Originally Posted by
δελφίνι
Σε ευχαριστώ Μνιμόνιο, κάτι πρέπει να κάνω για την ζωή μου δεν μπορώ να κλαίγομαι όλη την ώρα! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με αυτά που βλέπω , τι να πει δηλαδή και αυτό το παιδί, εγώ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαι χαρούμενη που τελικά μου κάνανε λάθος διάγνωση με την ψυχική ασθένεια που μου διέγνωσαν και δεν έχω τίποτα και είμαι εντελώς υγιής δεν λαμβάνω καμία φαρμακευτική αγωγή ή μάλλον είμαι στην διαδικασία διακοπής του αντιψυχωτικού που έπαιρνα , παίρνω ακόμη πολύ μικρή δόση που αν ήμουνα όντως άρρωστη με τόση δόση που παίρνω θα υποτροπίαζα. Στενοχωριέμαι όμως ακόμη που είμαι 40 χρονών και είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά ενώ όλες οι φίλες μου στην ηλικία μου παντρευτήκανε. Το μόνο θέμα δηλαδή που αντιμετωπίζω είναι αυτό του γάμου. Ελπίζω να έρθει και αυτό μόνο του και να γίνουν όλα όπως τα θέλω. Πάντα έχω ελπίδα.
Τώρα όσον αφορά τον Νίκο έχω ένα άγχος και μια στενοχώρια ίσως και αδικαιολόγητη. Ελπίζω να μου φύγει εντελώς! Η αλήθεια είναι ότι έλεγα την μαμά μου να τα παρατήσω αλλά αυτή με έπεισε να συνεχίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα όσο λίγα και αν είναι, μιας και έχω πολλά έξοδα. Άρχισα και δίαιτα από 84 κιλά έγινα 75 και συνεχίζω οπότε θα χρειαστώ καινούρια ρούχα!