Results 331 to 345 of 440
Thread: Με κοροιδεψε κανονικοτατα
-
28-06-2019, 20:54 #331Miliva21Guest
Πάντως μην νιώθεις τύψεις....τα έκανες μικρός αυτά....λογικό είναι....Μπορεί να σου ανέβαινε και η αυτοπεποιθηση η οτιδήποτε......
Έστω και αν ήταν απλά αδυναμία στις γυναίκες.......θα βρεις αυτό που θες από δω και πέρα....
Άλλωστε το φυσικό είναι να έχεις έμπειριες όσο είσαι νέος .......Όχι σαν έμενα που κινδυνεύω να μου σκάσουν απωθημένα περισσότερο από όποια άλλη κοπέλα στη ηλικία μου...Και να γελάμε μετά
- 28-06-2019, 20:56 #332
Εξακολουθείς να μην έχεις καταλάβει.
ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΕΞ!!!! Ίσα ίσα από το πρώτο μου μνμ σου τόνισα πως δεν θερωώ οτι είναι αυτό το πρόβλημα αλλά βαθύτερο που έχει να κάνει με τον εαυτό σου και γιαυτό μάλιστα σου πρότεινα να λάβεις βοήθεια από ειδικό.
Κι εγώ ήθελα χρόνο μέχρι να νιώσω οικεία με τον άλλον αλλά δεν είχα ποτέ πρόβλημα στο να βρω αυτόν τον κάποιον, δεν εξαφανιζονταν στο τρίτο ραντεβού και μετά εγώ να μένω με το παράπονο ότι ήθελαν μόνο σεξ. Και δεν ήταν 500 χρόνια πίσω όλα αυτά, δεν είμαι τόσο μεγάλη. Ούτε τραβούσα συνεχώς άντρες που ένιωθα οτι με πρόσβαλαν με κάποιο τρόπο ή δεν μου φερόταν όμορφα.
Δεν έχω κάτι άλλο να πω, σου είπα την γνώμη μου ανοιχτά αλλά πιστεύω πως δεν είσαι ακόμα σε θέση να ακούσεις και να καταλάβεις. Δεν πιστεύω πως το πρόβλημα θα λυθεί αν απλά λες ανοιχτά στον άλλον τι θες. Αυτό είναι το πρώτο και απαραίτητο βήμα αλλά δεν θα λύσει τίποτα από μόνο του. Ευχομαι να κάνω λάθος και να σου πάνε όλα καλά.
28-06-2019, 21:03 #333Miliva21GuestΌχι κατάλαβα....το κατάλαβα ότι δεν παίζει ρόλο ποτέ θα προχωρήσεις....
Άρα παραμένουμε στο ότι υπάρχει μια δυσκολία στην αλληλεπιδραση μου σε όλα τα επίπεδα και όχι μόνο στο ερωτικό ....Έτσι είναι αφού νιώθω ότι δυσκολεύομαι να κάνω εύκολα φίλους και σχέσεις....δεκτο...
Δεν ήθελα να σε προσβάλω όταν σε είπα μεγάλη εννοούσα έμπειρη.......
Θα δώσω χρόνο στον εαυτό μου εντωμεταξυ μιας που τώρα τελευταία νιώθω πραγματικά ότι θέλω σχέση και ότι μπορώ να ρισκάρω....θα κοιτάξω καλύτερα που μπορώ να γνωρίσω άτομα που θα έχουμε περισσότερα κοινα και θα είμαι πιο επιλεκτική με όσους βγαίνω ξεκαθαρίζοντας τα θέλω μου.....Και το λέω αυτό το "Νιώθω ότι είμαι έτοιμη" γιατί και άλλες φορές έλεγα ότι θα ήθελα σχέση όμως τώρα το νιώθω πιο εντονα και πιο έτοιμη να το ρισκάρω
Και αν δω ότι πάλι στα ίδια πέφτω θα ζητήσω τη βοήθεια ψυχολόγου
Σε ευχαριστώ
28-06-2019, 21:06 #334
28-06-2019, 21:28 #335Miliva21GuestΑ κατάλαβα.....καηκες από την πολύ εμπειρία.....εμ είναι και αυτό......Όταν τα έχεις δοκιμάσει όλα ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο Αλλά τι ιδιαίτερο;;;
Λες και οι γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή σου δεν ήταν ιδιαίτερες;
Έχω δει ζωες πορνοστάρ... μεγαλώνοντας νιώθουν τόση απέχθεια για τις σχέσεις και το σεξ ....Δεν μπορούν να αγαπήσουν και καταλήγουν να ζουν σαν ερημίτες δεν σε συνδέω με κάτι τέτοιο....
Απλά βαριέσαι εύκολα και έχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις....Εσυ δλδ τι ψάχνεις από μια γυναίκα;
(Πέρα από τη νοσηρή φαντασία που δεν είναι εδώ τώρα Αλλά θα επιστρέψει σε λίγο)
28-06-2019, 21:41 #336
Γεια σου μιλιβακι γλυκό ...εγώ πάντως αν ειμουν στη θέση σου δεν θα τον έψαχνα...θα άφηνα αυτόν να με ψάξει....και της δύο φορές περίμενε εσένα να τον ψάξεις εσύ...αυτός γιατί δεν έκανε κίνηση??...
