Χωρισμος - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 49
    Senior Member
    Quote Originally Posted by stellaaa View Post
    Ασε κι εγω δεν την παλευω και πολυ. Μηπως να του πω για καφε? Εχω και γενεθλια σε λιγο καιρο. Να περιμενω μηπως στειλει κατι τοτε?
    Μην βιάζεσαι. .. στείλε έτσι και καλά ότι θες απλά να δεις αν είναι καλά .. ότι σου έλειψε. .. κρατα επαφή με μνμτ μονο... μην τον πιεσεις να βγείτε ούτε για τα πράγματα. .. απλώς κρατα επαφη... θύμιζε του όμορφες στιγμές. ... ρωτα τον αν εφαγε.. αν είναι καλα... τετοια πράγματα. ..

Senior Member
    Εγω θα διαφωνήσω με το κουνελάκι, σε καμμια περίπτωση δε θα έστελνα αυτα που λέει, ειδικα τα μου λείπεις και αν έφαγε και για τις ομορφες στιγμές ειμαι τελείος αντίθετος.

Junior Member
    Κι εγω δε θελω να δειξω κατι τετοιο. Εσυ kerasi τι πιστευεις οτι πρεπει να κανω?

Senior Member
    Εγω θα σου λεγα να βάλεις μια ωραία φωτογραφία στο προφίλ σου καινούργια και αν βγεις αυτές τις μέρες με τις φίλες σου κάνε ένα τσεκ ιν. Τη φωτο σίγουρα παντως, που να φαίνεσαι κάπως ανανεωμένη ας πουμε. Αυτο στο λέω γιατι δεν υπάρχει αλλος διαυλος επικοινωνίας και επειδη λες οτι είναι συνέχεια μέσα, οποτε θα το δει. Με αυτό τον τρόπο θα παρουσιάσεις μια διαφορετική εικονα απο εκεινη που θα περίμενε κανεις, δηλ να σαι κλεισμένη σπίτι και να σαι στην κατάθλιψη. Κάνε αυτη την αλλαγή σε πρώτη φάση να δουμε αντιδράσεις. Αν δεν γίνει τίποτα τοτε μπορείς να πας στην πιο άμεση οδο που λέει και το κουνελάκι, θα σου πω ομως τι θα πεις. Αστο για τελευταία λύση ομως.

Junior Member
    Το εχω κανει αυτο με τη φωτο εδω και μια βδομαδα

Senior Member
    Εκτός και αν είναι τύπος που θα το πάρει πάνω του και θα το εκμεταλλευτει... αν είναι τέτοιος αστο.... Εγώ ποντάρω στο να υπάρχει αγάπη και να μην αντέχει να ξέρει ότι δεν είσαι καλά. ..
    αν αντέχει βρες κα έναν αλλο... ! δεν θα σκάσεις κιολας!

Senior Member
    Σου κανε λαικ;

Junior Member
    Quote Originally Posted by kounelaki1 View Post
    Εκτός και αν είναι τύπος που θα το πάρει πάνω του και θα το εκμεταλλευτει... αν είναι τέτοιος αστο.... Εγώ ποντάρω στο να υπάρχει αγάπη και να μην αντέχει να ξέρει ότι δεν είσαι καλά. ..
    αν αντέχει βρες κα έναν αλλο... ! δεν θα σκάσεις κιολας!
    Δεν ειναι τετοιος τυπος. Απλα ειναι πολυ πεισματαρης και εγωιστης και επειδη το χει κανει κ αλλες φορες δε μπορω να καταλαβω αν αυτη το εννοει.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Σου κανε λαικ;
    Ουτε καν. Καλα εδω δεν κανει οταν τσακωνομαστε θα κανει τωρα που χωρισαμε?

Senior Member
    Quote Originally Posted by stellaaa View Post
    Δεν ειναι τετοιος τυπος. Απλα ειναι πολυ πεισματαρης και εγωιστης και επειδη το χει κανει κ αλλες φορες δε μπορω να καταλαβω αν αυτη το εννοει.
    Και τις προηγούμενες φορές κάνατε τόσες μέρες να μιλήσετε? δεν μου έχει τύχει ποτέ να κρατάει μούτρα κάποιος τόσο καιρο... συνήθως στις 2-4 μέρες στέλνουν. .. έχει τρομερό πείσμα ο δικός σου!! αν είναι τόσο κοντά τα γενέθλια σου παντως περίμενε τα... αν και πιστεύω θα στείλει ένα σκέτο χρόνια πολλά. .. αλλά κάτι είναι κι αυτο...

Senior Member
    Δεν πειράζει, το είδε πάντως. Αν μπορείς να βγεις μα καμμια φίλη σου αυτές τις μέρες βάλε κι απο κει. Μετα αναγκαστικά πρεπει να στείλεις εσυ κατι, σε φιλικό τόνο θα λεγα εγω και χωρις ν' αναφερθείς στο τι έγινε.

Junior Member
    Δε με νοιαζει να στειλει απλα ενα χρονια πολλα. Αρκει να στειλει. Θα κανω κινηση εγω τοτε κι οτι γινει. Απλα δε θελω να στειλω πρωτη.

Junior Member
    Quote Originally Posted by kerasi View Post
    Δεν πειράζει, το είδε πάντως. Αν μπορείς να βγεις μα καμμια φίλη σου αυτές τις μέρες βάλε κι απο κει. Μετα αναγκαστικά πρεπει να στείλεις εσυ κατι, σε φιλικό τόνο θα λεγα εγω και χωρις ν' αναφερθείς στο τι έγινε.
    Δηλαδη κατι σε φαση τι κανεις? Η να του πω για κανα καφε?

Senior Member
    Δεν το πιστευω με αυτο το σαιτ. Παλια διαβαζα ποστς που γραφανε εδω μεσα για ανταλλαγες συντροφων και να απατουν και να το λενε στον/στην συντροφο τους και τωρα για μια συνομιλια με εναν που της την επεφτε πεσατε ολοι να τη φατε! Λες και εκανε κατι πολυ κακο. Σιγα ο αλλος της την επεφτε δεν την επεφτε η κοπελα!!!!!! Μαλλον ειναι αυτο που ειπε το κερασι, την ειχε δεδομενη και τελος! Οτιδηποτε αλλο δεν το δεχομαι, αν δεν τον εχεις δεδομενο τον αλλον δεν ξενερωνεις τοσο ευκολα! Γνωμη μου!!!!

Senior Member
    Στελλα κανε κινηση αλλα αν δεις αδιαφορια δεν εκανες και κανενα εγκλημα, παει να πει πως σε ειχε δεδομενη, και ξεχασε τον, θα βρεις καλυτερον!!!!!! Μην κολλαμε σε μια σχεση τοσο πολυ γιατι αν μας προδωσει ο αλλος την κατσαμε!!! Κι εγω κολλαω αλλα αν ημουν στην θεση σου θα τα παιζα οποτε χρειαζεται και λιγη αναισθησια που λεει και ο Θεμελης!!!!!! Τουλαχιστον σε τετοιες περιπτωσεις!!!!!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast