Φιλιά αντρών-γυναικών - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 81
    Miliva21
    Guest
    Πιστεύετε ότι πολλές φιλίες αντρών γυναικών συντηρούνται λόγω του ότι παίζουν "γκολ στα φιλικα"; εντάξει το ξέρω ότι είμαστε συμφεροντολογικη εποχή δεν θα μου κάνει εντύπωση
    Last edited by Miliva21; 14-02-2019 at 14:33.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by GeorgeGr1 View Post
    Αν οντως τη γουσταρω και της το εχω πει οτι θελω να κάνουμε κατι, τοτε δε παιζει το φιλικό αν πει οχι. Να πουμε δυο κουβέντες οκ, αλλα βολτες κτλ με τιποτα και εννοειται δεν το κανω απο πείσμα, απλα δε
    Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες....αλλα από την άλλη σκέφτομαι....ότι αν είναι ενας άντρας που έχει καψουρευτει πλ μια γυναίκα λογικό να μην μπορεί και να μη θέλει να γίνει φίλος της όταν όμως μιλάμε για γνωριμίες στο φλου και καυλαντισμα γτ πχ να είναι κάποιος τόσο πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο να το πάει αλλου πχ από το να ξεκόψει από τη συγκεκριμένη κοπέλα;

Ντάξει γούστα θα μου πεις .....Και εγώ γτ να μην είμαι θετική στο να το ληξω εκεί και τέλος

Senior Member
    Quote Originally Posted by Miliva21 View Post
    Ε και γω μετά πως να μην είμαι γκρινιάρα που μου συμβαίνουν ανάποδα.....

Κύκλους κάνουμε σε όλα τα θέματα μου μη νομίζεις...Μέχρι να ζαλιστειτε :)

εγώ είμαι καλή στο να δίνω συμβουλές αλλά για τον εαυτό μου δεν ξέρω πως να βοηθήσω
    τους κυκλους τους κανεις για να ζαλιστεις εσυ, οχι εμεις..
    κατι δεν θελεις να δεις απο τις πραγματικες αιτιες που σου δημιουργουν προβλημτα ...

αδικα επαναλαμβανεις οτι στελνεις λαθος μνμτα.
    δεν χρειαζεται μνμτα ερωτικα για να στην πεσει ενας ανδρας. και μονο που του δινεις διοδο επικοπινωνιας, εκεινος την χρησιμοποιει για να στην πεσει.
    αν δεν θελεις, φευγει. χωρις λογο μπερδευεσαι..

Senior Member
    Ναι το καταλαβαίνω αυτό που λες....αλλα από την άλλη σκέφτομαι....ότι αν είναι ενας άντρας που έχει καψουρευτει πλ μια γυναίκα λογικό να μην μπορεί και να μη θέλει να γίνει φίλος της όταν όμως μιλάμε για γνωριμίες στο φλου και καυλαντισμα γτ πχ να είναι κάποιος τόσο πολύ αρνητικός στο ενδεχόμενο να το πάει αλλου πχ από το να ξεκόψει από τη συγκεκριμένη κοπέλα;

Ντάξει γούστα θα μου πεις .....Και εγώ γτ να μην είμαι θετική στο να το ληξω εκεί και τέλος
    πρωτα απ ολα δεν χρειαζεται να καψουρευτει καποιος για να την πεσει σε μια γυναικα.
    ουτε καν...

κι επειτα, σκεφτηκες οτι ισως δεν του κανεις για φιλη, οχι επειδη ειναι ερωτευμενος, αλλα επειδη εχει αλλα ζητουμενα επικοινωνιας, προσωπικοτητας η οτιδηποτε αλλο, για τους φιλους του;

Senior Member
    Πιστεύετε ότι πολλές φιλίες αντρών γυναικών συντηρούνται λόγω του ότι παίζουν "γκολ στα φιλικα"; εντάξει το ξέρω ότι είμαστε συμφεροντολογικη εποχή δεν θα μου κάνει εντύπωση

Εστάλη από SM-J330F στο E-Psychology.gr Mobile App
    πολλες φιλιες τετοιες συντηρουνται γιατι ο ενας απ τους δυο εχει ερωτικες βλεψεις. πολλες φορες, αυτος με τις βλεψεις ειναι η γυναικα.
    αυτο δεν σημαινει οτι δεν υπαρχουν αληθινες τετοιες φιλιες.
    αλλα συμβαινει πολυ συχνα ο ενας να κανει απλα υποχωρηση μηπως αλλαξουν τα πραγματα.

Senior Member
    να πω ακομα, οτι υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι ανδρες που δεν πιστευουν στην φιλια ανδρων και γυναικων, δεν επιδιωκουν και δεν ενδιαφερονται να εχουν γυναικες φιλες, ασχετως αν τελικα προκυψει, οταν τελειωσει μια σχεση πχ..
    ε, αυτοι δεν θα κατσουν να γινουν φιλοι, αν στην πεσουν και δεν θελεις.
    απλα, δεν τους ενδιαφερει κατι τετοιο.

Miliva21
    Guest
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να πω ακομα, οτι υπαρχουν ΠΑΡΑ πολλοι ανδρες που δεν πιστευουν στην φιλια ανδρων και γυναικων, δεν επιδιωκουν και δεν ενδιαφερονται να εχουν γυναικες φιλες, ασχετως αν τελικα προκυψει, οταν τελειωσει μια σχεση πχ..
    ε, αυτοι δεν θα κατσουν να γινουν φιλοι, αν στην πεσουν και δεν θελεις.
    απλα, δεν τους ενδιαφερει κατι τετοιο.
    Ισχύει.....

Miliva21
    Guest
    πρωτα απ ολα δεν χρειαζεται να καψουρευτει καποιος για να την πεσει σε μια γυναικα.
    ουτε καν...
    Α μπράβο στα λόγια μου έρχεσαι :)
    Γ αυτό λέω ότι όταν πρόκειται γ καψούρα το καταλαβαίνω να μην θέλει ο άλλος και να μη μπορεί να σε δει ως φίλη....

Το ότι με φλερτάρουν κ θέλουν στην αρχή να με γνωρίσουν έτσι δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι ερωτευμενοι μαζί μου γ αυτό λέω εφόσον είναι κάτι χαλαρο ...γτ Όχι να μη πάει αλλού τλκ και να βρει κ εκείνος μια κοπελιά να τον γουστάρει....Αλλά να κάνουμε παρέα ...

Ντάξει ναι ισχύει αυτό π λες ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρονται γ γυναίκες φίλες και άλλοι μπορεί να έχουν αλλα κριτήρια γ φίλους ....

Miliva21
    Guest
    τους κυκλους τους κανεις για να ζαλιστεις εσυ, οχι εμεις..
    Χαχα να μην έχω δλδ τη ψευδαίσθηση ότι τα ζούμε μαζί κάποια πραγματα;;; και ότι ζαλιζομαστε μαζι;; πφφφ καλά ρεμεντυ :D

Senior Member
    Όταν ειμουν φαντάρος γνώρισα μια κοπέλα που κάναμε φλερτ αλλά μετά αυτή για κάποιο λόγο ξενέρωσε.και ήθελε να είμαστε μόνο φίλοι...πάντα με ξενερώναν τα κορίτσια όταν μου λέγανε..είσαι καλό παιδί σε συμπαθώ αλλά μέχρι εκεί ζευγάρι όχι φίλοι ναι...αν θέλω φίλους φίλες έχω και της κοπέλες των φίλων μου που μπορώ στην τελική να πω και μια κουβέντα παραπάνω....αλλά οκ αλλιώς είναι στην ηλικία των 37 ξεχάστηκα..
    Δεν ξέρω δεν νομίζω ότι είναι και πολύ εύκολο άντρας γυναίκα να γίνουν φίλοι και πότε ο ένας απτους δύο να μην το δει διαφορετικά...ο ένας απτους δύο κάποια στιγμή πιστεύω θα το δουν διαφορετικά..

Senior Member
    Είδες μόνη σου το ειπες...

Senior Member
    Μιλιβα αν δεν βλεπεις κανεναν απο αυτους ερωτικα εσυ χανεις......μονη σου εχεις πει πως πεφτεις ολο σε μαλακες. Ε, να η ευκαιρια σου, καποιοι που σε θελουν, μονη σου βαζεις τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου, ολο και καποιος θα αξιζει, μετα μην παραπονιεσαι.......αφου εχεις κατακτησεις.........

Banned
    αυτο που θα μου εκανε εντυπωση ειναι αν ποτε συμφωνουσαμε ξερω τι θες να σου πει καποιος το ποιημα οτι εισαι γι αυτον μοναδικη δηλαδη να ειναι επαγγελματιας ψευτης οχι χοντροκομενος ερασιτεχνης.

Senior Member
    Μιλιβακι το ιδιο ακριβωσ προβλημα ειχε κι η κορη μου το προβλημα εντοπιζεται στο πωσ φερεσε δεν ειναι μαλακεσ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Senior Member
    με την κολλητή μου ήμασταν φίλοι πολλά χρονια... αλλα τελευταία το πήγαμε σε άλλο level... κάνουμε κάθε μέρα sex... να η ευκαιρία να σταματήσω επιτέλους το xanax... χαχαχα

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast