Τρόποι με τους οποίους θα μπορούσα να γνωρίσω μια καινούρια γυναίκα! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 123
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Εσένα μπορεί να μη σε απασχολεί αλλά εμένα με απασχολεί να πάω σε κάποια και να μην νιώσει άσχημα. και δεν μιλάω μόνο για ερωτική σχέση αλλά γενικά για οποιαδήποτε σχέση. Με απασχολεί η διάθεσή του συνομιλητή μου πάντοτε.

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    Ακου τωρα....ο πλυθηντικος αυτοματα θα σου δωσει ενα κυρος!!! Οτι την σεβεσαι ως ανθρωπο πρωτα απο ολα!! Με την ευγενεια παντα θα κερδιζεις εδαφος!!! Εγω δεν εχω χασει ποτε απο αυτο!!! Εφοσον ο διαλογος σας προχωρησει....μπορεις να της ζητησεις να μιλατε στον ενικο!! Μιλαω για γυναικες ομως ε?? Οχι για κοριτσακια που μιλανε αργκο και δεν καταλαβαινεις τι λενε!!! Αποψη μου παντα ολα αυτα...μπορει να μην εχω και δικιο!! Αν και εγω σε καμια μου σχεση δεν εχω χασει απο την ευγενεια μου!! Ισως μονο στην τελευταια...αλλα ηταν ειδικη περιπτωση ( χρηστης ουσιων και με διαφορες διαταραχες)...αλλα οκ...περασε αυτο!! Σε αυτον δεν επιασε ουτε η ευγενεια!! Θα ειμαι πιο προσεκτικη την επομενη φορα στις επιλογες μου!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by kozchr View Post
    Εσένα μπορεί να μη σε απασχολεί αλλά εμένα με απασχολεί να πάω σε κάποια και να μην νιώσει άσχημα. και δεν μιλάω μόνο για ερωτική σχέση αλλά γενικά για οποιαδήποτε σχέση. Με απασχολεί η διάθεσή του συνομιλητή μου πάντοτε.

Στάλθηκε από το X5PROx32 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
    ωραια!!
    ενας γενικος κανονας για τις ελληνιδες ειναι οτι αμα τους αρεσεις τις φλερταρεις,

εαν δεν τους αρεσεις εισαι πεφτουλας και λιγουρι

Senior Member
    Quote Originally Posted by athinak1 View Post
    Εξαλλου....μπορει να μην θελετς και εσεις μετα....να δειτε οτι δεν σας κανει!! !

ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.

μας κοροιδευεις ετσι δεν ειναι;;

Quote Originally Posted by nikos2 View Post
    ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει.

μας κοροιδευεις ετσι δεν ειναι;;
    Πω ρε φιλε.....βαρεθηκα ηδη...

Senior Member
    Quote Originally Posted by athinak1 View Post
    Πω ρε φιλε.....βαρεθηκα ηδη...
    εγω παντως γελαω!!

τελως παντων, ενας αντρας οταν την πεφτει σε μια γυναικα το κανει η για σεξ η για σχεση. παντως οχι για να περασει την ωρα του.
    δηλαδη δεν υπαρχει περιπτωση να μην του αρεσει, σε ενα απο τα δυο και να μην θελει αυτο που γραφεις δηλαδη

Senior Member
    Εγώ πάντα ειμαι ευγενικός χωρίς να κάνω καποια προσπάθεια για να το καταφέρω. Απλώς το έχω μέσα μου, όπως και τον πληθυντικό! Έχω σιχαθεί την αργκό και το επίπεδο ομιλίας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται τουλάχιστον η λέξη "μ.....ς". Ακόμη και η πρώην μου είχε να το λέει πως δεν βρίζω καθόλου!

Μπορει να μην παρει ουτε το ενα ουτε το αλλο ομως!! Εγω μιλαω για την αρχικη προσεγγιση...χωρις να ξερω τι θα συμβει μετα!! Κανενας δεν ξερει....απλο ειναι...τι δεν καταλαβες??

Senior Member
    Ρε παιδιά να είσαι κανονικός, άνετος και ευχάριστος χρειάζεται. Ποιο πληθυντικό και savoir vivre.

Κι εσύ ρε Poet ξεκολλα, σε ότι και να αναφερθείς θα βάλεις και τη πρώην μέσα. Πάει αυτό, ξέχασε το.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Εγώ πάντα ειμαι ευγενικός χωρίς να κάνω καποια προσπάθεια για να το καταφέρω. Απλώς το έχω μέσα μου, όπως και τον πληθυντικό! Έχω σιχαθεί την αργκό και το επίπεδο ομιλίας στο οποίο συμπεριλαμβάνεται τουλάχιστον η λέξη "μ.....ς". Ακόμη και η πρώην μου είχε να το λέει πως δεν βρίζω καθόλου!
    Και εγώ δεν δυσκολεύομαι να μιλήσω στον πληθυντικό σε άγνωστα άτομα. Και το κάνω από τον περιπτερά, τον σερβιτόρο/α, τα άτομα που έρχονται καθημερινά στον χώρο εργασίας μου. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η ερωτική προσέγγιση.
    Εσύ έχεις εντοπίσει τι είναι αυτό που σε κομπλάρει και δεν πας να μιλήσεις σε κάποια που σε ελκύει ερωτικά με σκοπό να της δείξεις το ερωτικό σου ενδιαφέρον?

Senior Member
    Quote Originally Posted by JohnT View Post
    Ρε παιδιά να είσαι κανονικός, άνετος και ευχάριστος χρειάζεται. Ποιο πληθυντικό και savoir vivre.

Κι εσύ ρε Poet ξεκολλα, σε ότι και να αναφερθείς θα βάλεις και τη πρώην μέσα. Πάει αυτό, ξέχασε το.
    JohnT συμφωνώ ως προς το να είσαι κανονικός, άνετος και ευχάριστος. Αλλά.. πόσο "κανονικός", άνετος και ευχάριστος μπορεί να είναι κάποιος που μέχρι πριν λίγα χρόνια, φοβόταν να πάει μέχρι και το περίπτερο? Δεν αναφέρομαι στον poet αλλά σε εμένα και από αυτά που έχω δει να γράφεις εσύ για σένα, θεωρώ πως μπορείς να με καταλάβεις σε αυτό.

Senior Member
    Kozchr ναι έχω εντοπίσει που οφείλεται ο δισταγμός μου. Στον φόβο πως θα μου αρνηθεί με άσχημο τρόπο. Φοβάμαι ακόμη πως ακόμη και όταν καποια μου ρίχνει συχνά ματιές, εγώ μπορεί να νομίζω πως της αρεσω και περιμένει να κάνω την κίνηση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί απλώς να θέλει να επιβεβαιώσει πως ειναι όντως ωραία!

Senior Member
    Σε καταλαβαίνω φίλε, αλλα δεν είναι τόσο δύσκολο. Μέχρι να βγούν οι 1-2 πρώτες κουβέντες είναι. Απλά πρέπει να την όλη φάση να το κατεβάσουμε λίγο από εκεί ψηλά που την έχουμε ανεβάσει. Θα το κανεις μια, θα το κανεις δυο, τη πέμπτη θα είσαι πολύ πιο χαλαρός και άνετος.

Senior Member
    Poet, σε αυτό το σημείο πρέπει να ξεκολλήσουμε. Και τι έγινε αν δε γουστάρει η άλλη η αν απλά θέλει να νιώσει όμορφη. Κλάιν μάιν. Πάμε παρακάτω. Λες και οτιδήποτε άλλο καταφέραμε στη ζωή μας το καταφέραμε με τη πρώτη.

Senior Member
    Δύσκολο δεν είναι όντως αν το σκεφτείς. Αλλά η αλήθεια είναι ότι μασάω να προσπαθήσω. Και δυστυχώς βλέπω ότι σε αυτό ούτε η ψυχολόγος μπορεί να με βοηθήσει. Με βοηθάει σε άλλα θέματα αλλά σε αυτό όχι..
    Quote Originally Posted by Poet View Post
    Kozchr ναι έχω εντοπίσει που οφείλεται ο δισταγμός μου. Στον φόβο πως θα μου αρνηθεί με άσχημο τρόπο. Φοβάμαι ακόμη πως ακόμη και όταν καποια μου ρίχνει συχνά ματιές, εγώ μπορεί να νομίζω πως της αρεσω και περιμένει να κάνω την κίνηση, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί απλώς να θέλει να επιβεβαιώσει πως ειναι όντως ωραία!
    Απο την στιγμή που είσαι Αθήνα, έχεις σκεφτεί να παίξεις "μπάλα" μέσω των site γνωριμιών και όχι μόνο? πχ Το site της Lifo της γνωρίζεις μιας και είχα δει ένα κείμενο σου που έγραφες εδω ότι έβαλες εκεί. Στη στήλη "Σε αναζητώ" υπάρχουν πολλές πιθανότητες με ένα καλό ή και "αστείο" εώς γελοίο κείμενο να σε προσεγγίσουν κοπέλες απο τις πολλές που συχνάζουν εκεί.
    A επίσης αν δε "μασάς" μπορείς να γράψεις ένα χαρτάκι "Με λένε τάδε... Αναζητώ κοπέλα για σχέση. Αν θέλεις στέιλε μου. Και ένα fb απο κάτω" και άρχισε να το κολλάς στις κολώνες στο δρόμο και που ξέρεις.. Πέτυχα πριν καμμιά εβδομάδα έναν τύπο στην Θεσ/νικη Τσιμισκή που το έκανε αυτό!! Κολλαγε χαλαρά το χαρτάκι στις κολώνες.. Εγώ δε θα το έκανα αυτό αλλά που ξέρεις, αν εσύ δε φοβάσαι να εκτεθείς, κάντο και μπορει να βγεις κερδισμένος

Senior Member
    Τη στήλη Σε Αναζητω τη γνωρίζω. Εγραφα εκεί διαφορες αναζητήσεις για έναν ολόκληρο χρόνο, πριν γνωρισω την πρώην μου. Πολλές απαντανε αλλα λίγες ενδιαφέρονται για κουβέντα. Έχω μιλήσει με δεκάδες γυναίκες, πάντα με σοβαρό ύφος, αλλα έχω κάνει και το χιούμορ μου! Έχω γνωρίσει αρκετές με κοινά ενδιαφέροντα, και επικεντρώθηκα σε αυτά για τις πρώτες κουβέντες. Έχω μιλήσει για ολοκληρους μήνες με ορισμένες, οι οποίες μου έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον, αλλα καποια στιγμή εξαφανίστηκαν έτσι στα ξαφνικα χωρίς λόγο. Η τελευταία μου απάντησε μέσα στο καλοκαίρι, όταν την ρώτησα γιατί χάθηκε, πως βρίσκεται σε μια άλλη φάση πλέον και μου ευχήθηκε να ειμαι καλά! Να σημειώσω πως με την συγκεκριμένη, είχα απο τους πιο ουσιαστικούς διαλόγους που είχα κάνει ποτέ μου με καποια κοπέλα, και γι αυτό με ενόχλησε πολύ που σταμάτησε έτσι ξαφνικά η κουβέντα μας! Εκείνο τον καιρό είχα γνωρίσει όμως και την πρώην μου η οποία με είχε εντυπωσιάσει κι εκείνη, και δεν με πήρε απο κατω ως συνήθως.

Page 3 of 9 FirstFirst 12345 ... LastLast