Λίγη βοήθεια κι εδώ σας παρακαλώ !!
Καλησπέρα σε όλους, είμαι η Μιλένα, 36 ετών. Από μικρή ταλαιπωρούμαι με φοβίες, έπαιρνα πριν κάποια χρόνια αγωγή με xanax και dumyrox κι έχω δυο χρόνια περίπου που σταμάτησα. Όλα πήγαιναν καλά, μέχρι φέτος !!! Ε, έχει παραγίνει το κακό ... Μ έχει πιάσει μια νοσοφοβία απίστευτη !! Κάθε μέρα που ξυπνάω, νομίζω πως κάτι έχω !!! Τρέχω συνέχεια σε γιατρούς !! Για παράδειγμα, τους τελευταίους δύο μήνες, έχω πιάσει καινούργια δουλειά. Το αφεντικό, με το καλημέρα ξεκινάει τις φωνές και τις προσβολές !! Με το καλημέρα !! Τις τελευταίες δύο εβδομάδες καταλαβαίνω πως έχω απίστευτο στρες !! Δε θέλω να πάω !!! Σαν αποτέλεσμα αυτό είχε να σφίγγεται το στομάχι μου, να μη μπορώ να φάω κανονικά, να έχω ρεψίματα και πόνους στο στέρνο !! Μέχρι σήμερα που ενώ περπατούσα στο δρόμο, ένιωθα βρε παιδιά να χάνω τον κόσμο !!! Μου ήρθε μια λιποθυμία από κει που δεν το περίμενα !!! Ήρθα σπίτι με τα χίλια ζόρια, έφτιαξα ένα χαμομήλι και ασχολήθηκα λίγο με δουλειές. Τώρα είμαι ήρεμη, αλλά ψάχνομαι στο ίντερνετ γι αυτά τα συμτώματα και μου βγάζει κάτι για καρδιές και χίλια δυό !!! Φοβάμαι μήπως πεθάνω από καμιά ανακοπή !!! Έχετε νιώσει ποτέ παρόμοια; Συγγνώμη για το σεντόνι κι ευχαριστώ προκαταβολικά !! :o