περι εμφανισης ο λογος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    ναι θα μπορουσα να εκανα σχεση με οποιον να ναι...κουτσος στραβος που λενε...αλλα απλα δεν θελω..κ πιστευω πως εχω το δικαίωμα...και κυριως δεν μπορω να ανταποκριθω,...τι θα του πω του αλλου οκ ειμαστε μαζι κ να μν ξερετε...τι εννοω..δεν μαρεσει να κοροιδευω..ουτε θα μ αρεσε ν μου καναν το ιδιο!

Senior Member
    Να σε ρωτήσω εγω κατι αλλο, με το παιδί που τα είχες, γιατι χωρίσατε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WhyAlwaysMe? View Post
    Ποιός όμως θα αποδεχτεί τα ελαττώματα της?
    Ένας μη ωραίος?
    Ενας που την αγαπαει οταν τα φτιαχνεις με καποιον παιρνεις ολο το πακετο και τα αρνητικα και τα θετικα ολοι εχουν ελλατωματα
    Εαν κοιταξεις την αβυσσο για πολυ ωρα στο τελος η αβυσσος θα κοιταξει εσενα

Banned
    αν η μεση ειναι λεπτη κ το σχημα οκ δηλαδη δε μιαζει σα να ειναι κατσαβραχα δεν υπαρχει προβλημα τουλαχιστον για τους αντρες.
    αλλα μονο αν θες καπιον για μια νυχτα πρεπει να ασχολθεις τοσο με την εμφανιση σε σημειο που να μη σε νιαζει τιποτα αλλο.

Senior Member
    ελεγε πως ειχε προβλήματα οικονομικα κ εξαφανιστηκε...και τελικα εμαθα πως παντρευτηκε αλλη

Senior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Να σε ρωτήσω εγω κατι αλλο, με το παιδί που τα είχες, γιατι χωρίσατε;
    ελεγε πως ειχε προβλήματα οικονομικα κ εξαφανιστηκε...και τελικα εμαθα πως παντρευτηκε αλλη

Quote Originally Posted by lena86 View Post
    E για αυτο παντρευτηκε με την αλλη για να λυσει το οικονομικο του :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    E για αυτο παντρευτηκε με την αλλη για να λυσει το οικονομικο του :D
    ελα το πιστευεις αυτό που λες?γυναικα με προικα?δεν το χα σκεφτει αυτό!η κοπελα είναι από λαρισα..ξερουμε αν εκει το φυσανε το χρημα?να παιζει να μ ελεγε ψεμματα κ να τηνειχε την κοπελα κ να εξαφανιστηκε λογω γαμου δεν παιζει..του στυλ καλα παιξαμε τωρα τα κεφαλια μεσα...λογω παντρειας

Banned
    Ένας άσχημος πλούσιος είναι απλά πλούσιος..
    Ένας άσχημος φτωχός είναι απλά άσχημος...
    Εγώ αυτό έχω να πω αγαπητοί

ελα το πιστευεις αυτό που λες?γυναικα με προικα?δεν το χα σκεφτει αυτό!η κοπελα είναι από λαρισα..ξερουμε αν εκει το φυσανε το χρημα?να παιζει να μ ελεγε ψεμματα κ να τηνειχε την κοπελα κ να εξαφανιστηκε λογω γαμου δεν παιζει..του στυλ καλα παιξαμε τωρα τα κεφαλια μεσα...λογω παντρειας
    Εχουν καταπατησει ολο τον καμπο οι κουτοπονηροι,ολο και τιποτα κτηματα μπορει να εχει η αλλη.
    Μου κανει εντυπωση πως απο κει που εχει οικονομικα προβληματα ξαφνικα παντρευεται!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Εχουν καταπατησει ολο τον καμπο οι κουτοπονηροι,ολο και τιποτα κτηματα μπορει να εχει η αλλη.
    Μου κανει εντυπωση πως απο κει που εχει οικονομικα προβληματα ξαφνικα παντρευεται!
    εμ για αυτό λεω ότι μπορει να τα χε ηδη μαζι της..κ γω απλα δεν ειχα καταλαβει τιποτα..κ καλα εχω οικονομικα προβλήματα..παντως παντα κερναγε κ δεν μαφηνε να πληρωσω ο τυπος..όχι πως με χαλαγε!αλλα ότι και να ναι ο λογος αυτό που εκανε δεν συγχωρειτε!

Senior Member
    Κοιτα και η ζιζελ,η μπελουτσι να ησουν στην εμφανιση εαν ησουν παλιοχαρακτηρας δεν υπαρχει περιπτωση να κολουσα μαζι σου τι να την κανεις την ομορφια ο χαρακτηρας μετραει (ενοειται βεβαια να μην ειναι και μπαζο ενταξει ειπαμε) η ομορφια πιο ευκολα φτιαχνεται απο οτι ο χαρακτηρας!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by andreas86 View Post
    Κοιτα και η ζιζελ,η μπελουτσι να ησουν στην εμφανιση εαν ησουν παλιοχαρακτηρας δεν υπαρχει περιπτωση να κολουσα μαζι σου τι να την κανεις την ομορφια ο χαρακτηρας μετραει (ενοειται βεβαια να μην ειναι και μπαζο ενταξει ειπαμε) η ομορφια πιο ευκολα φτιαχνεται απο οτι ο χαρακτηρας!!
    συγνωμη τι υπονοεις με αυτό π λες?αγια με ανεβαζε αγια με κατεβαζε ο τυπος...δεν ξερεις ποσα καλα τ φερομουν..οποτε τι παλιοχαρακτηρας μ λες?δεν ειχε λογο να φυγει από μενα..κανεναν κακο λογο ποτε δεν μου ειχε πει αλλα ουτε κ εγω..την τελευταια νυχτα που βρεφηκαμε είμασταν μες στην τρυφεροτητα ..κ τον σεβομουν παντα κ με σεβοταν..ουτε τον πιεζα για τιποτα αλλα ουτε και αυτος..μονο π ελεγε πως ειχε οικονομικα προβλήματα κ εκει δεν του ελεγα τιποτα κακο..άλλες θελουν δωρα ..εγω τ ελεγα οποτε μπορεις να με βλέπεις..ενω άλλες θα επεμεναν να τν δουν χωρις να νοιαζονται..οποτε τι πλαιοχαρακτηρα μου λες

Senior Member
    χαχα οχι lena86 δεν σε ειπα παλιοχαρακτηρα σε καμια περιπτωση διαβασε καλυτερα εαν ησουν ειπα δεν σε ξερω καταρχην για να σε πω ετσι !! μην λες κατι που δεν ειπα!!

εμ για αυτό λεω ότι μπορει να τα χε ηδη μαζι της..κ γω απλα δεν ειχα καταλαβει τιποτα..κ καλα εχω οικονομικα προβλήματα..παντως παντα κερναγε κ δεν μαφηνε να πληρωσω ο τυπος..όχι πως με χαλαγε!αλλα ότι και να ναι ο λογος αυτό που εκανε δεν συγχωρειτε!
    Λαμογια πρεπει να κανε.Μπορει να μην ισχυει καν αυτο με τα οικονομικα προβληματα και να βρηκε δικαιολογια.Αλλωστε απο μονα τους τετοια προβληματα δεν διαλυουν το ζευγαρι.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast