Γειααα
Ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος τρόπος...κάποια πεπατημένη (Αν θέλετε) να δημιουργήσει μια γυναίκα φιλικη σχέση με έναν άντρα που σε πρώτη φάση του έχει βγει προσέγγιση για ερωτικη κατάσταση...υπάρχει επικοινωνιακα κάποιος τρόπος ώστε αν η κοπέλα δεν ενδιαφέρεται να ανταποκριθεί στο ερωτικό φλερτ ....να συνεχίσει να κάνει παρέα με αυτόν επδ τον συμπαθεί και περνάει ωραία σαν παρέα;; κάποιος χειρισμός για να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα....;;
Το θέμα μου είναι ότι γνωρίζω άντρες στην ηλικία μου γενικά που βγαίνω μαζί τους και περνάω πλ ωραία έχουμε κοινά ενδιαφέροντα κτλ θέλω να τους κάνω παρέα όμως εκείνοι με βλέπουν σαν κοπέλα....θα ήθελα να κρατήσω αυτά τα άτομα στη ζωή μου γτ θέλω να επεκτείνω το φιλικό μου κύκλο....Και θεωρώ ότι έστω και σαν φίλη μπορώ να δώσω πολλά....Και ότι δεν βγαίνει και χαμένος στη τελική και ο άλλος άμα πχ εγώ δεν τον θέλω για άντρα αλλά για παρεα να αποκτησει μια νεα φιλη....εξαλλου τόσες γυναίκες υπάρχουν εκεί έξω να βρει κάποια που θα του αξίζει περισσότερο από ότι εγώ επδ θα τον θέλει αμοιβαία.....
Θα ήθελα να μοιραστούμε όποιες απόψεις έχετε γι αυτό το θέμα .....
Απλά θα ήθελα θέρμη παράκληση στους άντρες κυρίως που θα σχολιάσουν να το κρατήσουμε το θέμα σε λογικό και χαλαρο επίπεδο και να μη μπούμε σε πειρασμό να βγάλουμε θυμό ή απογοήτευση για friendlists και τέτοια...
Ευχαριστώ