Λίγη βοήθεια κι εδώ σας παρακαλώ !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 44
    Member
    Αυτή τη στιγμή πως νιώθεις; Νιώθεις καλά; Αν νιώθεις καλά μη σκέφτεσαι τίποτα άλλο, φαντάσου να μην υπήρχε το αύριο και αυτή η στιγμή να ήταν ότι έχεις..κλείσε τον υπολογιστη βγές έξω και κάνε ότι σου αρέσει..χα-λα-ρω-σε <3

Junior Member
    Quote Originally Posted by skropi View Post
    Για αυτο το καλυτερο ειναι να σηκωθεις απο την καρεκλα και να βγεις εξω, ή τουλαχιστον να συναναστραφεις με κοντινους σου ανθρωπους. ΣΙγουρα μπορουν να σου προσφερουν περισσοτερη βοηθεια. Τουλαχιστον το ελπιζω.
    Να είσαι καλά, αυτό σκοπεύω να κάνω !! Θα πάρω το σκύλο μου και θα βγω μια βόλτα !!

Senior Member
    Α, εχεις και εσυ σκυλο;;; Να το, η καλυτερη λυση ειναι αυτη, βολτα το σκυλο, λιγο παιχνιδι μαζι του, και ξεχνιεσαι. Βεβαια πρεπει να το δεις το θεμα της δουλειας, επιμενω οτι αν σου δημιουργει τετοιο προβλημα πρεπει να δεις σοβαρα την αποχωρηση σου.

Banned
    ο κλασικος ελληναρας φωνακλας , που επιασε 2 φραγκα και νομιζει οτι εγινε αφεντικο!!... και επειδη σε αυτη τη χωρα θα συναντησεις πολλους τετοιους .. φτειαξε ενα φιλτρο να προστατευσεις τον εαυτο σου απο αυτα τα παρασιτα...μην το παιρνεις προσωπικα. Κανε τη δουλεια σου και γραψτον!... σε τρελανε ο αρκουδιαρης γυφτοτραμπουκος...και πολυ αξια του εδωσες!!! υπομονη κορίτσι μου μεχρι να τελειωσεις απο εκει κρατα τα μυαλα σου και τα νευρα σου για κατι που τουλάχιστον αξιζει τον κοπο!!!

Member
    Τώρα πως αισθάνεσαι; Νιώθεις καλά; Αν είναι όντος έτσι τότε μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο, κλείσε μόνο τα μάτια σου και φαντάσου πως δεν υπάρχει το αύριο και το μόνο που έχεις είναι αυτή τη στιγμή..βγες έξω και απλά χαλάρωσε..είναι το καλύτερο φάρμακο..και με τους ανθρώπους που σε κατσαδιάζουν με το παραμικρό (αφεντικος)ξες τι να κάνεις; χαμογέλα τους! Ναι. Ξάφνιασε τους, δείξε τους ότι δεν έχουν καμία επιρροή πάνω σου

Senior Member
    Τι να πεις, ειναι και δυσκολη η κατασταση στο θεμα δουλειας πλεον..... Αλλα προεχει η υγεια μας οπως και να το κανουμε...

Junior Member
    Quote Originally Posted by rea View Post
    ο κλασικος ελληναρας φωνακλας , που επιασε 2 φραγκα και νομιζει οτι εγινε αφεντικο!!... και επειδη σε αυτη τη χωρα θα συναντησεις πολλους τετοιους .. φτειαξε ενα φιλτρο να προστατευσεις τον εαυτο σου απο αυτα τα παρασιτα...μην το παιρνεις προσωπικα. Κανε τη δουλεια σου και γραψτον!... σε τρελανε ο αρκουδιαρης γυφτοτραμπουκος...και πολυ αξια του εδωσες!!! υπομονη κορίτσι μου μεχρι να τελειωσεις απο εκει κρατα τα μυαλα σου και τα νευρα σου για κατι που τουλάχιστον αξιζει τον κοπο!!!
    έτσι ακριβώς όπως τα λες !!! Καλύτερα δε μπορούσα να το περιγράψω !!

Member
    νομίζω έστειλα το ίδιο μήνυμα δυο φορές γιατί το πρώτο νόμιζα ότι δεν στάλθηκε

Junior Member
    Quote Originally Posted by anastasia1 View Post
    Τώρα πως αισθάνεσαι; Νιώθεις καλά; Αν είναι όντος έτσι τότε μην σκέφτεσαι τίποτα άλλο, κλείσε μόνο τα μάτια σου και φαντάσου πως δεν υπάρχει το αύριο και το μόνο που έχεις είναι αυτή τη στιγμή..βγες έξω και απλά χαλάρωσε..είναι το καλύτερο φάρμακο..και με τους ανθρώπους που σε κατσαδιάζουν με το παραμικρό (αφεντικος)ξες τι να κάνεις; χαμογέλα τους! Ναι. Ξάφνιασε τους, δείξε τους ότι δεν έχουν καμία επιρροή πάνω σου
    Τώρα είμαι καλά, σ ευχαριστώ !!! Αλλά μου κόλλησε... να πάω σε καρδιολόγο ; Έκανα πριν 6 μήνες και ακτινογραφία θώρακος, τίποτα δεν έδειξε ... πφφφφ τι κολλήματα !!

Member
    Νιώθεις πως κάτι πηγαίνει στραβά με την υγεία σου; Η απλά έχεις μια ιδέα που στροβιλίζει στο κεφάλι σου και για να την ανακουφίσεις πρέπει να πας; Αν υσχύει το δεύτερο τότε δεν υπάρχει λόγος και το προφανέστερο είναι ότι θα φανούν όλα εντάξει! Και μην ανυσηχείς το γεγονός ότι ανησυχείς για κάτι τέτοιο έπειτα και από την λυποθυμία που ανέφερες είναι φυσιολογικό..αν νιώθεις καλά είσαι καλά! Το μυαλό μας πολλές φορές όμως είναι ύπουλο και προσπαθεί να μας ξεγελάσει!

Junior Member
    Νιώθεις πως κάτι πηγαίνει στραβά με την υγεία σου; Η απλά έχεις μια ιδέα που στροβιλίζει στο κεφάλι σου και για να την ανακουφίσεις πρέπει να πας; Αν υσχύει το δεύτερο τότε δεν υπάρχει λόγος και το προφανέστερο είναι ότι θα φανούν όλα εντάξει! Και μην ανυσηχείς το γεγονός ότι ανησυχείς για κάτι τέτοιο έπειτα και από την λυποθυμία που ανέφερες είναι φυσιολογικό..αν νιώθεις καλά είσαι καλά! Το μυαλό μας πολλές φορές όμως είναι ύπουλο και προσπαθεί να μας ξεγελάσει!
    Είμαι ατομο σε ευαίσθητο νευρικό σύστημα και τις λιποθυμίες πάντα τις είχα για πλάκα !! Από το χτύπημα με μια μπάλα, από αιμοληψία, εκεί που θα έπινα τον καφέ μου !! Πήγα καρδιολόγο, πριν τρία χρόνια, όλα καλά, έκανα την επέμβαση φέτος, ακτινογραφίες, αίματα, όλα καλά ... Σήμερα εκεί που περπατούσα μ έπιασε ... βέβαια είναι και το στομάχι μου σφιγμένο και βαρύ (μου ανέβηκε το φαί στο λαιμό ) και σκέφτηκα μήπως είναι από αυτό. Αλλά ... καταλαβαίνεις ... κόλλησα τώρα

Member
    Λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μια επίσκεψη για να σου επιβεβαιώσει ο γιατρός ότι είσαι εντάξει και έπειτα από αυτό θα αφήσεις τον εαυτό σου να φύγει τελείως από αυτό το θέμα..πως σου φαίνεται;

Junior Member
    Λοιπόν, το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πας μια επίσκεψη για να σου επιβεβαιώσει ο γιατρός ότι είσαι εντάξει και έπειτα από αυτό θα αφήσεις τον εαυτό σου να φύγει τελείως από αυτό το θέμα..πως σου φαίνεται;
    Μου φαίνεται μια χαρά ... μέχρι να πιάσω άλλο !!! . Αυτό κάνω πάντα, με κάτι πρέπει να καταπιάνομαι και να πηγαίνω σε γιατρό ... μάλλον ο μόνος που μου χρειάζεται, ξανά, είναι ο ψυχίατρος !!

Member
    Μου δίνεις την αίσθηση ότι οι επισκέψεις σου στους γιατρους είναι σχεδόν καταναγκαστικοί..δεν πιστεύω ότι μερικά λόγια θα σε απάλαγαν από τις ανησυχίες σου..νιώθεις σαν αυτές οι φοβίες να σε κυνηγάν; νιώθεις παγιδευμένη; Πρέπει να το καταπολεμήσεις και κανένας ψυχίατρος δεν θα στο περάσει αυτό..πρέπει μόνη σου να πάρεις μια ριζική απόφαση..ξεκίνα με αισιοδοξία..μην πας κόντρα στον εαυτό σου αλλά αγάπησε τον, ακόμη κι αν η επιστήμη θεωρλησει ότι κάτι είναι ακατόρθωτο η θέληση μπορεί να το διαψεύσει!

Junior Member
    Μου δίνεις την αίσθηση ότι οι επισκέψεις σου στους γιατρους είναι σχεδόν καταναγκαστικοί..δεν πιστεύω ότι μερικά λόγια θα σε απάλαγαν από τις ανησυχίες σου..νιώθεις σαν αυτές οι φοβίες να σε κυνηγάν; νιώθεις παγιδευμένη; Πρέπει να το καταπολεμήσεις και κανένας ψυχίατρος δεν θα στο περάσει αυτό..πρέπει μόνη σου να πάρεις μια ριζική απόφαση..ξεκίνα με αισιοδοξία..μην πας κόντρα στον εαυτό σου αλλά αγάπησε τον, ακόμη κι αν η επιστήμη θεωρλησει ότι κάτι είναι ακατόρθωτο η θέληση μπορεί να το διαψεύσει!
    Είπες ακριβώς τη μαγική λέξη ... καταναγκαστικές ... έτσι είναι, νιώθω ότι πρέπει να πάω, αλλιώς θα πάθω κάτι και δε θα το προλάβω ... το ξέρω ότι πρέπει να το καταπολεμήσω. Αυτή τη στιγμή έβαλα ένα κρασάκι και ως δια μαγείας πέρασε και το στομάχι και η δύσπνοια και η ζάλη ... αλλά δυστυχώς πριν λίγο έμαθα πως έχει καρκίνο μια πολύ καλή μου φίλη και είναι νοσοκομείο, όχι πολύ καλά. 40 ετών μ ένα μικρό παιδάκι ... λες και ο Θεός μου κάνει πλάκα κι εκεί που πάω να ηρεμήσω με ταρακουνάει !!!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast