Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία
Καλησπέρα σας,
Εδώ και 5 χρόνια (από τα 19 μου) είμαι τρελά ερωτευμένη με τον καθηγητή μου στη σχολή. Αυτός τώρα είναι 43, αλλά φαίνεται πιο νέος.Την πάτησα με το που τον είδα πρώτη φορά να μπαίνει στο αμφιθέατρο...Γρήγορα τον προσέγγισα με ερωτήσεις, απορίες κλπ.. Ηταν πολύ φιλικός και από το έτος μου (γύρω στα 100 άτομα) ήμουν η μοναδική που με φώναζε με το όνομά μου..Αποκτήσαμε πολύ οικειότητα, πήρα πτυχιακή μαζί του και μιλούσαμε γενικά πάρα πολύ σαν να είμαστε φίλοι και για άσχετα θέματα ( την μητέρα του, τον πατέρα το που έχει πεθάνει, ταξίδια που έχει κάνει, ακόμα και γενικές κοινωνικές ή θεωρητικού τυπου συζητήσεις). Με τα χρόναι εμπέδωσα ότι γενικά μιλάει αρκετά... Κάποια στιγμή, επειδήδεν μπορούσα να του το πω, του έστειλα ένα γράμμα και όταν πήγα στο γραφείο του αρνήθηκε οτι το έχει πάρει και ότι δεν γίνεται. Γενικα δεν είναι τόσο ωραίος, αλλά πολύ γοητευτικός και του την πέφτουν πολλές. Λόγω αυτού άφησα την πτυχιακή μου και για ένα διάστημα χαθήκαμε.. Όταν πέρασα στο μεταπτυχιακό δεν ήταν τυπικός μαζί μου, αλλά συνεχίζει να μου φέρεται με πολλή οικειότητα και να με πειράζει.. Χάρηκε πάρα πολύ όταν του είπα να κάνω τη διπλωματική μου μαζί του (ενώ την 1η φορά τον είχα μπαρατήσει),γενικά άμα περνάει καιρός και δεν παω σχολή ρωτάει που είμαι και χαίρεται όταν με βλέπει, ενώ είμαι η μοναδική φοιτήτρια που έχει τσακωθεί μαζί μου μέσα σε μάθημα. Έχουμε φιληθεί 2φορές στο μάγουλο.. Γενικά είναι πολυ δειλός και εγώ φροντίζω να του δείχνω ότι τον θέλω και τότε νιώθει πολύ αμήχανα. Δν ξέρω αν με θέλει... Αν δεν με ήθελε, αφού ξέρει δεν θα έπρεπε να είναι πολύ τυπικός μαζί μου; Να πάω να του μιλήσω ευθέως και να του πω τι νιώθω..Για να το ξεκαθαρίσω δεν θέλω απλά σεξ, αλλά σοβαρή σχέση.