Έχει συμβεί και σε άλλον να είναι ερωτευμένος με πρώτο ξάδερφο/ ξαδέρφη ή μόνο εγώ την έπαθα τη ζημιά;
Ξέρω πως είναι λάθος και αιμομιξία αλλά συνέβη. Τώρα τι κάνουμε;
Printable View
Έχει συμβεί και σε άλλον να είναι ερωτευμένος με πρώτο ξάδερφο/ ξαδέρφη ή μόνο εγώ την έπαθα τη ζημιά;
Ξέρω πως είναι λάθος και αιμομιξία αλλά συνέβη. Τώρα τι κάνουμε;
ενα κοματι απο αυτο που ειμαι σημερα οφειλεται στον ξαδερφο μου
μια ξαδερφη μου ειχε σωμα μοντελου τη λιμπιζομουν να σου πω καπως αλλα δε πολυταιριαζαμε αυτη ηταν πολυ κυριλε και εγω πολυ οτι φανει του λολοστεφανη :-)
Δεν ξέρω ρε συ, δύσκολα αυτά τα θέματα. Για εμένα πρέπει να υπάρχουν και κάποια όρια, γιατί εμπλέκονται και οικογένειες μέσα κλπ. Όμως το ερώτημα είναι το εξής, το τι θέλεις εσύ να ακολουθήσεις; Το συναίσθημα (καρδιά), που σου λέει "προχώρα το" ή την λογική σου, που σου λέει "ωπα, τι κάνεις, είναι οικογένεια"; Αυτή είναι μια απόφαση που θα πρέπει να πάρετε οι δυο σας και μόνο. Αν με ρωτούσες εμένα σε μια τέτοια περίπτωση, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα που λένε και θα έπαιρνα τον δρόμο της λογικής και θα τελείωνε εκεί το θέμα.
Το απαγορευμένο πάντα μας ελκύει...γιατί είναι απαγορευμένο....δεν σου κρύβω ότι δεν ήταν λίγες οι φορές που αναρωτιομουν για ποιο λόγο να απαγορεύονται οι σχέσεις μεταξύ συγγενών....
Ποιος όμως ορίζει αυτή την απαγόρευση και γιατί??
Το απαγορεύει όντως ο θεός η έτσι μας το περάσανε??
Πολλές οι ερωτήσεις τελοσπαντων.
Πόσο χρονών είσαι και είναι και το αγόρι??
Δεν μου αρέσει καθόλου που το λέω αυτό αλλά δεν βλέπω μέλλον σε αυτή τη σχέση..μάλλον το καλύτερο είναι να τα ξεχάσετε όλα να κάνετε ότι δεν έχει γίνει ποτέ κάτι τέτοιο..και να προχωρήσει ο καθένας τη ζωή του...
Αν ειστασταν τουλάχιστον δευτερα ξαδέρφια τοτεεπορει να μιλούσαμε αλλιως....αλλά ρε συ είσαστε πρώτα είναι υπερβολικά πολύ κοντά...για σκέψου πως θα αντιδράσουν οι γονείς μόλις το μαθουν.???θα πληγωθούν και οι δυο....είστε παιδιά αδερφών...δεν σας κατακρίνω καθόλου....όμως σκεφτόμενος και τους γονείς βάζω και τον εαυτό μου στην θέση τους και κάντε και εσείς το ίδιο...μαθενες ότι το παιδί σου έκανε σεξ με το παιδί του αδερφού σου πως θα σου φενοταν??
Καλώς η κακώς κατάφεραν και μας απαγόρευσαν την αιμομιξία και μας το περάσανε για κάτι πολύ κακό...
Δε σας δουλεύω, όχι. Με τον ξάδερφο μου έχουμε να συναντηθούμε πολλά χρόνια, από τότε που μπήκα στη εφηβεία σχεδόν και ο λόγος είναι ότι ερωτευτηκαμε και νιώσαμε και οι δύο έντονη έλξη. Δεν ειπώθηκε τίποτα, απλά εξαφανίστηκε ο ένας από τον άλλο γιατί ξέραμε ότι δεν είναι σωστό . Τότε ήμουν 13 και εκείνος 26.
Τώρα είμαι 27 και εκείνος 40.
Κάπου κάπου μιλούσαμε στο τηλέφωνο ή facebook συζητούσαμε . Το καλοκαίρι που μας πέρασε κάτι μου ήρθε και του είπα ότι μικρή ήμουν ερωτευμένη μαζί του,τι το ήθελα; Με λίγα λόγια μου εξομολογήθηκε, του εξομολογήθηκα και εδώ και ένα μήνα μου ζητάει να βρεθούμε από κοντά. Τα συναισθήματα είναι ίδια από τότε. Δεν έχουν αλλάξει. Απωθημένο;
Είναι θέμα ταμπού. Το έψαξα το θέμα καλά μέσω ίντερνετ. Τη σχέση ανάμεσα σε πρώτα και δεύτερα ξαδέρφια την απαγορεύουν διότι γεννιούνται παιδιά με ειδικές ανάγκες. Μπορείς να κάνεις πολιτικό γάμο σε κάποιες χώρες.
Όσο για το τι θα πουν οι συγγενείς, στην χειρότερη να μη σου ξανά μιλήσουν (δεν έχω καλές σχέσεις με την οικογένεια μου, οπότε δε με επηρεάζει) εκείνος όμως σκέφτεται πολύ το πως θα αντιδράσει η δική του οικογένεια. Και έχει δίκιο.
Θεός φυλάξει...........................
Εστάλη από Redmi 5 στο E-Psychology.gr Mobile App
Καλά εισουν 13 και εκείνος 26 και σε αποπλάνησε??ε τον Κορκολή...άμα δεν έχεις καλές σχέσεις με τους γονείς σου τοτες για εσένα είναι πιο εύκολο αλλά τοτες είναι που δεν θα έχεις πιθανότητές να τα ξανά βρεις με τους γονείς σου...
Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???
Ούτε και αυτή η εξηγήσει δεν με καλύπτει πρωσωπικα ότι επειδή γεννιούνται προβληματικά παιδιά γι'αυτό και απαγορεύεται...δηλαδή αν κάνω σεξ με την αδερφή μου αλλά δεν τελειώσω μέσα και προσέχω τοτες επιτρέπεται??? εννοείται πως όχι...άρα γιατί μας τσαβουρανε ότι και καλά απαγορεύεται γι'αυτό το λόγο??για ρώτησε τον....άντε και συναντηθήκατε άντε και τα φτιάξατε και κάνετε ότι κάνετε...μετά η συνέχεια της σχέσης πως θα είναι???δηλαδή όλο αυτό αυτός πως το φαντάζεται???και πως θα σε συστήσει στους γονείς του..πατέρα σου έφερα το κορίτσι μου που είναι η ανιψιά σου???πολύ δύσκολα τα πράγματα...αλλά δεν είσαι η μοναδική που βρίσκεται σε αυτή τη θέση...ενίοτε πολύ άνθρωποι βρίσκονται σε αυτή τη θέση...είτε με πρώτο ξάδερφο είτε με δεύτερο...
Μπορεί όμως να είναι και ένα αποθημενω και τίποτα άλλο..δηλαδή εαν κάνετε σεξ μπορεί τοτες και οι δύο να ξενερωσετε μετά...να σας φύγει όλο αυτό που νομίζετε ότι είστε ερωτευμένοι...μπορεί να μην είναι ακριβώς έρωτας όλο αυτό και να είναι ένας παιδικός θαυμασμός απτή μεριά σου...και να το μπερδέψεις με έρωτα...
[QUOTE=giorgos35;1020314]
Όπως λες για εκείνον είναι δύσκολο...καλά τόσα χρόνια αυτός πως και δεν έκανε καμία σοβαρή σχέση??πως δεν παντρεύτηκε???
Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά. Και από ότι λέει θέλει να μείνει κοντά τους, να τα δει να μεγαλώνουν. Μου ζήτησε κάποια στιγμή να πάω κοντά του να μείνω, για να μπορεί να τα έχει όλα, έτσι φαντάζεται το ιδανικό. Αυτό φυσικά και δε το σκέφτομαι καν. Θα είναι σα να πάω να ζήσω τη δική του ζωή και του το έχω πει ότι είναι παράλογος.
Άντε και υποκύπτω, που τόσο πολύ το θέλω, και ενώσουμε τα κορμιά μας και ξενερώσουμε, τότε όλα καλά. Μας φεύγει και η κάψα που κουβαλάμε τόσα χρόνια. Αν όμως γίνει πιο έντονο; Θα διαλυθούν δύο οικογένειες, μια η δική του και μία η δική μας (το σόι). Τότε ο μόνος τρόπος να ήμαστε μαζί θα είναι να εξαφανιστούμε από όλους, γιατί όπως είναι φυσικό, δε θα το δεχτεί κανείς. Και τι; θα ζούμε συνεχώς σα κυνηγημένοι; Αυτά σκέφτομαι και προβληματίζομαι.
Όσον αφορά το βιολογικό κομμάτι, εκεί μπάζει από παντού, μην το πιάσω το θέμα καλύτερα από Αδάμ και Εύα γιατί θα καταλήξουμε όλοι αδέρφια.
[QUOTE=Kostas_14;1020327]Όχι ρε φίλε μια χαρά σχέδιο έχει κάνει ο τύπος..θα έχει και τη γυναίκα του και τη γκόμενα ..και μάντεψε η γυναίκα του δεν θα υποψιαστεί ποτέ τίποτα...γιατί απλούστατα η γκόμενα είναι η πρώτη του ξαδέρφη...πια γυναίκα θα υποψιαζόταν..???αλλά ακόμα και αν υποψιαστεί θα τη βγάλει και τρελή...γιατί όπου και να το πει αυτός όλοι θα του δώσουν δίκιο...όπου και να το πει η απατημενη συζηγος θα έχει το άδικο.....
Τέλειο σχέδιο που τον συμφέρει....ναι αλλά δεν συμφέρει με τίποτα σύζυγο και θεματοθετρια...η ζωή της θεματοθετριας θα πάει πίσω δεν θα προχωρήσει ποτέ στο αισθηματικο κομμάτι διότι θα τα έχει με αυτόν...
[QUOTE=Kostas_14;1020327]Αυτό θα ήταν το ιδανικό για εκείνον, όχι στο ίδιο σπίτι. Δεν είπα αυτό. Κοντά του θέλει να είμαι. Πράγμα το οποίο έχω αποκλείσει και το δέχτηκε.
Θέλουμε όμως να βρεθούμε από κοντά να μάθουμε τι είναι αυτό που νοιώθουμε πραγματικά. Αυτή είναι και η δυσκολότερη απόφαση γιατί αυτή κι αν κρύβει παγίδες.
[QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020322]Υπάρχει φυσικά και αυτη η περίπτωση που αντί να ξεκαυλωσετε και να λήξει εκεί το θέμα του εναντίον να γλυκαθητε και να θέλετε κι άλλο....αλλά μην νομίζεις ότι θα διαλύσει και την οικογένειά του...εκεί γελιεσε ήδη στο είπε θέλει και τη γυναίκα του θέλει και εσένα..
[QUOTE=Δέσποινα Πολ;1020333]Αυτός το βλέπει ήδη εγωιστικά και ένας άνθρωπος που έχει σχηματίσει οικογένεια, δεν κάθεται με την ξαδέρφη να αναλύει τι του συμβαίνει, το "πνίγει" και τελειώνει εκεί το θέμα, γιατί έχει και οικογένεια από πίσω. Ξέκοψε για κάποιο διάστημα τις επαφές να δεις πως θα πάει.
Συμφωνώ με όσα λέτε. Εκτός από εγωιστής είναι και παράλογος. Δε θα υποκύψω στο παιχνίδι αυτό (να μας έχει όλους μαζί κοντά του) μπορεί να είμαι ερωτευμένη, να είμαι καψούρα χρόνια, αλλά δεν έχω χάσει τα λογικά μου. Τα ίδια με σας σκέφτομαι. Η θέση και τον δύο μας είναι πολύ δύσκολη.
Αν βρεθούμε το σεξ μεταξύ μας είναι σίγουρο, δεν θα κρατηθεί κανείς από μας.
Ταινία φαντασίας νομίζω και γω πως ζω, από το καλοκαίρι που ανοιχτηκαμε, δε σε παρεξηγώ. Ξέρω πως τέτοια πράγματα δε γίνονται κάθε μέρα. Άνοιξα το θέμα με πολύ φόβο, γιατί περίμενα αυστηρή κριτική, αλλά δεν μπορώ να μιλήσω αλλού.
Έχω προσπαθήσει ν πάρω απόσταση, για είκοσι μέρες δε μιλούσαμε, αρχές Οκτωβρίου. Επανήλθαμε με περισσότερο πάθος και ένταση, ειπώθηκαν μεγάλα λόγια . Από τη στιγμή που ξέρουμε πώς νοιώθει ο ένας για τον άλλον, είναι αδύνατον να το αφήσουμε απλά να ξεχαστεί. Ίσως να μη το θέλουμε.
Αν το σεξ είναι δέκα φορές γλυκό με έναν ξένο άνθρωπο .με συγγενικό πρόσωπο η με απαγορευμένο πρόσωπο είναι εκατό φορές πιο γλυκό...αλλά πικρίζει μετά...
Το χειρότερο από όλα είναι ότι μετά και να κάνει σχέση με κάποιο τρίτο πρόσωπο ξανά ζητάς το απαγορευμένο πρόσωπο..και το απαγορευμένο σεξ...και γι'αυτό λέω ότι είναι εκατό φορές πιο γλυκό το απαγορευμένο..
Σε κάθε άγγιγμα του συντρόφου θα φαντάζεσαι το άγγιγμα του απαγορευμένου ατόμου...
Τα είπες όλα. Αυτό είναι που με κρατάει και δε τον αφήνω ακόμη να έρθει να με δει. Εκείνος δε φαίνεται αποφασισμένος να φτάσει ως το τέλος, όσο πικρό και να ναι, λόγο των παιδιών του και καλά κάνει. Εγώ όμως αυτά που θα νοιώσω μετά την επαφή πως θα τα κουμανταρω;
Το "ο'τι θελετε" το παρεξηγησες κι εσυ κι ο κωστας πιο πανω.
Εννοω οτι ξερεις παρα πολυ καλα ποιο ειναι το σωστο.
Επομενως εμας τι μας ρωτας; για να σου δωσουμε αφεση αναρτιων;
Αν αυτα που ξερεις πολυ καλα (επαναλαμβάνω) τα αγνοησεις, εμεις τι να κάνουμε δηλαδη, να το πουμε στην μαμα σου να σε κανει ντα;
Και να σου πω και γιατι εισαι υπο και χαμενη απ ολες τις πλευρες. ακομα κι αν βγαλεις εντελως την αιμομιξια απ την μεση (πραγμα αδυνατον), εσυ εισαι μια γυναικα μονη κι εκεινος ειναι ενας παντρεμενος με παιδια....
Τι δεν καταλαβαινεις; θα τρεχεις απο πισω του στο περιθωριο της ζωης του για μερικες αρπαχτές απο σεξ.
Κι αν σου περασει, εχει καλως (ας πουμε).
Αν του κολλησεις και δυστυχισμενη θα γινεις και κουδουνια θα σας κρεμασουν...
ΑΝ ησουν η γυναικα της ζωης του, παροτι ξαδερφη, θα σε εψαχνε πταν ηταν ελευθερος, οχι σαν αρπαχτη στον γαμο του. ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι δεν θα χαλασει το σπιτι του.
