Πως θα βρω εναν ερωτα; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 78
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Mara.Z View Post
    γενικα μιλαμε καλε....μην το παιρνεις προσωπικα! διαλογο κανουμε.

και ξαναλεω, στο αλητικο εχω δει κοπελες με αντιστοιχο στυλ να πηγαινουν. Δεν θεωρω οτι ολες οι γυναικες ανεξαιρετως ελκονται απο τους αλητες... η αλητισσα ελκεται απο τον αλητη (για να το θεσω χοντρα και μπακαλιστικα ).
    ελα ναι οκ[emoji23] [emoji23] [emoji12] απλα κ να παει μια χαμηλοτονη γυναικα με εναν χαμηλοτονο αντρα. αυτος για αυτην θα ειναι σαν 2η επιλογη. ετσι πιστευω τουλαχιστον. γενικα νομιζω οτι οι αληθηνα δυναμηκοι αντρες περνουν οποια θελουν. μετα οι ψευτικα δυναμηκοι αντρες περνουν οποια θελουν απο τις υπολυπες. κ τελος οι αντρες χωρις καμια δυναμη περνουν οτι περισεψει κ παλι καμια φορα δεν μπορουν ουτε με αυτες που περισεψαν να τα βγαλουν περα. γτ δεν εχουν δυναμη να στιριξουν τον εαυτο τους ποσο μαλλον κ εναν αλον ανθρωπο διπλα τους. ετσι νομιζω ειναι η περιπου ετσι.

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis000 View Post
    ελα ναι οκ[emoji23] [emoji23] [emoji12] απλα κ να παει μια χαμηλοτονη γυναικα με εναν χαμηλοτονο αντρα. αυτος για αυτην θα ειναι σαν 2η επιλογη. ετσι πιστευω τουλαχιστον. γενικα νομιζω οτι οι αληθηνα δυναμηκοι αντρες περνουν οποια θελουν. μετα οι ψευτικα δυναμηκοι αντρες περνουν οποια θελουν απο τις υπολυπες. κ τελος οι αντρες χωρις καμια δυναμη περνουν οτι περισεψει κ παλι καμια φορα δεν μπορουν ουτε με αυτες που περισεψαν να τα βγαλουν περα. γτ δεν εχουν δυναμη να στιριξουν τον εαυτο τους ποσο μαλλον κ εναν αλον ανθρωπο διπλα τους. ετσι νομιζω ειναι η περιπου ετσι.
    η χαμηλοτονη δεν θα δεσει με τον δυναμικο οπως λες γιατι αυτος ευκολα θα τη βαρεθει και αυτη δεν θα μπορει να ακολουθησει τους ρυθμους του με την καμια!

τα υπολοιπα που λες για τους ψευτικα δυναμικους και τους χωρις δυναμη δεν τα καταλαβαινω... απο τα κακα παιδια και τους αλητες ξεκινησαμε και καταληξαμε στους δυναμικους και τους διεκδικητικους....
    το καταλαβαινεις οτι υπαρχει τεραστιο χασμα αναμεσα σε ενα κακο παιδι/αληταμπουρα και σε εναν δυναμικο/διεκδικητικο τυπο?

θα σου πω το εξης: ξερω εναν τυπο ο οποιος φαινομενικα δειχνει πολυ γλεντζες και καλοπερασακιας αλλα ουσιαστικα δεν ειναι...τα ειχε φτιαξει με μια κοπελα πολυ νυχτοβια, clubοβια, του ποτου και του ξενυχτιου κυριολεκτικα, αν και ειχε καλες σπουδες/καλη δουλεια και λεφτα απο την οικογενεια της. Αυτος ξεδωσε οδο ξεδωσε και καποια στιγμη εφτασε ο κομπος στο χτενι γιατι ηθελε την ησυχια του, δεν αντεχε τοσο ξενυχτι...οποτε και χωρισαν....
    τι θελω να πω? οτι αυτος-η που δειχνει κατι που δεν ειναι, θα τα φτιαξει με καποιον-α που ειναι, αλλα δυσκολα θα στεριωσουν!
    αυτος που ειναι κατι, θα τα φτιαξει με μια που επισης ειναι, για να περνανε καλα!αν τα φτιαξει με μια χαμηλοβλεπουσα ενας αληταμπουρας, σκεψου θα μπορει να κυκλοφορησει και να επιδεικνυει τη χαμηλοβλεπουσα? οχι. ενω αν η χαμηλοβλεπουσα υποκρινεται και παριστανει την περπατημενη, μπορει να ριξει τον αληταμπουρα αλλα δυσκολοτατα θα στεριωσουν σαν σχεση...
    Επομενως, μην βλεπεις μονο ποιος-α ριχνει ποιον-α....(αυτοι οι διαχωρισμοι αν το καλοσκεφτουμε ειναι χοντροι και μπακαλιστικοι....)
    Για κοιτα τους στη σχεση πως λειτουργουν? στεριωνουν ετσι οπως ειναι ή αφου αλλαξουν μυαλα και κανουν αμοιβαιους συμβιβασμους αν τους κανουν?
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    η χαμηλοτονη δεν θα δεσει με τον δυναμικο οπως λες γιατι αυτος ευκολα θα τη βαρεθει και αυτη δεν θα μπορει να ακολουθησει τους ρυθμους του με την καμια!

