Results 16 to 30 of 101
-
04-02-2014, 21:57 #16
- 04-02-2014, 22:03 #17
Εγω αυτο το βαρος απ το στερνο μεχρι τον λαιμο,το εχω καθημερινα!Τρομερα ενοχλητικο!!Σαν να χω πετρες και με ενοχλει & οταν παω να καταπιω.Οσο γι αυτο που "καπου διαβασες"...αστο,μην το ψαχνεις...θα ακουσεις και θα διαβασεις "πολλα",το μονο που θα καταφερεις ειναι να σε κανουν χειροτερα!!!!Εμενα σημερα,μου ειπε ενας γνωστος μου για καποιον που ξαφνικα επαθε ανευρεσμα στο κεφαλι....τι ηθελα και το ακουσα......ααχχχχχ!!!!!
04-02-2014, 22:05 #18
04-02-2014, 22:07 #19
Και εγώ τα ίδια ράκος είμαι δεν τη θέλω αυτή τη ζωή ειλικρινά δεν μπορώ να είμαι έτσι....έχω έκτακτες και φοβάμαι πολύ δεν μπορώ να συνέλθω συνέχεια φοβάμΑι ποτέ θα έρθει επόμενη...τώρα θα πάω και σε γυναικολόγο μήπως επειρεαζουν οι ορμόνες επειδή ο κύκλος κου είναι λίγο ανώμαλος ξέρω γω τι να πω έχω πελαγωσει...δεν υπάρχει λύση σύνολο αυτό ειδικά με τις έκτακτες,Δεν μπορούν να φύγουν με τίποτα και αυτό που φοβάμαι είναι ότι μεγαλώνοντας γίνονται χειρότερες :-((( περνώ κάνα γιατρό τηλέφωνο να με καθησυχάζει αλλά μετα πέφτω πάλι... Έπαθε κανείς τίποτα από έκτακτες; Μήπως χαλάει το ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς;;;;;;
04-02-2014, 23:46 #20
Κοπελα μου κουραγιο μην επηρεαζεσαι απο οτι ακους εγω τωρα που ειμαι καλυτερα βλεπω οτι η καταθλιψη κ ο τρομος περνανε με τον καιρο,μην το παρακανεις με τους γιατρους,Κ μενα ο κυκλος ειναι λιγο ανωμαλος αλλα ολα καλα μου εχουν πει δεν νομιζω αυτο επηρεαζει πως ειναι η καρδια
05-02-2014, 13:07 #21
Δεν βγαίνουν τα σχόλια μου....
05-02-2014, 13:15 #22
Πως να μην απελπίζομαι ο ένας λέει ψυχοσωματικο ο άλλος δες Γαστρεντερολόγο ο Γαστρεντερολόγος δεν φταίει το στομάχι δες γυναικολο τώρα ο γυναικολόγος δεν ξέρω τι θα πει αλλά μάλλον θα τα ρίξει στον καρδιολόγο καίμε τη σειρά του εκείνος στον ψυχολόγο και ο ψυχολόγος στον ψυχίατρο...αι σιχτίρι βαρέθηκα μπαλάκι με έχουν κάνει χωρίς κέρδος κέρατα! Συγγνώμη για τον τρόπο μου παιδια αλλά καλύτερα να πάω να γδαρω κροκόδειλο παρά να πηγαίνω σε γιατρό...Για τις αρρυθμίες ένα θα σας πω μαγνήσιο,ιχθυέλαιο,και ένζυμο q10 έχει κάνει θαύματα σε πολλά άτομα και στο εξωτερικό...
06-02-2014, 00:36 #23
06-02-2014, 12:19 #24
Δεν το συζητω....οι υποχονδριοι ειναι τα "λαυρακια" των γιατρων!Βεβαια οχι οτι φταινε οι γιατροι,γιατι το μυαλο του υποχονδριου εχει αυτη την ταση,να κολλαει,να εχει εμμονες,αλλα αυτες οι εμμονες υποβοηθουνται απ τα ενοχλητικα συμπτωματα!
06-02-2014, 13:17 #25
Ε αυτό λέω και εγώ... Κουράστηκα πια... Κάθε μέρα αυτό το πράγμα Συνέχεια κλαίω...
06-02-2014, 14:59 #26
Εχεις δικιο,ειναι σκετη απελπισια....δυστυχως,οσες φορες και να το ακουσουμε απ τους γιατρους,αυτες οι καταραμενες αρρυθμιες ειναι ενοχλητικες και φοβιστικες!Κουραγιο,ας προσπαθησουμε να οπλιστουμε με οση δυναμη μπορουμε για να ζησουμε τη ζωη μας,γιατι "ετσι" δεν τη ζουμε!
06-02-2014, 22:08 #27
Επειδη το εχω ψαξει το θεμα πολυ ως ομοιοπαθης, ναι, οι εκτακτες εχουν να κανουν με το ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς αλλά για αυτόν ακριβώς το λόγο δεν είναι καθόλου μα καθόλου επικινδυνες..επικινδυνες θα ήτανε σε περιπτωση που τις προκαλούσε κάποιο οργανικό πρόβλημα που για τους περισσότερους από μας εδωμέσα δεν ισχύει. Εκτακτες έχουν όλοι οι ανθρωποι ανεξαιρετως αλλά η πλειοψηφια δεν τις αντιλαμβάνεται καν. Εμείς δυστυχώς δεν ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία. Τωρα το γιατί είναι πράγματι κάτι που δύσκολα μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα (εμένα κανένας γιατρός δε μου έχει εξηγήσει ακόμα γιατί, αλλά μόνο το πως συμβαίνουν) αλλά απότι φαίνεται οι παράγοντες αγχος, στρες κτλ ασφαλώς επιδεινώνουν την κατάσταση.Τώρα ποια είναι η λύση?? Η αλήθεια είναι πως δεν έχω ακούσει κάποιον να μου πει 'είχα έκτακτες για πολλά χρόνια κι έκανα αυτό και μου πέρασε'. Εγω πριν καποιους μήνες ξεκίνησα αντιαρρυθμικα (ελαφρα) και νιώθω καπως καλύτερα, δεν έχουν φύγει βέβαια αλλά και μόνο η αίσθηση ίσως ότι παίρνω ένα φαρμακο και με παρακολουθεί ένας γιατρός μου δίνει ασφαλεια.
sofaih σε καταλαβαίνω απόλυτα.. ψυχραμία έχω μόνο να σου πω, αν και ξέρω πως όταν σε βασανίζει αυτό το πράγμα ότι και να σου πουν οι απέξω δε σου λεει τιποτα, γιατί κανείς δε μπορει να καταλαβει ακριβως αυτό που νιώθουμε. Τωρα αν χειροτερεύει με τα χρόνια...στη δικιά μου τη περίπτωση χειροτέρεψε και γι αυτό αποφάσισα να το αντιμετωπίσω φαρμακευτικά για πρώτη φορα. Σημ.. δεν έχω πάρει ποτέ όμως ψυχοφάρμακα και ηρεμιστικά, για αυτά δεν έχω άποψη.
06-02-2014, 23:54 #28
08-02-2014, 18:13 #29
Το μηνυμα σου εχει πολυ βαση και ειναι ακριβως ο ιδιος ο τροπος σκεψης μου...μεσα απο αυτο εχω γνωρισει παρα πολλα ατομα με το ιδιο πραγμα και στο εξωτερικο αλλα και στην ελλαδα...η αληθεια ειναι οτι εχω γνωρισει ατομα τα οποια μ τον καιρο τα συημπτωματα τους εφυγαν (οι περισσοτεροι δηλαδη) απλα δεν εχω καταλαβει και αυτο που λες εσυ δηλαδη το γιατι,αλλα απο οτι φενεται δεν προκειται και ποτε να μαθουμε...φαρμακευτικα δηλαδη με εντικαταθλιπτικα δεν θα ηθελα να το αντιμετωπισω γιατι πολυ απλα οι εκτακτες ειναι η αιτια της καταθλιψης που νιωθω και οχι το αποτελεσμα,αν καταλαβαινεις τι εννοω.... η ληψη μαγνησιου και αλλων διαφορων φυσικων παραγοντων βοηθαει πολυ αλλα ουτε και αυτο το εχω κανει....την Δευτερα εκλεισα ραντεβου με γυναικολογο για να δω μηπως ειναι και θεμα ορμονων γιατι ο κυκλος μου ειναι περιεργος...εγω τις απεκτησα μετα απο κρισεις πανικου,και σοκ και τοτε απο την τρομαρα μου μου ηρθε δυο φορες περιοδο μες στο μηνα...τωρα αν εισαι αγορι συγγνωμη που στα λεω χαχα απλα σου δεινω μια εικονα. Αυτο που με τρελαινει ειναι η ιδεα οτι θα τις εχω μια ζωη..ενιοτε παιρνω δυναμη και προσπαθω να το ξεπερασω και να συνεχισω με οδηγο οτι κανενας δεν επαθε τιποτα απο αυτες,απλα το θεμα ειναι οτι θελω να φυγω για το νησι ( Σαντορινη) για δουλεια και φοβαμαι μεχρι και να δουλεψω μηπως οι συνθηκες χειροτερεψουν την κατασταση και μετα δεν ξερω τι να κανω!Ειναι τρομακτικο και ασχημο.νιωθω εγκλωβισμενη και δεν μπορω να ζησω τη ζωη μου οπως θελω πραγματικα...ειναι η χειροτερη μα η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ φαση της ζωης μου....
09-02-2014, 15:28 #30
Συμφωνω απολύτως και δυστυχώς αυτό δε το καταλαβαίνουν οι περισσοτεροι στο περιβαλλον μου που επιμένουν να μου λένε για ψυχοφάρμακα κλπ. Εχω ψυχολογικό πρόβλημα, αλλά αυτό δημιουργείται από τις έκτακτες, αν δεν τις είχα θα ήμουν ευτυχισμένος πραγματικά. Δεν έχω άγχος, είμαι σε μία πολύ καλή φάση της ζωής μου, το μόνο που έχω να κάνω είναι 'ν ανοίξω τα φτερά μου' που λένε και ν αρπάξω τη ζωή 'απο τα κέρατα' αλλά μου είναι αδύνατον γιατί παραμονεύουν οι έκτακτες οι οποίες είναι παντού και οπουδήποτε!! Ασε αυτό με τα ταξίδια, όποτε έχω να πάω κάπου φοβάμαι, όποτε θέλω να πάω για μια δραστηριότητα επίσης φοβάμαι, βασικά δε φοβάμαι, είμαι σίγουρος μετά απο κάποια χρόνια ότι θα με πιασουνε. Εντάξει μπορεί να μη 'πεθανω' και μετά από 3 δευτερόλεπτα αυτό να φύγει αλλά δεν έχω καμία όρεξη να ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτό!!
Εγώ υποψιάζομαι πολύ και το στομάχι, πιστεύω πως όταν εχω καούρες, φούσκωμα κλπ αυτά μπορεί να προκαλούν τις έκτακτες αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν την αιτία γιατί τις παθαίνω κι όταν δεν έχω φάει, σε άσχετες δηλαδη στιγμές..