Καλησπέρα σας.. παραγγειλα καφεδάκι και ανοίγω ένα ελαφρύ θέμα για μπλα μπλα..πως θα θέλατε ή πως φαντάζεστε τον ή την σύντροφό σας;
Printable View
Καλησπέρα σας.. παραγγειλα καφεδάκι και ανοίγω ένα ελαφρύ θέμα για μπλα μπλα..πως θα θέλατε ή πως φαντάζεστε τον ή την σύντροφό σας;
Φιλε μου μονο ελαφρυ δεν ειναι το θεμα που ανοιξες, κατσε να μας περιλαβει ο whyalwaysme και θα καταλαβεις :P
Κανω καφε και εγω και θα επανελθω καποια στιγμη
Εγώ τις βρήκα αυτές δε με βρηκαν
Θα σε βρει και αυτή κάποια στιγμή από εκεί που δεν θα το περιμένεις φίλε..είναι το μόνο σίγουρο..
μπα δεν ισχυει αυτο '' χορευει ο κοσμος ξεφρενα'' πολυ γινονται γεροντοπαλικαρα και πολλες γεροντοκορες
Πολυ αισιοδοξα ξεκινησατε
Καλά ναι υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις.. συνήθως τα γεροντοπαλικαρα και οι γεροντοκόρες όμως είναι από επιλογή τους από όσο ξέρω.. έρχονται άνθρωποι στην ζωή μας και εμείς τους διώχνουμε καμιά φορά..δεν θέλουμε τον έναν γτ είναι κάπως δεν θέλουμε την άλλη γτ θέλουμε μια πιο όμορφη..και έτσι μένουμε μόνοι μας..κάπως έτσι το έχω στο μυαλό μου φίλε μετά από κανα δυο τρεις περιπτώσεις που γνωρίζω..
Δεν έχω θέμα με την εμφάνιση.Με τραβάει πιο πολύ το μυαλό και το χιούμορ.Μ'αρέσουν οι άνθρωποι που με κάνουν να γελάω και επικοινωνούμε γενικότερα.Επίσης πιστεύω ότι η κατανόηση,η υπομονή και η εμπιστοσύνη είναι απαραίτητα σε μία σχέση.Για εμένα μετράει και η φαντασία γιατί δεν μου αρέσουν οι πολύ πεζοί άνθρωποι.
Εγω τον θελω να εχει αυτο το κατι...................................
Ετσι ειναι οπως το γραφεις...
Ομως δεν βλεπω μεγαλη συμμετοχη...για ελατε αγορια και κοριτσια και πειτε πως θα θελατε το ετερον ημιση....
Ας ξεκινησω εγω....να εχουμε χημεια.....να συμβαδιζουμε σε αξιες και πεποιθησεις .....θα μ αρεσε να εχει καποια στοιχεια προσωπικοτητας που να συμπληρωνουν τα δικα μου.....
Αυτα νομιζω ειναι τα πιο βασικα.
θα μπορουσα να γραψω μια ολοκληρη λιστα βεβαια
π.χ να ειναι εκδηλωτικος ζεστος και τρυφερος...να νιωθω ασφαλεια....να μου βγαζει εκτιμηση και να με εκτιμαει κ ο ιδιος....και μπλα μπλα μπλα
Αυτό δεν είναι απλά κατι..... χαχαχαχα σε πειράζω..εσύ θες ένα άντρα που να έχετε χημεία και να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του..και αν είναι και επιτυχημένος επαγγελματικά ακόμα καλύτερα..σωστά;
Πολυ λενε οτι ερωτευομαστε στον αλλο αυτο που θα θελαμε να ειμαστε εμεις οι ιδιοι......
Θαυμαζουμε καποιον που ειναι ο καθρεφτης του "ιδανικου" εαυτου που θα θελαμε να ειμαστε....
Ίσως..άλλοι κοιτάνε να έχουν αγαπη..πιστεύω ότι η αγάπη είναι αυτή που κάνει ευτυχισμένο έναν άνθρωπο και όχι η επιτυχία του συντρόφου..αν πάλι υπάρχουν και τα δύο ακόμα καλύτερα...ΑΓΑΠΗ ΜΟΝΟ!!!!!!
Κανω ηδη μια υποθεση
ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΡΩΤΕΥΟΝΤΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ...
αν θελετε διαψευστε με....
Εσυ νηματοθετη ή νηματοθετρια γιατι δεν ξερουμε ακριβως δεν εγραψες πως θα ηθελες να ειναι ο ιδανικος συντροφος ...
Την επαγγελματικη επιτυχια θα την εβαζα ακομα πιο κατω...πιο κατω απο πολλα πραγματα.....
Παρακάτω περιγράφω ττην ιδανική για μένα. Δεν είναι απαραίτητο ότι θα τη βρω.
Ξεκινώ από την εξωτερική εμφάνιση:
Θα ήθελα να έχει πρόσωπο με έντονα χαρακτηριστικά, δηλαδή μεγάλα μάτια και σαρκώδη χείλη. Η μύτη θα ήθελα να είναι μικρή και ανασηκωμένη, και σίγουρα χωρίς καμπούρα. Θα ήθελα να έχει καλλίγραμμα φρύδια, που να της δίνουν βλέμα όλο νόημα, και κυρίως θα ήθελα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά να "δένουν" αρμονικά μεταξύ τους. Σε αντίθεση με την main stream προτίμηση, αντί για μακριά μαλλιά, θα ήθελα να έχει ένα χτένισμα τύπου καρέ. Στα χρώματα δεν έχω ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Από σώμα προτιμώ να είναι χυμώδες, χωρίς όμως αντιαισθητική κυτταρίτιδα. Όλα σφιχτά και στη θέση τους. Το ύψος δεν με απασχολεί ιδιαίτερα.
Από χαρακτήρα:
Σεξουαλικά να διαθέτει ποιότητα και χρώμα παρά ποσότητα. Να μην έχει δισταγμούς και αναστολές, και να της αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα.
Στο φαγητό θα ήθελα να είναι κάτι ανάλογο, δηλαδή να δοκιμάζει καινούργια πράγματα, και να μη το βλέπει απλά σαν μέσο επιβίωσης.
Από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, θα ήθελα πρώτα απ'όλα να μπορώ να συνεννοηθώ μαζί της, να είναι τρυφερή, να μου ζητά πράγματα αλλά να το κάνει με όμορφο τρόπο, να γνωρίζει πως κάνεις δεν μπορεί να καταλάβει τι σκέφτετε αν δεν το πει, να μου αφήνει χώρο χωρίς να δοκιμάζει τα όριά μου, να με χρειάζεται και να το το δείχνει, και όταν έχω δίκιο να μη φοβάται να το παραδεχτεί.
Μπορεί να έχω ξεχάσει και μερικά, αλλά αυτά είναι τα βασικά.
Εγώ την έχω την ιδανική σύντροφο.. μελαχρινή..ίσιο μαλλί..σαρκώδη χείλη τέλειες αναλογίες..δεν μιλάει πολυ..μου πλένει..μου σιδερωνει..μου μαγειρεύει..δεν μου λέει πότε όχι..κτλπ κτλπ.. :Ρ
Η ιδανική μου σύντροφος δέχεται με αγάπη τις ανωριμοτητες μου..έχει δεχτεί την ασθένεια μου και με φροντίζει..με αγαπάει και το δείχνει με τον τρόπο της,που πολλές φορές μου σπάει τα νεύρα και τσακωνόμαστε..κανει υποχωρήσεις όταν έχει αδικο..δεν κάνει βήμα πίσω όταν έχει δικιο..στα δύσκολα είναι πάντα δίπλα μου..παλεύει για τα προς το ζην..με σέβεται και ας έχω θεματα..μου δείχνει εμπιστοσύνη όταν την έχω ανάγκη..με προστατεύει όταν κινδυνεύω..με κάνει να την θέλω σαν γυναίκα όπως την πρώτη μέρα που την γνώρισα και ας έχουν περάσει 9 χρόνια.. σέβεται τους δικούς μου και ας μην το αξιζουν..με ακούει όταν πονάω..με ανέχεται όταν έχω νεύρα..και όλα αυτά με έχουν βοηθήσει πιστεύω να γίνω καλύτερος άνθρωπος..μπορώ να γραψω κι άλλα..αλλά νομίζω ότι το καλύτερο που θα μπορούσα να γράψω είναι ότι με αγαπάει(και τα έχει όλα μέσα)
Χαχααχαχα.......κλασικη αντρικη απαντηση....
20 σειρες αφιερωμενες στην εξωτερικη εμφανιση (...που ειναι πρωτευον παραγοντας.....!!!!) Και εδω η γκομενα πρεπει να ειναι μουναρα
10 σειρες στο σεξ ( που ειναι το δευτερο μετα την εμφανιση) και εδω η γκομενα πρεπει να ειναι απελευθερωμενη κ χωρις ταμπου...
Και 5 σειρες ολες κ ολες στο χαρακτηρα και στη προσωπικοτητα....μπαααααα δν μιλησε για χαρακτηρα καν...μαλλον συμπεριφορα τονισε...πως θα ηθελε να συμπεριφερεται η συγκεκριμενη...
1.Να μου ζηταει πραγματα αλλα να το κανει με ομορφο τροπο (=να μην γκρινιαζει)
2.να μου αφηνει το χωρο μου χωρις να δοκιμαζει τα ορια μου (= να μη μου τα πρηζει...!!!)
3.να με χρειαζεται και να το δειχνει ( να νιωθω αντρας ισχυρος)
4.και ΟΤΑΝ! εχω δικιο να μη φοβαται να το παραδεχτει!!!!! (=και μηπως εντελως συμπτωματικα ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΔΙΚΙΟ ΣΕ ΟΛΑ...????
Συνοψιζοντας θες μια μουναρα σφιχτοκωλη απελευθερωμενη κ χωρις ταμπου.....που να μη σου τα πρηζει να μη γκρινιαζει να σε κανει να νιωθεις αντρας και να σου λεει ναι σε ολα....οτι εχεις δικιο παντα
ελπιζω αγαπητε μου να μη παρεξηγεισαι ευκολα εξαλλου εδω ο καθενας γραφει την αποψη του....αλλα η απαντηση σου ειναι τοσο ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ...καθολου πρωτοτυπη και χωρισ φαντασια....xD
Θα ανοίξω θεμα"τι είστε διατεθειμένοι να δώσετε στον/στην σύντροφό σας..
Να εχει καποια εμφανισει σιγουρα οχι καλονη δεν χρειαζεται!! Αλλα κυριος να εχει καλη ψυχη με τα μυαλα στο κεφαλι και ευγενικη (αυτο βασικο) αντε φερτε την!!
Οοοο τι συγκινητικο....σαν να λεμε βρηκες τη μαμα σου σε μικροτερη ηλικια
Μπραβο ελπιζω αυτα και αλλα πολλα να της τα ανταποδιδεις και εσυ αν θες να εξακολουθει να στα προσφερει ολα αυτα...
Παντως και εσυ τα ιδια ...
Πρωτα βαζεις την εμφανιση...μετα τη νοικοκυροσυνη...!!!! Για σεξ βεβαια εσυ δν εγραψες ...
Και την πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου να έχεις κάποια στιγμή θα την βαρεθείς..άσε που με τα χρόνια η ομορφιά και αλλοιώνεται και δεν λέει και κάτι.. επίσης δεν υπάρχουν άσχημοι άνθρωποι εκτός των κακων ανθρώπων..
Μα γενικα απο ολο σου το κειμενο ειναι σαν να περιγραφεις τη μαμα σου σε μικροτερη ηλικια....χαχαχχα
Εσυ τη φροντιζεις οταν χρειαζεται....τη προστατευεις οπως αυτη εσενα...
Ανεχεσαι τα ελαττωματα της....
Παραδεχεσε τα λαθη σου.....την επιβεβαιωνεις σαν γυναικα..τη θαυμαζεις...
Αν ναι..τοτε ειστε το τελειο ζευγαρι
Χαχαχαχα έχεις ακούσει ένα παλιό τραγούδι που λέει ο μου θυμίζεις την μάνα μου και για αυτό σ αγαπάω;Προσπαθώ.. δεν τα καταφέρνω πάντα αλλά προσπαθώ..μακάρι να ήταν έτσι η μάνα μου..ίσως δεν εμπλεκα με ουσίες κτλπ και δεν θα είχα πάθει ψυχωσικα επεισόδια..
1) Να εχει προσωπικοτητα και ζωη συγκροτημενη! Να ξερει να περναει καλα και δημιουργικα! Να γουσταρει τρελα τα ταξιδια, τη μουσικη και το σινεμα! Να εχει μια εργασια που την εχει επιλεξει και την παλευει (δε λεω να κανει το χομπυ του επαγγελμα, πολυ ουτοπικο! αλλα αντιπαθω τα μιζερα ατομα που ειναι σκλαβοι της δουλειας τους και λιμπιζονται το χρημα οπως ο σκυλος το κοκαλακι) ! Και να εχει βρει καποιες, υποτυπωδεις εστω, απαντησεις στα σημαντικα ερωτηματα του.
και
2) να γουσταρει να ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ τη ζωη του, την αληθεια του και την καθημερινοτητα του μαζι μου.
Εξισου δυσκολα και τα δυο σκελη. Θα μου πειτε, αμα τον βρω να σας σφυριξω....
Καλα αν δεν τον βρω, το 1ο σκελος το παλευω και μονη μου, οποτε το 2ο θα μου λειψει.
Υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι Μάρα ..θα τον βρεις!
καλυτερες εξωτερικα ισως γιατι απο τη πολυ διανοηση αν ξεχαστεις στο τελος θα εισαι ετοιμος για το πατριαρχειο.
Γιατί γλυκιά μου να παρεξηγηθώ;
Παραπονιούνται για τους άνδρες που τους ενδιαφέρει η εξωτερική εμφάνιση, οι γυναίκες που δεν την διαθέτουν.
Ναι με ενδιαφέρει το σεξ. Αλλά και συ δικαιούσε να το θεωρείς ασήμαντο. Σε αυτή τη περίπτωση όμως δεν θα πρέπει να σε ενοχλεί αν το ταίρι σου κάνει σεξ η όχι με άλλες γυναίκες.
Όσο για τη φαντασία, δεν κρίνετε στα κριτήρια ενός νήματος, αλλά μόνο μέσα σε μια σχέση. Και πίστεψέ με είναι το δυνατό μου χαρτί. Θα ήταν αστείο ακόμα και να σκεφτόσουν να με ανταγωνιστείς σε αυτό.
Δεν χρειαζεται να σε ανταγωνιστω σε τπτ......απλως επιβεβαιωσες το στερεοτυπο που ισχυριζεται οτι οι αντρες θελουν μια θεογκομενα καλη στο κρεβατι που να μη τους πρηζει....
Και το σχολιαζω αυτο επδ θελω να συγκρινω ποσο επιφανειακοι ειστε στα κριτηρια που θετετε....σε αντιθεση με μας.....που τα στοιχεια χαρακτηρα τα εχετε σε τελευταια μοιρα
Γ αυτο που λες οτι παραπονιουνται οτι οι αντρες κοιτανε την εμφανιση μονο οι γυναικες που δε τη διαθετουν...μπορει και να εχεις δικιο ...αλλα εγω δν το πηγαινα εκει....και δεν εχω καμια μα καμια απολυτως τετοια αναγκη να πω κτ τετοιο ......ομως δν θα ηθελα καποιος να με επιλεξει με κριτηριο την εμφανιση μου αλλα αυτο που ειμαι...αν και τωρα που το ξανα σκεφτομαι αναλογα με τα κριτηρια ομορφιας που εχεις θεσει εσυ για να εγκρινεις μια γυναικα εμενα μπορει να με εβλεπες και ασχημη γτ ουτε καρε μαλλι εχω...ουτε σαρκωδη χειλη και ανασηκωμενη μυτη....χαχαχαχαχαχα
χωρις να θελω να συμμετασχω στην αντιπαραθεση σας ως αντρας συμφωνω εν μερει μαζι σου . αλλα οσον αφορα τα κριτιρια και σεις οι γυναικες πολλες φορες ειστε επιφανειακες ... πχ πολυ μεγαλο ρολο για σας παιζει το χρημα γενικα μιλωντας . δεν ειναι κ το καλυτερο κριτηριο ...
Μιλιβα πες τα!!!!!!!!!! Μαζι σου!!!!!!!! Οι περισσοτεροι αντρες βλεπουν τις γυναικες πιο πολυ ως ενα αντικειμενο παρα ως κατι που αξιζει!!!!!!!!
Όλα μαζί δυστυχώς όχι.Ειδικά το μυαλό και το χιούμορ είναι τα πιο δύσκολα χαχα. Μ'αρέσουν οι άνθρωποι που προσπαθούν στις σχέσεις τους,δουλεύουν με τον εαυτό τους και δεν επαναπαύονται.Δεν είναι ανάγκη να μας αρέσουν τα ίδια πράγματα αρκεί να περνάμε όμορφα όταν είμαστε μαζί.
ειναι κοινος τοπος οτι οι αντρες κοιτανε εξωτερικη εμφανιση! ειναι η φυση τους τετοια. δυστυχως για εμας τις γυναικες γιατι θελουμε κι αλλα πραγματα να μπορει ο αντρας να εκτιμησει... κι οχι μονο μια εμφανιση που χτιζεται σχετικα ευκολα...
Εγω προσωπικα θελω το ταιρι μου να γουσταρει τρελα να παει για καφε μαζι μου, να δει εναν ποδοσφαιρικο αγωνα μαζι μου, να παει διακοπες μαζι μου....Δε λεω να μην εχει παρεες ή φιλους, λεω οτι δεν γουσταρω να ειμαι μονο για το κρεβατι ή να με σκεφτεται μονο οταν θελει να κανει σεξ.
Δεν εχω ακουσει ποτε εναν αντρα οταν τον ρωτανε τι ψαχνει σε μια γυναικα να πει το αυτονοητο, οτι θελει να περναει καλα και να χαιρεται την καθημερινοτητα του μαζι της. Ολοι λενε εμφανιση μοντελου γιατι ετσι εμαθαν απο τις τσοντες και τα περιοδικα και σεξ για ανακουφιση και εκτονωση του εγω τους. Ακομη και το σεξ ως αντικειμενο το βλεπουν, κι οχι ως κρικο της αλυσιδας/σχεσης.
Ο ανθρωπος ομως δεν ειναι μονο το προσωπο ή το σωμα (αυτα χτιζονται αμα στοχευσεις εκει), ο ανθρωπος ειναι οι τροποι του, το χιουμορ, το πως αντιμετωπιζει τη ζωη και τις δυσκολιες, τα βιωματα του, το αν περναει ομορφα και χαιρεται τα απλα καθημερινα πραγματα, ο σεβασμος του, και αλλα πολλα....και στην τελικη αυτα μενουν.
Και η σχεση δεν ειναι μονο το σεξ. Αντε να κανεις σεξ 2-3 φορες τη βδομαδα, μια ωρα καθε φορα μαξιμουμ, με το ταιρι σου. Δηλαδη στις 168 ωρες της βδομαδας ας πουμε οτι ενα μεσο ζευγαρι κανει σεξ 3 ωρες τη βδομαδα, αρα μενουν 165 ωρες.
Στις 165 αυτες ωρες πως ζουν σαν ζευγαρι? Ζουν σαν ζευγαρι ή ο καθενας στην κοσμαρα του?? πηγαινουν μαζι ταξιδια? για σινεμα? σεσυναυλιες? περπατανε μαζι στοδρομο χερι-χερι? κλπ.
Και το χρημα απο μια ηλικια και μετα παιζει ρολο γιατι καθοριζει το επιπεδο ζωης που κανεις. Οταν εγω εχω βγαλει τα ματακια μου στο διαβασμα και στις σπουδες τοσα χρονια (ειμαι 38 τωρα) για να εχω μια ανεση οικονομικη και να μπορω να κανω 5 πραγματα που γουσταρω, εννοειται δεν διανοουμαι το ταιρι μου να μην μπορει να εξασφαλισει τα δικα του εξοδα.