Results 31 to 45 of 70
-
06-03-2017, 23:05 #31
Του ζήτησες να χωρίσετε και αντέδρασε έτσι;!!
Μακριά κοπέλα μου, ξέχνα τις θρησκείες, ο άνθρωπος μοιάζει οτι δεν είναι στα καλά του, αυτό είναι που έχει σημασία.
Μπραβο σου που κάλεσες αστυνομία, ενημέρωσε τους δικούς σου για παν ενδεχόμενο και καλά ξεμπερδέματα :)
- 06-03-2017, 23:11 #32
Παιδιά ήρθαν δύο αστυνομικοί καταρχάς ,και τον ρώτησαν τι κάνει μέσα στο σπίτι μου εφόσον εγώ δεν τον θέλω εδώ μέσα .. Απάντησε αρλουμπες κι έπειτα του βάλανε χειροπέδες, προς το παρόν δεν με έχουν καλέσει για κατάθεση, εγώ απλά τους είπα ότι με παρακολουθεί , δεν με αφήνει ήσυχη κι ότι τώρα μπήκε κι από το μπαλκόνι (μένω σε χαμηλό σπίτι)
06-03-2017, 23:24 #33
Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου
Κακώς που δεν πήγες μαζί.Πρέπει να πας στο ΑΤ Της περιοχής σου και να καταγγείλεις στον αξιωματικό υπηρεσίας το περιστατικό.Μήπως ξέρεις να μου πεις με τι κατηγορία τον πήραν οι αστυνόμικοι μαζι τους; Εσένα τι σου είπαν;Ήρθε περιπολικό της άμεσης δράσης η του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος; Δεν θέλω να σε τρομάξω αλλά για την ασφάλεια σου να πράξεις ανάλογα γιατί απ' ό,τι κατάλαβα ο άνθρωπος αυτός πέρα από ερωτευμένος ίσως είναι επικίνδυνος.
Last edited by georgedero; 06-03-2017 at 23:56.
06-03-2017, 23:35 #34
Georgedero , δεν με πήραν μαζί τους , σίγουρα πάντως ξέρω ότι τον βαλανε κρατητήριο κι πήρανε κι τα δικά μου στοιχεία..
06-03-2017, 23:55 #35
Θα σε καλέσουν για κατάθεση.Όπως προανέφερα να τα πεις όλα στον αξιωματικό υπηρεσίας και να αναφέρεις ότι δεν επιθυμείς πλέον καμία σχέση και συναναστροφή μαζί του και ότι αν συνεχίσει να σε ενοχλεί θα ζητήσεις περιοριστικά μέτρα.Ελπίζω αυτή η περιπέτεια να έχει αίσιο τέλος και από εδώ και πέρα να είσαι πιο προσεκτική.
07-03-2017, 00:24 #36
Τον άφησαν κι ήρθε κι μου βαράει πάλι τα κουδούνια νυχτιατικα
07-03-2017, 01:36 #37
07-03-2017, 01:39 #38
07-03-2017, 01:57 #39
Παράξενη συμπεριφορά από τον σύντροφό μου
έλα να σου πω. τώρα διάβασα όλη τη σειρά. αυτοί οι γιαχωβάδες είναι πορωμένοι κι έχουν ένα κακό συνήθειο. εγώ είχα κάνει κουμπαριό, βάφτισα δυο μεγάλα παιδιά γιαχωβάδων, το ένα έμεινε, το άλλο γύρισε πίσω. μετά τα βαφτίσια συνέβαιναν περίεργα πράματα, το κορίτσι (16 ετών), που είναι και αυτό που άφησε τη χριστιανική ιδιότητα, με έπαιρνε τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και μου έλεγε για σατανάδες που την τριγυρίζουν και άλλες μ@@@ς και όταν του είπα να παει να κοιταχτεί και να με αφήσει ήσυχη, άρχισαν να με παίρνουν τηλέφωνο κάθε μεσημέρι συγκεκριμένη ώρα από απόρρητο και να με απειλούν με περίεργους ήχους. κάποιο μεσημέρι βρήκα στο πατάκι μου καρφίτσες, άλλη φορά ένα κουβάρι τρίχες. τους ρίχνω ένα χ@@@ο μια μέρα από το τηλέφωνο, Μη τολμήσετε ξανά να με ενοχλήσετε, κατέθεσα επιστολή στο δικηγόρο μου και "σας δίνω", μη δω και ενοχλήσετε το παιδί μου, μαύρο φίδι που σας έφαγε. Η ηλίθια η μάνα τους δούλευε τότε στη δουλειά μου (εξ ου και η γνωριμία), Φυλάξου της λέω γιατί θα σε απολύσω. Φοβήθηκαν και με άφησαν δια παντός ήσυχη. Η συχωρεμένη μάνα μου μου είχε διηγηθεί ότι όταν ήταν έγκυος σε μένα, την είχε εκβιάσει ένα ζευγάρι γιαχωβάδων για λεφτά, κι επειδή τους έστειλε από κει που ήρθαν, της έβαζαν κάθε μέρα σκονάκια με απειλές ότι θα γεννήσει τέρας. Ηθικόν δίδαγμα, περίμενε και άλλη εκδήλωση, οπότε όσο πιο σκληρή και κάθετη, τόσο πιο γρήγορα θα σε αφήσουν ήσυχη
η αιτία του φόβου είναι η άγνοια
07-03-2017, 07:04 #40
Tonya νταξει δεν νομιζω να μου κάνει κακό , ειδικά τώρα που θα έρθουν κι οι δικοί μου εδώ
07-03-2017, 09:27 #41
εχω περασει κατι παρομοιο αλλα λιγο χειροτερο...ο τυπος εσπασε ενα τζαμι μεσα στο σπιτι κ με κυνηγησε να με σκοτωσει, κλειδωθηκα στην κρεβατοκαμαρα κ εσπασε την πορτα με κλωτσια κ εφυγε η κλειδαρια κ την πηρε κ την εβαλε στον λαιμο μου, ηταν εκτος εαυτου, χεστηκα πανω μου...ειχε κοψει κ το χερι του απο το τζαμι κ πεταγοταν το αιμα παντου...οταν μου εβαλε το σιδερο της κλειδαριας στο λαιμο μου, του μιλησα ομορφα για να τον παραπλανησω..κ επιασε..του ειπα " δεν φευγω εδω ειμαι, μην ανησυχεις, αγκαλιασε με"...με αγκαλιασε κ κατσαμε λιγα λεπτα ετσι κ τον εσπρωξα...μολις τον εσπρωξα κ επεσε κατω πεταχτηκα απο την πορτα κ ανεβηκα στην μηχανη μου τρεχοντας, η μιση πανω κ η μιση κατω..ετρεμα, μετα πηρε το αμαξι κ με εψαχνε...ολα αυτα εγιναν στο δικο του σπιτι, ευτυχως δεν ηξερε που μενω...τον ηξερα 2 μηνες..
ηταν για δεσιμο, ηπιε ενα ουισκι κ εφυγε..με φωναζε με αλλο ονομα κ ουρλιαζε " εμενα δεν μαφηνει κανεις! τακους?!!"
καταλαβα οτι ηταν μαλλον σε ψυχωση γιατι με ελεγε με αλλο ονομα...
στον δρομο τελος παντων με εχασε γιατι εγω με την μηχανη ξεφυγα εννοειται κ με πηρε 17 κλησεις...εκλεισα το κιν μου κ την επομενη το ειπα στα αδερφια μου κ την νυφη μου, με πηρε αυτη κ πηγαμε στο αστυνομικο τμημα...μου ειπαν να δω την συμπεριφορα του απο δω κ περα, εγω φοβομουν κ ηθελα να τον πιασουν...μου ειπαν αν θελω να κανω μηνυση..δεν εκανα γιατι φοβηθηκα οτι θα θυμωσει πιο πολυ..
την επομενη ηρθε κατω απο την εταιρια, ηξερε που δουλευω .., με πηρε τηλ κ μου ζηταγε συγγνωμη, του ειπα να φυγει γιατι θα ερθει η αστυνομια...κ το εκλεισε ηρεμα..
το απογευμα ξαναπηγα στο αστυνομικο τμημα κ μου ειπαν οτι κατι επρεπε να κανω με εισαγγελεα...
δεν πολυκαταλαβα, για ασφαλιστικα μετρα..α ! κ με ρωτησαν αν θελω να πανε να του κανουν συστασεις, φοβηθηκα ακομα περισσοτερο γιατι σκεφτηκα οτι αν του στειλω μπατσους στο σπιτι, θα θυμωνε ακομα περισσοτερο..
τελικα το αφησα ετσι..
καθε απογευμα που σχολαγα απο τη δουλεια εφευγα με καποιο συναδελφο..
για λιγο καιρο μεχρι να δω τι παιζει..
τελικα το αφησε...ευτυχως..αλλιως ποιος ξερει που θα ημουν τωρα...
υπαρχει πολυ τρελλα εκει εξω παντως..
ειχα σοκαριστει για πολυ καιρο δεν πηγαινα πουθενα μονη μου..
07-03-2017, 10:02 #42
Μαρία, ξέχασες μια βασική αρχή. Ο άντρας δεν τα λέει όλα από την αρχή, τα ανακαλύπτεις εσυ στην πορεία. Είναι το λεγόμενο παιχνίδι αποπλάνησης της γυναίκας. Της βγαζει τον καλύτερο του εαυτο, παραφουσκώνει τις θετικές του όψεις και αποκρύβει έντεχνα τα αρνητικά του με απώτερο σκοπό να την καταφέρει να προσκολληθει ψυχικα πάνω του, να την κάνει να τον ερωτευτεί. Κάτι τετοιο έπαθες κι εσυ. Αν γουσταρεις να ζήσεις με ένα ευέξαπτο μάρτυρα του Ιεχωωβα είναι δικαίωμα σου. Δικαίωμα σου επίσης είναι να ζησεις μαζι του με την ψευδαίσθηση ότι θα τον αλλάξεις. Ή μπορείς να κανεις την υπέρβαση και να τον παρατήσεις όσο είναι νωρίς. Συνηθως κάθε επόμενη μας σχέση είναι καλύτερη απο την προηουμενη!
γιάννης
07-03-2017, 11:04 #43
07-03-2017, 12:56 #44
Πως εισαι σημερα μαρία;
07-03-2017, 14:30 #45
Καλησπέρα παιδιά , καλύτερα είμαι , αν και του άφησα έξω το κράνος χθες κάποιος το έβαλε στην πολυκατοικία μέσα , σε λίγο θα το ξαναβγαλω έξω..Κανένας πάντως δεν με πήρε τηλέφωνο για κατάθεση , χθες το βράδυ τον άφησαν έξω , μάλλον κατάλαβαν ότι είναι παιδάκι και του το κάνανε μόνο για να τον τρομάξουν..Έχω κλειδώσει πόρτες , δεν ανοίγω καθόλου τα παντζούρια.. Τρόμος η κατάσταση , χθες κοιμήθηκα με όλα τα φώτα ανοιχτα