Τι σκέφτεστε; - Page 928
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 928 of 1532 FirstFirst ... 42882887891892692792892993093897810281428 ... LastLast
Results 13,906 to 13,920 of 22967
    Quote Originally Posted by Lacrymosa View Post
    Καλο αυτο!! Επι τη ευκαιρια καλωσηρθες κ καλη κ ευχαριστη διαμονη σ ευχομαι!!! :)
    Ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα :)

Senior Member
    ποσο όμορφα θα ηταν να ειμαι με την κολλητή μου στην τουρκια ,να δουμε ολες τις ομορφιες της κ το πιο φοβερο αλλα κ επιθυμια μου μεγαλη να βρεθω σε πετροχτιστα χαμαμ να απολαύσω την πλήρη ξεκούραση μπερδεμένη με τους ατμους..
    Η νίκη επί των παθών μας συνιστά την πρώτη κ ουσιαστικότερη νίκη -Βίκτωρ Ουγκώ

Senior Member
    de thymamai

Senior Member
    ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ, ΨΕΥΤΡΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ. ΑΙ...ΣΤΟ ΚΑΛΟ. ΦΤΕΩ Κ ΕΓΩ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Π ΤΗΝ ΒΡΗΚΑ.

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Τη χθεσινή νύχτα ( ήταν σκέτος εφιάλτης )
    Ενω ήμουν εντάξει όταν γυρίσαμε σπίτι τα ξημερώματα με έπιασαν κάτι απίστευτοι πόνοι στο στομάχι, ακολούθησαν εμετοι( γύρω στους 7-8) δε σταματούσε με τίποτα ο πόνος μετα άρχισα να Ποναω χαμηλά τρομοκρατηθηκαμε και πήγαμε νοσοκομειο όπου διαπιστώθηκε ότι έπαθα ΓΑΣΤΡΙΤΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΣΤΕΝΟΧΏΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΑΓΧΟΣ..
    ( ευτυχώς το μωρο είναι μια χαρα).. Μου έγραψαν κάτι χάπια( για το στομάχι και αντιπυρετικα- γιατι απο χθες ψηνομαι στον πυρετο) και είπαν ότι πρέπει παση θυσία να ηρεμήσω..
    Σήμερα κοιμομουν σχεδόν όλη μέρα νιώθω πολυ καλύτερα αλλα κάτι πρέπει να κάνω για να ηρεμήσω..
    Καμία πρακτική συμβουλή κανεις;;;( thanks προκαταβολικά )
    Σταματα να σκεφτεσαι!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    αυτο που μολις διαβασα..

Αργοπεθαίνει όποιος γίνεται σκλάβος της συνήθειας, επαναλαμβάνοντας κάθε μέρα τις ίδιες διαδρομές, όποιος δεν αλλάζει περπατησιά, όποιος δεν διακινδυνεύει και δεν αλλάζει χρώμα στα ρούχα του, όποιος δεν μιλεί σε όποιον δεν γνωρίζει.

Αργοπεθαίνει όποιος αποφεύγει ένα πάθος, όποιος προτιμά το μαύρο για το άσπρο και τα διαλυτικά σημεία στο " " αντί ενός συνόλου συγκινήσεων που κάνουν να λάμπουν τα μάτια, που μετατρέπουν ένα χασμουρητό σε ένα χαμόγελο, που κάνουν την καρδιά να κτυπά στο λάθος και στα συναισθήματα.

Αργοπεθαίνει όποιος δεν αναποδογυρίζει το τραπέζι, όποιος δεν είναι ευτυχισμένος στη δουλειά του, όποιος δεν διακινδυνεύει τη βεβαιότητα για την αβεβαιότητα για να κυνηγήσει ένα όνειρο, όποιος δεν επιτρέπει στον εαυτό του τουλάχιστον μια φορά στη ζωή του να αποφύγει τις εχέφρονες συμβουλές

Αργοπεθαίνει όποιος δεν ταξιδεύει, όποιος δεν διαβάζει, όποιος δεν ακούει μουσική, όποιος δεν βρίσκει σαγήνη στον εαυτό του.

Αργοπεθαίνει όποιος καταστρέφει τον έρωτά του, όποιος δεν επιτρέπει να τον βοηθήσουν, όποιος περνάει τις μέρες του παραπονούμενος για τη τύχη του ή για την ασταμάτητη βροχή.

Αργοπεθαίνει όποιος εγκαταλείπει μια ιδέα του πριν την αρχίσει, όποιος δεν ρωτά για πράγματα που δεν γνωρίζει.

Αποφεύγουμε τον θάνατο σε μικρές δόσεις, όταν θυμόμαστε πάντοτε ότι για να είσαι ζωντανός χρειάζεται μια προσπάθεια πολύ μεγαλύτερη από το απλό γεγονός της αναπνοής

Μόνο η ένθερμη υπομονή θα οδηγήσει στην επίτευξη μιας λαμπρής ευτυχίας

Pablo Neruda
    Πόση πικρή αλήθεια κρύβουν τα λόγια αυτά! Για τον καθενα μας εδώ που πεισματικά αρνείται να τολμήσει και επιλέγει να ζει στη δυστυχία της ασφαλειας.
    Όσες φορές έκανα την υπέρβαση τα αποτελέσματα ήταν καλύτερα και από τις πιο αισιοδοξες μου προβλέψεις. Ακόμα και στις περιπτωσεις που το αποτέλεσμα ήταν αποτυχία μέσα μου βίωνα μια έντονη ανεξήγητη χαρα και ικανοποίηση για το ότι τόλμησα, βγηκα έτσι εκτός αυτου του υποτίθεται χωρου ασφάλειας, αρα προχωρησα στη ζωη μου. Το ζητημα ειναι να βρει κανεις τα ψυχικα αποθεματα που κρυβει μεσα του για να κανει την υπερβαση.
    γιάννης

Banned
    σκεφτομαι πως ηταν ομως λιγο αδικια να βρισκομαι συνεχεια στα ακρα, στο 001 και στο 100. λες και δε μπορει να υπαρξει ποτε κατι αναμεσα, κατι σωστο και ταιριαστο. οπως και να εχει, εκανα το χρεος μου σαν αντρας, οσο κι αν βριζουμε τις κοπελες και κατανταν απιστευτα εμετικες, κατα βαθος οι προθεσεις ηταν καλες και λογο ηλικιας προστατευτικες, αν και σιγουρα δεν εγιναν αντιληπτες. με τουβλα πως να γινουν, ειναι λες και μιλαω στο τοιχο.

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ο δολοφονος γυρισε στον τοπο του εγκληματος.. και τι κανουν τωρα.... και πολυ αντεξε μου λεν οι φιλεναδες.....

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι ο δολοφονος γυρισε στον τοπο του εγκληματος.. και τι κανουν τωρα.... και πολυ αντεξε μου λεν οι φιλεναδες.....
    αν κρινεις..με την λογικη και μονο οτι αξιζει τον κοπο....δινεις δευτερη ευκαιρια..διαφορετικα κανε την καρδια σου πετρα και κλεισε την πορτα!
    μπορει να ποναει τωρα αλλα θα γλυτωσεις απο πολλα στο μελλον....
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σκεφτομαι πως ηταν ομως λιγο αδικια να βρισκομαι συνεχεια στα ακρα, στο 001 και στο 100. λες και δε μπορει να υπαρξει ποτε κατι αναμεσα, κατι σωστο και ταιριαστο. οπως και να εχει, εκανα το χρεος μου σαν αντρας, οσο κι αν βριζουμε τις κοπελες και κατανταν απιστευτα εμετικες, κατα βαθος οι προθεσεις ηταν καλες και λογο ηλικιας προστατευτικες, αν και σιγουρα δεν εγιναν αντιληπτες. με τουβλα πως να γινουν, ειναι λες και μιλαω στο τοιχο.
    αχ βρε Κενουλη!που θα παει...θα βρεθει και το κοριτσακι που θα ταιριαξετε σαν τον τεντζερη με το καπακι!!!
    και νομιζω πως σου αξιζει...γιατι οτι και να λες κατα βαθος εισαι πολυ καλο παιδι!!!
    μεχρι τοτε...υπομονη... :)
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Senior Member
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αν κρινεις..με την λογικη και μονο οτι αξιζει τον κοπο....δινεις δευτερη ευκαιρια..διαφορετικα κανε την καρδια σου πετρα και κλεισε την πορτα!
    μπορει να ποναει τωρα αλλα θα γλυτωσεις απο πολλα στο μελλον....

Βαρεθηκα, κουραστηκα, φτανει πια, αυτο ξερω.. Enough already.

Senior Member
    Βαρεθηκα, κουραστηκα, φτανει πια, αυτο ξερω.. Enough already.
    Τοτε ξερεις ηδη τι να κανεις!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Banned
    Quote Originally Posted by nflu View Post
    αχ βρε Κενουλη!που θα παει...θα βρεθει και το κοριτσακι που θα ταιριαξετε σαν τον τεντζερη με το καπακι!!!
    και νομιζω πως σου αξιζει...γιατι οτι και να λες κατα βαθος εισαι πολυ καλο παιδι!!!
    μεχρι τοτε...υπομονη... :)
    ευχαριστω αλλα μπα χωρις λεφτα να υπαρχει εστω ο δικος μου χωρος, και να βρεθει θα χαθει συντομα αφου δε θα εχουμε που να παμε 30 χρονων ανθρωποι. τι κι αν εχει εμφανιση κανεις και προσωπικοτητα και ειναι καλο παιδι κι οτι αλλο, τζαμπα ολα αφου κακοπερναμε και ζουμε οπως οπως εδω και χαραμιζομαστε. ελπιζω να πεθανουν συντομα οι γονεις να τους φαω τα λεφτα να πορνομεταναστευσω σε καποιο παραδεισο του εξωτερικου, γιατι εδω ειναι η κολαση και δεν υπαρχουν καθολου επιλογες και προοπτικες εξελιξης. καθομαστε και σαπιζουμε βλεπωντας τα καλυτερα μας χρονια να χανονται, για μαλακιες αλλων. μονο τα κοριτσακια φαινονται να καλοπερνανε, αφου δε ξερουν σε ποιον να πρωτοκατσουν, κι ολα τους προσφερονται απλοχερα. ακομα και τα προφυλακτικα ο μαλακας ο αντρας πρεπει να τρεξει να τα πληρωσει. εκτος αν αλλαξω γουστα να πηγαινω με μεγαλυτερες, που παλι δεν βρισκονται ευκολα και οι περισσοτερες σε τετοια ηλικια ειναι ηδη καλυμμενες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ALIA View Post
    Τοτε ξερεις ηδη τι να κανεις!

Ξερω.. παντα ηξερα.. ποτε δεν εχω γυρισει πισω σε σχεση αφου εχω πει τελος. Παντα οι αλλοι γυριζαν σε μενα ειτε εγω τους ειχα χωρισει ειτε αυτοι.. ειναι τοσο προβλεψιμο πια....

Senior Member
    Πολλα αλλαζουν οταν προσπαθουμε περισσοτερο
    [SIZE="3"][FONT="Comic Sans MS"][I]Δώσε μου ένα όνειρο να ζώ..[/I][/FONT][/SIZE]