Results 1 to 15 of 120
Thread: Αναμμεσα σε 2 γυναικες
-
12-02-2015, 11:03 #1
Αναμμεσα σε 2 γυναικες
Καταρχην καλημερα σε ολους, εχω ενα σοβαροτατο προβλημα που απλα δεν μπορω να αντεξω και να διαχειριστω.
Εχω σχεση 8 χρονια, η επικοινωνια, αγαπη κ κατανοηση η αληθεια ειναι οτι ειναι κατι παραπανω, το θεμα μου ειναι οτι εδω κ 6 μηνεςμετα απο φλερτ ερωτευτηκα καποια αλλη με την οποια εχω μοιραστει αρκετα πραγματα κ νιωθω ανετα μαζι της, με κανει να γελαω και νιωθω καλα, με την σχεση μου το μονο προβλημα ειναι σεξουαλικο που ολο κ γινοταν πιο σπανια, τους τελευταιους 15 μηνες ειναι ζητημα να το κανουμε 1 φορα τον μηνα, ετσι η αληθεια ειναι οτι επεσα καπου αλλου κ ξενοκοιταξα.
Αυτη την στιγμη δεν ξερω τι να κανω, να μεινω σε μια σχεση επειδη απλα υπαρχει αγαπη ή οχι ? Ειναι κατι που θα το βρουμε ή απλα εχει φυγει ?
Ειμαστε μαζι ισως χωρις να νιωθει κανεις κατι απο τους δυο. Φοβαμαι να την χασω, φοβαμαι μην το μετανιωσω κ κανω λαθος, αλλα απο την αλλη δεν υπαρχει παθος ενω με την αλλη απιστευτο, δεν ξερω πως μπηκα σ'αυτην την κατασταση αλλα ειμαι σε αδιεξοδο.
Δεν ξερω πραγματικα με ποια θελω να συνεχισω, φοβαμαι να χασω μια απο τις δυο, ειναι απιστευτο αυτο που λεω αλλα δυστυχως ειναι η αληθεια.
- 12-02-2015, 11:24 #2
Eγω θα επελεγα την καινουρια , παντρεμενος δεν εισαι , η σχεσεις αμα δεν πανε καπου στα 3-4 χρονια , και πολλα λεω , ξεφτιζουν και διαλυονται . Βεβαια εγω ειμαι εγω , και εσυ εισαι εσυ , εχεις διαφορετικη ιδιοσυγκρασια .
12-02-2015, 11:34 #3
Η αλήθεια είναι πως αν δεν υπάρχει καμία ανανέωση κι εξέλιξη, οι σχέσεις ξεφτίζουν. Από την άλλη οι 'παράνομες' σχέσεις σχεδόν πάντα έχουν δυνατό πάθος. Επίσης είναι πολύ φρέσκια, μόνο 6 μήνες, φυσικό είναι να υπάρχει έντονη επιθυμία.
Γιατί όμως φοβάσαι μήπως χάσεις οποιαδήποτε από τις δύο? Μήπως έχεις γενικά δυσκολία να αντιμετωπίσεις και ίσως ν' αποχωριστείς καταστάσεις κι ανθρώπους που δεν ταιριάζετε? Με την σταθερή σου σχέση έχεις συζητήσει ποτέ το θέμα με το σεξ, ή είναι κάτι που κι εσύ άφησες να ξεφτίσει? Δηλαδή μήπως κι εσύ δεν πολυθέλεις μαζί της.
Κατά τ' άλλα ανθρώπινο είναι αυτό που σου συνέβη, αυτό όμως που δεν μου πολυαρέσει είναι που πας ν' αποδώσεις ευθύνες σε κάτι έξω από εσένα: λες δηλαδή 'έπεσα κάπου αλλού', λες και σκόνταψες :P Eπιλογή σου είναι και όπως ειπα καλή ή κακή, είναι κάτι που συμβαίνει. Δες την σαν ευκαιρία να αποκτήσεις καλύτερες σχέσεις μελλοντικά και να κατανοήσεις καλύτερα τον εαυτό σου.
12-02-2015, 11:58 #4
Αφου το λεει η Μαρινα , αρχηγου παροντος , πασα αρχη παυσατω !
12-02-2015, 13:07 #5
Σας ευχαριστω καταρχην, η αληθεια ειναι οτι παντα ειχα προβλημα αποχωρισμου, ακομα κ οταν επρεπε, αποφασιζα να το κανουν οι αλλοι για μενα μιας κ ενιωθα αδυναμος, γενικα δενομαι παρα πολυ κ ολο αυτο με φορτιζει πολυ...
Φυσικα κ το εχουμε συζητησει, η απαντηση ειναι οτι απλα δεν τις βγαινει κ ειναι καλυμμενη μ'αυτο, σαφεστατα φταιμε κ οι δυο που πηγε εκει αλλα εγω σιγουρα δεν το αφησα κ παντα το 'κυνηγουσα' αλλα τον τελευταιο καιρο το αφησα, μιας κ απλα δεν αντεχα ξανα την απορριψη.
Λεγοντας επεσα καπου αλλου εννοω πως αν δεν υπηρζε πιο βαθυ προβλημα δεν θα γινοταν αυτο, ειναι απλα εξω απο τα νερα μου.
12-02-2015, 13:54 #6
Κοίτα, αν όπως λες είναι κάτι ‘έξω από τα νερά σου’ η όλη κατάσταση, αυτό σημαίνει πως αφήνεις την ατολμία και την εξάρτηση όχι μόνο να καθορίζουν τη ζωή σου (κι έτσι γίνεσαι θεατής κι όχι σκηνοθέτης της δικής σου πραγματικότητας), αλλά να σε μετατρέπουν σε κάτι που δεν είσαι ή δεν θέλεις να είσαι. Τον άπιστο δηλαδή που συντηρεί κρυφά 2 καταστάσεις. Με όλη τη φθορά και τις ενοχές που αυτό συνεπάγεται. Κι όσο κρατά όλο αυτό, αυξάνεται η τάση εξάρτησης που έχεις και μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο. Δημιουργώντας και συντηρώντας αδιέξοδες καταστάσεις που προσφέρουν ελάχιστη χαρά σε σχέση με τη ζημιά που κάνουν στο σύνολο της προσωπικότητας σου.
Τι σε φοβίζει και δεν τολμάς να αφεθείς στη νέα κατάσταση ολοκληρωτικά? Μπορεί βέβαια να μην έχει την εξέλιξη που επιθυμείς τελικά, αλλά είναι ένα βήμα για να διεκδικήσεις κάτι διαφορετικό από αυτή τη στασιμότητα και τη μιζέρια. Καταρχάς να σου πω ότι δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο μπορεί η κοπέλα σου να μην επιθυμεί πιο συχνή ερωτική επαφή. Σκέψου όμως ότι μπορεί να είναι κι εκείνη ένας άνθρωπος που δεν τολμά να σε αφήσει και να έχει βρει κάποιον άλλο να συμπληρώνει τα κενά. Μπορεί και όχι, αλλά όποιος και να είναι ο λόγος, κάπου χρειάζεται να τα βρείτε και να μη διαιωνίζεις την αίσθηση του ανικανοποίητου.
Αν της πεις ότι την καταλαβαίνεις, αλλά εσύ έχεις διαφορετικές ανάγκες και δεν μπορείς να ζεις με αυτό τον τρόπο? Κι αν τολμήσεις να αποχωρήσεις τι πιστεύεις ότι θα συμβεί?
12-02-2015, 14:45 #7
Χώρισε. Έπρεπε να είχες χωρίσει ήδη πριν βρεις άλλη. Η σχέση σου πέθανε, παίξε με το νέο κορίτσι μπάλα. Πάντως να ξέρεις ότι σε όποια σχέση και αν βρεθείς μετά απο χρόνια,το πάθος θα φύγει. Το κέρατο δεν είναι λύση... :) Αυτήν την στιγμή αν και είσαι με δυο γυναίκες δεν θα έπρεπε να νοιώθεις πολύ τυχερός. Η μια δεν κοιμάται μαζί σου και μετά 8 χρόνια την απατάς -πιθανών να κάνει το ίδιο- με κάποια που γουστάρει να κοιμάται με τον άντρα άλλης. Δηλαδή δεν μπορείς να έχεις και πολλές προσδοκίες για την παράλληλη σχέση.
real eyes realise real lies
12-02-2015, 14:52 #8
bass γεια σου..εγω θα σου πω αυτο που θα εκανα σε μια τετοια κατασταση..εχω κ γω πολλα χρονια σχεση (6 για τν ακριβεια)..δεν μου εχει τυχει ποτε κατι τετοιο γιατι με το συντροφο μου ειμαστε μια χαρα σε ολους τους τομεις!σκεφτομαι ομως το εξης..αν μου ειχε τυχει κ ημουν αναμεσα σε 2 αντρες θα ηταν επειδη ο ενας δεν με συμπληρωνε καπου κ αυτο π ελειπε θα το εβρισκα αλλου..απο τη στιγμη λοιπον θα εδινα τν ευκαιρια σε καποιον αλλο παει να πει πως "το προβλημα" εχει ηδη υπαρξει κ εχει παρει ενα σημαντικο ρολο..μιλας για μια κατασταση 6 μηνων που σιγουρα παροδικο δεν το λες αφου δεν ειναι της μια βραδιας κ εχεις ηδη αρχισει να νιωθεις πραγματα για τν αλλη..εγω σε αυτη τν περιπτωση θα εφευγα γιατι ειναι κριμα κ για τον αλλον δεν θα μπορουσα να εχω 2 ανθρωπους παραλληλα..η φθορα οπως περιγραφεις ειναι παρα πολυ καιρο κ αφου εφτασες σε τετοιο σημειο καλυτερα να προχωρησεις παρακατω..φανταζομαι πως θα ειναι δυσκολο να αφησεις καποιον μετα απο τοσα χρονια αλλα κ αυτο π γινεται νομιζω πως παλι δεν βγαζει πουθενα...
12-02-2015, 17:30 #9
Marina38 έχεις απόλυτο δίκιο, ακριβώς έτσι νιώθω, θεατής κ ανήμπορος να ξεδιάλυνω τα πράγματα μέσα μου, πραγματικά νιώθω σε αδιέξοδο. Αυτό που με φοβίζει ειναι μήπως μετανιώσω πω οτι δεν προσπάθησα κ χάσω κατι με το οποίο μας συνδέουν πολλα πολλα πράγματα, μέσα σε τόσα χρόνια έχουμε περάσει απίστευτες καταστάσεις κ όμως είμαστε παλι εδώ, ίσως να μην μπορούμε να παραδεχτούμε κ οι δυο οτι τελείωσε.
Της εχω πει οτι δεν μπορώ έτσι πλέον κ νιώθω σαν να μ εχει αφήσει ερωτικά, αν είμαστε έτσι τωρα στα 30 τι θα γίνει μετα ;
@white πίστεψε με μόνο τυχερός δεν νιώθω, μπορει να ακούγεται κάπως ναι αλλα νιώθω χάλια όλη μέρα όλο αυτό το διάστημα, δεν μπορώ να δώσω σε καμία τον πραγματικό μου εαυτό και ειμαι και εγω δυστυχισμένος, το μόνο που θέλω ειναι την ηρεμία μου, το κέρατο σαφέστατα και δεν ειναι λύση, δεν ήταν ολα τα προηγούμενα χρόνια...
@ντεμη ουσιαστικά αυτό συμβαίνει η μια συμπληρώνει την άλλη και ναι το πρόβλημα ειναι σημαντικό δεν ειναι το καθαρά σεξουαλικο αλλα η επιθυμία προς τον άλλον, το έχουμε συζητήσει και μου είπε πως απλά αφεθηκε γιατι νόμιζε πως δεν ήταν τόσο σημαντικό αλλα δεν μπορείς να εισαι συγκάτοικος με τον σύντροφο σου απλά.
Η φθορά ειναι απίστευτη, όλη μέρα το κεφάλι μου βράζει απο τις σκέψεις, δεν μου αρεσει αυτό.
Ίσως να ειναι κ λιγο εγωιστικό αλλα ακόμα κ έτσι νιώθω οτι δεν μπορώ να την χάσω, φοβάμαι το λάθος, δεν ξερω αν θα αντέξω να την αντικρίσω έξω, ακόμα κ έτσι.
12-02-2015, 18:40 #10
H παλια ξερει για την καινουργια? Η καινουργια ξερει για την παλια?
12-02-2015, 19:18 #11
Η καινούργια γνωρίζει εξαρχής την κατάσταση αλλα δυστυχώς και αυτη όπως και εγω μπερδευτήκαμε σε αυτήν την κατάσταση...
Η σύντροφος έμαθε ναι για αυτό με ρώτησε και το παραδέχτηκα, εχει περάσει λιγο διάστημα και απο την στιγμή που πέρασε το πρώτο σοκ και το όλο θέμα της προδοσίας απλα και αυτη βλέπει πως ίσως αυτό ειναι η αφορμή για το όλο διαστημα αυτό που δεν είμασταν καλα αυτό μου είπε, ακόμα και να το συγχωρέσει και να κάνουμε μια προσπάθεια δεν ξερω που θα βγει μιας και απ οτι φαίνεται το πρόβλημα υπήρχε απο πριν.
Δεν ξερω αν μπορώ χωρίς αυτη και πως θα ειναι η ζωή μου μετα, φοβάμαι πραγματικά, δεν ξερω αν αρκεί η αγαπη η κατανόηση και τόσα χρόνια σχέσης για να κρατήσει αυτό.
12-02-2015, 19:32 #12
Toτε δεν υπαρχει προβλημα, θα κρατησεις και τις 2. Καλα, οτι με την παλια κανετε σεξ μια φορα το χρονο αυτο με ξεπερναει! Πως αντεχει αυτη η κοπελα? Τοσο καιρο τι κανει? Εχει βολευτει παρα πολυ και γινατε σαν αδερφακια. Δηλ επρεπε να βρεις αλλη για να ταρακουνηθει? Τι περιμενε? Τι κανει τοσο καιρο? Τεσπα επειδη ειναι καλη κοπελα απ οτι καταλαβα και σαν συνδεει ενα παρελθον, δωσε μια ευκαιρια. Αλλωστε ποτε δεν χωριζουμε αν δε σιγουρεψουμε το καινουργιο και για να εμπιστευτεις απο τωρα την καινουργια τοσο πολυ ειναι δυσκολο. Θελει κι αλλο χρονο.
12-02-2015, 19:55 #13
Οχι οχι είπα τους τελευταίους 15 μήνες το πολυ μια φορα τον μήνα και παλι δεν ειναι αυτό πο θέλω, δεν με γεμίζει κ φοβάμαι πως θα φτιάξει πολυ δύσκολα, ειναι λες κ ξεθώριασε.....
Φοβάμαι πραγματικά πως θα τα κάνουμε χειρότερα και σε λιγο διαστημα θα τα σπάσουμε παλι και μετα θα ειναι παλι δύσκολο.
12-02-2015, 20:00 #14
Και παλι λιγο ειναι. Συνεχισε τωρα και με τις 2 για να δεις και την καινουργια καλυτερα και βλεπεις.
12-02-2015, 20:39 #15