Ο τίτλος τροποποιήθηκε από την διαχείριση - Page 95
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

View Poll Results: Σας κόλλησε ποτέ ο γκόμενος της φίλης σας;

Voters
11. You may not vote on this poll
  • Ναι με κόλλησε

6 54.55%
  • όχι ποτέ

5 45.45%
Page 95 of 102 FirstFirst ... 45859394959697 ... LastLast
Results 1,411 to 1,425 of 1523
    Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Σε ευχαριστώ Μνιμόνιο, κάτι πρέπει να κάνω για την ζωή μου δεν μπορώ να κλαίγομαι όλη την ώρα! Η αλήθεια είναι ότι σε σχέση με αυτά που βλέπω , τι να πει δηλαδή και αυτό το παιδί, εγώ δεν αντιμετωπίζω ιδιαίτερα προβλήματα. Είμαι χαρούμενη που τελικά μου κάνανε λάθος διάγνωση με την ψυχική ασθένεια που μου διέγνωσαν και δεν έχω τίποτα και είμαι εντελώς υγιής δεν λαμβάνω καμία φαρμακευτική αγωγή ή μάλλον είμαι στην διαδικασία διακοπής του αντιψυχωτικού που έπαιρνα , παίρνω ακόμη πολύ μικρή δόση που αν ήμουνα όντως άρρωστη με τόση δόση που παίρνω θα υποτροπίαζα. Στενοχωριέμαι όμως ακόμη που είμαι 40 χρονών και είμαι ανύπαντρη χωρίς παιδιά ενώ όλες οι φίλες μου στην ηλικία μου παντρευτήκανε. Το μόνο θέμα δηλαδή που αντιμετωπίζω είναι αυτό του γάμου. Ελπίζω να έρθει και αυτό μόνο του και να γίνουν όλα όπως τα θέλω. Πάντα έχω ελπίδα.

Τώρα όσον αφορά τον Νίκο έχω ένα άγχος και μια στενοχώρια ίσως και αδικαιολόγητη. Ελπίζω να μου φύγει εντελώς! Η αλήθεια είναι ότι έλεγα την μαμά μου να τα παρατήσω αλλά αυτή με έπεισε να συνεχίσω γιατί έχω ανάγκη τα χρήματα όσο λίγα και αν είναι, μιας και έχω πολλά έξοδα. Άρχισα και δίαιτα από 84 κιλά έγινα 75 και συνεχίζω οπότε θα χρειαστώ καινούρια ρούχα!
    Μολις διαβασα την πρωτη προταση σου αρχισα να χειροκροτω..! Ετσι ρε δελφινι..! Πραγματικα αυτη η δουλεια , μιας και αρχισες να την εξασκεις θα σε κανει να δεις την ζωη αλλιως , θα αλλαξεις κοσμοθεωρια μεσα απο τον πονο των αλλων . Εγω δεν ειμαι γιατρος να σου πω τι ειχες .. Θεωρω οτι η μοναξια και η αδρανεια σε εκανε να αισθανεσαι ετσι , ειναι στο χερι σου να τα αλλαξεις ολα και πιστευω οτι αυτο θα γινει και χαιρομαι που δεν το εβαλες κατω και βουτηξες στην θαλασσα!
    Βρηκες μια δουλιτσα με λιγα λεφτα , δεν πειραζει , περαν του οτι τα πραγματα ειναι δυσκολα πια , εσυ αυτο που θα εισπραξεις εχει περισσοτερη αξια απο τα χρηματα. Εμπειρια και ξελαμπικαρισμα.. Οταν ο ανθρωπος λοιπον ξελαμπικαρει αρχιζει και αντιδρα διαφορετικα και εχει θετικα αποτελεσματα σε ολες τις εκφανσεις τις ζωης και στις σχεσεις.. εσυ τωρα εβαλες μπρος την μηχανη , δεν ξερεις ποτε τι μπορει να γινει στο θεμα που σε απασχολει , που για εμενα κακως σε απασχολει ενας γαμος και οχι ας πουμε ενας συντροφος , ενας ανθρωπος και μετα οτι θελει ας προκυψει. Οσον αφορα τον Νικο , τον ασθενη σου ειναι λογικο να αισθανεσαι στεναχωρα ειναι και νεος ανθρωπος αν θυμαμαι καλα , κανε εσυ αυτο που πρεπει , τα πας μια χαρα απο οτι βλεπω διαβαζοντας σε.
    Στο τελευταιο σου ερωτημα.. Ναι ειναι πολυ δυσκολα περιστατικα αυτα ιδιως οταν εισαι πρωταρα γι'αυτο ξανα και ξανα και ξανα ρισπεκτ!Μην το βαλεις κατω..

Senior Member
    Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω κι εγώ δελφίνι έρχονται άνθρωποι φεύγουν κι ούτε μία εξήγηση ούτε ένα κάτι μόνο φεύγουν κι έρχονται άλλοι με λόγο κι άλλοι χωρίς αλλά πονάει όλο αυτό το σουρτα φερτα
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    Quote Originally Posted by elis View Post
    Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω κι εγώ δελφίνι έρχονται άνθρωποι φεύγουν κι ούτε μία εξήγηση ούτε ένα κάτι μόνο φεύγουν κι έρχονται άλλοι με λόγο κι άλλοι χωρίς αλλά πονάει όλο αυτό το σουρτα φερτα
    Έτσι είναι οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους μάλλον!

Senior Member
    Έτσι είναι οι άνθρωποι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους μάλλον!
    Εγω δεν εχω καμμια φιλη και τελειωνει εκει η ιστορια

Senior Member
    Quote Originally Posted by pavlina View Post
    Εγω δεν εχω καμμια φιλη και τελειωνει εκει η ιστορια
    Γιατί έτσι?

