Εσείς γιατι βρίσκεστε εδώ;;
Καλημέρα- καλησπέρα
Έπειτα από την ιδέα του φίλου μας Μακ για θρεντ σχετικά με τον λόγο που γράφουμε στο φόρουμ αποφάσισα να αρχίσω τη κουβεντούλα όπου ο καθένας μας μπορεί να γράψει για ποιους λόγους συμμετέχει στο φόρουμ..
Ας ξεκινήσω πρώτη λοιπόν,εμένα μου αρέσει να βοηθάω άτομα σε διάφορα θέματα τους...τουλάχιστον σε όσα από αυτά μπορώ να βοηθήσω
Δεύτερον οπότε έχω ένα θέμα που με απασχολεί και είτε το έχω εξαντλήσει με τους γύρω μου αλλά επιμένει να υπαρχει θελω να σας "σπάω" τα νευρα γράφοντας το εδώ...(όλοι μας έχουμε κάποια κολλήματα)
Είτε είναι κάποιο θέμα για το οποίο θα ήθελα απόψεις από άλλα άτομα με διαφορετική άποψη....ηλικία και εμπειρίες από μενα κτλ κτλ
Το φόρουμ μου δίνει τη δυνατότητα να δικτυωνομαι με ανθρώπους που έχουν την όρεξη να συζητήσουν μαζί μου και λόγω ανωνυμίας μπορούν να είναι αντικειμενικοί στην άποψη τους περισσότερο από ότι ένας γνωστός που μπορεί να μην θέλει το καλό μου και να με συμβουλέψει επιτηδες αρνητικα ή το αντίθετο ....να μου πει αυτό που θέλω να ακούσω..χαϊδεύοντας μου τα αυτιά...εδώ θεωρώ είμαστε περισσότερο αντικειμενικοί μεταξύ μας.....
Σειρά σας να γράψετε τη δική σας εμπειρία