Γεια σας. Με το αγορι μου εχουμε χωρισει περιπου εδω και 3 εβδομαδες. Ημασταν μαζι 3 χρονια. Ενω ειχαμε αρκετους τσακωμους το τελευταιο διαστημα δε μου ειχε δωσει την εντυπωση οτι ηθελε να χωρισουμε. Μια βδομαδα μαλιστα πριν μου το πει ειχαμε βγει εξω για την επετειο μας και μου εκανε το τραπεζι μαζι με δωρα. Μου ειπε οτι δεν ηθελε με τιποτα να χωρισουμε, οτι ειναι ακομα ερωτευμενος μαζι μου και οτι οτι θελει το βρισκει σε μενα και πιστευει οτι θα ξεπερασουμε τα προβληματα μας. Το τελευταιο βραδυ λοιπον που τον ειδα τσακωθηκαμε και ειδε μετα στο κινητο μου οτι ειχα μιλησει πριν απο κανα μηνα που ειχαμε τσακωθει με ενα παιδι με το οποιο ειχα ξαναμιλησει στο παρελθον και ειχε θυμωσει παρα πολυ. Δεν λεγαμε κατι κακο αλλα αυτος μου την επεφτε. Εγω στεναχωρηθηκα πολυ οταν εγινε αυτο και του ειπα οτι δε θελω να τσακωθουμε παλι για αυτη τη βλακεια και οτι δε σημαινει τιποτα για μενα. Μου εδειξε οτι τον πειραξε αλλα δε θυμωσε και κοιμηθηκαμε μαζι και το επομενο πρωι με γυρισε κανονικα σπιτι μου. Απο εκει αρχισε να χανεται και να μου μιλαει λιγο κι εγω απο τη μερια μου το αφησα για να ηρεμησει. Μετα απο λιγες μερες μου εστειλε οτι δε ξερει ποτε και αν θελει να με ξαναδει. Να σημειωσω οτι γενικα ειναι ανθρωπος που θελει το χρονο του και στη πιεση δεν αντιδρα καλα και οτι ετσι πιστευει οτι θα λυθουν τα προβληματα μας και οτι με το να απομακρυνεται απο εμενα ετσι με "τιμωρει" και οτι θα διορθωσω αυτο που τον ενοχλει. Γενικα μαζευει μαζευει και μετα κανει ενα μπαμ και δε μου μιλαει για μια με δυο εβδομαδες. Το εχουμε συζητησει αυτο και ξερει ποσο πολυ με ενοχλει και οτι ειναι λαθος. Για να μην τα πολυλογω τελικα κανονιζουμε μετα απο λιγες μερες να βγουμε και μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε και οτι επαψε να ελπιζει σε εμας και οτι ειναι πολυ πιεσμενος και δε μπορει αλλους τσακωμους. Να πω οτι δουλευει και κανει παραλληλα και μεταπτυχιακο και ειναι οντως πολυ πιεσμενος. Επισης, εχουμε 4 χρονια διαφορα. Καναμε ονειρα μαζι και μου ελεγε μεχρι και την τελευταια βδομαδα οτι με βλεπει σοβαρα και οτι θελει περισσοτερη επαφη με τους γονεις και τους φιλους του και σχεδιαζαμε τις καλοκαιρινες μας διακοπες. Σε αυτη μας λοιπον την συναντηση επειδη το εχει ξανακανει να ερθει για να χωρισουμε με σκοπο να τον παρακαλεσω να το παιξει δυσκολος στην αρχη και μετα να τα βρουμε εκανα ακριβως το ιδιο. Μετα λοιπον απο παρακαλια μου ειπε να τα ξαναπουμε σε μια βδομαδα και οτι θα μιλαμε μεσα σε αυτο το διαστημα λιγο και οτι δεν θα το ακυρωσει γιατι μου το υποσχεθηκε. Μεσα στη βδομαδα του εστειλα 2 με 3 μηνυματα αλλα δεν απαντησε. Τον πηρα τηλ και το σηκωσε και ειπαμε τα νεα μας. Τον ρωτησα αν τον ενοχλησε που τον πηρα η γιατι δεν απαντησε στα μηνυματα και μου ειπε οτι δεν τον ενοχλω και αμα θελω να στελνω. Μετα απο λιγες μερες τον ρωτησα αν ισχυει το ραντεβου και μου εστειλε οτι επειδη εχει παρα πολυ διαβασμα καλυτερα να το κανουμε το σ/κ. Εγω εκει πανικοβληθηκα μιας και περιμενα τοσες μερες και τον πηρα πολλα τηλ με αποτελεσμα να θυμωσει. Λαθος μου. Τον αφησα λοιπον 2 μερες και μετα τον ξαναπηρα πανω στα νευρα μου ενα βραδυ αργα που κοιμοταν και τον ρωτησα *ποσο θα περιμενω ακομα και αν ισχυει για το σαββατο. Μου απαντησε μεσα στα νευρα οτι εχει παρει την αποφαση του και οτι θα βρεθουμε μονο για να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησει ομως η κατασταση. Εγω εκεινη τη στιγμη πανω στο αγχος μου τον πιεσα για να τα παρω αυριο και συμφωνησε. Εκεινο το βραδυ μπηκα στο φβ και διεγραψα ολες μας τις φωτογραφιες και αφησα μονο αυτες που ειχε ανεβασει εκεινος αλλα εβγαλα την δικη μου ετικετα και την επομενη μερα του εστειλα οτι τελικα δε μπορω και οτι θα του στειλω εγω πως θα γινει με τα πραγματα. Σκεφτηκα πως ειναι καλυτερα να ηρεμησουμε μηπως εχω καποια ευκαιρια για να τα βρουμε. Απο τοτε εχω *2 μιση βδομαδες να επικοινωνησω μαζι του. Εκεινος την μονη κινηση που εκανε ειναι την προηγουμενη βδομαδα να διαγραψει μονο μια φωτο απο αυτες που εχει εκεινος. Οπως μου λενε οι γνωστοι που τον ξερουν και οπως πιστευω κι εγω οτι με αυτο ηθελε να με κανει να θυμωσω και να επικοινωνησω εγω μαζι του μιας και σπανια κανει αυτος την αρχη αφου δυστυχως ετσι τον εχω μαθει και επειδη μετα απο οτι μου ειπε ειναι δυσκολη η θεση του. Επισης, μπαινει συνεχεια φβ να τον βλεπω σα να περιμενει να του στειλω.* Αυτος τωρα λογικα περιμενει να του στειλω για τα πραγματα και ειναι η πρωτη φορα που κανω τοσο μεγαλο διαστημα να μιλησω μαζι του. Γενικα παντα κανω προσπαθιες και δεν το αφηνω ετσι. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι να αφησει μια τετοια εκκρεμοτητα και γιατι να θελει να μου δωσει τα πραγματα μου οταν ηρεμησει η κατασταση. Γιατι δε μου τα εφερε οταν μου ειπε οτι θελει να χωρισουμε να τελειωνει το θεμα. Τον αγαπαω παρα πολυ και πιστευω οτι αυτος ειναι ο ιδανικος για μενα. Εχουμε περασει αρκετα και αυτες τις μερες εχω σκεφτει πολυ και ειμαι διατεθειμενη να αλλαξω πολλα πραγματα για να ειμαστε ξανα μαζι. Ειναι δυσκολος ανθρωπος και δεν ανοιγεται ευκολα. Δενεται με τους ανθρωπους και δεν ειναι των αλλαγων. Σκεφτομαι να το κρατησω ακομα μια βδομαδα μπας και στειλει τιποτα αν και δυσκολο. Τι με συμβουλευετε να κανω? Πιστευετε οτι μπορει να του λειπω και να τα ξαναβρουμε? Ευχαριστω εκ των προτερων.*