Originally Posted by
Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα
Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Ήμουν κάποτε, σχεδόν στην ίδια θέση με εσένα, το πρόβλημα είναι ότι εγώ απογοητεύτηκα. Όμως, αυτό που σου προτείνω είναι πρώτα, να μπορέσεις να γίνεις πιο εξωστρεφής και λιγότερο συναισθηματικός. Ο συναισθηματισμός, θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα κάποτε, να το ξέρεις αυτό. Θα πρέπει επίσης, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Εγώ πιστεύω και ίσως να σου φανεί σκληρό, πιστεύω πως και να μην είχα αγόρι, η κοπέλα, πιστεύω πως θα έτρωγες χυλόπιτα και θα σου πω γιατί. Γιατί, οι κοπέλες, "οσμίζονται" από μακριά, τον άντρα που έχει κακή αυτοπεποίθηση και πρώτα πρώτα, από την "γλώσσα" του σώματος, πχ σταυρώνεις τα χέρια μπροστά ή καμπουριάζεις όταν την βλέπεις, λέω εγώ ένα παράδειγμα, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά. Πιστεύω πως θα πρέπει σιγά σιγά, να φλερτάρεις άλλες κοπέλες, για να δεις και την αντίδρασή σου και να φύγει και το άγχος που σε διακατέχει. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, όμως σιγά σιγά, θα βλέπεις αλλαγές, στην αντίδραση των γυναικών και θα αλλάξει και η διάθεσή σου. Φυσικά όπως σου είπαν και παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις κίνηση. Προφανώς η κοπέλα είναι αλλού και δεν θα σε κοιτάξει. Όμως για να της αντλήσεις τον ενδιαφέρων, θα πρέπει να αποκτήσεις έναν αέρα ζωντάνιας, φρεσκάδας, αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Ξέρεις γιατί επιλέγουν οι κοπέλες, άντρες που για εμάς ίσως να μας φαίνονται ηλίθιοι, ίσως να μας φαίνονται "κακά" παιδιά κλπ.; Γιατί πολύ απλά, τις κάνουν να ανανεώνονται, ψυχικά και αισθηματικά. Δεν θα θελήσουν ποτέ οι κοπέλες, έναν άντρα, που να μην πατάει γερά στα πόδια του ή να μην είναι δυναμικός, όχι μπρουτάλ, αλλά δυναμικός. Θέλουν έναν δυναμικό χαρακτήρα, που να χάνονται και να νιώθουν ασφάλεια, στα χέρια του άντρα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να δουλέψεις, με τον εαυτό σου. Ακόμη και χυλόπιτα να φας, θα πρέπει να πείθεις τον εαυτό σου, ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποια ήταν τα λάθη σου και πως θα πρέπει να τα διορθώσεις. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες και φλέρταρε σωστά και όχι χυδαία, ώστε να πας με αέρα, στην κοπέλα, όταν θα είναι διαθέσιμη. Οι κοπέλες, θέλουν έναν λεπτό, γλυκό και συνάμα δυναμικό τρόπο, στο φλερτ. Χρειάζεται εξάσκηση και θα σε βοηθήσει πολύ, στο να μάθεις κάποια πράγματα, για την γλώσσα του σώματος, στις γυναίκες, πχ, το πως κάθονται δίπλα σου ή αν φτιάχνει τα μαλλιά της όταν της μιλάς, που δηλώνει ενδιαφέρων κλπ.