καλημέρα,
είμαι νέο μελος εδώ κ σαν νέο μελος δεν ηξερα σε ποιο θεμα να γραψω...οποτε σκεφτηκα το γενικα θεματα.
τελευταια είμαι σε ένα είδους συγχησης..με το εξης θεμα...να προσεχω την εμφανιση μου...η δεν παιζει ρολο...θα αναλυσω παρακατω .
Από μικρη ημουν η κοπελιτσα που ηθελε να περιποιηται τον ευατο της..να βαφεται..γενικως να είμαι αυτό π λεμε κοκετα. Το εκανα αυτό βασικα με σκοπο να κερδισω τον θαυμασμο των ανδρων (μιας κ τοτε θεωρουσα πως για να αρεσεις σε καποιον πρεπει να εισαι εμφανίσιμος) κ γιατι πιστευα πως μια γυναικα είναι απαραιτητο να είναι παντα περιποιημενη οπου κι αν βρίσκεται.Συμφωνα λοιπον με αυτή τη θεωρια που ειχα παντα μα παντα προσεχα τον εαυτο μου..ακομα κ μες στο ιδιο μ το σπιτι...πχ βαφομουν.περασαν λοιπον τα χρονια κ καποια στιγμη γνωρισα καποιον κ εκανα σχεση..όταν όμως αυτή η σχεση τελειωσε..αλλαξα εντελως...παραμελησα τον εαυτο μ..κ όλα αυτά π εκανα περι εμφανισης δεν μ αγκιζαν πια..να μν τα πολυλογω ...με τον καιρο αργοτερα αρχιζα δειλα δειλα κυκλοφορωντας εξω με παρεες να βελτιωνω την εμφανιση μου,αλλα όχι 100% πχ δεν εχω χασει όλα τα κιλα που φωρτωθηκα από την περιοδο θλιψης..το θεμα όμως ηταν πως δεν ειχα τις αναλογες κατακτησεις που ηθελα ...κ αυτό με εριχνε πιο πολύ ψυχολογικα κ όχι μονο..με εκανε να μην θελω να κανω σχεση.Ειμαι λοιπον σε μια περιοδο που οικονομικα δεν τα παω καλα..οι φιλες μου (αυτές που εχουν απομεινει ) είναι ολες λογω εποχης εκτος..κ δεν βγαινω καθολου εξω.Απο την μια δεν θελω να κανω κατι με τον οποιονδηποτε γτ ξερω πως θα αρεσω μονο σε αυτόν που δν θα μ κανει...από τη άλλη ξερω πως για να αρεσω σε καποιον π θα μ κανει ισως να χρειαζεται να ξαναγινω όπως παλια..η κοκετα...Ειμαι μπερδεμενη...δεν ξερω τι να κανω..να προσπαθήσω μηπως ξαναβρω την ευτυχια..η ν μεινω ετσι?τι λετε?