Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου
Καλημέρα παιδιά,
Είμαι καινούρια στο φόρουμ και θέλω να σας γράψω για ένα θέμα που με απασχολεί εδώ και καιρό.. Καταρχάς είμαι 19,είμαι φοιτήτρια και έχω σχέση με ένα παιδί 22 χρόνων εδώ και πέντε μήνες... Η ιστορία ξεκινάει ως εξής: γνωριστήκαμε, στην αρχή τα πηγαίναμε πολύ καλα, όμως αργότερα βγήκαν στην επιφάνεια ελλατωματα που δεν μου πολυαρεσαν ,πχ ήταν οξύθυμος αρκετά , ευέξαπτος , δεν έχει ασκήσει ποτέ όμως βία πάνω μου...Από την αρχή πήγαινα συνεχώς σπίτι του, οι γονείς του καλοί άνθρωποι κτλ , χθες παρατήρησα κάτι στο σπίτι του όμως που με έκανε να αναρωτηθώ πολλά.. πάνω στο ψυγείο η μάνα του είχε κολλήσει ένα χαρτί που μίλαγε για κάτι χριστιανικές ομιλίες κτλ σε ένα κέντρο που συγκεντρώνονται διάφοροι τετοιοι...Την ρώτησα τι είναι αυτό με την πρόφαση της απορίας και μου είπε ότι απλά της το είχαν φέρει κι δεν ασχολήθηκε ... Γυρίζω κι κοιτάζω τον τοίχο και τι να δω; Είχε μία αφίσα που έλεγε the 60 names of god κι αναφερόταν στον Ιεχωβά..Φτάνει η νύχτα και πήγαμε σπίτι μου για να κοιμηθούμε , σε μία φάση στον ύπνο του άρχισε να μουρμουριζει και να ψιλομουγκριζει , τον ξύπνησα του λέω τι έπαθες και μου απαντάει είδα όνειρο ότι κάποιον σκοτώνεις αλλα ήταν πολύ έντονο , σαν αλήθεια ... Εμτ μεταξύ είχε συμβεί κι κάτι ανάλογο πριν δύο μήνες όταν είχαμε δει ένα θρίλερ ..Πέσαμε το βράδυ για ύπνο και εγώ έβλεπα εφιάλτες και απλά στριφογυρίζα κι άρχισε να μου λέει ότι ο σατανάς μας χτυπάει από παντού και ότι θέλει να μας χωρίσει κι άλλα διάφορα τέτοια κι ότι εγώ στον ύπνο μου έκανα σαν δαιμονισμένη..Περιττό να σας πω ότι κάποτε που τον χώρισα μου έκανε τη ζωή δύσκολη, ερχόταν κάτω από το σπίτι μου , με παρακολουθούσε κι άλλα διάφορα τέτοιου είδους. Επίσης έκανα μία αναζήτηση στο ιντερνέτ και ανακάλυψα ότι οι Ιεχωβά δες βαφτίζονται οπότε αυτοί θέλουν (ο δικός μου βαφτίστηκε στα 14) κι ότι δεν λένε ποτέ την λέξη Παναγία ξλ, Χριστός κτλ αλλά μόνο την λέξη θεός όπως ακριβώς κάνει ο συντροφος μου αλλά και η μάνα του .Παιδιά κοντεύω να τρελαθώ , τι να κάνω; Επίσης όποιος γνωρίζει κάτι πιο συγκεκριμένο επί του θέματος ας το αναφέρει, νομίζω ότι κινδυνεύω
Quote:
Originally Posted by
Maria papd
Παιδιά ήρθαν δύο αστυνομικοί καταρχάς ,και τον ρώτησαν τι κάνει μέσα στο σπίτι μου εφόσον εγώ δεν τον θέλω εδώ μέσα .. Απάντησε αρλουμπες κι έπειτα του βάλανε χειροπέδες, προς το παρόν δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση, εγώ απλά τους είπα ότι με παρακολουθεί , δεν με αφήνει ήσυχη κι ότι τώρα μπήκε κι από το μπαλκόνι (μένω σε χαμηλό σπίτι)
Κακώς που δεν πήγες μαζί.Πρέπει να πας στο ΑΤ Της περιοχής σου και να καταγγείλεις στον αξιωματικό υπηρεσίας το περιστατικό.Μήπως ξέρεις να μου πεις με τι κατηγορία τον πήραν οι αστυνόμικοι μαζι τους; Εσένα τι σου είπαν;Ήρθε περιπολικό της άμεσης δράσης η του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος; Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά για την ασφάλεια σου να πράξεις ανάλογα γιατί απ' ό,τι κατάλαβα ο άνθρωπος αυτός πέρα από ερωτευμένος ίσως είναι επικίνδυνος.
έλα να σου πω. τώρα διάβασα όλη τη σειρά. αυτοί οι γιαχωβάδες είναι πορωμένοι κι έχουν ένα κακό συνήθειο. εγώ είχα κάνει κουμπαριό, βάφτισα δυο μεγάλα παιδιά γιαχωβάδων, το ένα έμεινε, το άλλο γύρισε πίσω. μετά τα βαφτίσια συνέβαιναν περίεργα πράματα, το κορίτσι (16 ετών), που είναι και αυτό που άφησε τη χριστιανική ιδιότητα, με έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και μου έλεγε για σατανάδες που την τριγυρίζουν και άλλες μ@@@ς και όταν του είπα να παει να κοιταχτεί και να με αφήσει ήσυχη, άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μεσημέρι συγκεκριμένη ώρα από απόρρητο και να με απειλούν με περίεργους ήχους. κάποιο μεσημέρι βρήκα στο πατάκι μου καρφίτσες, άλλη φορά ένα κουβάρι τρίχες. τους ρίχνω ένα χ@@@ο μια μέρα από το τηλέφωνο, Μη τολμήσετε ξανά να με ενοχλήσετε, κατέθεσα επιστολή στο δικηγόρο μου και "σας δίνω", μη δω και ενοχλήσετε το παιδί μου, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Η ηλίθια η μάνα τους δούλευε τότε στη δουλειά μου (εξ ου και η γνωριμία), Φυλάξου της λέω γιατί θα σε απολύσω. Φοβήθηκαν και με άφησαν δια παντός ήσυχη. Η συχωρεμένη μάνα μου μου είχε διηγηθεί ότι όταν ήταν έγκυος σε μένα, την είχε εκβιάσει ένα ζευγάρι γιαχωβάδων για λεφτά, κι επειδή τους έστειλε από κει που ήρθαν, της έβαζαν κάθε μέρα σκονάκια με απειλές ότι θα γεννήσει τέρας. Ηθικόν δίδαγμα, περίμενε και άλλη εκδήλωση, οπότε όσο πιο σκληρή και κάθετη, τόσο πιο γρήγορα θα σε αφήσουν ήσυχη