Senior Member
    δελφινακι
    μην είσαι τόσο large με ανθρώπους
    σε καμία μα καμία περίπτωση δεν θα έβγαινα με την πρώην μου είτε με είχε είτε την είχα χωρίσει
    καλύτερα μόνη σου παρά με τον πρώην και την νυν
    μια τυπική σχέση ναι κράτα αλλά όχι πολλά κολιτιλικια
    σε έκανε μπλοκ από το φ/β γιατί να κάνεις καινούργιο προφίλ
    αφού κατά βάθος ξέρεις την κατάληξη και μη μου πεις όχι
    εσένα παιδεύεις όχι αυτούς εσύ χαλιέσαι όχι αυτοί... :p
    πριν πεις κάτι βούτα πρώτα την γλώσσα στο μυαλό σου

Senior Member
    Γιατί έτσι?
    Γιατι giand σ αυτο το θεμα ημουν ανεκαθεν ατυχη απο μικρη ακομα δεν ξερω γιατι αλλα δεν το ειχα φαινεται...ευτυχως τα παω καλα με τους αντρες

Senior Member
    το άλλο προφιλ το έκανα για δικούς μου άλλους λόγους

Senior Member
    Ναι η σχέση με τον πρώην για να γίνει φιλική είναι πολύ πολυ δύσκολο...

Όσο για τα υπόλοιπα αν εσύ πιστεύεις ότι ήσουν σωστη όσο και να βασανίζεσαι απάντηση στα γιατί και τα πως δεν θα βρεις ... Πολλοί το κάνουν αυτο και εξαφανίζονται χωρίς να πουν έστω με πείραξε αυτο που είπες η αυτό που έκανες... Λεπτομέρειες σιγά μην ασχοληθούν!!!
    Αυτο όμως που μου έκανε εντύπωση ειναι αυτο που λες :Έχω 2 κολλητές άλλα δεν είμαι ευχαριστημένη από την παρέα μαζί τους και λέω να τις κόψω σιγά σιγά γιατί δεν είναι και υψηλής νοημοσύνης και δεν έχουμε πολλά κοινά
    Ξέρεις ποσο άσχημο ακούγεται? Φαντάσου να σκέφτονται και οι άλλοι εστί για σένα!!!
    Τις έχεις φίλες τις λες χαζές και θες και να τις διώξεις...
    Αυτο που σου κάνουν , κανείς...
    Πρόσεξε δε σου κάνω επίθεση.. Απλώς μήπως ο χειρισμός σου , μάλλον το πως αντιμετωπίζεις τους άλλους εινσι κάπως λάθος? Αυτές οι " χαζές" μπορεί να καταλαβαίνουν μην τις υποτιμάς... Ούτε εσένα θα σου άρεσε αυτό ...
    Άλλωστε γι αυτό και έγραψες το ποστ

Senior Member
    Αφού δεν έχω να μάθω τίποτα από αυτές και η παρέα τους δεν είναι εποικοδομητική , μου φορτώνονται γιατί δεν μπορούν να κάνουν πράγματα μόνες όπως μια αίτηση σε προκήρυξη του ΑΣΕΠ και γενικώς είναι πολύ βαρέτες στην παρέα τους και γενικώς με εκνευρίζουνε με τις βλακείες τους ; Τι να κάνω και εγώ;

Senior Member
    Την Πέμπτη τον γύρισα τον Νίκο πλάγια και μετά από μίση ώρα σε ύπτια θέση και είχε πολλά φλέματα και εγκρίσεις και ζοριζότανε νόμιζα ότι θα μου πνιγεί και μετά χτύπησε και το μηχάνημα ότι έφραξε η αεραγωγός από φλέματα και έκανε κάτι σπαστικές κινήσεις νόμιζα ότι τον χάνω ευτυχώς αντέδρασα ψύχραιμα και ηρέμησε μετά ο άνθρωπος αλλά η ψυχή μου πήγε στην κούλουρι.

Μπράβο δελφίνι μου! Μας εμπνέεις!

Senior Member
    Εγώ πάντως απορώ που δεν ενοχλείται κανείς από το πόσο άσχημα εκφράζεται το δελφίνι για τους συνανθρώπους της...
    Δελφίνι, προφανώς αυτή η χοντρέλα δεν έχει τόση κακία μέσα της όσο εσύ...γι' αυτό μάλλον δεν σε θέλουν για φίλη και γιατί θεωρείς εαυτόν ανώτερο από τους άλλους αν κρίνω από το σχόλιο σου για την νοημοσύνη...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εγώ πάντως απορώ που δεν ενοχλείται κανείς από το πόσο άσχημα εκφράζεται το δελφίνι για τους συνανθρώπους της...
    Δελφίνι, προφανώς αυτή η χοντρέλα δεν έχει τόση κακία μέσα της όσο εσύ...γι' αυτό μάλλον δεν σε θέλουν για φίλη και γιατί θεωρείς εαυτόν ανώτερο από τους άλλους αν κρίνω από το σχόλιο σου για την νοημοσύνη...
    Δεν νομίζω ότι μιλάω άσχημα για τους συνανθρώπους και καθόλου μάλιστα απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους αν είναι ο άλλος 200 κιλά τι θα την πω αδύνατη; Δεν είναι θέμα κακίας είναι η αλήθεια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ View Post
    Μπράβο δελφίνι μου! Μας εμπνέεις!
    Τι να σας εμπνέω; Φοβάμαι πολύ γιατί είμαι και μόνη μου με το περιστατικό αυτό!

Page 95 of 102 FirstFirst ... 45859394959697 ... LastLast