Μου φενετε ότι το παίζει μια κρύο μια ζεστή για να τρέξεις από πίσω του.. αυτή την αίσθηση μου δίνει η ιστορία σου....η απλά ήθελε απτή πρώτη άντε το πολύ απτή δεύτερη φορά σεξ...
Ότι και απτά δύο να ισχύει δεν είναι αυτό.που θέλεις εσύ...οπότε πάμε για άλλα...και Πάρομοια περιστατικα θα σου συμβαίνουν συνέχεια μέχρι να βρεις τον κατάλληλο...δεν μπορείς να φανταστείς τι είμαστε ικανοί να κάνουμε οι άνδρες μέχρι να ρίξουμε μια γκόμενα...εσύ να είσαι καλά και η ζωή συνεχίζεται..
28-06-2019, 21:51 #337Miliva21GuestΒρε καλώς τονε και ας άργησε.....
Είπα και εγώ δεν θα ρθει;
Κοίτα δεν ξέρω τι έχεις διαβάσει από όλα αυτά πάντως εγώ δεν τον ξανά έψαξα....
Έτσι νόμιζα και εγώ . ότι ήθελε να με ψήσει και ήμουν με το χαμόγελο της ηλίθιας τις πρώτες μέρες... μετά είδα ότι δεν είχε σκοπό να ξαναστειλει και είπα ότι δεν ενδιαφέρεται η κάτι άλλο έγινε.....
Ναι κάτι έχω καταλάβει για εσάς τους άντρες αλλά όταν εκφράζομαι μου βάζουν χέρι ότι σας μισώ και άλλα τέτοια.....
Δεν πειράζει....πάντως ήξερα ότι μου άρεσε ρε γαμώτο....Πιο πολύ από τους αλλους
28-06-2019, 22:00 #338
Και αυτός το ήξερε γι'αυτό το έπαιζε μια κρύο μια ζεστή..υπάρχει όμως περίπτωση να έχει γίνει και κάτι άλλο και τη παράτησε την υπόθεση σας..όπως και να έχει εσύ συνεχίζεις..
Όχι δεν διάβασα και πολύ. Δώδεκα σελίδες είναι...μόνο την πρώτη σελίδα διάβασα..
Βρε είναι δυνατόν να αφήσω το φόρουμ???
Και ειδικά μερικά άτομα εδώ πέρα μέσα που μου συμπαρασταθηκατε στης πιο δύσκολες μέρες της ζωής μου...ευτηχως όλα πέρασαν ....
28-06-2019, 22:08 #339Miliva21Guest
28-06-2019, 22:13 #340
28-06-2019, 22:18 #341
Φυσικά και είχαν , φανταστικές ηταν :)
Πλέον ψάχνω απλότητα. Να είναι απλή καλή (λεπτή πολύ αν γίνεται , έχω αδυναμία) σοβαρή , και αν γίνεται χωρίς φβ υπερηφάνεια μεγαλομανία επιδειξιομανία , που θα πει (αν με θέλει και αυτή) πάμε μαζί και όπου βγει ότι και να γίνει μαζί. Όχι αν έρθει κάνα συνεφακι άντε γεια. Ηρεμία γαλήνη.
Δηλαδή με μια λέξη να αγαπάει πραγματικά, αλλιώς καλύτερα μοναχός :)
Γιατί κοιτάω πάνω από 30+ γιατί οι μικρές έχουν όρεξη για πανηγύρι, εγώ οχι.
Εσύ τι ψάχνεις ? :)
28-06-2019, 22:31 #342
georgewww κι εμένα μου αρέσει η γυναίκα να είναι απλή. ας πούμε στη σχολή μου άρεσε περισσότερο μία που ερχόταν με φόρμες! και γενικά δε μου αρέσει να πηγαίνω μπουζούκια, κλαμπ κτλ, ούτε θα μου άρεσε μια γυναίκα να σνομπάρει τις συγκοινωνίες και να λέει ότι θέλει να πηγαίνει μόνο με αμάξι κάπου
28-06-2019, 22:37 #343
Εμένα δεν μου άρεσαν ποτέ οι στημένοι ( πόσα κυβικά είναι το αυτοκίνητο τους, πόσα βάρη σηκώνουν στο γυμναστήριο, απαιτηση για 12ποντο και γυναίκα γλάστρα). Μια φορά με προσέγγισε άνδρας με τα παραπάνω χαρακτηριστικα ενώ ημουν απλή. Δεν ξέρω γιατί αλλά γούσταρε απλότητα. Δεν μπορούσα να τον δω ερωτικα και ας ήταν αντικειμενικα όμορφος. Ως κοπέλα γυναίκα ήθελα να είμαι όπως νιώθω και αν κάποιος να με προσέξει να γουστάρει όλο το πακέτο. Είτε είμαι ντυμένη για κάτι επίσημο είτε με δει χύμα. Επίσης όταν άκουγα να λέει " η γυναίκα πρέπει να είναι λουσατη να περπατάει και να την κοιτάνε όλοι " απορούσα αν πράγματι γούσταρε την κοπέλα του ή ήθελε να δειχτει από εκείνην. Μακριά από τέτοιο στυλ ανεκαθεν.
"Make sure your worst enemy isn't you"
28-06-2019, 22:38 #344Miliva21Guest
28-06-2019, 22:40 #345Miliva21Guest
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία