Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :)
Printable View
ποσο όμορφα θα ηταν να ειμαι με την κολλητή μου στην τουρκια ,να δουμε ολες τις ομορφιες της κ το πιο φοβερο αλλα κ επιθυμια μου μεγαλη να βρεθω σε πετροχτιστα χαμαμ να απολαύσω την πλήρη ξεκούραση μπερδεμένη με τους ατμους..
de thymamai
ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΨΕΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ. ΑΙ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΦΤΕΩ Κ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Π ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ.
Πόση πικρή αλήθεια κρύβουν τα λόγια αυτά! Για τον καθενα μας εδώ που πεισματικά αρνείται να τολμήσει και επιλέγει να ζει στη δυστυχία της ασφαλειας.
Όσες φορές έκανα την υπέρβαση τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα και από τις πιο αισιοδοξες μου προβλέψεις. Ακόμα και στις περιπτωσεις που το αποτέλεσμα ήταν αποτυχία μέσα μου βίωνα μια έντονη ανεξήγητη χαρα και ικανοποίηση για το ότι τόλμησα, βγηκα έτσι εκτός αυτου του υποτίθεται χωρου ασφάλειας, αρα προχωρησα στη ζωη μου. Το ζητημα ειναι να βρει κανεις τα ψυχικα αποθεματα που κρυβει μεσα του για να κανει την υπερβαση.
σκεφτομαι πως ηταν ομως λιγο αδικια να βρισκομαι συνεχεια στα ακρα, στο 001 και στο 100. λες και δε μπορει να υπαρξει ποτε κατι αναμεσα, κατι σωστο και ταιριαστο. οπως και να εχει, εκανα το χρεος μου σαν αντρας, οσο κι αν βριζουμε τις κοπελες και κατανταν απιστευτα εμετικες, κατα βαθος οι προθεσεις ηταν καλες και λογο ηλικιας προστατευτικες, αν και σιγουρα δεν εγιναν αντιληπτες. με τουβλα πως να γινουν, ειναι λες και μιλαω στο τοιχο.
Σκεφτομαι οτι ο δολοφονος γυρισε στον τοπο του εγκληματος.. και τι κανουν τωρα.... και πολυ αντεξε μου λεν οι φιλεναδες.....
ευχαριστω αλλα μπα χωρις λεφτα να υπαρχει εστω ο δικος μου χωρος, και να βρεθει θα χαθει συντομα αφου δε θα εχουμε που να παμε 30 χρονων ανθρωποι. τι κι αν εχει εμφανιση κανεις και προσωπικοτητα και ειναι καλο παιδι κι οτι αλλο, τζαμπα ολα αφου κακοπερναμε και ζουμε οπως οπως εδω και χαραμιζομαστε. ελπιζω να πεθανουν συντομα οι γονεις να τους φαω τα λεφτα να πορνομεταναστευσω σε καποιο παραδεισο του εξωτερικου, γιατι εδω ειναι η κολαση και δεν υπαρχουν καθολου επιλογες και προοπτικες εξελιξης. καθομαστε και σαπιζουμε βλεπωντας τα καλυτερα μας χρονια να χανονται, για μαλακιες αλλων. μονο τα κοριτσακια φαινονται να καλοπερνανε, αφου δε ξερουν σε ποιον να πρωτοκατσουν, κι ολα τους προσφερονται απλοχερα. ακομα και τα προφυλακτικα ο μαλακας ο αντρας πρεπει να τρεξει να τα πληρωσει. εκτος αν αλλαξω γουστα να πηγαινω με μεγαλυτερες, που παλι δεν βρισκονται ευκολα και οι περισσοτερες σε τετοια ηλικια ειναι ηδη καλυμμενες.
Πολλα αλλαζουν οταν προσπαθουμε περισσοτερο