Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα!
Ζητώ ξανά από τους ανθρώπους εδώ μέσα, να με βοηθήσουν σχετικά με το μεγάλωμα του κοινωνικού μου κύκλου, ούτως ώστε να προκύψει και μια νέα γνωριμία! Σήμερα για παράδειγμα, πήγα για καφέ μαζί με έναν φίλο μου. Στο παραδίπλα τραπέζι καθόταν μια όμορφη γυναίκα περίπου 30+ ετών. Αυτό όμως που μου τράβηξε την προσοχή, είναι πως εκμεταλλεύτηκε την ησυχία, επειδή κάποια στιγμή είχε σχεδόν αδειάσει ο χώρος, και πίνοντας τον καφέ της, έβγαλε ένα σημειωματάριο, και έγραφε διάφορα, ενώ κοιτούσε επίμονα τη θάλασσα! Ε αυτό ήταν! Κόλλησε το βλέμμα μου σε εκείνη! Γενικά δεν ειμαι κοινωνικός άνθρωπος, και διστάζω πολύ να πλησιάσω κάποια κοπέλα είτε σε κάποιο μπάρ,είτε σε κάποια καφετέρια, μόνο σε συναυλίες έχω πλησιάσει μερικές φορές, και θα ήθελα πάρα πολύ να μου απαντήσουν κυρίως οι γυναίκες του φόρουμ, για τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσα να πλησιάσω κάποια άγνωστη, χωρίς να φανώ ενοχλητικός! Τις προηγούμενες δύο εβδομάδες έτυχε να πετύχω δύο φορές μια υπέροχη κοπέλα, την οποία είχα καρφώσει με το βλέμμα μου πάνω της, όπως και εκείνη σε εμένα, αλλά τελικά δεν έκανα καμία κίνηση! Μου είναι τόσο δύσκολο να κάνω κάτι τέτοιο!