καλά, να πάρω τον χρόνο μου, είχα κι ένα σωρό ανασφάλειες του τύπου αν κάνουμε σεξ μετά θα βαρεθεί και θα φύγει κτλ ή θα με νομίσει για ******* κι έτσι το καθυστερούσα. Δεν συζητώ για την πρώτη φορά, αυτό πήρε μήνες. ΜΕγαλώνοντας άρχισα να το αποβάλλω αυτό σιγά σιγά, μου χει τύχει να κάνω σεξ κι από το πρώτο ραντεβού γενικά δεν το θεωρώ πια κριτήριο, αν μου το βγάλει κάποιος και το θέλω θα το κάνω, αν όχι δεν θα το κάνω.
Αν ρωτάς αν οι σχέσεις μου είναι καθαρά σεξουαλικές και τίποτε άλλο, κατηγορηματικά όχι. Δεν είμαι καθόλου ο τύπος που πηγαίνω από την μια σχέση στην άλλη γρήγορα, συνήθως θέλω χρόνο ανάμεσα στις σχέσεις και σίγουρα δεν είμαι ο τύπος που θα κάνω σχέση απλά για να κάνω.Για να κάνω σχέση θα πρέπει να είμαι ερωτευμένη. Όταν είμαι σε σχέση λοιπόν κάνω όλα αυτά που κάνει κι ο υπόλοιπος κόσμος που είναι σε σχέση. Βγαίνουμε, περνάμε όμορφα, αράζουμε με τις ώρες παρέα, παίρνουν φωτιά τα τηλέφωνα τις ώρες που δεν είμαστε παρέα και κάνουμε και πολύ σεξ.
Βρισκόμαστε απλά για να κάνουμε σεξ και μετά αντε γειά, αυτό για μένα προσωπικά δεν είναι σχέση. Είναι απλά κάνω σεξ με κάποιον. Από την άλλη βγαίνω με κάποιον αλλά δεν κάνουμε σεξ, πάλι δεν το θεωρώ σχέση. Αλλά αυτοί είναι προσωπικοί ορισμοί του καθένα και λίγη σημασία έχουν.