ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΣΥΣΤΟΛΕΣ ΑΡΡΥΘΜΙΕΣ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!!! (μεγαλο)
Καλησπερα σε ολους παιδια...ειμαι η Φωτεινη,εχω ξανα ανοιξει θεμα για τις εκτακτες συστολες και για τις αρρυθμιες γιατι όντας απελπισμενη προσπαθουσα και εγω να βρω κατι το οποιο θα με εκανε λιγο να ανακουφιστω και να ηρεμισω....Οταν εχεις ενα προβλημα, και μαλιστα προβλημα που αφορα την υγεια σου, και ποσο μαλλον την καρδια σου, ε δεν μπορεις να εισαι και αναισθητος... Εμενα η εμπειρια μου προσωπικα ειναι μικρη σε σχεση με πολλους απο εσας που περνατε αυτο το λουκι χρονια...Λοιπον παιδια οταν πλεον ειχα κατα φαει το ιντερνετ απο διαφορα φορουμ και σαιτ που αφορουσαν γενικοτερα αρρυθμιες,ειχα παρει γενικοτερα την ολη οψη της υποθεσης και ειχα καταλαβει πλεον οτι αυτη η κατασταση δεν ξεπερνιεται...ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! ΤΙ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΙΕΤΑΙ??????? πηγα σε 10 καρδιολογους κανενας δεν μου ειπε εχεις ΑΥΤΟ και θα κανεις ΑΥΤΟ και θα περασει!!!!! Γιατι να μας λενε δηλαδη οτι θα ζουμε με αυτο?? Ακομα και για τις πιο ανιατες ασθαινιες εχει βρεθει θεραπεια....Λοιπον παιδια ακουστε..αφου εκατσα και εγω και στεναχωρηθηκα παααααρα πολυ πηρα την αποφαση και εκλεισα ραντεβου με εναν (δεν θα ηθελα να πω ονομα γιατι δεν ξερεις ποτε) ηλεκτροφυσιολογο ου τον βρισκεις μονο σε ενα μεγαλο δημοσιο νοσοκομειο...ειναι απο τους 4 καλυτερους στις επεμβασεις ειδικα (αμπλεισον) για αρρυθμιες...ετσι λοιπον πηγαινοντας εκει συνηδητοποιησα οτι πεταξα ακομη χρηματα στο δρομο.....δεν ηθελα να με κανει καλα, ηθελα μονο να μου βρει μια ΛΥΣΗ σε αυτο που περναω! Εγω τον κοιταζα εντρομη περιμενοντας να μου πει, ενω εκεινος παρολα αυτα πολυ ευγενικα μου ειπε " εγω εχω περισσοτερες απο σενα.. σε μενα θα ξανα ερθεις οταν γινουν χιλιαδες οχι τωρα που ειναι μια δυο...και 500 να εχεις το ιδιο μου κανει" .Βεβαια τον ανθρωπο δεν τον κατηγορω η δουλεια του ειναι πολυ σπουδαια αλλα γιατι δεν μου βρηκε ουτε αυτος μια λυση??????? Αν ηταν να πληρωνουμε γιατρους για να μην μας βρισκουν ΕΣΤΩ μια λυση αστα να πανε!!! Τον ρωτησα αν πρεπει να αλλαξω τον τροπο ζωης μου, (να κοψω δηλαδη καφεινη κλπ) και μου ειπε να μην κοψω τιποτα απολυτως....Τελος παντων οντας ανακουφισμενη αλλα ακομα προβληματισμενη, εκατσα το βραδυ (οπως κανω εδω και τρεις μηνες σχεδον) και αναζητουσα πληροφοριες για αυτο στο διαδικτυο....Ξαφνικα εμεινα εκπληκτη οταν συνηδητοποιησα οτι το προβλημα αυτο ειναι παγκοσμιο με μεγαλα ποσοστα σε ολον τον πληθυσμο και εκτος Ευρωπης...Στο εξωτερικο λοιπον το προβλημα αυτο ειναι ΠΙΟ συνηθησμενο απο οτι στην Ευρωπη και συμβαινει ακριβως οτι συμβαινει και εδω....δινουν αντικαταθλιπτικα στον κοσμο για να το ξεπερασει και ΟΥΤΕ εκει εχουν βρει καποια λυση...διαβασα λοιπον τις περιπτωσεις τους και οπως και εδω σε αυτο το φορουμ ετσι και εκει ηταν λες και διαβαζα για τον εαυτο μου...μου εδωσε κουραγιο που διαβασα οτι υπαρχουν ανθρωποι που το εχουν απο τα 20 τους και ειναι 50 και συνεχιζουν να το εχουν χωρις να τους εχει βλαψει,και μου εδωσε περισσοτερο κουραγιο το οτι ολοι μα ολοι οσοι το εχουν δεν τους εχει δημιουργηθει περεταιρω προβλημα...Θελω επισης να σας πω οτι σε ΟΛΟΥΣ το προβλημα ξεκινησε μετα απο εντονο στρεςς,αλλαγες στην καθημερινοτητα και κρισεις πανικου...Το θεμα λοιπον ειναι το εξης...το σωμα μας ειναι ενα περιεργο συστημα που εστω και αν λιγο προσπαθησουμε να το εξερευνησουμε θα γινουμε ακομη πιο απελπισμενοι!!! Πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ το γεγονος οτι ο εγκεφαλος στελνει μηνυματα στο σωμα,πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι ολα λειτουργουν υποσυνηδειτα και πρεπει να ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ οτι σε αυτη τη ζωη υπαρχουν χειροτερα που οδηγουν οντως στο τελος....Μεσα απο ολα αυτα που σας λεω θελω πραγματικα να μπορεσω εστω και με τα λογια να βοηθησω και να περασουμε στους εαυτους μας το μηνυμα οτι " το πεπρωμενο φυγην αδυνατον"...ολα σε αυτη τη ζωη ειναι γραμμενα και μικρα...δεν πρεπει να αφηνουμε τον εαυτο μας να αναλωνεται στο τι θα γινει μετα...ας ζησουμε το τωρα και ας προσπαθησουμε να δεχτουμε τον εαυτο μας με τα ελλατωματα του,αλλωστε ποιος ειναι τελειος??? Υπαρχουν ανθρωποι που ξερουν οτι θα ζησουν μονο τρεις μηνες και εχουν το κουραγιο και γελουν...και στην τελικη εμας κανενας δεν μας ειπε κατι τετοιο...κανενας δεν επαθε κατι απο αυτο αρα γιατι να παθουμε εμεις??? Η ζωη ειναι ΜΙΚΡΗ και ο Θεος δινει δυναμη στους ανθρωπους γιαυτο δινει και τις δοκιμασιες...Συγγνωμη για το μακροσκελες κειμενο οποιος ξερει αγγλικα ας διαβασει αυτο το σαιτ που βρηκα και με βοηθησε πολυ....ισως αυτα που λεει σας βοηθησουν....λεει οτι υπαρχει λυση για τις αρρυθμιες....και να θυμαστε οτι η πιο μεγαλη λυση απ'ολα ειναι να ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