τα υπολοιπα που λες για τους ψευτικα δυναμικους και τους χωρις δυναμη δεν τα καταλαβαινω... απο τα κακα παιδια και τους αλητες ξεκινησαμε και καταληξαμε στους δυναμικους και τους διεκδικητικους....
    το καταλαβαινεις οτι υπαρχει τεραστιο χασμα αναμεσα σε ενα κακο παιδι/αληταμπουρα και σε εναν δυναμικο/διεκδικητικο τυπο?

θα σου πω το εξης: ξερω εναν τυπο ο οποιος φαινομενικα δειχνει πολυ γλεντζες και καλοπερασακιας αλλα ουσιαστικα δεν ειναι...τα ειχε φτιαξει με μια κοπελα πολυ νυχτοβια, clubοβια, του ποτου και του ξενυχτιου κυριολεκτικα, αν και ειχε καλες σπουδες/καλη δουλεια και λεφτα απο την οικογενεια της. Αυτος ξεδωσε οδο ξεδωσε και καποια στιγμη εφτασε ο κομπος στο χτενι γιατι ηθελε την ησυχια του, δεν αντεχε τοσο ξενυχτι...οποτε και χωρισαν....
    τι θελω να πω? οτι αυτος-η που δειχνει κατι που δεν ειναι, θα τα φτιαξει με καποιον-α που ειναι, αλλα δυσκολα θα στεριωσουν!
    αυτος που ειναι κατι, θα τα φτιαξει με μια που επισης ειναι, για να περνανε καλα!αν τα φτιαξει με μια χαμηλοβλεπουσα ενας αληταμπουρας, σκεψου θα μπορει να κυκλοφορησει και να επιδεικνυει τη χαμηλοβλεπουσα? οχι. ενω αν η χαμηλοβλεπουσα υποκρινεται και παριστανει την περπατημενη, μπορει να ριξει τον αληταμπουρα αλλα δυσκολοτατα θα στεριωσουν σαν σχεση...
    Επομενως, μην βλεπεις μονο ποιος-α ριχνει ποιον-α....(αυτοι οι διαχωρισμοι αν το καλοσκεφτουμε ειναι χοντροι και μπακαλιστικοι....)
    Για κοιτα τους στη σχεση πως λειτουργουν? στεριωνουν ετσι οπως ειναι ή αφου αλλαξουν μυαλα και κανουν αμοιβαιους συμβιβασμους αν τους κανουν?
    το οτι υπαρχει χασμα το ξερω. διαφερει πολυ. δεν αντιλεγω... ουτε για τα αλλα. απλα οταν μια δεν μπορει να εχει καποιον αληθηνα δυναμηκο( μιας κ ειναι περιορησμενης εκδωσης) θα παει στον ψευτικα δυναμηκο παρα στον αδυναμο τελειως. λογικο δεν ειναι?

Senior Member
    απλα οταν μια δεν μπορει να εχει καποιον αληθηνα δυναμηκο( μιας κ ειναι περιορησμενης εκδωσης) θα παει στον ψευτικα δυναμηκο παρα στον αδυναμο τελειως. λογικο δεν ειναι?
    αυτο που λες ειναι ψευτοδιλημμα....
    Η μια τι σοι χαρακτηρας ειναι? χαμηλοβλεπουσα? συνεσταλμενη? περπατημενη? αλητισσα? μπαροβια? θα παει αντιστοιχα στο ειδος της! αν πεσει πανω σε αντρα που παιζει ρολο, μπορει να τα φτιαξουν αλλα δεν θα στεριωσουν.
    Τωρα ο αδυναμος τελειως, αφου ειναι τοοοοοσο πια αδυναμος, νομιζεις οτι μπορει να προσφερει σε μια σχεση? αφου στον εαυτο του δεν προσφερει τιποτα, τι να προσφερει σε εναν αλλο? και η κοπελα αυτη γιατι να τα φτιαξει με εναν τετοιο, ακομη κι αν ειναι χαμηλοβλεπουσα? δεν ειναι ιδρυμα η σχεση ή ο ερωτας για να επιτελεις κοινωνικο φιλανθρωπικο εργο...
    Dream bigger.Work harder.Complain less.Look for opportunities.Focus on effort.Be grateful!

Senior Member
    Οσες φορες ειδα δυναμικο ατομο να τα φτιαχνει με πιο αδυναμο, ηταν για λογους εκμεταλλευσης.
    Ειτε ο αδυναμος ειχε καλο κοινωνικο κυκλο οποτε ο αλλος κερδιζε γιατι διευρυνε τις γνωριμιες του, ειτε ειχε καλη δουλεια με καλα λεφτα οποτε ο αλλος βολευοταν...αυτες τις 2 περιπτωσεις τις εχω δει με τα ματια μου.

Senior Member
    Πουθενά γιατί δεν υπάρχει. Απλά σεξ και μερικές στιγμές διασκέδασης .that's all
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    Οσες φορες ειδα δυναμικο ατομο να τα φτιαχνει με πιο αδυναμο, ηταν για λογους εκμεταλλευσης.
    Ειτε ο αδυναμος ειχε καλο κοινωνικο κυκλο οποτε ο αλλος κερδιζε γιατι διευρυνε τις γνωριμιες του, ειτε ειχε καλη δουλεια με καλα λεφτα οποτε ο αλλος βολευοταν...αυτες τις 2 περιπτωσεις τις εχω δει με τα ματια μου.
    ναι ρ αυτο θελω πω κ γω. κ συ το ιδιο λες απλα με αλλα λογια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Helena View Post
    Πουθενά γιατί δεν υπάρχει. Απλά σεξ και μερικές στιγμές διασκέδασης .that's all
    παντος αν συναντουσες εναν τετοιον αντρα ποσο πολυ θα τον προτημουσες. θελω λιγο να καταλαβω. τι θα αισθανωσουν γιαυτον?

Senior Member
    Με την πειρα των 56 χρ. μου , , εχω δει σχεσεις να συμβαινουν που δεν θα το πιστευα με τιποτα , οποτε τολμηστε , τα παντα ειναι πιθανα , τολμη χρειαζεται μονον ......η τολμη δειχνει πολλα .....παρα πολλα .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Macgyver View Post
    Με την πειρα των 56 χρ. μου , , εχω δει σχεσεις να συμβαινουν που δεν θα το πιστευα με τιποτα , οποτε τολμηστε , τα παντα ειναι πιθανα , τολμη χρειαζεται μονον ......η τολμη δειχνει πολλα .....παρα πολλα .....
    μαζι σου. never give up!!!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by λουλούδι View Post
    Μαρα απο ολους αυτους ο πιο λογικος μου φαινεται αυτος που ηθελε να τον νταντευουν, ισως λεω ισως ειχε αναγκη απο υποστηριξη γιατι δεν ηταν καλα ψυχολογικα και αν γινοταν καλυτερα ισως να σε στηριζε και αυτος, η τουλαχιστον να αλλαζε προς το καλυτερο, να μην ηταν τοσο εγωιστης με την κακη εννοια.

Γιωργο τι να σου πω, πολλη ανωμαλια στον κοσμο. Τοσοι ελευθεροι κυκλοφορουν, εσενα οταν ησουν ελευθερος δεν σε θελανε, τωρα κοιτανε να σε φανε, ισως το κανουν για να χαλασουν αυτο που εχεις με τη γυναικα σου, μην τους αφησεις να μπουν αναμεσα σας. Κοβε σε ολες τον αερα και μην τις αφηνεις καν να σου εκφραζουν τα συναισθηματα τους, ειναι τελειως τρελο αυτο, κανενας σεβασμος προς τη γυναικα σου. Και προς εσενα.
    μπα δεν νομιζω.αφου πολλες φορες μου τη πεφτουνε χωρις να ξερουν οτι ειμαι παντρεμενος μολις
    τους το λεω ξενερωνουν και φευγουν μονες τους.ενταξει ακομα αντεχω να μην ενδιδω εις τον πειρασμο. αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε.να σου πω τη μου συνεβει τη περασμενη εβδομαδα.
    μπενω στο λεωφορειο μαζη με τη γυναικα μου για να παμε καπου.ακριβως μπροστα μου καθετε μια κοπελα με παρα πολυ κοντο παντελονακι ο μισος κ...ος απεξω.δεν δινω σημασια καμια καποια στιγμη ομως πεφτη το βλεμα μου πανω της αναγκαστικα ακριβως προστα μου ειναι. και τι κανει εκεινει την ωρα με κοιταει χαμογελαει και ανοιγη ττα ποδια της διακριτικα...
    υπαγε οπισω μου σατανα..
    το πως αντεξα ενας θεος το ξερει. αλλα ειναι τυχερη γιατι ηταν η γυναικα μου ακριβως διπλα.ασε που το καταλαβε και με κοιταξε μια δολοφονικη ματια αστα να πανε...
    αλλα και εγω τι φταιω αν η αλλη ψαχνετε??εγω της ειπα να το κανει??

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    μπα δεν νομιζω.αφου πολλες φορες μου τη πεφτουνε χωρις να ξερουν οτι ειμαι παντρεμενος μολις
    τους το λεω ξενερωνουν και φευγουν μονες τους.ενταξει ακομα αντεχω να μην ενδιδω εις τον πειρασμο. αλλα δεν ξερω μεχρι ποτε.να σου πω τη μου συνεβει τη περασμενη εβδομαδα.
    μπενω στο λεωφορειο μαζη με τη γυναικα μου για να παμε καπου.ακριβως μπροστα μου καθετε μια κοπελα με παρα πολυ κοντο παντελονακι ο μισος κ...ος απεξω.δεν δινω σημασια καμια καποια στιγμη ομως πεφτη το βλεμα μου πανω της αναγκαστικα ακριβως προστα μου ειναι. και τι κανει εκεινει την ωρα με κοιταει χαμογελαει και ανοιγη ττα ποδια της διακριτικα...
    υπαγε οπισω μου σατανα..
    το πως αντεξα ενας θεος το ξερει. αλλα ειναι τυχερη γιατι ηταν η γυναικα μου ακριβως διπλα.ασε που το καταλαβε και με κοιταξε μια δολοφονικη ματια αστα να πανε...
    αλλα και εγω τι φταιω αν η αλλη ψαχνετε??εγω της ειπα να το κανει??
    χαχαχα γιωργο λενε οτι οταν εισαι ηδη σε σχεση τοτε ερχωνται ολλες γοιατη εκπεμπεις μια αυρα που δειχνει οτι εισαι καλημενος συνεσθηματικα. δε ξερω αν υσχυει. αλλα αεγω το πιστευω. παντος θαθελα να χω την τυχη σου ρ μπαγασα!

Senior Member
    χαχαχα γιωργο λενε οτι οταν εισαι ηδη σε σχεση τοτε ερχωνται ολλες γοιατη εκπεμπεις μια αυρα που δειχνει οτι εισαι καλημενος συνεσθηματικα. δε ξερω αν υσχυει. αλλα αεγω το πιστευω. παντος θαθελα να χω την τυχη σου ρ μπαγασα!
    και εγω το πιστευω ισχυει και παρα ισχυει.
    οσο για την τυχη μου δεν στο ευχομε να σου πω γιατι..γιατι οντας παντρεμενος ειναι τελειος αχρηστο να στη πεφτουν σκοπος ειναι να γινετε οσο εισαι ελευθερος εκει ναι το παραδεχομε αλλα οντας παντρεμενος καποια στιγμη θα διαλυσεις το γαμο μου.οποτε ειναι αχρηστο.
    αν εχεις μια κοπελα σε θελουν ολες αν δεν εχεις μια κοπελα δεν σε θελει καμια .κανονας ειναι
    μακαρι να αντεξω οπως ειπα να μην πεσω εις τον πειρασμο.. αλλα απο τι βλεπω στο τσακ ειμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by giorgos35 View Post
    και εγω το πιστευω ισχυει και παρα ισχυει.
    οσο για την τυχη μου δεν στο ευχομε να σου πω γιατι..γιατι οντας παντρεμενος ειναι τελειος αχρηστο να στη πεφτουν σκοπος ειναι να γινετε οσο εισαι ελευθερος εκει ναι το παραδεχομε αλλα οντας παντρεμενος καποια στιγμη θα διαλυσεις το γαμο μου.οποτε ειναι αχρηστο.
    αν εχεις μια κοπελα σε θελουν ολες αν δεν εχεις μια κοπελα δεν σε θελει καμια .κανονας ειναι
    μακαρι να αντεξω οπως ειπα να μην πεσω εις τον πειρασμο.. αλλα απο τι βλεπω στο τσακ ειμαι
    ναι γιαβτο γαμο δικιο εχεις? ποσο χρονων παντερυτικες?

Εστάλη από Redmi 4A στο E-Psychology.gr Mobile App

Miliva21
    Guest

Ασε ρε μαρα τωρα θα μας τρελανεις....
    Και εχω αρχισει να εκνευριζομαι.........
    Η χαμηλοβλεπουσα θα τα φτιαξει μονο με τον χαμηλοβλεπουσο......ποση αλλη ετικετα θα βαλεις και ποσα ακομα κουτακια......????

Δλδ εγω που ειμαι χαμηλων τονων οσο ομορφη και αν ειμαι δν προκειται ποτε να αποκτησω εναν αντρα οπως τον θελω δυναμικο που να με συμπληρωνει....? Δλδ τα ομοια πανε με τα ομοια και απο κει κ περα ο καθενας ας κοψει το λαιμο του ?

Τεσπα...ο καθενας με τον πονο του....για να δωσω την αποψη μου ηρθα στον νηματοθετη.....

Καταρχας ρε παλικαρι μου 20χρονων εισαι μονο......ολα μπροστα σου τα εχεις.....κατα δευτερον σε καταλαβαινω οταν σου λενε "μη το κηνυγας..μη βιαζεσαι" λες και βιαζεσαι...μπορει να ηθελες απο τα 17 πχ. μια σχεση και να εχουν περασει 3 χρονια οπως λες και να μην εχει κατσει τιποτα.....αλλα σου λενε κατα τ αλλα..."μην βιαζεσαι".......δλδ αν τα τρια χρονια δεν ειναι αρκετα να περιμενεις για να κανεις μια σχεση ή για να σου τυχει κατι ..ποσο ακομα πρεπει να το παιξεις χαλαρος....καμια 20ετια ακομα...??? Σε φαση μεσηλικας?.....40 χρονων κ να λες ακομα θελω να κανω μια σχεση αλλα δεν βιαζομαι....

Νομιζω οτι πρεπει να αλλαξεις το κινητρο που σε κανει να θες σχεση....
    Δλδ λες...θελω να κανω σχεση για να νιωθω καλυτερα στη ζωη μου ή κατι τετοιο ...δεν θυμαμαι....μη βλεπεις τη σχεση οτι θα σου αλλαξει τη ζωη...ουτε ως κατι που θα αλλαξει εσενα...μη στηριζεις τη ζωη σου και τον εαυτο σου στην υπαρξη μιας σχεσης...πρεπει να βρεις το νοημα εξω απο αυτην.....

Μετα το θεματακι της αυτοπεποιθησης ειναι λιγακι σημαντικο σε αυτα τα πραγματα....αλλα αυτο το κομματι το ανελυσαν αρκετα τα προηγουμενα μελη στο θεμα σου......οποτε δν θα σταθω εδω τοσο....

Παιζει ρολο να γνωριζεις καινουριες γυναικες....δλδ εισαι σε δραστηριοτητες που εχεις τη δυνατοτητα να γνωριζεις νεο κοσμο? Εισαι δικτυωμενος?...

Αν μπορεις να γνωριζεις καινουριες κοπελες τακτικα ......και την αυτοπεποιθηση του "γ@μαω και δερνω" να μην εχεις....σε πρωτη φαση μετραει το να μην κλεινεσαι στο καβουκι σου...!!!

Μην εισαι αμετοχος...μιλα...συμμετειχε ...οσο μπορεις...κανε πλακα...προσεγγισε...

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast