Originally Posted by
Mara.Z
αυτα ναι, αλλα τα χαρακτηριστικα αυτα δεν εχουν σχεση με το κακο παιδι ή τον αληταμπουρα που τριγυρναει με τη μπυρα στο χερι....
το να εισαι διεκδικητικος ειναι προτερημα. δεν το εχεις? δουλεψε το! κανεις δεν το ειχε εκ γενετης, δεν θα σου πεσει η μπουκια στο στομα κατευθειαν απο τον ουρανο, πρεπει να κανεις κι εσυ τον αγωνα σου, ολοι-ες μας δηλαδη.
το να λες τη γνωμη σου στα ισια για εναν αντρα ναι, γιατι θεωρειται οτι ειναι συγκροτημενος, ξερει τι θελει και το υποστηριζει.
και φυσικα το να μην υπολογιζεις τι πιστευουν οι αλλοι για σενα, καταλαβαινεις νομιζω, ποσο σημαντικο ειναι και για τα 2 φυλα. Θελει πολλη δουλεια και αυτο για να φτασεις σε αυτο το σημειο... προσωπικα εγω θεωρω οτι τωρα πια εφτασα σε αυτο το σημειο μετα απο πολυ αγωνα, προσπαθειες, ηττες, χαστουκια, κλαματα, στενοχωριες, και με τη βοηθεια των αντικαταθλιπτικων :)
γενικα μια γυναικα θελει εναν αντρα που προσεχει τον εαυτο του (και αυτο σημαινει σε ολα τα επιπεδα, εμφανισιακα, πνευματικα, οικονομικα) αρα εχει αυτοπεποιθηση γιατι δειχνει να ξερει τι του γινεται και την πειθει οτι μαζι του θα περναει καλα, οχι βαρετα, οχι στενοχωριες, οχι ανασφαλειες και φοβοι>>ολα αυτα καθε γυναικα τα ζει στη ζωη της μονη της, δεν μας χρειαζεται ενας συντροφος για να μας φορτωσει με τα δικα του, μας φτανουν τα δικα μας.
Οπως κι ενας αντρας αντιστοιχα ψαχνει...να περναει καλα, οχι γκρινιες, να γελαει.
Το θεμα ειναι γιατι εσυ που θεωρεις τον εαυτο σου ελκεσαι απο μια κοπελα που γουσταρει τον αληταμπουρα?
αυτο πρεπει να σε απασχολησει σαν ευκαιρια για σκεψη και ενδοσκοπηση.
εγω πχ που μεγαλωσα με το μοτο και μου ειχε γινει βιωμα ολο αυτο περι καλου κοριτσιου και μακακιες, ποτε δεν ενιωσα ελξη για εναν αληταμπουρα ή κακο παιδί ή clubακια....
ισα ισα και απο τις περιπτωσεις που ανεφερα φαινεται αυτο που λεω...οτι θελω ο αντρας να εχει ενεργεια και να ειναι δραστηριος ναι. σιχαινομαι τους αδρανεις, τους μιζερους και τους τεμπεληδες, αλλα με τους αληταμπουρες θεωρω οτι κινουμαστε σε παραλληλους πλανητες και δεν θα συναντηθουμε ποτε...