Ειναι αλητης ο ανθρωπος περα απο αιμομικτης και ειναι και παιδεραστης αν σε λυμπιζοταν 13 χρονων παιδι!!!
Μεγαλο κελεπουρι. Μην το αφησεις να παει χαμενο και καταστραφει καμια αλλη χαζη...
Πωω τώρα που τα παρέθεσες όλα αυτά Remedy, όντως είναι creepy o τύπος. Πάντως και πάλι δεν κατηγορούμε ή κατακρίνουμε κανέναν εδώ, απλά τις απόψεις μας λέμε πάνω στο θέμα. Για εμένα σου είπα ποια είναι η λύση, να κόψεις για κάποιο διάστημα την επαφή μαζί του και να τον αφήσεις στην οικογένειά του, όπως είναι το φυσιολογικό. Από την στιγμή που έχεις ενδοιασμούς για το μεταξύ σας και καλά κάνεις, τότε βάλε ένα τέλος, πριν πικραθείς περισσότερο. Δεν είδα ότι σε λιμπιζόταν από 13 ετών! Πάει καλά ο τύπος; Έχει θέματα Δέσποινα και δεν δείχνει να είναι φυσιολογικός, δεν ξέρω, δική σου ζωή είναι, εσύ κρίνεις το τι θα κάνεις...
Διπλο μηνυμα..
Για μένα το χειρότερο από όλα δεν είναι που ερωτευθηκανε....το χειρότερο από.ολα είναι ότι αυτός είναι παντρεμένος θέλει και τη γυναίκα του θέλει Κατή ξαδέρφη...
Στην αρχή του μήνυματος νόμιζα ότι και οι δύο ειστασταν ελεύθεροι...που πάλι θα αντιμετωπίζατε πολλά προβλήματα αλλά τουλάχιστον όμως θα μπορούσατε να ειστασταν μαζί...με οποιο κόστος...
Αλλά όντας ο άλλος παντρεμένος αυτό κάνει την κατάσταση πιο πολύπλοκη και πιο δυσκολη...
Θεματοθετρια τι σκέφτεσε να κάνεις???αν θέλεις μπορείς να μας πεις...
Ρεμεντυ τι πίστευες ότι ήθελε η θεματοθετρια να της πούμε????
Μόνο αυτός είναι αιμομικτης στην προκειμένη περίπτωση???(συγγνώμη θεματοθετρια δεν σε κατακρίνω απλά απαντάω στην ρεμεντυ)
Στα υπόλοιπα δυστυχώς θα συμφωνήσω....
Υπάρχει όμως και μια τρίτη λύση...που φυσικά δεν είναι σωστό αλλά μπορεί όμως να εφαρμοστεί το κάνουν πολλοί....
Τιιιιιιιι.......;
Πρώτος ξάδερφος....; οοο πολύ κοντινή συγγένεια...Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.......
Χωρίς παρεξήγηση αλλά για μένα θα ήταν αδύνατο...πως θα αντιδράσουν οι δικοί σου άμα μάθουν κάτι τέτοιο....; θα ψάχνουν λακκο να κρυφτούν.....άμα το δεις από τη πλευρά τους είναι κτ μη φυσιολογικό μέχρι και τερατώδες...
Καταλαβαίνω ότι σαν παιδάκι τότε τον εξιδανικευσες...ήταν και μεγαλύτερος σου και άμα τον έβλεπες κ συχνά υπάρχει μια μεγάλη οικειότητα μεταξύ σας.... Ναι το απαγορευμένο μας ελκύει ναι...Αλλά εσύ δεν το έλεγξες καν μέσα σου να το σταματήσεις κ να το εκλογικεύσεις όσο είναι νωρίς .....φαντάζομαι ότι συνεχιζες να κάνεις όνειρα και να φαντασιώνεσαι ..να το πλάθεις στα δικά σου μέτρα όλο αυτό και τώρα το φούσκωσεςκαι δεν συμμαζευεται...
Εγώ αν ήμουν σε αυτη τη θέση δεν θα το επέτρεπα θα προσπαθούσα να το σταματήσω.....και το ακόμα πιο τρομακτικό και μη φυσιολογικό είναι η σκέψη που κάνει ο τύπος....
Παντρεμένος και με παιδια κάνει τέτοια σχέδια...; ούτε καν ελεύθερος .....εντελώς εγωιστικό και ανώριμο......
Κάνε ότι πιστεύεις...Εγώ θα το πάγωνα και θα το έδιωχναν από τη σκέψη μου και θα έτρεχα μακριά ......
Πιστευω οτι ηθελε να της απαντησουμε οτι ολα καλα. Συμβαινουν αυτα...
Αυτη την στιγμη κανεις δεν ειναι αιμομικτης.
Αλλο οι σκεψεις κι αλλο οι πραξεις.
Μιλαω ετσι γι αυτον γιατι εκεινος εκανε τις προτασεις ενω ταυτοχρονα της ξεκαθάρισε οτι το σπιτι του δεν το χαλαει..
ΑΛΗΤΗΣ δηλαδη...
Αν ειχε παρασυρθει απο τα παρανομα αισθηματα του, ετοιμαζόταν να χωρισει γιατι ενοιωσε κατι που τον ξεπερναει, θα μπορουσα να τον καταλαβω καπως.
Αλλα αυτος δεν εχει αισθηματα. Εν ψυχρω και εχοντας μια χαρα υπολογισει να μην εχει ο ιδιος καμια κοινωνικη χασούρα, προτεινει στην ανυπαντρη ξαδερφη του να ξευτιλιστει και να καταστρεψει την ζωη της για να πηδηξει εκεινος.
ΑΛΗΤΗΣ.
creepy= τρομακτικός, ανατριχιαστικός
Βασικά εμένα μου ακούγονται λιγάκι ανώριμα όλα αυτά αν το σκεφτείς. Για να το πω λιγάκι χύμα, κοτζάμ μαντραχαλέας καυλάντιζε με 13 ετών κοριτσάκι, που είναι λογικό να κολλήσει και να επηρεαστεί από το ενδιαφέρον ενός τόσο μεγαλύτερου άντρα. Μετά από χρόνια και καιρούς που είχατε σποραδικές επαφές, τον είδες πριν λίγους μήνες, αυτός παντρεμένος με παιδιά και αποφασίσατε ότι είσαστε ερωτευμένοι δεκαετίες κι ότι ταιριάζετε. Μάλλον με την ιδέα κάποιου ιδανικού άντρα που μπορεί να ήταν και ο πρώτος που αισθάνθηκες κάτι σαν έρωτα είσαι ερωτευμένη παρά με αυτόν τον ίδιο. Καταρχήν πόσο ξέρεις έναν άνθρωπο που έχετε βρεθεί ελάχιστες φορές μέσα στα χρόνια και μιλάτε κυρίως από απόσταση; Ξέρεις αυτά που σου παρουσιάζει και εδώ που τα λέμε δεν είναι και τα καλύτερα. Βγάλε την συγγένεια από την μέση. Αν ήταν άσχετος, πραγματικά θα ενθουσιαζόσουν έτσι με έναν παντρεμένο που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο και σου προτείνει τέτοια πράγματα; Δεν νομίζω, εκτός κι αν ήσουν σε μια φάση της ζωής σου που είσαι πραγματικά απελπισμένη από άλλα πράγματα.
Τώρα στα συγγενικά, πέρα από τα σόγια κτλ, ουσιαστικά εξ αρχής είναι σαν να τα εγκαταλείπεις όλα μα όλα για να ζήσεις απομονωμένη μόνο με αυτόν και για αυτόν. Μεγάλο ρίσκο για ένα άτομο που δεν σου έχει δώσει και τα καλύτερα διαπιστευτήρια. Έχω δύο κοντινά μου παραδείγματα. Το πρώτο, 20 χρονών αυτός, 17 η κοπέλα, τα είχανε φιάξει, γίναν τα σόγια κώλος, οι περισσότεροι φίλοι κόψαν πέρα, τους κρεμάσανε κουδούνια στο χωριό, μετά από 2-3 χρόνια χώρισαν διότι τους τελείωσε η κάβλα ήδη από τον πρώτο χρόνο και τσακωνόντουσαν όλη την ώρα και το σέρνανε άλλον εναμιση-δυο χρόνια πιο πολύ από αντίδραση στους άλλους παρά για τους ίδιους. Το αγόρι δεν λέω σώνει καλά ότι φταίει μόνο αυτό, αλλά τώρα είναι κοντά 40 χρονών, παρέες δεν έχει, κοπέλα δεν έχει σταυρώσει και έχει γίνει αλκοολικό. Η κοπέλα έφυγε για σπουδές, έκανε περιστασιακές σχέσεις, γύρισε μετά από χρόνια, βρήκε έναν τύπο, γκαστρώθηκε, παντρεύτηκε, έκανε δυο παιδιά και μέσα σε 6-7 χρόνια έχει χωρήσει και τα έχει ξανβρεί 3-4 φορές με τον άντρα της. Νορμάλ καταστάσεις δεν τις λες.
Δεύτερο παράδειγμα, ζευγάρι γύρω στα 55-60 πλεόν, πρωτοξάδερφα με μια κόρη, την κάναν και σχετικά μεγάλοι. Με μαθησιακές δυσκολίες το παιδί, ίσως και στα όρια του αυτισμού, το προσέξανε πολύ σε αυτό με επισκέψεις σε ειδικούς κτλ και είναι αρκετά νορμάλ όσο την βλέπω, πολύ κλειστό παιδί, πλέον φοιτήτρια. Κοινωνικές σχέσεις σαν οικογένεια ελάχιστες, ο άντρας μεθοκοπάει κατα καιρούς στο καφενείο, η γυναίκα μονίμως στο σπίτι, η κόρη είχε 2-3 φίλες που δεν την αφήναν να πηγαίνει σχεδόν πουθενά, σχολείο σπίτι και ποιός ξέρει τι έχει περάσει με αυτούς, ίσως τώρα που σπουδάζει να είναι καλύτερα. Είναι ευτυχισμένοι; Δεν ξέρω, άμα περάσει ο πρώτος έρωτας και καλά να τα πηγαίνεις με τον άλλον, είναι αρκετό στην ζωή; Να μην μιλάς με άνθρωπο παραέξω, να σε κοιτάνε και να σχολιάζουν όλοι και να έχεις γίνει κατσούφης και καχύποπτος; Θα μπορούσαν να είναι αλλιώς τα πράγματα; Δεν ξέρω, αυτά που βλέπω λέω...
Μήπως να τις γλύψω τα αυτιά καλύτερα και να της πω αυτά που θέλει να ακούσει για να είναι ευτυχισμένη; και να τη σπρώξω σε ένα λάθος που μόνο συνέπειες μπορεί να έχει γι αυτήν και να το σκυλομετανιωνει μετά;
Η θεματοθετρια έχει το συναίσθημα ....γράφει εδώ γτ θέλει μια άλλη οπτική...άρα προτιμώ να της δειξω την οπτική απο την αλλη πλευρα ...της λογικής
...μια που εκείνη τα βλέπει από μέσα τα πράγματα γτ τα ζει...
Τι να της πω ακολούθα τη καρδιά σου;
Ναι κορίτσι μου ακολούθα τη καρδιά σου Κάνε αυτό που θες ...Πρέπει να κάνουμε αυτό που θέλουμε στη ζωή μας
ΠΡΙΝ πάρεις όμως κάποια απόφαση να σκεφτείς σοβαρά.....
Είσαι σίγουρη ότι αυτός ο άντρας είναι ο μοναδικός για σένα κ αυτός που πραγματικά θες ...; η είναι μια προεφηβικη φαντασιωση που τη "φουσκωσες" στο μυαλό σου σαν παραμυθάκι ....και το σκέφτεσαι ακόμα κ τώρα....;;
είσαι σίγουρη ότι δεν παίζει το ενδεχόμενο να γνωρίσεις τον άντρα που πραγματικά αξίζει και θες να έχεις στη ζωή σου;;;
Και αν όντως εισαι εντελως σιγουρη ότι ειναι ο μοναδικός είσαι έτοιμη να πας κόντρα στην οικογένεια σου σε ενδεχόμενο που μαθευτεί κατι;; Δεν θα χαρούν να είσαι σίγουρη ......Δεν ξέρω τι συμπεριφορές μπορεί να αντιμετωπίσεις από τη πλευρά τους .......
Κ αν τον θες γ μια αρπαχτή και μόνο... είσαι σίγουρη ότι θα σου περάσει μετα και δεν θα το εξιδανικευσεις ;; η ότι δεν θα το σκυλομετανιωσεις και ότι δεν θα σε πνιξουν οι τύψεις π έκανες κάτι ερωτικό με το αίμα σου ;
Και δεν σου λέει καν ..ότι άντε κ είμαστε ερωτευμένοι πολύ κ είναι γραφτό να είμαστε μαζί .....Δεν σου λέει έλα να το παλέψουμε να πάμε κόντρα σε όλους να το διεκδικήσουμε...σου λέει απλά έλα και μπαστακωσου δίπλα μου...Εσύ στον άσο... και εγώ δίπλα σου με την γυναίκα μου και τα παιδιά μου τακτοποιημένος....
Είσαι σίγουρη ότι θες να πάρεις αυτόν τον δρόμο;; τόσο πολύ αξίζει ;
........
Στη χειρότερη εσύ θα κολλήσεις δν θα μπορεις να φτιαξεις τη ζωη σου και αυτός θα έχει τη δική του οικογένεια..
Στη καλύτερη μπορεί να το μετανιώσεις και να έχεις τύψεις γ αυτήν την αιμομιξία
Στην ιδανική περίπτωση θα το κάνεις μαζί του κ θα το ξεχάσεις....είσαι σίγουρη όμως ότι ένα κόλλημα χρόνων θα περάσει έτσι με ένα πηδημα;;
Απαντά στα ερωτήματα από μέσα σου...Για να καταλάβεις πόσο το θες
Μα και η κοπέλα ρε παιδιά δεν είπε ότι θα το κάνει...η εινάι αποφασισμένη ότι θα το κανει.....απλά λέει το τι της συνέβη και θέλει να ακούσει γνώμες και να το μοιραστεί με κάποιους ανθρώπους....μάλλον θέλει πιο πολύ να το βγάλει από μέσα της....δεν Περιμένη να πάρει από εμάς το οκ..δεν είναι μικρό παιδάκι αν ήταν αποφασισμένη και σύμφωνη δεν θα έμπαινε καν εδώ να ανοίξει το θεμα....θα το έκανε με τη μία.....
Έπειτα το έχει πει ότι και η δική της γνώμη είναι ίδια με τη δική μας..ότι να μην κάνει τίποτα...
Θεματοθετρια πιστεύεις ότι αν το κάνεις μαζί του μια το πολύ δύο φορές θα ξεκολήσετε???η πιστεύεις ότι θα κολλισετε περισσότερο???
Αν κόλλας στο θέμα ηθικής...θα με βρεις να διαφωνώ..
Αν πιστεύεις ότι αυτό είναι εναντίον σου για τους λόγους που προαναφέρθηκαν δηλαδή αυτός θέλει και τι πίτα ολόκληρη και το σκύλο χορτατο τοτες συμφωνώ μαζί σου.. και προχωρά τη ζωή σου με κάποιο παλικάρι που θα βρεις και θα σε αγαπηση πραγματικά...