Εγώ φοιτήτρια, αυτός καθηγητής 5 χρόνια ιστορία - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Μετά από συζητήσεις με φίλους, που ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες (εδώ ενδεικτικά έχω πει κάποια πράγματα) μου είπαν ότι αν με δει με άλλον αντιδράσει και καταλάβω τι σκέφτεται... Λες μαλακία έκανα;;

Senior Member
    Εσυ αμα δεις καποιον που τον θες με αλλη πως αντιδρας? Εγω πιστευω νευριαζεις και ξενερωνεις. Ειδικα οταν ο αλλος ειναι ντροπαλος, κλεινεται ακομη περισσοτερο και απογοητευεται. Καταρχην να σου πω οτι ειναι καλο που δεν εισαι σπουδαστρια και να σ εχει σε καποιο μαθημα. Επομενως δεν υπαρχει κανενα προβλημα οσον αφορα τη δεοντολογια. Εγω θα σου προτεινα να κρατησεις επαφη, τελειωνε και το μαστερ και μετα μπορει να γινει οτι ειναι να γινει εκτος σχολης και να μην ξερεις και κανενας τιποτα μεχρι να γινει κατι οριστικο και σοβαρο. Αυτα για μελλον βεβαια. Μεχρι τοτε πρεπει να κινειται το θεμα. Δεν ξερω τι επαφες εχετε, ποτε βρισκοσαστε, αν μιλατε κλπ αλλα προσπαθησε να υπαρχει μια κινητικοτητα και σιγα σιγα θα το βοηθησουμε το θεμα. Για μενα να το παλεψεις και μη σκεπτεσαι τον κοσμο. Αλλωστε δεν εχετε τραγικη διαφορα ηλικιας, εγω ξερω παρα πολλους γαμους που ο αντρας ειναι 15 χρονια πιο μεγαλος, εδω ειναι 12 απ οτι καταλαβα η διαφορα. Εγω τα χω φτιαξει με κοπελα μειον δεκα και συν δεκα χρονια, δεν ειδα καποια διαφορα, ας λεει ο κοσμος. Ειναι τι ατομο θα πετυχεις.

Senior Member
    Η διαφορά μας είναι 19 χρόνια.. Τυπικά είναι δεύτερος εξεταστής μου στη διπλωματική (δεν του άρεσε που δεν τον επέλεξα πρώτο..). Μιλάμε πάρα πολύ και για άσχετα θέματα, αλλά δεν βρισκόμαστε οι 2 μας εκτός σχολής.. Το ότι θα πάω να του μιλήσω το έχω αποφασίσει.. Ελπίζω να μην τα χάσει μόνο ο γλυκούλης...

Banned
    Quote Originally Posted by sofiasofaci View Post
    σε ένα πάρτυ-έκπληξη που διοργάνωσα για εκείνον (έκανε εγχείρηση στη μέση και ανάρρωσε) φρόντισα να δείξω ότι έχω σχέση με κάποιον συμφοιτητή μου (που έχει στενή επαφή μαζί του) και ένιωσε πολύ αμήχανα. Δεν μου μιλούσε και άρχισε να μου μιλάει ξαφνικά..Με ρώτησε αν θα φύγουμε μαζί και του είπα ότι θα φύγω με το παιδί και ένιωσα ότι δεν του άρεσε.
    giati το εκανες αυτο;; εισαι χαζη;;;;;;;;
    οχιιιιιιιι

Senior Member
    Χαζή όχι αλλά απελπισμένη και ερωτευμένη σίγουρα!!!Για να ζηλέψει... Πφφφ είμαι σε απόγνωση και δε ξέρω πως να το χειριστώ..

Senior Member
    τωρα καθε ποτε βλεποσαστε? ποτε μιλατε?

Senior Member
    Επειδή θέλω να συζητήσουμε για ένα paper που κάνω, μου είπε να πάω στο γραφείο του μέρα που δεν δέχεται για να μην μας ενοχλούν.. Λογικά απο εβδομάδα.. Θα του στείλω mail να συνεννοηθούμε και βασικά εκείνη τη μέρα σκοπεύω να του μιλήσω κιόλας...

Senior Member
    Τι σκεφτεσαι να του πεις?

Banned
    Επειδή θέλω να συζητήσουμε για ένα paper που κάνω, μου είπε να πάω στο γραφείο του μέρα που δεν δέχεται για να μην μας ενοχλούν.. Λογικά απο εβδομάδα.. Θα του στείλω mail να συνεννοηθούμε και βασικά εκείνη τη μέρα σκοπεύω να του μιλήσω κιόλας...
    μίλα του...αφού βλέπεις ο άνθρωπος κάνει ιδιαίτερες 'υποχωρήσεις' για σένα και σου έχει αδυναμία.

Senior Member
    Ξέρω ότι δεν έχει σχέση από δικές του κουβέντες. Ξεκάθαρα δεν μου το έχει πει. Ισχύει ότι ένας άντρας 43 χρονών δεν είναι τόσο άτολμος, αλλά όχι στην περίπτωση του συγκεκριμένου. Όταν είμαστε μόνοι μας στο γραφείο νιώθει αμηχανία και πάει πάνω-κάτω, γενικώς χάνει τα λόγια του και μια φορά που τον είχα φιλήσει στο μάγουλο (γιατί με είχε βάλει δωρεάν στο συνέδριο που διοργάνωνε) τραύλιζε και ψέλλισε απλά "ωραία". Οπότε ναι είναι ΠΟΛΥ ντροπαλός, ενώ εγώ όχι. Δεν ξέρω αν σχετίζεται γενικά η ντροπή με την ηλικία, αλλά εγώ γενικά θεωρούμε από τους γύρω μου αρκετά δυναμικό άτομο και από τον ίδιον φυσικά. Δηλαδή, ό,τι έχω ζητήσει για παρατάσεις, προθεσμίες, εξετάσεις (για όλο το τμήμα) τα έχει κάνει. Δεν έχω σκοπό να του το πω, γιατί του λείπει γυναίκα.... 5 χρόνια πάνε και δεν αντέχω άλλο να κάνω πώς δεν συμβαίνει τίποτα.. Για μένα θέλω να το κάνω, δεν περιμένω κάποια απάντηση... Πάντως πρόσφατα που βρεθήκαμε σε ένα πάρτυ-έκπληξη που διοργάνωσα για εκείνον (έκανε εγχείρηση στη μέση και ανάρρωσε) φρόντισα να δείξω ότι έχω σχέση με κάποιον συμφοιτητή μου (που έχει στενή επαφή μαζί του) και ένιωσε πολύ αμήχανα. Δεν μου μιλούσε και άρχισε να μου μιλάει ξαφνικά..Με ρώτησε αν θα φύγουμε μαζί και του είπα ότι θα φύγω με το παιδί και ένιωσα ότι δεν του άρεσε.
    ντροπαλος οχι, μαλλον για αμηχανος το αντιλαμβανομαι εγω λογω του οτι θα εχει στανταρ καταλαβει τα αισθηματα σου και δεν ξερει πως να αντιδρασει, απο την μια μπορει να τον γοητευει που μια κοπελα δειχνει εντονα το ενδιαφερον της και απο την αλλην μπορει να μην θελει να κανει κατι! απλα μπορει να θελει να διατηρει αυτη τη κατασταση και να μην ξεκαθαριζει την κατασταση για να διατηρει το γοητρο του! Τωρα δεν ξερω τι να πω μονο αν του πεις στα ισια τι νιωθεις να ξεκαθαριστουν τα πραγματα να ξερεις και τι να κανεις, ε δεν θα τον περιμενεις και μια ζωη !
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Τι σκεφτεσαι να του πεις?
    Το ξέρω θα ακουστεί χαζό... Αλλά θέλω να ξέρει πως τον αγαπάω αληθινά και δεν θέλω να τον χρησιμοποιήσω για να ανέβω. Στον επιστημονικό μου χώρο χαίρω ιδιαίτερης εκτίμησης από όλους και για αυτό πήρα αλλού διπλωματική.. Δεν έχω την ανάγκη να του την πέσω για να με βοηθήσει.. Ότι τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο αμφιθέατρο.. Το αστείο είναι ότι στο αντίστοιχο μάθημα το πρόγραμμα έγραφε γυναικείο όνομα, οπότε δεν κατάλαβα ότι ήταν ο καθηγητής μου.. Δεν ξέρω τι άλλο... Ό,τι μου βγει.. Το δύσκολο είναι η αρχή! Δεν έχω ιδέα πως θα ξεκινήσω, για να μην τα χάσω...

Senior Member
    Ναι σαν νοημα εννοουσα τι σκεπτεσαι, ας μην ειναι ακριβως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ftatl View Post
    ντροπαλος οχι, μαλλον για αμηχανος το αντιλαμβανομαι εγω λογω του οτι θα εχει στανταρ καταλαβει τα αισθηματα σου και δεν ξερει πως να αντιδρασει, απο την μια μπορει να τον γοητευει που μια κοπελα δειχνει εντονα το ενδιαφερον της και απο την αλλην μπορει να μην θελει να κανει κατι! απλα μπορει να θελει να διατηρει αυτη τη κατασταση και να μην ξεκαθαριζει την κατασταση για να διατηρει το γοητρο του! Τωρα δεν ξερω τι να πω μονο αν του πεις στα ισια τι νιωθεις να ξεκαθαριστουν τα πραγματα να ξερεις και τι να κανεις, ε δεν θα τον περιμενεις και μια ζωη !
    Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό!!! Πάντως, όταν είναι αμήχανος έχει πλάκα...

Senior Member
    [QUOTE=kerasi;480066]Ναι σαν νοημα εννοουσα τι σκεπτεσαι, ας μην ειναι ακριβως.[/QUOT

Ότι τον αγαπάω πολύ και ότι θέλω να ζήσω την υπόλοιπη ζωή μου μαζί του...

Senior Member
    Το έχω σκεφτεί και εγώ αυτό!!! Πάντως, όταν είναι αμήχανος έχει πλάκα...
    μωρε εχει πλακα!! εσυ βασανιζεσαι ομως!!!
    Στου κουφου την πορτα, παρ' την πορτα και φυγε!

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast