Originally Posted by
bass
Καταρχην καλημερα σε ολους, εχω ενα σοβαροτατο προβλημα που απλα δεν μπορω να αντεξω και να διαχειριστω.
Εχω σχεση 8 χρονια, η επικοινωνια, αγαπη κ κατανοηση η αληθεια ειναι οτι ειναι κατι παραπανω, το θεμα μου ειναι οτι εδω κ 6 μηνεςμετα απο φλερτ ερωτευτηκα καποια αλλη με την οποια εχω μοιραστει αρκετα πραγματα κ νιωθω ανετα μαζι της, με κανει να γελαω και νιωθω καλα, με την σχεση μου το μονο προβλημα ειναι σεξουαλικο που ολο κ γινοταν πιο σπανια, τους τελευταιους 15 μηνες ειναι ζητημα να το κανουμε 1 φορα τον μηνα, ετσι η αληθεια ειναι οτι επεσα καπου αλλου κ ξενοκοιταξα.
Αυτη την στιγμη δεν ξερω τι να κανω, να μεινω σε μια σχεση επειδη απλα υπαρχει αγαπη ή οχι ? Ειναι κατι που θα το βρουμε ή απλα εχει φυγει ?
Ειμαστε μαζι ισως χωρις να νιωθει κανεις κατι απο τους δυο. Φοβαμαι να την χασω, φοβαμαι μην το μετανιωσω κ κανω λαθος, αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει παθος ενω με την αλλη απιστευτο, δεν ξερω πως μπηκα σ'αυτην την κατασταση αλλα ειμαι σε αδιεξοδο.
Δεν ξερω πραγματικα με ποια θελω να συνεχισω, φοβαμαι να χασω μια απο τις δυο, ειναι απιστευτο αυτο που λεω αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια.