Ειμαι ερωτευμενος, αλλα εμαθα οτι αυτη εχει σχέση.... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 49
    Miliva21
    Guest
    Αγαπητέ εν οίδα ....δεν νμζ ότι ο φίλος μας δειχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.....άλλο ότι ντρέπεται λίγο να προσεγγίσει μια κοπέλα που δεν βρίσκεται στο περιβάλλον του .........μπορεί σε αλλά θέματα στη ζωή του να είναι δυναμικός και να στέκεται μια χαρά στα πόδια του......

Όχι! Κατά τη γνωμη μου δεν πρέπει να πάψει να είναι συναισθηματικος...πρώτον επδ παντα είναι καλό να είμαστε ο εαυτός μας και επιπλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει για ΚΑΜΙΑ γυναίκα ....ούτε να καταπιέσει τη συναισθηματική πλευρά που για πολλές γυναίκες μπορεί να είναι γοητευτική........

Χαχαχαχαχαχαχα σαν διαφήμιση απορρυπαντικού έναν αέρα ζωντανιας και φρεσκαδας...μήπως βάζουν Αριέλ στα ρούχα τους;

Ναι ..,...μη σου πω καλύτερα πόσο ψυχικά και συναισθηματικα ανανεώνονται οι γυναίκες και τονωνονται με τους μαλακες....
    Μαζοχισμός είναι αυτό και σε καμία περίπτωση μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένη με έναν μαλακά....ακόμα και ηλίθια να είναι...καψούρα μπορεί να είναι.....χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να έχει..αλλά κανένας μαλακας δν μπορεί να τονώσει και να προσφέρει πραγματα στη σύντροφο του..........με σταθερότητα και διάρκεια....για λίγες στιγμές ναι μπορεί να την παραμυθιασει όταν θα υποκριθεί τον αγαπησιαρη αλήτη που στα χέρια της λεγαμενης (και καλά) έγινε πρίγκιπας....

Banned
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Αγαπητέ εν οίδα ....δεν νμζ ότι ο φίλος μας δειχνει έλλειψη αυτοπεποίθησης.....άλλο ότι ντρέπεται λίγο να προσεγγίσει μια κοπέλα που δεν βρίσκεται στο περιβάλλον του .........μπορεί σε αλλά θέματα στη ζωή του να είναι δυναμικός και να στέκεται μια χαρά στα πόδια του......

Όχι! Κατά τη γνωμη μου δεν πρέπει να πάψει να είναι συναισθηματικος...πρώτον επδ παντα είναι καλό να είμαστε ο εαυτός μας και επιπλέον δεν χρειάζεται να αλλάξει για ΚΑΜΙΑ γυναίκα ....ούτε να καταπιέσει τη συναισθηματική πλευρά που για πολλές γυναίκες μπορεί να είναι γοητευτική........

Χαχαχαχαχαχαχα σαν διαφήμιση απορρυπαντικού έναν αέρα ζωντανιας και φρεσκαδας...μήπως βάζουν Αριέλ στα ρούχα τους;

Ναι ..,...μη σου πω καλύτερα πόσο ψυχικά και συναισθηματικα ανανεώνονται οι γυναίκες και τονωνονται με τους μαλακες....
    Μαζοχισμός είναι αυτό και σε καμία περίπτωση μια γυναίκα δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένη με έναν μαλακά....ακόμα και ηλίθια να είναι...καψούρα μπορεί να είναι.....χαμηλή αυτοεκτίμηση μπορεί να έχει..αλλά κανένας μαλακας δν μπορεί να τονώσει και να προσφέρει πραγματα στη σύντροφο του..........με σταθερότητα και διάρκεια....για λίγες στιγμές ναι μπορεί να την παραμυθιασει όταν θα υποκριθεί τον αγαπησιαρη αλήτη που στα χέρια της λεγαμενης (και καλά) έγινε πρίγκιπας....
    Δεν ξέρω την ηλικία του, αλλά στην μικρή ηλικία των 15-20 ετών, οι κοπέλες δεν τα κοιτάνε αυτά. Τα κοιτάνε μετά τα 25, όταν αρχίζουν και ωριμάζουν και βλέπουν την ζωή διαφορετικά. Εγώ εξέφρασα την άποψή μου, ούτε τον ξέρω προσωπικά, ούτε ξέρω τα βιώματά του ή τις κοινωνικές του συναναστροφές. Δεν είπα να αλλάξει, αλλά ο συναισθηματισμός, θα τον οδηγήσει σε λάθος επιλογές αύριο και αυτό είναι το πρόβλημα, όπως πριν που ήθελε, να πει στην κοπέλα, τον ενδιαφέρων του, ενώ εκείνη έχει σχέση. Όσο για το Αριέλ, η αλήθεια είναι ότι σαν να μιλούσα για ρούχα τόση ώρα και όχι για συναισθήματα :P

Miliva21
    Guest
    Επιπλέον τα κακά παιδιά δεν σημαίνει ότι πατάνε γερά στα πόδια τους ....το αντίθετο μάλιστα....αυτοί που φωνάζουν για να ακουστούν και το παίζουν μαγκιά κλανιά συνήθως είναι βαθιά κομπλεξικοι ανθρώποι χωρίς ενσυναίσθηση και με έλλειψη του ορίου ..και του μέτρου
    Τεσπα όμως ας μην είμαστε απόλυτοι απέναντι στους ανθρώπους γτ όλα στη ζωή είναι και μπορεί να διαψευστουμε ή να πέσουμε στη λάθος επιλογη....
    Άνθρωποι είμαστε

Banned
    Επιπλέον τα κακά παιδιά δεν σημαίνει ότι πατάνε γερά στα πόδια τους ....το αντίθετο μάλιστα....αυτοί που φωνάζουν για να ακουστούν και το παίζουν μαγκιά κλανιά συνήθως είναι βαθιά κομπλεξικοι ανθρώποι χωρίς ενσυναίσθηση και με έλλειψη του ορίου ..και του μέτρου
    Δεν είπα να γίνει κακό παιδί! Μιλίβα, μάλλον λάθος κατάλαβες, αυτό που έγραψα. Ένας άντρας, που ξέρει να φέρεται, είναι μετρημένος, γνωρίζει από καλό φλερτ και είναι δυναμικός, αλλά όχι δυναμικός της πλάκας και είναι άντρας και όχι παιδάκι, σίγουρα δεν μιλάμε για το "κακό" παιδί, αλλά ξέρω παραδείγματα που κοπέλες έχουν σχέση με τα λεγόμενα "κακά" παιδιά στην σχολή και μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γιατί είναι και ηλίθιοι, αλλά αυτές οι φάτσες περνάνε καλά. Όμως, αυτό είναι άσχετο με το θέμα.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Εν οίδα, ότι ουδέν οίδα View Post
    Δεν είπα να γίνει κακό παιδί! Μιλίβα, μάλλον λάθος κατάλαβες, αυτό που έγραψα. Ένας άντρας, που ξέρει να φέρεται, είναι μετρημένος, γνωρίζει από καλό φλερτ και είναι δυναμικός, αλλά όχι δυναμικός της πλάκας και είναι άντρας και όχι παιδάκι, σίγουρα δεν μιλάμε για το "κακό" παιδί, αλλά ξέρω παραδείγματα που κοπέλες έχουν σχέση με τα λεγόμενα "κακά" παιδιά στην σχολή και μου έχουν σπάσει τα νεύρα, γιατί είναι και ηλίθιοι, αλλά αυτές οι φάτσες περνάνε καλά. Όμως, αυτό είναι άσχετο με το θέμα.
    Μάλλον εσύ κατάλαβες λάθος ότι εγώ κατάλαβα ότι του είπες να γίνει κακό παιδί....χαχαχα

Απλώς όπως το έγραψες φάνηκε σαν να υποννοουσες τα "κακά" παιδιά ότι είναι δυναμικοί άντρες ικανοί να ευχαριστήσουν τις γυναίκες......

Αν και εγώ δν πιστεύω στη ταμπέλα "καλα" και "κακά" παιδιά..καθένας με τη προσωπικοτητα του

Banned
    Μάλλον εσύ κατάλαβες λάθος ότι εγώ κατάλαβα ότι του είπες να γίνει κακό παιδί....χαχαχα

Απλώς όπως το έγραψες φάνηκε σαν να υποννοουσες τα "κακά" παιδιά ότι είναι δυναμικοί άντρες ικανοί να ευχαριστήσουν τις γυναίκες......

Αν και εγώ δν πιστεύω στη ταμπέλα "καλα" και "κακά" παιδιά..καθένας με τη προσωπικοτητα του
    Όχι δεν το εννοούσα έτσι Μιλίβα. Το αντίθετο κιόλας.

Miliva21
    Guest
    Όχι δεν το εννοούσα έτσι Μιλίβα. Το αντίθετο κιόλας.
    Επισης να διορθωσω ενα μικρο λαθος...οχι μονο για σενα αλλα περισσοτερο για να το τονισω και στους αλλους ....το ονομα μου ειναι Μίλιβα οχι Μιλίβα.....ψηλα ο τονος .... αχαχα λεπτομερεια μεν αλλα δν πρζ τοσο καιρο γραφω εδω......πολλοι το τονιζουν λαθος

Banned
    Επισης να διορθωσω ενα μικρο λαθος...οχι μονο για σενα αλλα περισσοτερο για να το τονισω και στους αλλους ....το ονομα μου ειναι Μίλιβα οχι Μιλίβα.....ψηλα ο τονος .... αχαχα λεπτομερεια μεν αλλα δν πρζ τοσο καιρο γραφω εδω......πολλοι το τονιζουν λαθος
    Και εμένα με λένε "δεν είδα", αλλά δεν έκανα ολόκληρο ποστ γι'αυτό Μιλιβά :P

Miliva21
    Guest
    Παλι λαθος το τονισες χαχαχχαχα καλα ντε κουβεντα να λεγεται....
    Σε λενε εν οιδα οτι ουδεν οιδα αλλα για συντομια στο κοβουμε στη μεση ...εν οιδα χαχαχα

Miliva21
    Guest
    Μα δν σε λενε δεν ειδα...το οιδα στα αρχαια ααααααν θυμαμαι καλα δν σημαινει γνωριζω?
    Αρα σε λενε δεν ξερω ή δεν γνωριζω...χαχαχαχα
    Παλι λαθος το τονισες χαχαχχαχα καλα ντε κουβεντα να λεγεται....
    Σε λενε εν οιδα οτι ουδεν οιδα αλλα για συντομια στο κοβουμε στη μεση ...εν οιδα χαχαχα

Banned
    Μα δν σε λενε δεν ειδα...το οιδα στα αρχαια ααααααν θυμαμαι καλα δν σημαινει γνωριζω?
    Αρα σε λενε δεν ξερω ή δεν γνωριζω...χαχαχαχα
    Όπως και να με λένε, λάθος με κάνουν :P

Junior Member
    Χαχαχα έχεις πλάκα φίλε μου (με τη καλή την έννοια) φαίνεται ότι είσαι άνθρωπος ευχάριστος με χιούμορ .....δεν ξέρω για εκείνη αλλά εμένα πιθανοτατα θα μου έκανες καλή εντύπωση....οπότε μη κολλάς
    Αχ ο έρωτας δεν κοιτάζει ούτε ύψος ούτε βάρος ούτε τπτ.......

Τεσπα για να πάμε στο θέμα που σε καίει.....όπως είπα και πριν το να πεις σε κάποιον ξερα μου αρέσεις εκτός του ότι δεν του αφήνεις κανένα περιθώριο γτ είναι απότομο .....σε μια λάθος στιγμή (όπως αυτή) μπορεί να είναι εξίσου λάθος κίνηση που θα σε βγάλει με τη μια εκτός ...γτ φαίνεται ότι πιέζεις τις καταστασεις.................δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να χωθείς καπως στις παρέες της...? Να τη πλησιασεις χαλαρά ουδέτερα κάπως απλώς για να κάνετε παρέα ;..........

Όλα στη ζωή είναι πιθανότητες ....δλδ υπάρχει η πιθανότητα να μη της αρέσεις αλλά υπάρχει κ η πιθανότητα να της αρέσεις και να μή το ξέρει ούτε και η ίδια ....ο χαρακτήρας σου μπορεί να της κάνει και η κοπέλα αυτή να έχει ανάγκη καποιον που θα είναι ερωτευμένος μαζί της σαν εσένα.......

Δεν είναι κρίμα ? αν ισχύει κτ τέτοιο ..?.σε μια τέτοια περίπτωση να μη τολμήσεις να τη διεκδικήσεις με το κατάλληλο τρόπο....? Για όλους μας ισχύει αυτό....μερικές φορές στη ζωή δεν ξέρουμε ποια πιθανότητα μπορεί να μας κατσει......με το να μη τολμήσουμε να διεκδικήσουμε αυτό που θέλουμε ενδεχομένως να ρισκάρουμε να στερήσουμε από τον εαυτό μας και από τον άλλο την ευκαιρία για έναν έρωτα .....για μια σχέση αληθινή....κανείς δεν ξέρει!!!!!

Χαχα..μπορεί εσένα έτσι να σου άρεσε να σε προσεγγίσουν.... όμως δυστυχώς για σένα σύμφωνα με την κοινή γνώμη έχεις τον ρόλο του κυνηγού.....

Κοιταξε αν υπάρχει τρόπος όπως είπαμε να χωθείς χαλαρά και αν δεις ότι με τίποτα δν γντ να πλησιάσεις τις παρέες της τότε να την έχεις από κοντά και να πηγαίνεις με τη δικιά σου παρέα στα μέρη που συχνάζει και να τη φλερτάρεις διακριτικά με το βλέμμα ...με το τρόπο σου ....κάπως ......αν τη δεις μπροστά σου ....

Όχι στις ξερες και απότομες εξομολογήσεις!!!
    Ποτέ μη κάνεις τίποτα μεθυσμένος !!!!!

Μάθε έμμεσα όσα περισσότερα μπορείς για τη σχέση της.....
    Καλησπέρα Μίλιβα (έβαλα σωστά νομίζω το τόνο;) , Δηλαδή τι καλησπέρα ,καλημέρα λένε τέτοια ώρα αλλά όπως είπα πριν δουλεύω βράδυ και τα ωράρια μου είναι λίγο κάπως.
    Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το χιούμορ μου, δε μπορείς πόσο καλά νιώθω που διαβάζω αυτά. Η αλήθεια είναι πως οι πολύ κολλητοί φίλοι μου (δύο τρεις όλοι και όλοι) μου το έχουν πει πως τα λέω ωραία τα αστειακια. Και με άλλους δηλαδή γνωστούς για κάποιο λόγο ότι λέμε καταλήγει σε κάποιου είδους αστείο. Επίσης μου αρέσουν πολύ τα λογοπαίγνια αλλά δεν είναι επί του παρόντος. Παραφερθηκε η συζήτηση.
    Το κατάλαβα απόλυτα και μετά από συλλογισμό όπως έγραψα και παραπάνω στο κεράσι,νομίζω, πως όντως ο απότομος τρόπος και ο ευθύς είναι ο,τι χειρότερο για το συγκεκριμένο θεμα και δε θα το επιχειρήσω πλέον έχει φύγει από το μυαλό αυτό. Απλώς επειδή μου έχουν συμβεί πολλά αυτά τα χρόνια ύπαρξης μου, και πολλές φορές ευθέως αντιμετώπισα καταστάσεις , έτσι ειχα καταλήξει εκεί. Βέβαια όλες οι καταστάσεις δεν είναι ίδιες μεταξύ τους το καταλαβαίνω , και ιδιαιτέρως στα συναισθηματικά. Όπως και να εχει, δε θα επιχειρήσω κάτι τέτοιο...
    Πληροφοριακά να σου πω γιατί διάβασα παρακάτω μια συζήτηση με τον/την ουδέν είδα , ότι εδώ τη φήμη του "καλού παιδιού" εδώ γύρω. Δε ξέρω πως έχει προκύψει μάλλον επειδή είμαι πολύ χαμηλών τόνων και δεν έχω δόσεις αφορμή για το τίποτα. Δε ξέρω τώρα αν η κοπέλα αυτή το ξέρει αυτό και με το ο,τι συνεπάγεται αυτό το "καλό παιδί" ...για την ακρίβεια το ""καλύτερο παιδί"". Φυσικά εγώ αμφιβάλλω για αυτό άρδην, διότι ξέρω τις πράξεις μου και η αυτοκριτική μου είναι σκληρή...
    Πολύ μου αρέσει η παράγραφος για τον έρωτα που γράφεις, και αυτό ότι δε κοιτάει ύψος και κιλά, το γνωρίζω , απλώς αστειεύομουν. αλλά κυρίως ότι δε πρέπει να στερηθούμε αυτή την ευκαιρία. Μου δίνει λίγο ελπίδα. Όπως σου είπα είναι δύσκολο να "χωθώ" και στην ίδια αλλά και στη παρέα της διότι δεν έχουμε κοινά/κοινούς κτλ. Αλλά όμως θα το παλέψω θα δούμε. Πάντα χαλαρά....

Junior Member
    Καλημέρα, ουδέν οίδα.
    Ναι κοίτα και εγώ έχω απογοητευτεί, και από το συμβάν αυτό, δηλαδή πως έμαθα ότι δεν είναι μόνη , βέβαια έπρεπε να το περιμένω ως ένα βαθμό.
    Εξωστρεφής προσπαθώ να γίνω , πίστεψε με ήμουν πολύ πιο κλειστός στον εαυτό μου και μαζί με αυτό είχα και έχω ένα Καρο προβλήματα. Σιγά σιγά προσπαθώ να τα προσπεράσω. Αν θες σου δίνω παραδείγματα και μετά υ λες την γνώμη σου. Από συναισθηματισμούς άστα, ήμουν αρκετά, αλλά λόγω οικογενειακών θεμάτων έχω σκληρυνει πολυ. Σίγουρα θα επηρεάζει και αυτό και έχεις δίκιο. Αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση πίστεψε με το παλεύω πάρα πολύ έχεις πέσει πολύ μέσα σε αυτό, αλλά το παλεύω. Μπορώ να σου δώσω παραδείγματα αν θες πάλι. Χέρια κτλ δε σταυρώνω αν και παλιότερα ήμουν πολύ μαζεμένος. Να καμπουριασω δε το κάνω αλλά και να θέλω είναι λίγο δυσκολο [emoji23]. Με άλλες γυναίκες δεν είχα πρόβλημα, αλλά όπως είπα μάλλον Επειδή είχαμε αρκετή επαφή προέκυψε ότι προέκυψε . Τα υπόλοιπα τα παλεύω δυναμισμό και τα λοιπά. Τα προσπαθώ. Να με συγχωρείς που τα λέω έτσι "παλεύω" αλλά είναι μια λέξη που ταιριάζει στην περίπτωση μου σε μια πάλη συνεχώς είμαι μεταφορικά.
    Απλώς στο μέρος που ζω είναι δυσκολο να φλερτάρεις άλλη γυναίκα κάθε Σαββατοκύριακο, λόγω πληθυσμού και περιορισμένων καταστημάτων. Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές και θα το προσπαθήσω όσο μπορώ ναι. Να'σαι καλά.

Εγώ θα πω κάτι διαφορετικό. Ήμουν κάποτε, σχεδόν στην ίδια θέση με εσένα, το πρόβλημα είναι ότι εγώ απογοητεύτηκα. Όμως, αυτό που σου προτείνω είναι πρώτα, να μπορέσεις να γίνεις πιο εξωστρεφής και λιγότερο συναισθηματικός. Ο συναισθηματισμός, θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα κάποτε, να το ξέρεις αυτό. Θα πρέπει επίσης, να αποκτήσεις αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. Εγώ πιστεύω και ίσως να σου φανεί σκληρό, πιστεύω πως και να μην είχα αγόρι, η κοπέλα, πιστεύω πως θα έτρωγες χυλόπιτα και θα σου πω γιατί. Γιατί, οι κοπέλες, "οσμίζονται" από μακριά, τον άντρα που έχει κακή αυτοπεποίθηση και πρώτα πρώτα, από την "γλώσσα" του σώματος, πχ σταυρώνεις τα χέρια μπροστά ή καμπουριάζεις όταν την βλέπεις, λέω εγώ ένα παράδειγμα, δεν ξέρω αν ισχύει φυσικά. Πιστεύω πως θα πρέπει σιγά σιγά, να φλερτάρεις άλλες κοπέλες, για να δεις και την αντίδρασή σου και να φύγει και το άγχος που σε διακατέχει. Στην αρχή θα είναι δύσκολα, όμως σιγά σιγά, θα βλέπεις αλλαγές, στην αντίδραση των γυναικών και θα αλλάξει και η διάθεσή σου. Φυσικά όπως σου είπαν και παραπάνω, δεν χρειάζεται να κάνεις κίνηση. Προφανώς η κοπέλα είναι αλλού και δεν θα σε κοιτάξει. Όμως για να της αντλήσεις τον ενδιαφέρων, θα πρέπει να αποκτήσεις έναν αέρα ζωντάνιας, φρεσκάδας, αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης. Ξέρεις γιατί επιλέγουν οι κοπέλες, άντρες που για εμάς ίσως να μας φαίνονται ηλίθιοι, ίσως να μας φαίνονται "κακά" παιδιά κλπ.; Γιατί πολύ απλά, τις κάνουν να ανανεώνονται, ψυχικά και αισθηματικά. Δεν θα θελήσουν ποτέ οι κοπέλες, έναν άντρα, που να μην πατάει γερά στα πόδια του ή να μην είναι δυναμικός, όχι μπρουτάλ, αλλά δυναμικός. Θέλουν έναν δυναμικό χαρακτήρα, που να χάνονται και να νιώθουν ασφάλεια, στα χέρια του άντρα. Για να γίνει αυτό όμως, θα πρέπει πρώτα να δουλέψεις, με τον εαυτό σου. Ακόμη και χυλόπιτα να φας, θα πρέπει να πείθεις τον εαυτό σου, ότι σου δίνεται η ευκαιρία να δεις ποια ήταν τα λάθη σου και πως θα πρέπει να τα διορθώσεις. Ανοίξου σε νέες γνωριμίες και φλέρταρε σωστά και όχι χυδαία, ώστε να πας με αέρα, στην κοπέλα, όταν θα είναι διαθέσιμη. Οι κοπέλες, θέλουν έναν λεπτό, γλυκό και συνάμα δυναμικό τρόπο, στο φλερτ. Χρειάζεται εξάσκηση και θα σε βοηθήσει πολύ, στο να μάθεις κάποια πράγματα, για την γλώσσα του σώματος, στις γυναίκες, πχ, το πως κάθονται δίπλα σου ή αν φτιάχνει τα μαλλιά της όταν της μιλάς, που δηλώνει ενδιαφέρων κλπ.

Εστάλη από Lenovo K920 στο E-Psychology.gr Mobile App

Junior Member
    Δεν ξέρω την ηλικία του, αλλά στην μικρή ηλικία των 15-20 ετών, οι κοπέλες δεν τα κοιτάνε αυτά. Τα κοιτάνε μετά τα 25, όταν αρχίζουν και ωριμάζουν και βλέπουν την ζωή διαφορετικά. Εγώ εξέφρασα την άποψή μου, ούτε τον ξέρω προσωπικά, ούτε ξέρω τα βιώματά του ή τις κοινωνικές του συναναστροφές. Δεν είπα να αλλάξει, αλλά ο συναισθηματισμός, θα τον οδηγήσει σε λάθος επιλογές αύριο και αυτό είναι το πρόβλημα, όπως πριν που ήθελε, να πει στην κοπέλα, τον ενδιαφέρων του, ενώ εκείνη έχει σχέση. Όσο για το Αριέλ, η αλήθεια είναι ότι σαν να μιλούσα για ρούχα τόση ώρα και όχι για συναισθήματα :P
    Είμαι 33 , και αυτή κοντεύει 25 ουδέν οίδα. Οι κοινωνικές μου επαφές δυστυχώς είναι περιορισμένες. Βέβαια λόγω μικρού πληθυσμού , ε, όλους του γνωρίζουμε λίγο πολυ

Banned
    Quote Originally Posted by andreas_p View Post
    Είμαι 33 , και αυτή κοντεύει 25 ουδέν οίδα. Οι κοινωνικές μου επαφές δυστυχώς είναι περιορισμένες. Βέβαια λόγω μικρού πληθυσμού , ε, όλους του γνωρίζουμε λίγο πολυ
    Καλημέρα, αυτά στα είπα, όπως τα βλέπω εγώ. Κατάλαβα, εξ'αρχής πως έχεις αυτό το θέμα, της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, κάτι που μετράει στις κοπέλες, σε είχα για πολύ μικρότερο, εγώ είμαι 20. Αν έχεις, την δυνατότητα, μην μένεις στα ίδια και στα ίδια μέρη. Προσπάθησε, να ανοιχτείς, σε άλλα μέρη, πχ. με παρέα (tip: Καλό είναι στην παρέα, να υπάρχουν και κοπέλες, μην είστε μόνο άντρες), γενικότερα, να ξεκολλήσεις από τα ίδια μέρη και να δεις, τι προοπτικές έχεις, σε άλλα κοντινά μέρη. Κάνεις κάποιο χόμπυ;

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast